Rehau Bayi

Ana sayfa > Rehau > Rehau Bayi


yerden ısıtma malzemeleri

Rehau Bayi Hak Enerji 

Rehau isviçre merkezli bir firma olup birçok üretim noktası Almanya'da yer almaktadır. Bu nedenle bir Alman markası olarak da bilinmektedir. Rehau bayi Hak Enerji Mühendislik tüm Türkiye'de hizmet vermektedir. istanbul anadolu yakası ve istanbul avrupa yakasında 2 işyeri bulunan firmamız 17 fabrika , 345 villa , 3 malikhane , 1.000 in üzerinde daire , 124 çalışma ofisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğanın kısıklıdaki evinin kış bahçesi işi firmamız tarafından yapılmıştır.

Rehau yerden ısıtma straforu , rehau yerden ısıtma borusu , rehau yerden ısıtma kollektörü , rehau oda termostatı rehau malzeme satışı, rehau yerden ısıtma uygulaması , rehau yerden ısıtma servis hizmetleri firmamız tarafından verilmektedir. Çalışma arkadaşlarımızın her biri sertifikalı ve eğitimlidir. Alanında uzman, tecrübeli, deneyimli teknisyenlerimiz ile yerinde servis hizmeti vermekteyiz. En iyi hizmeti, en uygun fiyatlara almak için Hemen Bizi Arayın!

Rehau Yerden Isıtma Kullanımı İstanbul'da

Son yıllarda Türkiye genelinde çok yüksek bir tercih oluşturan Rehau sulu yerden ısıtma sistemleri birçok ev sahibi ve işletme sahibi tarafından talep edilmektedir. Kentlerde iklim koşulları her ne kadar değişse de rehau yerden ısıtma kullanımı sayesinde en soğuk iklimlerde veya en ılıman iklimlerde ideal sıcaklık koşulları sağlanabilmektedir.

Hak Enerji bugün rehau ürünlerinin çözümü konumunda bulunarak, İstanbul kentinde talep edilen yerden ısıtma sistemlerinde kurulum, bakım ve onarım hizmetleri sağlamaktadır. Bu kapsamda verilecek hizmetler için gereken tecrübe 2017-2019 yılları arasında rehau türkiye sayesinde yetkili servislik hizmeti verilerek edinilmiştir. Yani firmamız Rehau markası için İstanbul kentinde uygulama hizmeti vermektedir.

Rehau Yerden Isıtma Servis Hizmetleri Nelerdir?

İstanbul merkezinde sunulduğu gibi İstanbul kentinde de firmamız tarafından sunulan rehau yerden ısıtma servis hizmetleri yer almaktadır. Örnek olarak sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulanabilmesi için konutlar, mağazalar, okullar, camiler veya hastaneler gibi birçok noktada hizmetler verilmektedir. Ayrıca bu uygulamalar içerisinde gereken dönemlerde bakım gerçekleştirilmesi veya onarım yapılması da mümkündür.

Temel olarak firmamız üzerinden uygulama ve servis hizmetlerini almak istediğinizde, web sayfamızda yerden ısıtma uzmanlık bilgilerine çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İstanbul il genelinde tüm ilçeler için verilebilecek hizmetler kapsamında Rehau kadıköy veya farklı ilçeler için firmamızdan servis hizmetleri talep edilebilir. Bu kapsamda Rehau İstanbul bölge müdürlüğü üzerinden verilmiş yetki bağlamında hem İstanbul merkez ilçesi hem de çevre ilçeler için kapsamlı hizmetler verilmektedir.

Firmamızın İstanbul genelinde sunduğu bu hizmetlerde genellikle konforlu ısınma açısından sulu yerden ısıtma sistemleri talep edilmektedir. Ancak sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde ortaya çıkan kollektör arızası, termostat arızası veya otomasyon sorunları gibi noktalarda da servis hizmetleri talep etmek mümkündür.

