Rehau Yerden Isıtma Straforu

Ana sayfa > Rehau Malzeme - İçerik > Rehau Yerden Isıtma Straforu

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Yerden Isıtma Straforu

Rehau yerden ısıtma straforu çağımızın en modern ısıtma sistemlerinden biri olarak, betonarme veya karo gibi farklı zeminler üzerinde belirli bir kaplama sayesinde uygulanır. Hak Enerji olarak rehau yerden ısıtma sistemlerini tercih ederken, uygulamalar içerisinde de yine marka tarafından üretilmiş özel strafor malzemeleri kullanılmaktadır.
Rehau yerden ısıtma straforu zeminde kaplandıktan sonra bu kaplama üzerinde yerden ısıtma boruları döşenir. Yerden ısıtma köpüğü olarak da adlandırılan bu malzeme, tesisatın en önemli parçalarından birisi olarak kullanılmaktadır. Malzeme sayesinde aynı zamanda zemin ile tesisat ve tesisat ile ortam arasındaki yalıtım güçlü bir şekilde elde edilmektedir.

Rehau Yerden Isıtma Straforu

Rehau Yerden Isıtma Sistemleri İçerisinde Strafor Kullanımı

Firmamız üzerinden sulu yerden ısıtma sistemleri talep ettiğinizde, ilk aşamada uygulama yapılacak alanda boyut ölçüleri sağlanarak bir proje hazırlanır. Proje bağlı olarak uygulama yapılacak zemin üzerinde, ne kadar boyutlarda strafor kullanılması gerektiği tespit edilir. Çünkü bu strafor malzemesi üzerinde rehau pex boru döşemeleri gerçekleştirilir.

Tesisatın en önemli noktalarından biri olan rehau pex pipe parçalarının sağlıklı bir şekilde yerleşmesi ve sağlam bir şekilde kullanılabilmesi için straforun özellikleri önemli bir ayrıntı oluşturmaktadır. Bu kapsamda strafor zemin üzerinde döşenirken, her metrekare parça birbirinden ayrılmadan boşluk olmayacak şekilde döşeme yapılır. Bu sayede rehau yerden ısıtma sistemleri sorunsuz bir kullanım ortaya çıkarır.

Rehau Yerden Isıtma Straforu Özellikleri Nelerdir?

Sistem içerisinde kullanılan rehau yerden ısıtma borusu ile birlikte uyumlu olacak şekilde strafor seçiminin yapılması önemlidir. Bu kapsamda marka üzerinden seçilebilecek strafor ürünlerine bakıldığında, ürünlerin metrekare bazında temin edildiği görülebilir. Rehau markası tarafından sağlanan bu ürünler rehau kombi veya ısı pompası gibi ısı kaynakları ile uyumlu çalışma sergileyebilir. Temel olarak ürünlerde noppenplatte yani zemine sabitlenen kullanım avantajı bulunduğu için en güvenilir sonucu sağlamaktadır.

İsteğe bağlı olarak rehau heat pump yani ısı pompası ile birlikte kullanım imkanı bulunan bu straforlar kolay bir şekilde döşendikten sonra çok yüksek bir esneklik için çeşitli boru çeşitleri ile rahatlıkla kullanılabilir. Yalıtım özelliğine sahip olduğu için zemindeki ısı yalıtımını sağlayarak, tesisat içerisindeki ısının zeminden kaçış gerçekleştirmesini engeller. Folyolu veya folyosuz şekilde tercih edilecek strafor deforme olmayan bir özelliğe sahip olarak, rehau yerden ısıtma kullanımı için avantaj oluşturmaktadır.

Rehau Yerden Isıtma Köpüğü

Rehau Yerden Isıtma Straforu Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Strafor, sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde veya elektrikli yerden ısıtma sistemleri içerisinde zemin kaplaması için metrekare özellikleri ile kullanılır. Yani öncelikle uygulama yapılacak alanda boyut ölçüleri sağlanır ve sonrasında rehau boru bayileri Türkiye yani Hak Enerji üzerinden strafor ürünleri temin edilebilir. Bu kapsamda rehau strafor fiyatları her adette metrekare ölçüleri ile belirlenir.

Temel olarak bir konut içerisinde örneğin 100 metrekare bir yerden ısıtma sistemi uygulanacak ise rehau yerden ısıtma straforu dansitesi kapsamında metrekare üzerinden gereken adet ile ürün temin edilir. Dansite , yerden ısıtma straforunun yoğunluğunu belli eder ve ısı yalıtım kat sayısını belirler. Uygulanan sistemin özelliklerine göre seçilir ve kullanım sağlanır.

Genel kapsamda uygulanacak sistem içerisinde strafor ürünlerinin özelliklerine bağlı olarak rehau yerden ısıtma fiyat listesi içerisinden bilgiler temin edilir. Bu bilgiler marka tarafından bayilere ulaştırılacak şekilde her yıl yeniden düzenlenir ve güncel rakamlar ile uygulanır. Bu kapsamda güncel şekilde rehau yerden ısıtma straforu fiyatı tespit edildiğinde, istediğiniz adet ile metrekare bazında ürünler sağlanır veya proje bazlı uygulamalarda kullanım gerçekleştirilir.

Noppenplatte Yerden Isıtma Straforu 22 Dansite

Noppenplatte Yerden Isıtma Straforu 30 Dansite

Noppenplatte Yerden Isıtma Straforu 40 Dansite

Rehau Yerden Isıtma Straforu FiyatıRehau Yerden Isıtma StraforuRehau Folyolu Yerden Isıtma StraforuRehau Folyolu StraforRehau StraforRehau Folyolu Strafor Fiyatları