Düşler Vadisi Riva Yerden Isıtma Uygulamalarımız

Yeni yaşam alanları oluşturabilmek için geliştirilen projelerde İstanbul, hem inşaat açısından hem de kalite açısından dünya ile yarışır bir konumda bulunmaktadır. Bu nedenle İstanbul'un her noktasında yükselen projeler insanlar için daha yeni ve daha güçlü özellikler ile donatılmış yaşam alanları sağlamaktadır. Bu örnekler içerisinde Düşler Vadisi Riva projesi yer aldığı gibi firmamız tarafından da bu proje için düşler vadisi riva yerden ısıtma uygulamaları sunulmaktadır. Hak Enerji olarak Düşler Vadisi Riva projesinde gerçekleştirdiğimiz riva yerden ısıtma çalışmalarımız sayesinde projenin insanlara sunduğu teknik özellikler anlamında yeniçağın ısıtma sisteminin yer almasını sağlıyoruz. Proje ile anlaşmalı bir şekilde gerçekleştirilen bu çalışmalarda, dünyanın saygın markaları arasında bulunan Rehau ve Danfoss gibi markaların sistemlerini kullanıyoruz.

Yerden ısıtma düşler vadisi avantajı ile sakinlerine sunulan bu projede her zaman aynı kaliteyi gözeterek uygulama gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda her iki markanın en önemli yerden ısıtma sistemleri arasında bulunan sulu yerden ısıtma sistemleri tercih ediliyor. Çünkü bu sistem standart olarak doğalgaz gibi bir ısıtma kaynağının kullanılabilmesi vasıtasıyla kalorifer tesisatı yerine yerden ısıtma ile ısınmanın daha konforlu, sağlıklı, ekonomik ve faydalı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor. Yerden ısıtma açısından kullanılan malzemeler markaların kalite ve güvencesi ile seçilirken, düşler vadisi riva yerden ısıtma uygulamalarımızda da çok uzun yıllar boyunca garantili ve güçlü bir ısıtma elde edilmesini sağlıyor. Çünkü bu kadar yüksek niteliklere sahip ve İstanbul'da güçlü bir şekilde yükselen bu projede yerden ısıtma riva uygulamaları ile aynı kalitenin ve değerlerin desteklenmesi gerekiyor.

İstanbul'un Karadeniz kıyılarına ulaşan bir Anadolu semti olan Riva, Beykoz ilçesinin en değerli bölgeleri arasında yer alır. Proje Beykoz'un bu değerli noktasında özellikle geçmişi Galatasaray gibi büyük bir spor kulübü ile ilişkili bir arsa üzerinde çok yoğun çalışmalar sonucunda geliştirilmiş bir yere sahiptir. Bu önemli arsa üzerinde geliştirilen proje sayesinde Beykoz'un en değerli bölgesinde insanların huzur bulabileceği ve İstanbul'un stresinden uzakta konfor içerisinde yaşayabileceği bir yaşam alanı ortaya çıkarılmaktadır. Bu açıdan düşünüldüğünde geliştirilen bu özel yaşam projesi içerisinde sağlıklı ve konforlu olan her şey yer alacaktır. Isıtma sistemlerinin geliştirilmesi açısından da firmamız ile yapılan anlaşmalar ile düşler vadisi rehau yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması kararı verilmiştir. Benzer şekilde Danfoss markası sistemlerinin de tercih edilmesi ile birlikte riva yerden ısıtma sistemleri uygulanacak ve bu sayede konutlarda ev sahiplerinin sağlıklı ve sorunsuz bir ısıtma sistemi elde etmesi sağlanacak.

Düşler Vadisi Rehau Yerden Isıtma Sistemleri

Düşler Vadisi Riva projesi içerisinde riva yerden ısıtma sistemlerinin kullanılabilmesi için iki farklı marka üzerinden kurulacak sistemler tercih edilmiştir. İlk marka olarak Rehau markası tercih edilirken, bu noktada firmamızın riva rehau bayi olması da göz önünde bulundurulmuştur. Firmamız bayi konumunda bulunması ile birlikte Rehau markasının sağladığı yerden ısıtma sistemlerinin tümüne ve bu sistemler içerisinde kullanılabilecek parçaların tümüne erişimin yer alması imkanını da ortaya çıkarmaktadır. Bu avantajın kullanılması ile birlikte projede düşler vadisi rehau yerden ısıtma sistemleri uygulanacak ve bu markanın sunmuş olduğu garantilerden yararlanılacaktır. Garantili bir şekilde yerden ısıtma riva sistemlerinin uygulanabilmesi için firmamız bünyesinde muhteşem bir ekip çalışması gerçekleştirilerek, projenin her noktasında konutlarda planlanmış süreç içerisinde uygulamalar sağlanmaktadır.

Proje içerisinde konutlarda yer alacak düşler vadisi rehau yerden ısıtma sistemleri sayesinde ısıtmanın bu kadar değerli bir projede tamamen konforlu bir hale gelmesi sağlanacaktır. Çünkü yerden ısıtma düşler vadisi avantajıyla bu konutlarda İstanbul gibi kışı çok sert şekilde geçiren ve özellikle yüksek bir noktada bulunan bu konutlarda, soğuk hava koşullarına karşı güçlü bir mücadele elde edilecektir. Rehau markası, yerden ısıtma sistemlerinin uygulanabilmesi için çok gelişmiş sistemleri kullanarak üretimlerini gerçekleştirmektedir. Bu anlamda rehau düşler vadisi uygulamaları sayesinde de bu sistemin kalitesi ile yaşam alanlarında da aranan yüksek kalite ortaya çıkacaktır. Uygulama ayrıntılarından bahsedilmesi öncesinde de markanın kalitesinden ve sunmuş olduğu sistemlerden bahsetmek gerekebilir

Rehau markası, genel merkezi İsviçre'de bulunan dünyanın en köklü Alman markalarından birisidir. Çok yüksek istihdam oranlarına sahip olarak bugün Almanya'daki fabrikaları ile birlikte dünyanın dört bir tarafına ulaştırılan ürünleri sayesinde yerden ısıtma sistemlerinin yaygın bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır. Örnek olarak firmamız tarafından da riva rehau bayi hizmetleri verilirken, Beykoz'un bu önemli bölgesinde tüm konutlarda yerden ısıtma sistemlerinin uygulanabilmesi için hizmet verilmektedir. Marka bünyesi altında tesisat, yapı ve yerden ısıtma sistemlerini yüksek standartlı bir şekilde hizmete sunarken, bu konuda malzeme üretimi ve sistem üretimleri sağlanmaktadır. Firmamız tarafından da düşler vadisi riva rehau projelerinin uygulanabilmesi açısından bu önemli avantajlardan yararlanılmaktadır.