Güvenilir Rehau İstanbul Hizmetleri

Firmamız çok uzun yıllardır bu sektör içerisinde yer alarak, özellikle yerden ısıtma sistemleri konusunda önemli bir uzmanlığa ulaşmıştır. Bu kapsamda verdiğimiz hizmetlerin kalitesi, sosyal medya uygulamaları açısından da rehau facebook sayfası üzerinden kolaylıkla takip edilebilir. Bugün internet üzerinde en önemli platformlarda yorum ve değerlendirmeler incelendiğinde, örnek olarak google benim işletmem sayesinde Hakenerji hizmet kalite standartlarımız rahatlıkla görülebilir.

Firmamız gerçekleştirdiği her hizmet için İstanbul ili ve ilçelerinde güncel fiyat politikaları ile işlem yapmaktadır. Bu kapsamda marka tarafından belirlenmiş şekilde Rehau fiyat listesi 2020 kullanımı ile birlikte hem yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması hem de ürün sunumlarının yapılması mümkün olmaktadır. Yani tam bir sistem uygulaması veya sistem içerisinde kullanılması gereken şekilde bir oda termostatı, yerden ısıtma straforu veya Rehau boru gibi tüm ürünler güncel rakamlar ile birlikte Hak Enerji üzerinden temin edilebilir.

Rehau Bayi – HakEnerji Rehau Yetkili Bayisi

Enerji tasarruflu yapılar geliştirerek aynı anda yenilenebilir enerjiyi ev ve iş yerlerinde hızlı bir şekilde önümüze seren Rehau tüm dünya çapında alanında ileri gelen markalar arasındadır. Ekolojik ve ekonomik olarak çok farklı zorluklar ile basitçe mücadele etmeyi hedefleyen yeniliğe açıklığı çoğu konuda ihtiyacı en iyi biçimde karşılamaktadır. Bütün ilerletilebilir alanlarda yüksek performans çözümler gösteren marka, sektör içerisindeki en iyi üreticiler arasındaki sırasını korumaktadır. Bu yönden yerden ısıtma sistemlerinden merkezi süpürge sistemlerine kadar çok fazla alanda müşterilerine hizmet sunmaktadır. Hak Enerji ismiyle Rehau bayi olarak bu alandaki ihtiyaçların müşteriler tarafından en iyi biçimde giderilmesini sağlıyoruz.
Rehau Tarihçesi

1948 yılında Helmut Wagner’in su hortumları ve borular üretmeye başlaması ile faaliyete geçen ve ilk temelleri atılan Rehau bayileri kısa zamanda dünya geneline yayılarak üretim konusunda büyük çaplı bir gelişim göstermiştir. Kuruluşunu takip eden yıllarda oldukça hızlı bir büyüme izleyerek çoğu alanda ürün üretimi yapmaya başlayan marka, çoğu ürününü alanında markalaşmasını sağlayacak kendi bilgi birikimi ve deneyimi ile sağlıyordu.

1951 yılında otomotiv sektörü için üretim yapmaya başlayan marka, VW’nin çok sevilen Beetle modelleri için yedek parça üretmeye başlamıştır. Daha sonra 1958 yılında ilk plastik pencere profili üretilmiş ve binalarda hem ısı hem de ses yalıtımı için büyük bir ardım atılmıştır. Plastik için yapmış oldukları beceri sayesinde tüm dünyada tercih edilen bir marka haline gelmeyi başarıyor ve farklı bölgelerde bayilikler bulunduruyor. 1980’li yıllardan itibaren üretim alanını genişletiyor ve hem sıhhi borular hem de boyalar konusunda uzmanlık yaratıyor. 1986 yılında ilk yerden ısıtma sistemi döşeniyor, 1987 yılında ise sıhhi tesisat ve ısıtma alanlarında büyük bir yenilik olan geçmeli manşon teknolojisi piyasaya çıkıyor. 2000’li yıllara kadar pek çok alanda öncülük yapan firma 2001 yılında Rehau ART’ı açıyor ve böylece sanata olan desteklerini de sürdürüyor. 2009 yılında ise kompozit malzemeyi temel alan hat sistemi üretiliyor, 2013 yılında ise dünya çapında komple bir ana tedarikçi olma konusunda oldukça önemli bir hale geliyor. Tüm bu süreç boyunca, ürettiği kaliteli malzemeler ve farklı konulardaki ihtiyacı doğru şekilde gidermesi bakımından Rehau, günümüzde de en çok tercih edilen markalardan birisi olarak faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.
Rehau Uzmanlık Alanları Nelerdir?

