Rehau Yerden Isıtma

Ana sayfa > Rehau > Rehau Yerden Isıtma

Rehau Yerden Isıtma

rehau yerden ısıtma

Rehau Yerden Isıtma Sistemi

Rehau yerden ısıtma malzemeleri satışı ve Rehau yerden ısıtma uygulama hizmetleri sunuyoruz. Hak Enerji Mühendislik firması olarak kurulduğumuz yıldan bugüne kadar Rehau marka yerden ısıtma sistemlerindeki deneyim ve tecrübe ile müşterilerimize profesyonel hizmet sunuyoruz. Hak Enerji Yerden Isıtma Sistemleri istanbul'da 17 fabrika , 345 villa , 3 malikâne , 1.000 in üzerinde daire , 124 çalışma ofisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin kış bahçesi işi firmamız tarafından yapılmıştır.

Rehau yerden ısıtma straforu , rehau yerden ısıtma borusu , rehau yerden ısıtma kollektörü , rehau oda termostatı rehau malzeme satışı, rehau yerden ısıtma uygulaması , rehau yerden ısıtma servis hizmetleri firmamız tarafından verilmektedir. Çalışma arkadaşlarımızın her biri sertifikalı ve eğitimlidir. Alanında uzman, tecrübeli, deneyimli teknisyenlerimiz ile yerinde servis hizmeti vermekteyiz. En iyi hizmeti, en uygun fiyatlara almak için Hemen Bizi Arayın!

Rehau yerden ısıtma sistemleri projelendirme, satış ve uygulama konusunda uzman mühendislik desteği ve sonuç odaklı yaklaşım için hemen iletişime geçebilirsiniz.

rehau yerden ısıtma sistemleri


Rehau Malzeme Satışı

Rehau marka yerden ısıtma sistemlerine yönelik A'dan Z'ye aradığınız tüm malzemeleri bulacağınız stok hizmeti.

Profesyonel Uygulama

Hak Enerji Mühendislik firmamız mesai saatleri içerisinde siz değerli müşterilerimizin istek ve taleplerine cevap vermektedir.



rehau yerden ısıtma malzemeleri
rehau yerden ısıtma bayii

Rehau Yerden Isıtma

İstanbul’da Rehau yerden ısıtma sistemleri üzerine projelendirme, malzeme satışı ve uygulama noktası olarak firmamız siz değerli müşterilerine kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik sergilemektedir. Rehau markası, yerden ısıtma malzemelerini bayiler üzerinden satış ve uygulama hizmetlerini sunmaktadır. Hak Enerji Mühendislik firması İstanbul Fatih ve Kadıköy ilçesinde ofisleri ve yüksek stok kabiliyeti olan depoları ile yerden ısıtma malzemelerinin satışı ve uygulama noktası olarak müşterilerine en profesyonel hizmetleri sunmaktadır.

Avrupa ve Anadolu yakasında İstanbul geneli profesyonel rehau alttan ısıtma desteğini kolay bir şekilde alabilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz. Zeminden ısıtma sistemlerinde yapılan villa, konut, daire, otel, hastane, sauna, hamam, cami ve diğer mekanlar için birçok müşteri Rehau marka birlikteliği ile Hak Enerji Mühendislik firmamızla çalışmalarını sürdürmektedir.


Yerden ısıtma sistemlerinin 1 numaralı markası Rehau'nun  Almanya’daki fabrikalarında üretilen malzemeler ,Türkiye’deki bayilikler üzerinden satışı yapılmaktadır. Sizde kaliteli malzeme ve işçilik için Rehau resmi bayisi olan Hek enerji'yi tercih edebilirsiniz. Otomasyona uygun olarak üretilen rehau yerden ısıtma malzemeleri montaj yapılarak, kullanıma uygun hale getirilmektedir. Rehau yerden ısıtma sistemleri modern ve konforlu ısınma gereksinimlerinden dolayı tasarlanmış ve kalite markası olarak günümüzde diğer markalar arasında en çok benimsenmiştir. Yerden ısıtma Straforları üzerine döşenen Rehau ısıtma sistemi üst düzey kaliteli bir mekanizmadır. Son zamanlardaki teknolojiye uygun olarak üretilmiş, uzun ömürlü olan ve ana ısıtıcı kaynaktan gelen sıcak suyu ısıtılmak istenilen mahalin her yerine manuel veya otomasyon sistemleri ile verimli şekilde iletmektedir. Hak Enerji Mühendislik firmamız Rehau marka yerden ısıtma ürünlerinin projelendirilmesini, satışını ve teknik alanda uygulamasını kendi bünyesindeki ekibiyle profesyonel şekilde yapmaktadır.


rehau yerden ısıtma markası


rehau yerden ısıtma otomasyon

Rehau Yerden Isıtma Markası

Dünya genelinde yerden ısıtma sistemleri denildiği zaman akla ilk gelen marka Rehau markasıdır. Alman teknolojisi olarak Türkiye’ye geldi. Ülkemize gelen Alman teknolojisi ile ısıtma sistemleri daha başarılı çözümlere adım attı. Alman kalitesi ile üretilen Rehau yerden ısıtma malzemeleri mekanik tesisat dünyasında beklentileri fazlası ile karşılamış ve karşılamaya devam ediyor. Dünya üzerindeki markalar enerjiyi verimli bir şekilde kullanmak için üretilen markalar arasında Rehau marka bilinirliği performans ve kalite başarısı olduğu için zirvede.