Her zaman yüksek kalite algısına sahip olan Rehau markası, yerden ısıtma sistemleri açısından eksiksiz bir şekilde her noktada üretimlerini sürdürmektedir. Bu kapsamda da Hak Enerji olarak rehau bayi riva konumunda bulunmamız sayesinde firmamızın bu sistemlere ve parçalara tamamen erişim imkanı bulunmaktadır. Bu erişim sayesinde sistem içerisinde kullanılabilecek yerden ısıtma borusu, yerden ısıtma straforu, oda termostatı, kollektör, kontrol paneli, izolasyon malzemeleri, bağlantı parçaları gibi her parça kullanılmaktadır. Marka tarafından bizzat üretilmiş bu parçaların kullanılması sayesinde de düşler vadisi riva rehau sistemleri eksiksiz ve aranan yüksek konfor imkanları ile kullanıma sunulmaktadır. Çok uzun yıllar boyunca garantili bir yere sahip olan bu parçalar, yapının ömrü boyunca yerden ısıtma riva sistemlerinin sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlayacaktır.

Rehau markası, yerden ısıtma sistemleri geliştirilebilmesi için çok uzun yıllardır üstün bir mühendislik ile ürünlerini daha güçlü bir hale getirmeye çalışmaktadır. Alman teknolojisinin dünyaya ulaşabilmesi açısından fabrikalarında gerçekleştirilen üretimler ile özellikle sulu yerden ısıtma sistemlerinde detaylı çalışmalar sağlanmaktadır. Türkiye'de de bu markanın gelişen zemin altı ısıtma sistemlerinin kullanılabilmesi için rehau riva bayi gibi işletmeler üzerinden hizmet verilmektedir. Firmamız da bir riva rehau bayi olarak sizlere bu hizmetleri sunabilmek açısından markanın ürünü ve sistemlerini kullanmaktadır. Bu sayede Düşler Vadisi Riva projesi hem yapısal hem görsel anlamıyla bulunduğu konumda yaşam kalitesini en yüksek noktaya ulaştırırken, teknik açıdan da riva yerden ısıtma sistemleri gibi artılar ile çok daha kaliteli bir noktaya ulaşacaktır.

Günümüze kadar firmamız tarafından birçok farklı projede Rehau markasının tercih edilmesi sayesinde yüksek kaliteli ısınma sistemlerinin uygulanması sağlanmıştır. Markamızın sahip olduğu referansların incelenmesi sayesinde bugün İstanbul'da özellikle sayılı ve önemli projelerin yerden ısıtma sistemlerini elde etmesi için bu markanın sistemlerinden yararlanıldığı görülebilir. Zira düşler vadisi rehau yerden ısıtma sistemlerinin kullanılması ile birlikte özellikle konforlu yaşam alanlarında estetik dekorasyonların sağlanabilmesi ve ısıtmanın gözle görülmeyen bir seviyede uygulanabilmesi mümkün olmaktadır. Bu durum özellikle keyifli bir şekilde dekore etmek istediğiniz yaşam alanlarınızın tamamen sizin özgür bakış açınız ile şekillenmesine yardımcı olmaktadır. Projenin uygulama aşamasından itibaren yapılan anlaşmalar ile yerine getirilecek yerden ısıtma düşler vadisi avantajı sayesinde sonraki süreçlerde yeniden uygulamalar veya tadilatlar ile uğraşmadan bu imkan elde edilecektir. İlk noktada uygulanmış yerden ısıtma riva sistemleri, markanın çok uzun yıllardır sunduğu kullanıcı geri dönüşleri, sistem güvenceleri ve servis güvenceleri gibi avantajlar ile projede ekstra bir güven sağlamaktadır. 

Düşler Vadisi Riva Yerden Isıtma Danfoss Sistemleri

Düşler Vadisi projesi içerisinde yerden ısıtma riva sistemlerinin uygulanabilmesi açısından yapılan anlaşmalar ile birlikte seçilen bir diğer önemli marka Danfoss markası olmaktadır. Genellikler Rehau markası üzerinden tümleşik sistemlerinin uygulanması daha fazla ön plana çıksa da özellikle Danfoss gibi dünyanın sayılı markalarından birisi sayesinde de projede kullanılabilecek birçok önemli kısım tamamlanmaktadır. Hatta bazı konutlarda tamamen Danfoss markası güvencesi ile eksiksiz bir yerden ısıtma düşler vadisi uygulaması yapılması da mümkün olmaktadır. Danimarka güvencesinde bulunan ve dünya çapında bilinen bir marka olan Danfoss, özellikle ülkemizde firmamızın riva danfoss bayi olması sayesinde kullanılabilir bir konumda yer almaktadır. Firmamız yerden ısıtma riva uygulamaları için markanın güvencesinden yararlanarak, parça veya sistem kullanımları sağlayabilmektedir.

Danfoss güvencesi ile riva yerden ısıtma sistemlerinin uygulanabilmesi için firmamız genellikle proje bazlı olarak zemin etütleri sağladıktan sonra çalışmalar gerçekleştirmektedir. Konutlarda konforlu ve tasarruflu bir ısıtmanın sağlanabilmesi için seçilen bu marka, sulu yerden ısıtma sistemleri ile ömürlük bir sonuç ortaya çıkarmaktadır. Sıcak zeminler için önemli bir imkan oluşturan marka, dengeli ve sağlıklı ısıtmayı ortaya çıkarabilmek için özellikle üretimlerinde malzeme seçimine çok yüksek özen göstermektedir. Buna bağlı olarak yerden ısıtma düşler vadisi uygulamalarında Danfoss kullanılması ile yerden ısıtma boruları, straforlar veya bağlantı parçaları gibi her noktada yüksek kalite sağlanmaktadır. Çünkü marka günümüzün yüksek teknolojilerinden yararlanması ile en üst düzey üretimleri gerçekleştirmekte ve bu üretim kalitesi yerden ısıtma riva sistemleri için de en güçlü malzemenin ortaya çıkarılmasını sağlamaktadır.