Rehau kurulduğu tarihten itibaren güvenilir ve yenilikçi bir yapıda olmayı kendisine slogan ve görev olarak belirlemiştir. Kaliteli ve yüksek performans gösteren ürünler sunmayı hedefleyen marka, çoğu konudaki girişimcilik sonucunda dünyanın dört bir tarafına Rehau bayi listesi ile ürünlerini iletmektedir. Marka şimdiye kadar 100’ü aşkın patent başvurusu ile Almanya’da en çok patent başvurusu yapan firmalar arasında yer bulmaktadır. Sürekli olarak yenilikçi anlayışını ilerleten firma, tüm konularda müşterilerinin ekonomik ve yüksek verimlilik alacakları icatları piyasaya sürmeyi amaçlamaktadır. Özellikle firmanın uzmanlaştığı alanlar su yönetimi, enerji ve yenilebilir enerjidir.
Rehau Bayisi Olarak Faaliyet Alanları Nelerdir?

Rehau Türkiye bayileri arasında öne çıkan firmamız, müşterilerine kaliteli ve yüksek performans hizmet sunma hedefiyle hizmet vermektedir. Bu yönden bayimiz için kalite en önemli unsurların başında bulunmaktadır. Tüm hizmetlerden ve müşterilerden yüksek kalite beklentilerine sahip olmalarını ve ihtiyaçlarının da en güzel biçimde karşılanması konusunda faaliyet yürütüyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz iş kollarının hepsinde şu kriterler ana çalışma prensipleridir;

    • Müşteri beklentilerinin doğru olarak anlaşılması ve yerine getirilmesi konusunda ince ve titiz davranılması.

    • Müşteri isteklerinin tam olarak giderilmesi için lazım olan planlama, üretim ve montaj hizmetlerinin en doğru biçimde yerine getirilmesi, gerekli kontrollerin sürekli yapılması.

    • Fiyatlar konusunda müşteriler için olumlu olacak fiyatların her şekilde geçerli olması ve fiyat performans konusunda sağlıklı dengenin bulunması.

    • Oluşabilecek sorunları tamamen ortadan kaldırmaya yönelik faaliyet gösterilmesi, bu kapsamda her daim yenilikçi bir anlayışa sahip olmak,

Gibi faktörler nedeniyle her daim en iyi hizmeti bir Rehau bayisi olarak müşterilere gösteriyor, onların ihtiyaçlarının yerinde ve sağlıklı biçimde karşılanması için doğru hizmet veriyoruz.
Hizmet Verilen Alanlar Nelerdir?

HakEnerji olarak Rehau ürünlerinde dört tarafta faaliyet verilmektedir. Bu alanların hepsinde yüksek müşteri memnuniyeti ve performans göz önünde bulundurulmaktadır. Bu alanlar;

    • Rehau Yerden Isıtma

    • Rehau Hijyenik Kullanım Suyu Tesisatı

    • Rehau Merkezi Süpürge Sistemi

    • Rehau Bina Atık Su Tesisatı

Olmaktadır. Tüm alanlarda ise müşterilerin ihtiyaçları doğru olarak belirlenerek gerekli olan faaliyetler yapılmaktadır.

Rehau Yerden Isıtma Hizmetleri

Yenilenebilir teknoloji açısından son derece mühim olan yerden ısıtma teknolojilerinde Rehau öne çıkan bir marka olmaktadır. Rehau yerden ısıtma bayisi olarak deneyimli ve alanında uzman ekibimiz ile hizmet vermekteyiz. Bu kapsamda yalnızca yerden ısıtma sistemlerinin yapılması değil danışmanlık, keşif, planlama ya da proje yapım aşaması gibi alanlarda hizmet verilmektedir. Tüm işlemlerde yüksek kalite standartlarına sahip olarak faaliyet verilmektedir.