Yerden ısıtma sisteminde mekân içerisindeki ısının homojen ısı dağılımı gerçekleşmesinden dolayı konforlu ve sağlıklı bir ortam sağlamaktadır. Rehau yerden ısıtma sisteminde boruların eşit aralıklarla döşenmesinden dolayı odanın her alanı eşit miktarda ısınmaktadır. Radyatör, kalorifer sisteminde yaşanan kombiye yakın yerler ısınırken, uzak yerlerin soğuk kalması söz konusu değildir. Rehau alttan ısıtma sisteminde kullanılan debi ayarlı kollektörler ile oda sıcaklık debilerinden ayar yapılabilir, oda sıcaklık debilerini eşit bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Tüm montaj ve teknik bilgi konusunda müşterilerimize bilgi aktarımı yapan Hak Enerji Mühendislik firmamız siz değerli müşterilerine yardımcı olmaktadır.

Rehau yerden ısıtma sistemlerinde ana ısıtıcıdan gelen düşük sıcaklık 40°C - 45°C derecele ile yüksek konforda enerji tasarrufu sağlanırken, ısı pompası, güneş enerjisi, kazan ve diğer ısıtıcılara kolayca montaj edilerek bütünleşmiş şekilde verimli şekilde çalıştırılabilir. Dünya genelinde yapılan ilk yerden ısıtma sistemleri için insanların astım hastalığı, toz kaldırma ve romatizma, varis hastalığı yaptığı öne sürüldü. Tüm araştırmalara dayanılarak uçuşan ortamdaki tozların hava akımı olduğu ve radyatör sistemiyle karşılaştırıldığında daha az toz çıkardığı kanıtlanmıştır. Hava akımı sıcaklık farkından oluştuğu için yerden ısıtma sistemi radyatöre göre daha az sıcaklık ile çalışmaktadır. Bu durumda ortaya çıkan toz radyatör sistemine göre daha az olmaktadır.


rehau yerden ısıtma sistemleri

Rehau Yerden Isıtma Sistemleri

Rehau yerden ısıtma sistemlerine yerden ısıtma malzemesi çeşitliliği mevcuttur. Avrupa’da kullanılan folyolu yerden ısıtma straforu ile döşeme yapılmaktadır. Rehau yerden ısıtma malzemeleri, çeşitlerine göre fiyat farklılık göstermektedir. Zeminden ısıtma sistemlerini doğru ve standartlara göre uygulandığı zaman insan sağlığına herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Rehau ve diğer yerden ısıtma sistemlerinin genel sıcaklığı 28°C derece ile sınırlandırılmıştır. Yerden ısıtma sistemi hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan ve yanlış uygulamalar sonucu insan sağlığını olumsuz etkilemektedir. Radyatör petek sistemine göre hazırlanmış olan kazanları direkt yerden ısıtma sistemi kollektörüne, sabit değer ayar seti veya öteki adı ile karışım pompası olmadan bağlanması sonucu zemin sıcaklığı 45°C ve üstüne çıkmaktadır. Buda mekandaki yerin aşırı ısınmasından dolayı ayaklarda varis hastalığına neden olur. Bu şekilde asla uygulama yapılmaması gerekmektedir. Yerden ısıtma sistemleri projelendirme olmadan uygulanması sakıncalıdır. Sistemden verim almadan sıkıntı yaşarsınız.


Rehau yerden ısıtma sistemi homojen ısı dağılımını eşit yukarı doğru yaptığı için yüksek hacimli yerlerde (villa, cami, havalimanı, lobiler, okullar, ofisler) kullanımına uygundur. Rehau alttan ısıtma sistemleri zemine uygulaması yapıldığı gibi hamam, sauna, havuz kenarlarında tavan, duvar ve kenar kısımlara uygulanması gerçekleştirilmektedir.

rehau yerden ısıtma sistemleri

Rehau Yerden Isıtma Otomasyonu

Rehau yerden ısıtma sistemlerinde kat bazlı ve zone (oda) bazlı ısıtma faaliyeti olarak ısınma projeleri montajı yapılıyor. Her iki sistemde verim açısından %25 ile %40 enerji tasarrufuna bağlı olarak çalışmaktadır. Hak Enerji Mühendislik firmamız Rehau marka yerden ısıtma sistemlerinde proje dahilinde yerden ısıtma sistemlerini anahtar teslim olarak faaliyete geçirmektedir.