İdeal ve dengeli ısıtma açısından tercih edilebilecek Danfoss markası, bugün Hak Enerji güvencesinde firmamızın kuruluşundan itibaren tercih ettiği markalar arasında yer almaktadır. Örneğin, markanın sunduğu oda termostatları sayesinde yerden ısıtma riva uygulamalarında konforlu ısıtma için her bölümde istediğiniz ısıyı sadece saniyeler içerisinde ayarlamanız mümkündür. Özellikle 3+1 veya 4+1 gibi değişen boyutlara sahip olan Düşler Vadisi konutlarında istediğiniz her odayı ve her bölümü istediğiniz her mevsim farklı ısılarda kullanma şansını bu projeler ile elde edebilirsiniz. Çünkü yerden ısıtma düşler vadisi projelerinde özellikle Danfoss kontrol paneli ve termostat gibi sistemler bu amaçla kullanılmaktadır. Yerden ısıtma sistemleri içerisindeki en önemli kısım olan termostatlar, sistemde ideal ısıyı istediğiniz derecede ve süreyle elde etmenizi sağlamaktadır.

Danimarka güvencesi ile dünyaya hitap edecek bir yapı ile üretim gerçekleştirilen bu yüzyıllık marka, bugün halen yerden ısıtma riva sistemlerinde özellikle hidrolik yani sulu sistemleri geliştirmeye devam etmektedir. Zemin altı ısıtma sistemlerin oluşturulması için Düşler Vadisi projesinde de tercih edilen bu marka ile birlikte firmamız istediğiniz konforlu ve estetik avantajlı alanları sizlere sunmayı amaçlamaktadır. İyi bir zemin yalıtımı sonrasında döşeme işlemleri gerçekleştirilen yerden ısıtma riva uygulamaları sayesinde yaşam alanlarınızda kalorifer peteği ya da ısıtma cihazları ile karşılaşmadan tamamen sizin bakış açınıza ve isteğinize kalmış dekorasyon alanları elde edilebilir. Aslında temel olarak da düşler vadisi riva yerden ısıtma çalışmaları ile amaçlanan nokta bu olarak görülmektedir. Yani hem konforlu, ekonomik ve sağlıklı ısıtmanın elde edilmesi hem de daha özgür yani bağımsız yaşam alanlarının ortaya çıkarılması amacı bulunmaktadır



Düşler Vadisi Riva Yerden Isıtma Nasıl Uygulanmaktadır?

Proje içerisinde Hak Enerji olarak uyguladığımız düşler vadisi riva yerden ısıtma sistemleri için proje bazlı uygulama mantığı bulunmaktadır. Temel olarak verdiğimiz bu hizmet, inşaat aşamasından yani projenin sürdürüldüğü aşamadan itibaren ortaya çıktığı için siz yapı içerisine girmeden önce yerden ısıtma uygulamaları tamamlanmış olacaktır. Yani konutlar tamamlanarak teslim alındığında ve konut bölgesi içerisinde yaşam başladığında riva yerden ısıtma hazır halde bulunacaktır. Bu açıdan inşaat aşamasındaki proje için mimari ve yapı projeleri göz önünde bulundurularak, bu projeler üzerinde öncelikle etüt çalışmaları yapılmaktadır. Bu sayede zemin planlamaları ile birlikte yerden ısıtma düşler vadisi uygulamaları için ön planlama sağlanmaktadır. Ardından bu planlama ile birlikte kademeli bir şekilde her konut içerisinde aynı kalite standartlarıyla ısıtma projeleri tamamlanmaktadır.

Düşler vadisi riva yerden ısıtma uygulamalarının gerçekleştirilmesi için hazırlanan çalışma projesi ile kademeli uygulamalara geçilmektedir. Kademeli uygulamada öncelikle konut kaba inşaatlarının tamamlanmış olması ve artık ısıtma projesinin yapılmasına izin verilmesi gerekmektedir. Bu açıdan projenin uygulanması için yapının elektrik, su ve doğalgaz bağlantılarının da uygulanmış olması gerekecektir. Çünkü bu sayede riva yerden ısıtma uygulamaları için gereken tüm bağlantılar sorunsuz bir şekilde sağlanabilir. Aranan koşulların oluşması ile birlikte yerden ısıtma riva projesinin uygulanması için Rehau ve Danfoss gibi önemli markaların sunduğu ürünler tercih edilmektedir. Bu açıdan aranan ürünler arasında elbette ki sırasıyla yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma borusu, izolasyon malzemeleri, bağlantı malzemeleri, kontrol paneli, termostatlar ve kollektörler gibi parçalar bulunmaktadır.

Bahsedilen parçalar ile birlikte düşler vadisi riva rehau uygulamalarının gerçekleştirilmesi için öncelikle zemin yalıtımı sağlanır. Zemin yalıtımı oluşturulması için markaların özenli bir şekilde yüksek yalıtım özelliği oluşturan bir hammadde ile üretmiş olduğu sulu yerden ısıtma straforu kullanılır. Bu strafor, tesisat içerisindeki ısının zemin altından kaçak gerçekleştirmesini engelleyerek, üzerinde ise yerden ısıtma borularının sağlıklı bir şekilde döşenmesini sağlar. Yüksek dayanıklılık özelliği ile küflenme, nemlenme, çürüme, çatlak, haşere veya darbeye karşı dayanıklı bir şekilde üretilmiş bu straforlar rehau bayi riva olarak firmamızın her zaman temin edebildiği şekilde projelerimizde yer almaktadır. Kullanılan bu parçalar pratik bir döşeme imkanı ile birlikte zemin yalıtımını güçlü bir şekilde sağlarken, düşler vadisi riva rehau uygulamalarında en yüksek yalıtım kalitesinin elde edilmesini sağlar.