Yerden ısıtma sistemleri daha az enerji kullanarak yüksek ısınma verimliliği almak isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Öyle ki diğer ısıtma sistemlerine oranla yıllık bazda en düşük yüzde 13 oranında bir enerji tasarrufu yerden ısıtma sistemlerinde söz konusu olmaktadır. Islak ya da kuru zeminlerde de en sağlıklı çözümler üretilerek döşemenin yapılması sonucunda yerden ısıtma sistemi hazır şekle gelmektedir. Aynı zamanda alan büyüklüğü konusunda da herhangi bir kısıtlama olmamakta, bu bakımdan geniş alanlara dahi yerden ısıtma sistemi döşenebilmektedir. Bu açıdan futbol sahalarında çim ısıtma aracı olarak kullanılmasından camilere kadar büyük alanlarda dahi ısı kaybı olmadan sistemin kurulumu ve çalışması sağlanmaktadır. Sistemin yüksek performans göstermesi için asıl belirleyici olan boru kalitesini en iyi şekilde sağlayan firmamız, dengeli ve uzun ömürlü kullanım sunmak için faaliyetlerini sürdürmektedir.

Rehau Hijyenik Kullanım Suyu Hizmetleri

Günlük yaşamda kendiniz ve yiyecekleriniz için kullandığınız şebeke suyunun en iyi kalitede olmasına öncelik gösteren firmamız, bu alandaki ihtiyaçları Rehau kalitesi ile buluşturuyor. Rehau bayisi olarak kullanım suyunuz için sağlıklı ve hijyenik geliştirici çözümler verilirken, Rehau’nun uzun yıllara dayanan tecrübesi nedeniyle etkili ve verimli bir sistem oluşturuluyor. Bu sayede ise daha yüksek kalite, hijyen, güvenlik ve daha az enerji tüketimi sağlanıyor.

Kurşun içermeyen yapıdaki fittingler sayesinde kullanım suyunun çok daha sağlıklı ve temiz olmasını sağlar. Özellikle ailelerde küçük çocukların daha iyi sağlıklı olabilmeleri için son derece etmen olan bu nokta, tüm işlemlerde kendisini göstermektedir. Hijyen firmamız tarafından kullanım suyu hizmetlerinde ön planda tutulur. Çünkü kullanım suyu pek çok geniş alanlarda kullanıldığı ve doğrudan sağlık üzerine etkileşim yaptığından dolayı hijyen kriterlerinin en güzel biçimde olması sağlanmaktadır. Özellikle düşük kaliteye sahip ve hatalı olarak gözlemlenecek kullanım suyu sisteminiz, bakteri ve mikroplar için ideal ürüme ortamlarına sahiptir. Böylelikle hatlar içinde zararlı mikroplar ürer ve her su kullanımında bunlar direkt olarak size etki eder. Böylelikle Rehau ürünleri hareket, izolasyon, sızdırmazlık alanlarında en iyi performansı gösterir. Bir musluğu açtığınızda tüm suyun hareket etmesini sağlayan özel hareket sistemi, tüm noktalardan geçiş yapılmasını sağladığından ötürü belirli bölgelerde su birikmesine ve bu suda zararlı canlıların üremesine engel olur. Ayrıca yapmış olduğumuz döşemelerde kullanılan borular son derece yüksek performans gösteren yalıtıma sahiptirler. Böylelikle mikropların üremesi için gerekli olan ısı değerlerinin önlemi alınır. En güzel özellik ise Rehau boruları ve tesisat işlemleri bayisi olarak tarafımızdan yüksek kalitede döşeme yapıldığı için sızdırmazlığa sahiptirler ve böylece çok uzun süreli kullanımlar için uygun olmaktadır. Tüm bunlar sırasında ise yüksek güvenlik göz önünde tutulmakta, yüksek basınçla çapraz bağlı olan PE – Xa malzeme kullanılarak üretilmiş borular, uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanım sunmaktadırlar. Korozyona karşı dayanıklı olarak kullanılan malzemeler kullanım suyu kalitesini ve enerji tasarrufuna da etki etmektedirler.