1. Kat Bazlı Otomasyon: Rehau kat bazlı otomasyon sisteminde kata yerleştirilen 1 adet oda termostatı ile katın genel sıcaklığı kontrol edilmektedir. Oda termostatından ana kontrol paneline giden sinyal uyarısı, termostatik aktüatöru harekete geçirmektedir. Rehau iki yollu vana (zv25) üzerinde bulunan termostatik aktüator sıcaklık ayarına göre sıcak su akışını ayarlayıp, ortam sıcaklığını ayarlamaktadır. Kat için yerden ısıtma otomasyonu oda bazlı otomasyona göre daha makul fiyatlıdır. Enerji Verimliliği açışından önerilmemektedir. Bunun nedeni bir yaşam alanı içinde yerleştirilen tek adet termostat ile bütün alanın ve odaların sıcaklığı kontrol edilemez. Her odanın veya mekanın ısı kayıpları farklıdır. Cephe farkı, yalıtım farkı, pencere yüzey alanları farkı olsun bunlar ısı kaybını etkileyen faktörlerdir. Eğer tek termostatın sıcaklığını 24 °C set değere ayarlamanız durumunda yaşam alanı içinde bazı odalarınız 22°C – 20 °C altına düşme etkisi vardır.

2. Oda Bazlı Otomasyon: Rehau oda bazlı yani zone kontrol otomasyonda her odaya ayrı oda termostatı nea H yerleştirilerek oda sıcaklık ayarlamaları dijital olarak yapılmaktadır. Oda termostatından ana kontrol paneline giden sinyaller, ana kontrol paneli aracılığı ile kollektördeki aktüatorlere sinyal verilir. Aktüatörler sıcaklık akışını istenilen sıcaklık değerine göre ayarlar. Kat bazlı otomasyona göre maliyetlidir lakin verimliliği açışından kendisini kısa sürede amorti etmektedir. Gerçekten tam verimli bir rehau yerden ısıtma sistemi kurmak istiyorsanız eğer oda bazlı kontrol sistemini öneriyoruz

Kat veya oda bazlı Rehau yerden ısıtma sistemi için Hak Enerji Mühendislik firmamız siz değerli müşterilerine memnuniyet odaklı hizmet sunmaktadır. A’dan Z’ye yerden ısıtmada kullanılan malzemeler Rehau markası için firmamızca yüksek iskontolu fiyat teklifi hazırlanıp müşterilerimize sunulmaktadır. Malzeme listesine göre makul iskontolu fiyatlarımız için firmamızı arayabilir, projeleriniz için fiyat teklifi alabilirsiniz.

Hak Enerji - Rehau Yerden Isıtma

Hak Enerji Mühendislik olarak Rehau yerden ısıtma sistemlerinin projelendirilmesi, malzemelerinin satışı ve uygulama hizmeti sunuyor, müşterilerimizi konforlu yerden ısıtma sistemini tasarlıyoruz. Rehau yerden ısıtma straforu, rehau yerden ısıtma kollektörü, rehau yerden ısıtma borusu, rehau kenar izolasyon bandı, rehau boru tutucu öteki adı ile çengel (u klips), rehau köşe düzeltici, rehau kavis dirsek, Rehau otomasyon ürünleri (rehau oda termostatı, rehau kontrol paneli, rehau aktüatör),rehau kesme vanası, rehau şap katkı maddesi malzemelerin satışı için Hak Enerji Mühendislik firmamızı arayabilir, fiyat teklifi alabilirsiniz. Rehau marka ısıtma sistemi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, lütfen Hak Enerji Mühendislik firmamızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla

Rehau Yerden Isıtma Borusu

  • Oksijen bariyerli
  • Erimeme ve donmama özelliği
  • Kaliteli yapısal özelliği
  • Esnek yapısı ve garantisi
  • Uygulamada kolaylık
  • Garanti

Rehau Yerden Isıtma Kollektörü

  • Otomasyona uygun
  • Debi Ayarlı
  • Özel Kollektör Dolabı
  • +1 Kendinden vanalı
  • Garantili
  • Otomatik Hava Alma

Rehau yerden ısıtma malzeme satışı ve uygulamasını gerçekleştirdiğimiz projelerden gelen müşteri yorumları. Rehau marka (Üstün Alman kalitesi) için Hak Enerji Mühendislik firmamızı tercih eden değerli müşterilerimize teşekkür ederiz.

  • %100 Müşteri Memnuniyeti
  • Rehau Ürün Garantisi
  • Rehau Garantili işçilik
  • Rehau Kaliteli Alman Ürünleri

Hak Enerji Mühendislik firması olarak yerden ısıtma sistemlerinin projelendirmesi , malzemeleri satışı ve uygulama hizmetleri sunmaktayız. Güvenilir, kaliteli marka yapısı ile rehau, danfoss, wavin, fraenkische strafor, boru, kollektör ve diğer bağlantı ekipmanları satışı.

Uzman mühendislik desteği ve çözüm odaklı yaklaşım için ziyaret edin.

Rehau Yerden Isıtma Rehau Yerden Isıtma BorusuRehau Yerden Isıtma KollektörüRehau Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıRehau Yerden Isıtma KatalogRehau Yerden Isıtma FiyatRehau Yerden Isıtma Straforu