Riva yerden ısıtma uygulamaları için zemin straforlarının döşenmesi ile birlikte artık üzerinde yerden ısıtma borularının uygulanması için gerekli alan elde edilmektedir. Yerden ısıtma boruları özel bir yapıya sahip olarak oksijen bariyerli ve birçok farklı koşula dayanıklı bir yapı ile üretilmektedir. Bu borular yine riva rehau bayi olmamız sayesinde ve ayrıca Danfoss ürünlerini de kolaylıkla temin edebilmemiz sayesinde uygulamalarımızda kullanılmaktadır. Modern zemin altı ısıtma sistemlerinde sulu ısıtma için kullanılan bu borular, özellikle yüksek basınca, yüksek sıcaklıklara ve çürüme gibi etkenlere karşı çok uzun yıllar boyunca dayanıklı pe-xa boru güvencesine sahiptir. Borular strafor üzerinde oluşan kanallar içerisinde döşenirken, ara noktalarda gereken bağlantı parçaları ve birleşim parçaları gibi her noktada yine her iki markanın güvenilir parçaları kullanılmaktadır.

Sistem, zemin strafor ve borularının döşenmesi ile birlikte konut içerisindeki tüm zeminlerin hazır hale getirilmesi ile bir sonraki aşamaya geçer. Bir sonraki aşamada yerden ısıtma düşler vadisi uygulamaları için ara bağlantıların sağlanması ile devam eder. Bağlantılar noktasında öncelikle her bölümden gelen boru tesisatının ana ısı kaynağına ulaşması bulunur. Çünkü düşler vadisi riva yerden ısıtma uygulamalarında ısıtmanın oluşması için genellikle doğalgaz kullanımı sağlayan kombi veya bir ısıtma kazanının yer alması gerekmektedir. Çoğu zaman kombi bağlantısı ile çalışan bu sistemlerde kollektör adı verilen bir parça üzerinde toplanan tesisat boruları, tek noktadan sıcak su alımı ve tek noktadan sirkülasyon suyunun dönüşümü için bağlantı gerçekleştirilir.

Kollektör üzerine gelen tesisat boruları ve kollektör üzerinden diğer bölümlere dağılan tesisat boruları tek nokta üzerinden kontrol edilebilir bir yapıyla tesisattaki sıcak suyu alarak sirkülasyon oluşturur. Sistem içerisinde sirkülasyon oluşturan bu sıcak su, kombi veya farklı bir ısı kaynağı üzerinde ısıtıldıktan sonra sisteme alınır. Yani düşler vadisi rehau yerden ısıtma sistemleri içerisinde sıcak su kaynağının mutlaka düzenli bir şekilde ve sağlıklı olarak kullanılması gerekmektedir. Bu işlem tıpkı kalorifer tesisatlarının döşenmesi sırasında kombi bağlantısının gerçekleştirilmesi gibi benzer bir şekilde uygulanmaktadır. Ancak düşler vadisi riva rehau uygulamalarında bağlantı için farklı parçalar ve farklı bir uygulama yöntemi bulunmaktadır. Bu noktada ihtiyaç duyulan bağlantı parçaları arasında kollektör ile birlikte termostatik vanalar, sabit değer ayar setleri ve bağlantı rekorları gibi noktalar bulunmaktadır. Bu malzemelerin her biri Rehau ve Danfoss kalitesinde uygulama içerisinde eksiksiz bir şekilde kullanılarak düşler vadisi riva yerden ısıtma için tüm tesisat bağlantıları tamamlanır.

Tesisat kurulumu ve bağlantılarının tamamlanması ile birlikte riva yerden ısıtma projeleri içerisinde test aşamalarına geçiş gerçekleştirilir. Test aşamasında tesisat içerisinde bir kaçak olup olmadığı, sorunsuz bir çalışmanın elde edilip edilmediği ve ek çalışmalar yapılıp yapılmaması gerektiği belirlenir. Test aşamalarının tamamlanması ile birlikte de düşler vadisi rehau yerden ısıtma projelerinde artık zeminin tekrar kullanılabilir bir hale getirilmesi yer alır. Zeminin tekrar kullanılır hale gelmesi açısından da Rehau ve Danfoss tarafından özel bir şekilde üretimi gerçekleştirilen şap katkı maddeleri ile hazırlanan şap betonu kullanılır. Bu harç düşler vadisi rehau yerden ısıtma sistemi üzerine döküldüğünde, zemin tekrar beton bir yapıya kavuşurken, üzerinde istenilen tüm yapı malzemeleri ile kaplama gerçekleştirilebilir. Sonraki dönemde üst kısmında kullanılan mobilyalar, yoğun baskı, basınç veya darbeler gibi hiçbir sorun karşısında ısıtma tesisatı hasar görmeyecektir.

Zemin kaplama işleminin tekrar tamamlanması ile birlikte küçük elektronik ve elektrikli bağlantılar ile küçük su tesisat bağlantıları gibi noktaların gerçekleştirilmesi gerekir. Bu noktalarda örneğin odalarda kullanılan termostatların kablolu veya kablosuz olmasına bağlı olarak elektrik bağlantılarının ve wi-fi bağlantılarının yapılması gerekmektedir. Özellikle Danfoss gibi bir marka üzerinden temin edilen kablosuz kontrol sistemleri ile riva yerden ısıtma uygulamalarında uzaktan kontrol vasıtasıyla çok konforlu bir şekilde oda termostatı kullanımı imkanı elde edilmektedir. Çünkü çok yüksek bir konfor özelliğine ve kalite özelliğine sahip bir şekilde geliştirilen Düşler Vadisi projesi içerisinde bu kadar yüksek özellikli ve kaliteli bir yerden ısıtma riva sisteminin elde edilmesi gerekmektedir. Kablosuz oda termostatları sayesinde akıllı telefonlarınız veya tabletlerin üzerinden kolaylıkla eviniz içerisindeki yerden ısıtma düşler vadisi sistemini kontrol etmek mümkün olmaktadır.