Rehau Merkezi Süpürge Tesisatı Hizmetleri

Rehau yetkili bayi olarak merkezi süpürge sistemi konularında da en kaliteli hizmeti vermekteyiz. Güvenilir ve yüksek donanıma sahip çalışma prensibi ile birlikte evlerinizin ya da işyerlerinizin daha temiz olmasına yardımcı oluyoruz. Gündelik yaşamı çok daha kolay hale getirmek için tasarlanmış olan merkezi süpürge tesisatı döşemesi ve kurulumu tarafımızdan en hızlı ve pratik şekilde karşılanmaktadır. Merkezi süpürge sistemi ile birlikte yaşam alanlarınızda temizlik yapmak çok daha kolay bir hal alacak ve özellikle büyük alanlarda etkili bir şekilde temizlik yapabilme imkanı sunacak.

Merkezi emiş ünitesi öncelikle yaşam alanında görülmeyecek,yer kaplamayacak ve tercihen bodrum gibi alanlara konumlandırılmaktadır. Vakum prizleri ise binanın farklı bölümlerine yerleştirilir. Daha sonrasında hafif emiş boruları sayesinde istenilen alanlarda temizlik yapılabilmektedir. Tüm bu işlemler ise hem kaliteli malzemelerden yapıldıkları hem de az sürelerde tamamlandıkları için temizlik ihtiyaçlarınızın doğru ve kolay şekilde karşılanmasına yardımcı olmaktadır.

Merkezi süpürge sistemi ile pek çok konuda avantaja sahip olmuş olursunuz; öncelikle çok kolay temizlik imkânı sağlar ve tozlar ya da benzeri akarlar döşeme yapılan sistem üzerinden merkezi üniteye iletilmektedir. Emiş cihazının temizlik yapılan bölgenin dışında kaldığından dolayı kullanım sırasında hiçbir ses ya da gürültü oluşturmaz. Güçlü performans sunan Rehau ürünleri yüksek emiş gücüne sahiptirler ve böylelikle en derin yüzeylerde bile etkili temizlik yapabilirler. Bu durum ise sağlıklı ve hijyenik bir alanın oluşmasına neden olur. Konforlu ve zamandan tasarruf sağlaması da günlük yaşamınızı kolaylaştıran diğer etmenlerdir.

Rehau Bina Atık Su Tesisatı Hizmetleri

Rehau Türkiye bayisi olarak bina atık su tesisatı konusunda da en yüksek performansı göstererek faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Gerek ses yalıtımı gerekse atık suların bina dışına taşınmasında etkili çözümler sunulmaktadır. Kullanılan sistem ve malzemelere göre atık su tesisatlarında sessizlik ön plandadır ve çok soğuk havalarda dahi suyun donmasını önleyerek atılma işleminin yapılmasına uygun olarak malzeme kullanılmaktadır.

Özel olarak marka adına patentli olan sabitleme kelepçeleri her çeşit mevsim ve benzeri faktöre kıyasla etkili çözümler oluşturur, et kalınlığının yüksek olduğu dirsekler ise gürültüyü en az seviyeye indirgerler. Bu bakımdan sunduğumuz hizmetler kapsamında küçük yapılardan çok katlı yüksek binalara kadar her türlü binada en iyi atık su tesisatı kurma işlemleri yapılmaktadır. Geniş ürün yelpazesi, ihtiyacı en iyi şekilde giderecek ürünler ve teknik destek, verimli çalışma, uzun ömürlü kullanım, sıcak ya da çok soğuk sulara dayanıklı tesisat, sürtünmelere karşı dirençli hale getirilmiş iç tabaka özellikleri ve darbelere karşı güçlendirilmiş yapıları ile sunmuş olduğumuz Rehau atık su tesisatları her durumda ihtiyacın doğru olarak karşılanmasına yardım etmektedir. En belirgin özellik ise uzun yıllar kullanıma uygun olduklarından dolayı tekrar atık su sistemlerini değiştirmeye gerek bırakmaması ve her koşulda performansını sürdürmesidir.

HakEnerji Rehau Bayi İle Hemen İletişime Geçin!


Rehau BayiRehau ServisRehau Yetkili BayiRehau Yerden Isıtma Rehau Yerden Isıtma BorusuRehau Yerden Isıtma KollektörüRehau Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıRehau Yerden Isıtma KatalogRehau Yerden Isıtma FiyatRehau Yerden Isıtma Straforu