Anlatılan projenin tamamlanması ile birlikte yaşam alanları hazır hale geldiği andan itibaren kombi ve ısıtma kaynağı bağlantıları tamamlandığında, artık riva yerden ısıtma sistemleri tek bir buton ile dahi kullanıma hazır hale gelmektedir. Çok pratik bir kullanım yapısı bulunan bu proje içerisinde özellikle diğer ısıtma sistemlerine göre çok yüksek bir konfor ve kullanım kolaylığı bulunmaktadır. Yani düşler vadisi riva yerden ısıtma sistemlerinin sulu yerden ısıtma sistemi olarak tercih edilmesi ile birlikte hayatınızı kolaylaştıracak bir çözüm elde edilmektedir. Daha düşük enerji sarfiyatının sağlanması ile birlikte buna karşılık daha yüksek konforlu ve sağlıklı bir ısınma ortaya çıkmaktadır. Özellikle her noktada istediğiniz farklı ısı ayarlamasını yapabilmeniz açısından da yerden ısıtma düşler vadisi uygulamalarında kullanılan termostatlar büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Düşler Vadisi Riva Yerden Isıtma Sistemlerinde Pratik Kullanım

Hak Enerji olarak anlatılan şekilde tamamen profesyonel bir yapı ile uygulamasını gerçekleştirdiğimiz düşler vadisi riva yerden ısıtma uygulamaları, kullanım açısından da her zaman pratik ve konforlu bir yapıya sahip olacaktır. Çünkü bu sistemlerde hem Rehau hem de Danfoss gibi iki önemli marka sayesinde kullanıma sunulan otomasyon parçaları bulunmaktadır. Bu otomasyon parçaları kablolu veya kablosuz olabilecek yapıda sistemin tek bir dokunuş ile çalışır hale gelmesi, açılması, kapanması ve ısı değişiminin yapılması gibi fırsatlar sunmaktadır. Bu sayede düşler vadisi riva yerden ısıtma sistemlerini kullandığınız anda evinizin hangi saatte ne kadar derecede veya ne zaman ısınacağını kolaylıkla belirleme imkanınız yer almaktadır. Bu rehau düşler vadisi çalışma konforu, evinizin çok daha değerli, nitelikli ve özel bir hale gelmesini sağlayacaktır.

Kullanım içerisinde, döşenen tesisat ve tesisatın ısıtma sistemine bağlanması dışındaki tüm noktalar kullanıcının isteğine bağlı olarak şekillenebilecek bir yapıya sahiptir. Firmamız riva yerden ısıtma uygulamalarını tamamladığı anda ilk çalışma hazırlıklarını gerçekleştirecek ve sonrasında kullanıcı seçimlerine bağlı bir şekilde özgür kullanım imkanı sunacaktır. Bu açıdan özellikle kullanımı sizin kontrol edebilmeniz için düşler vadisi rehau yerden ısıtma sistemleri içerisinde bir otomasyon paneli bulunur. Bu otomasyon paneli kablolu veya kablosuz kullanım için ayrı ayrı seçilebilecek düzeyde olması ile birlikte düşler vadisi riva rehau uygulamalarında özellikle kablosuz kullanım sistemi tercih edilmiştir. Çünkü wi-fi bağlantısı ile kontrolü kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz bu sistem içerisinde ısıtmayı istediğiniz ölçüde sabit tutabilir ve istediğiniz an kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

Yerden ısıtma düşler vadisi projeleri içerisinde bulunan otomasyon sistemi, özel bir şekilde geliştirilmiş yapısı ile konut içerisindeki değişen bölümlerde termostat ayarlarını istediğiniz şekilde yapabilmeniz için kullanılmaktadır. Su borulu ısıtma sistemlerinde düşük elektrik voltajı ile çalışan bu termostatlar, oda sıcaklıklarını farklı derecelerde belirlemenizi sağlar. Firmamız uyguladığı sistemlerde bu parçaları Rehau ve Danfoss gibi iki önemli marka üzerinden seçerek kullanmaktadır. Tek bir noktaya bağlandıktan sonra yerden ısıtma riva sisteminin kaynağına ulaşacak talimatlar oluşturan bu termostatlar salon, mutfak, yatak odası, çocuk odası, giyinme odası, oturma odası ve yemek odası gibi her bölüm için ayrı ayrı kullanılır. Sunulan riva yerden ısıtma içerisinde tek bir kontrol paneli üzerinde tüm komutları ve kullanımı birleştiren bu termostatlar yine bu kontrol panel üzerinden de kontrol edilerek tümleşik bir şekilde istediğiniz kalitede ısıtma sistemi elde edilebilir.

Temel kullanım açısından yerden ısıtma riva uygulamalarında siz ısı kaynağını aktif hale getirdiğiniz ve kontrol paneli üzerinde ısı ayarlamasını belirttiğiniz sürece sistem çalışmaya devam edecektir. Eğer konut içerisinde kombi ısı kaynağı kullanımı ile su bazlı düşler vadisi riva rehau yerden ısıtma sistemi kullanılacak ise elbette ki kombinin ısıtma sisteminin kullanılmadığı dönemlerde de çalışmaya devam etmesi için sulu yerden ısıtma sistemi ayrı bir şekilde kontrol edilebilir. Yani kombi üzerinde ısıtma sistemini çalıştırıp/kapatmanız vasıtasıyla sulu yerden ısıtma sisteminde de açma/kapama işlemleri gerçekleştirilir. Çünkü düşler vadisi riva rehau sistemleri içerisinde ısı kaynağı üzerinden gelen sirkülasyon sıcak suyu olduğu sürece ve ayarlamalar yapıldığı sürece yerden ısıtma sistemi sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam eder.

Özellikle sonbahar aylarından itibaren düşler vadisi riva yerden ısıtma sistemlerini kullanmaya devam etmek istiyorsanız, öncelikle kullandığınız ısı kaynağını aktif hale getirmeniz gerekir. Genellikle kombi tercihi gerçekleştirildiği için doğalgaz yakıtı ile çalışan kombi çalıştırıldıktan sonra sıcak su kaynağı aktif hale getirilerek, riva yerden ısıtma için istenilen kombi derecesi belirlenebilir. Sonrasında kollektör üzerine gelen termostatik vana üzerinde belirlenen ısıyla tesisata sıcak su girişi gerçekleştirilir. Tesisata giren bu sıcak su istenilen her bölüme ulaştıktan sonra bu bölümler içerisinde de oda termostatları ve kontrol paneli ile rahatlıkla ısı dereceleri ayarlanabilir. Bu sayede riva yerden ısıtma sistemi içerisinde sirkülasyon gerçekleştiren sıcak su, ısının zeminden yukarıya doğru yayılması ile birlikte hem konforlu hem sağlıklı hem de ekonomik bir ısıtma elde edilmesini sağlayacaktır.

Bir otomasyon sisteminin yer alması ile birlikte riva yerden ısıtma sistemleri içerisinde tamamen kontrollü bir ısıtma sistemi bulunur. Özellikle Danfoss veya Rehau markası üzerinden tercih edilmiş otomasyon panelleri ve kablosuz termostatlar düşler vadisi riva rehau sistemlerinin tamamen sizin kontrolünüzde olmasını sağlamaktadır. Kablosuz oda termostatları wi-fi bağlantısı vasıtası ile çalışan yapıları sayesinde akıllı telefonlar, tabletler veya ev içindeki kontrol panelleri ile yönetilebilir. Termostatlar wi-fi bağlantısı ile gönderdiğiniz komutu aldıktan sonra aldıkları bu komutu kontrol paneli üzerine ulaştırır. Kontrol paneli almış olduğu bu komut ile birlikte kollektör bağlantısı gerçekleştirerek, istenilen bölüme giden sıcak suyun sıcaklığını yani ısısını ayarlar. Çünkü eviniz içerisinde salon ile yatak odasının veya mutfak ile çocuk odasının farklı ısılarda olması talep edilebilir.

Bu kontrollü ısıtma sistemi içerisinde istenilen noktalarda herhangi bir bölümün ısısının tamamen kapatılması veya en üst noktaya getirilmesi, istenilen dönemlerde kısa sürede bu bölümün en üst derecede ısıtılması talep edilebilir. Kullanılan sistem ile birlikte düşler vadisi riva rehau uygulamalarında bu avantaj çok pratik bir şekilde elde edilmektedir. Yani konforlu bir konutun sağlanabilmesi için en üst düzeyde sistemlerin ve özelliklerinin yer aldığı Düşler Vadisi Riva projesinde bu nedenle yerden ısıtma riva sistemleri tercih edilmektedir. Hak Enerji olarak firmamız gerçekleştirdiği uygulamalarda Rehau ve riva danfoss bayi olması gibi avantajlar sayesinde sizlere bu yüksek kaliteyi sunarak hizmet vermektedir. Bugün İstanbul'un en önemli birçok projesinde bu avantajın sunulmasıyla konutlar, çalışma alanları ve yaşam alanları çok daha yüksek bir kaliteye ulaşmaktadır.

Düşler Vadisi Riva Yerden Isıtma Konforu

Bir yaşam alanı içerisinde hayatın daha konforlu hale gelebilmesi için en önemli noktalardan birisi sağlıklı ısınmanın elde edilmesidir. Yaz ayları açısından düşünüldüğünde Riva, İstanbul'un en serin bölgelerinden ve ferah bölgelerinden biri olarak avantaj sağlayabilir. Ancak kış ayları açısından da İstanbul'un en soğuk bölgelerinden biri olacağı için bu bölgedeki bir konutta iyi bir ısıtma sağlanması gerekir. İşte bu nedenle de ısıtmanın en sağlıklı hale gelebilmesi için düşler vadisi riva yerden ısıtma sistemleri tercih edilmektedir. Proje koordinasyonu içerisinde Hak Enerji ile gerçekleştirilen anlaşmalar sayesinde bu konutlarda yerden ısıtma riva çalışmaları yapılmasına karar verilmiştir. Bu karar ile birlikte konutlarda en yüksek ısıtma konforunun ortaya çıkarılması için Rehau ve Danfoss gibi önemli markalar tarafından üretilmiş sistemler tercih edilmektedir.

Isıtma konforunun elde edilebilmesi için elbette ki ısı kaynağının doğru bir şekilde tercih edilmesi ve bu kaynağın doğru sistemde kullanılması gerekir. Bugün ülkemizde ısıtma için en fazla tercih edilen yakıt doğalgaz olmak ile birlikte bu yakıt kombi adı verilen sistem içerisinde kullanılır. Konutlarda kombi ile ısınma gerçekleştirilmesi açısından da son yılların en profesyonel sistemi sulu yerden ısıtma sistemi olarak bilinmektedir. Bugün Beykoz bölgesinde rehau bayi riva olmamız sayesinde birçok konutta bu hizmeti verirken, Düşler Vadisi Riva projesi içerisinde de bu profesyonel sistemler ile yer alıyoruz. Bu sayede de konutlar içerisinde aradığınız konforlu ısıtmayı ve yaşam kalitesini sizlere sunmak için çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her uygulamada rehau düşler vadisi çalışmalarımız için profesyonel bir ekip ile en iyiyi oluşturmaya gayret ediyoruz. 

Rehau düşler vadisi uygulamalarının yaşam alanı içerisinde size sunacağı en önemli konfor elbette ki sağlıklı ısınmanın elde edilmesi olacaktır. Çünkü sulu yerden ısıtma sistemleri eski tip kalorifer, petekli kalorifer veya ısı pompası gibi sistemlere göre çok daha sağlıklı ve konforlu bir yapıya sahiptir. Standardın üstünde bir yapıya sahip olan riva yerden ısıtma uygulamalarında ısı zeminde dolaşan sıcak su sirkülasyonu ile elde edilir. Zeminde oluşan bu ısı yukarıya doğru yükselirken, yapının her noktasının da daha konforlu bir şekilde ısınmasını sağlar. Bu durum sağlık açısından yapılan araştırmalar bağlamında da önemli bir artı olarak kabul edilmiştir. Yani bu özel konutlarda yaşamaya devam ederken, düşler vadisi rehau yerden ısıtma uygulamaları sayesinde oturduğunuz noktada veya evin içerisinde dolaşırken ve hatta uyurken ısının evin içerisinde ne kadar homojen ve sağlıklı bir yapıda yayıldığını hissedebilirsiniz.

Konforlu bir yaşam alanı elde edebilmek için seçilen yerden ısıtma düşler vadisi projeleri sizlere profesyonel bir şekilde sunulurken, uygulamada ısıdan tasarruf edilmesi mantığı bulunmaktadır. Çünkü zeminden yukarıya doğru sürekli sirkülasyon halinde oluşan ısı özellikle taban bölümünde ayaklarınızın her daim sıcak olmasını sağlar. Bir insan vücudunda ayakların sıcak tutulması ve ısının ayaktan alınması vücudun çok daha kolay ısınmasını sağlar. Bu amaçla düşler vadisi rehau yerden ısıtma projelerinde ısının zeminden ayaklardan başlayarak vücuda yayılması mantığı bulunmaktadır. Konforlu ısıtmanın oluşturulması açısından bu sistem kullanıldığında, evinizde özellikle çocuklarınız ve siz kış mevsimini en soğuk hava koşullarında dahi sağlıklı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Öyle ki evlerinizde kediler ve köpekler gibi evcil dostlarınız sizinle birlikte huzur içinde yaşarken, misafirleriniz evinizin konforunda kendini her zaman huzurlu hissedecektir.

Düşler Vadisi Riva Yerden Isıtma İle Dekorasyon Konforu

Ev içerisinde ve özellikle Düşler Vadisi Riva projesinde sahip olduğunuz bir konut içerisinde keyifli bir dekorasyon gerçekleştirmek en önemli hakkınızdır. Yaşam alanınızı keyifli ve özel bir hale getirmek için de mobilyalar, aksesuarlar, dekorasyon öğeleri ve kullandığınız her eşya için bağımsız ve geniş bir alan bulunmalıdır. İşte bu noktada da düşler vadisi riva yerden ısıtma sayesinde aradığınız bağımsız alanları çok daha özgür bir şekilde bulabilirsiniz. Çünkü yerden ısıtma riva projeleri sayesinde zemin üstünde görülen kalorifer petekleri veya ısıtma cihazları ile yaşamak zorunda kalmazsınız. Sulu yerden ısıtma sistemleri görünmeyen ısıtma yapısıyla sadece zemin altında yer alır ve zemin üstünde tüm alan sizin için kullanıma hazır hale gelir. Uygulamada firmamız rehau düşler vadisi çalışmalarında size bu özgürlüğü sunma avantajı ile hizmet vermektedir.

Konut içerisinde salon, oturma odası, mutfak, yatak odası, çocuk odası, giyinme odası gibi her alanı özgür bir şekilde dekore ederken, karşınıza çıkan kalorifer petekleri gibi dezavantajlar yerden ısıtma düşler vadisi projesi içerisinde yer almamaktadır. Her zaman göze çarpan ve alanı daraltan kalorifer peteklerinin bulunmaması, dekorasyonda her mobilyayı istediğiniz şekilde yerleştirmeniz için avantaj sağlar. Çünkü özellikle bilindiği üzere kalorifer sistemlerinde peteğin hesaba katılarak, mobilya yerleşimin yapılması gerekmektedir. Bağımsız alan kullanımı sağlayan düşler vadisi rehau yerden ısıtma sistemleri size alanı özgürce kullanma fırsatı sunar. Kalorifer peteklerinin bulunmadığı riva yerden ısıtma sistemlerinde alan tamamen boş bir şekilde dekorasyona hazır hale gelecektir. Firmamız sizlere bu avantajı rehau bayi riva olarak kullandığı sulu yerden ısıtma sistemleri ile sunmaktadır.

Dekorasyon açısından yerden ısıtma sistemleri üzerinde kullanılmış olan zemin kaplaması da önemli bir noktadır. Daha önce bahsedildiği şekilde düşler vadisi riva rehau sistemlerinde zemin kaplaması gerçekleştirilmesi için tamamlanan tesisat sonrasında şap betonu uygulanmaktadır. Bu beton zemin üzerinde istediğiniz şekilde mermer kaplama, karo taş kaplama, seramik kaplama, halı döşeme veya parke kaplama gibi uygulamalar yapılabilir. Bu sayede yerden ısıtma riva çalışmaları sonucunda istenilen estetik ve sorunsuz zemin elde edilirken, bu zemin üzerinde de her mobilya ve eşya rahatlıkla yerleşebilir. Önemli olan nokta, dekorasyonda kullandığınız eşyalar ile birlikte hiçbir şekilde ısının zeminden yukarıya yükselmesini engelleme gibi bir problemin bulunmamasıdır. Çünkü her koşulda ısı zeminden yukarıya doğru dağılırken, doğru yolu bulacak ve dekorasyon içerisinde dağılım gerçekleştirecektir.

Düşler Vadisi Riva Yerden Isıtma İle Hesaplı Yaşam

Ha ne kadar yüksek bütçeler ile yani önemli bir rakam ile Düşler Vadisi Riva projesinde bir konut sahibi olsanız dahi bu konutta yine ekonomik bir yaşam sürdürmeniz de önemlidir. Özellikle bağımsız yani müstakil bir konut olması ile birlikte bu yapıda ısıtma elbette ki normal apartman dairelerine göre daha yüksek bir meblağ ile gerçekleşecektir. Bu açıdan düşünüldüğünde Düşler Vadisi Riva projesinde size sağlıklı, konforlu ve kaliteli ısıtmanın ekonomik şekilde sunulması için yerden ısıtma riva uygulamaları tercih edilmiştir. Çünkü düşler vadisi riva rehau çalışmaları sayesinde ısıtmanın hem sağlıklı hem de ekonomik olması imkanı elde edilir. Bu uygulamada daha düşük doğalgaz kullanımı ile daha yüksek ısıtma kontrolü sağlanmaktadır. Bu özellik çok uzun yıllardır dünya genelinde sulu yerden ısıtma sistemlerinde bilinirken, düşler vadisi riva yerden ısıtma sistemi sayesinde de sizin evlerinizde yer alacaktır.

Hak Enerji, sulu yerden ısıtma sistemleri konusunda İstanbul'da birçok farklı noktada uzun yıllardır çalışmalar gerçekleştirmektedir. Bu çalışmaların referans olarak görülmesi ve yerden ısıtmanın kaliteli bir şekilde kabul edilmesi ile düşler vadisi riva yerden ısıtma anlaşmaları gerçekleştirilmiştir. Bu tarz büyük çaplı konutlarda ısıtmanın hem sağlıklı hem konforlu hem de ekonomik şekilde gerçekleştirilmesi için düşler vadisi riva rehau çalışmaları büyük bir katkı sağlamaktadır. Özellikle en soğuk iklimlerde tercih edilen bu sistemler Beykoz gibi kışın soğuk bir şekilde geçirildiği bir bölgede de ısıtmayı daha düşük bir masraf ile gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. Üstelik garantili bir yapı ile sunulan rehau düşler vadisi projeleri uzun yıllar boyunca aynı kaliteyi korumanızı ve belirli dönemlerde pratik bir bakım ile bu avantajı sürdürmenizi sağlayacaktır.

Düşler vadisi rehau yerden ısıtma projeleri içerisinde özellikle otomasyon paneli ile birlikte yakıt tasarrufu çok daha planlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Sistem içerisinde kullanılan oda termostatları ısının istenilen oranda ayarlanmasına yardımcı olur. Bu sayede kalorifer sistemlerine göre daha farklı olarak her bölüm için farklı bir ısı değeri ile çalışma sistemi elde edilir. Buna bağlı olarak da ekonomik bir şekilde ısınmanın ortaya çıkarılmasını sağlar. Ortalama bir sıcaklık değeri ile 24 saat boyunca çalışmaya devam eden düşler vadisi riva yerden ısıtma sistemleri, ısısını koruması vasıtasıyla da daha fazla yakıt kullanımının önüne geçmektedir. Bu tarz büyük konutlarda en sağlıklı ve ekonomik ısıtmanın elde edilmesi için yerden ısıtma riva sistemleri bugün tüm dünyada da tercih edilmektedir. Özellikle firmamız tarafından da riva danfoss bayi gibi bir noktada hizmet verildiği düşünülürse, Avrupa kalitesinin Türkiye'de de aynı şekilde uygulanması mümkün olmaktadır.

Düşler Vadisi Riva Yerden Isıtma Garantisi

Hak Enerji yer aldığı sektörde çok uzun yılların tecrübesine bağlı olarak özellikle sulu yerden ısıtma sistemlerinde hem teknik hem de uygulama tecrübesine sahiptir. Bu tecrübe sayesinde düşler vadisi riva yerden ısıtma sistemlerinde de aynı kaliteyi garantili bir şekilde sizlere sunmaktadır. Bu yüksek kalite ve kullanım garantisinin elde edilmesi açısından da yerden ısıtma düşler vadisi projelerinde özellikleri Rehau ve Danfoss gibi önemli markalar tercih edilmiştir. Çünkü Avrupa kalitesinde üretim yapan ve çok uzun yıllardır dünyaya yayılmış bir kalitesi bulunan bu markalar, Türkiye'de de çok uzun yıllardır tercih edilmektedir. Firmamız riva danfoss bayi ve bölgede Rehau bayi olmasıyla sizlere bu ürünleri bizzat kaynağından yani kendi işletmesindeki malzeme ve stoklarından kullanarak sunmaktadır.

Riva yerden ısıtma projelerinin gerçekleştirilmesi konut projesi ile birlikte eşdeğer olarak yürütülürken, konutların teslim edilmesi sürecinde yerden ısıtma sistemleri tamamlanmış konumda bulunacaktır. Bu sayede konutları kullanmaya başladığınız andan itibaren yerden ısıtma sistemleri ile evinizde sağlıklı, konforlu ve ekonomik bir ısıtma şansı elde edebileceksiniz. Anlatılan yapıyla uygulaması gerçekleştirilen ve pratik bir şekilde yine anlatıldığı gibi kullanım imkanı sunan bu sistemler çok uzun yıllar boyunca yüksek ve geçerli bir garantiye sahiptir. Bu garanti firmamızın sunduğu bayi hizmetleri ve servis hizmetleri ile bakım, kontrol, onarım ve parça değişimi gibi her imkan sayesinde yerine getirilecektir. Firmamız rehau bayi riva konumunda bulunmasıyla her zaman stok yedek parçalar, teknik personeller ve garanti ekipleri ile hizmetlerine devam edecektir.

Firmamızın rehau bayi riva konumunda bulunması ile birlikte stoklarımızda her zaman sulu yerden ısıtma sistemleri için gereken yedek parçalar bulunmaktadır. Yedek parçalar açısından sistem içerisinde kullanılan

    • Yerden ısıtma borusu

    • Yerden ısıtma straforu

    • Kollektör

    • Oda termostatları

    • Termostatik vana

    • Kontrol panelleri

    • Sabit değer ayar seti

    • Bağlantı rekoru

    • Şap katkı maddesi

    • Kenar izolasyon bandı gibi her ayrıntı firmamız tarafından temin edilebilmektedir.

Sayılan malzemelerin her biri riva danfoss bayi olmamız sayesinde stoklarımızda her daim yer almaktadır. Bu sayede bugün proje uygulaması açısından kullanılan bu parçalar gelecek dönemlerde firmamızın sunduğu garanti ve servis hizmetleri ile de her zaman sizin için kullanıma sunulacaktır. Özellikle 365 gün sorunsuz bir sistem kullanımı elde edebilmeniz için düzenli olarak verilen bakım ve servis hizmetlerinde gereken her an bu yedek parçalar sunulmaktadır.

Düşler vadisi riva yerden ısıtma sistemleri kurulumu sonrasında firmamız sürekli bir şekilde vereceği hizmetler içerisinde sizlere rutin bakım işlemlerini de sunacaktır. Rutin bakım sayesinde sistem içerisinde herhangi bir problemin önceden tespit edilmesi ve bu problemin ortadan kaldırılması mümkün olacaktır. Ayrıca rutin bakım riva yerden ısıtma sistemlerinde problemlerin olmadan önce engellenmesi açısından önemli bir yere sahiptir. Yine rutin bakım ile birlikte sistemin her zaman aynı kalite ve konforda kullanılması imkanı sürdürülebilir bir hale gelir. Bildiğiniz üzere kaloriferli veya ısı pompalı sistemlerde de her zaman rutin bakım kombi ve sistem üzerinde sağlanırken, sulu yerden ısıtma sistemlerinde de rehau bayi riva olarak firmamız tarafından sağlanır.

Firmamız sizlere en yüksek kalitede yaşam alanlarını sunmak isteyen Düşler Vadisi Riva projesi içerisinde sulu yerden ısıtma sistemleri ile hizmet vermektedir. Bu sistemlerde bakım, servis, onarım ve parça değişimi gibi her noktada rehau düşler vadisi hizmetlerimiz süreklilik oluşturmaktadır. Firmamız markalar tarafından sunulan ürün kalitesini ve ürün garantisini bir araya getirerek, firmamız garantisi ile birleştirmekte ve riva rehau bayi konumunda hizmet vermektedir. Çok uzun yıllar boyunca nem, darbe, sıcaklık, haşere ve küf gibi faktörlere karşı dayanıklı bir yapısı bulunan yerden ısıtma malzemeleri bu sistemler içerisinde sorun çıkarmadan yıllar boyunca aynı kalite ile çalışabilir. Yine gereken her noktada firmamız düşler vadisi riva rehau çalışmaları için sizlere servis hizmetleri sunmaya devam edecektir. Bizlere hemen ulaşmak için telefon numaramız 0216 999 44 94 , 0507 261 00 00 mühendislerimiz her konuda sizlere yardımcı olacaktır.