Kollektör Dolapları

Ana sayfa > Ürünler > Kollektör Dolapları

Yerden Isıtma Kollektör Dolapları

  • SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Yapılarda ısıtma ve soğutma sistemlerinin çalışma prensibi içerisinde kaynaktan alınan suyun tesisata dağıtılması için kollektör adı verilen parçalar kollektör dolabı sayesinde bir noktada toplanabilir. Bu dolaplar toplu bir görüntünün ve tek noktada kullanımın güvenilir şekilde elde edilmesi ve aynı zamanda kollektör bağlantılarının hoş olmayan görüntüsünün ortadan kaldırılarak düzenli bir görüntü elde edilmesi için mobil yapısıyla sıvı altı şekilde kullanılacak sac metal malzemeden üretilmiş ürünlerdir. Özellikle sulu yerde ısıtma sistemlerinin kullanımında her bölüme ayrı bir tesisat borusu ulaşacağı için boruların dağıtımını kollektör adı verilen parçalar gerçekleştirir. Bölümlere ulaşacak sayıda tesisat borusuna ısı kaynağından gelen suyun aktarılması açısından da öncelikle kollektöre birer adet sıcak su geliş ve sıcak su dönüş hatlarının bağlantısı yapılır. Yani görüldüğü üzere örnek olarak beşli bir kollektör üzerinde 10 adet yerden ısıtma borusu bağlantısı ve 2 adet 1 inç pprc dişli bağlantıları ile 12 farklı bağlantı bulunurken, ortaya çıkan bu karmaşık görüntü nedeni ile bir kollektör dolabı kullanıldığında daha temiz ve sağlıklı bir görüntü elde edilebilir.

Kollektör dolabı veya bir diğer ismi ile birlikte kollektör panosu olarak da adlandırılan bu malzeme, bilhassa kollektör tesisatının dağılmadan, hasar görmeden, daha dayanıklı ve sağlam bir şekilde kullanılması için tercih edilir. Bunun yanında bahsedildiği şekilde ortadaki görüntü kirliliğini engellemek için de seçilen dolaplar her tesisata uygun bir şekilde istenilen farklı ölçüler ile üretilebilen bir yapıya sahiptir. Çünkü bugün metal malzemenin kullanılmasıyla sıva üstü bir şekilde üretilen bu dolaplar için kollektör dolabı imalatçıları her ölçüye uygun bir şekilde spesifik dolap üretimleri yapabilmektedir. Bu üretimler için öncelikle bazı noktaların göz önüne alınması ve sonrasında kollektör dolabı imalatçıları ile görüşülerek, istenilen ürünün net olarak temin edilmesi mümkündür.


yerden ısıtma kollektör dolapları

Kollektör Dolabı Ölçüleri

Kollektör ifade edildiği şekilde iki ana parçadan oluşarak suyun giriş yaptığı ve çıkış yaptığı vanaların bulunduğu bölümler ile birbirinden ayrılır. Bir ana girişten su kollektör parçasına girerek her tesisat için sıcak suyun ısıtma sistemine dağılmasını sağlar. Sıcak su, ısıtma sistemi yani örneğin yerden ısıtma sistemi içerisinde bir sirkülasyon oluşturarak zeminden ısının yukarıya doğru ulaşması için tüm tesisatı dolaşır. Bu durumda elbette ki ısı transferini tamamlayan sıcak su tesisatı dolaştıktan sonra soğuyacağı için ana kaynağa geri dönüp tekrar ısınması gerekir. Bu noktada rehau kollektör dolabı gibi bir sistem içerisinde bulunan kollektörün geri dönüş bağlantısına tekrar ulaşır. İşte kollektör bu noktada sistemdeki boru tesisat sayısına göre farklı manifolt ağız sayısı ile kullanılır. Bu durumda manifolt ağız sayısı değişiklik gösterebileceği için bu sayıya göre de kollektörün kaç santimetre olduğu, bağlantıların ne kadarlık bir ölçü oluşturduğu da değişir. Bu ölçü sayesinde de kollektör dolabı ölçüleri elde edilir.

Firmamız örnek olarak taleplerinize bağlı rehau yerden ısıtma kolektör dolabı gibi bir ürünün size sunulmasını sağlarken, belirttiğiniz ölçüye uygun olarak en uygun ürünün size ulaşmasını veya teslim edilmesini sağlar. Ayrıca belirtilmiş olan kollektör dolabı ölçüleri sayesinde tamamen isteğe bağlı bir şekilde özel üretim vasıtasıyla 40 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm dolap ölçüleri gibi ürünleri stoklarımızdan size direkt olarak sunabiliyoruz. Bu sayede kollektör tesisatının bulunduğu noktada en uygun ölçü ile kollektör dolabı kullanımı gerçekleştirilerek, tesisatın hem güvenilir hem sağlıklı hem de estetik bir görüntüyle kullanılması sağlanıyor. Bu noktada öncelikle bina, villa, otel veya ticarethane gibi tüm yapılarda sulu yerden ısıtma sistemleri gibi uygulamalar yapıldığında kollektör manifolt yani vana sayısı da göz önünde bulundurularak, kullanılan parçanın boyutlarına bağlı en uygun kollektör dolabı ölçüleri ile ürün talebi gerçekleştirilebilir.

Kollektör dolabı ölçüleri ilk aşamadan itibaren net bir şekilde alındığında, kollektör ile uygun boyutta bir dolap kullanımı elbette ki mümkün olacaktır. Fakat bazı noktalarda ilerleyen dönemlerde özellikle büyük yapılarda tesisat ölçülerinin sonradan değişmesi ve takviyeler yapılması gibi ayrıntılar yer alabilir. Bu durumda ilk aşamada sizin için net olarak 40 cm gibi bir boyuta sahip kollektör dolabı kullanımı yeterli görülse de ilerleyen noktaları da düşünerek, ilk aşamadan itibaren daha büyük bir dolap temini gerçekleştirilebilir. Çünkü dolabın ölçülerine göre montaj birebir yerinde yapılırken, kollektör de dolap içerisinde en uygun şekilde güvenilir bir montaj ile kullanılır hale getirir. İlerleyen dönemlerde isteğe bağlı bir şekilde daha büyük bir kollektör yine dolap içerisinde aynı güvenilir yapıyla rahatlıkla montaj edilerek kullanıma devam edilebilir.

Kollektör Dolabı Montajı Nasıl Yapılır?

kollektör dolabı montajı nasıl yapılır

Firmamız sizlere kollektör dolabı ürünlerini sunabilmek için öncelikli olarak birçok farklı markanın ürünlerini tercihinize sunmaktadır. Bu açıdan da özel talepler ile birlikte stoklarda yer alan ürünlerimiz gibi Rehau, Fraenkische ve Danfoss gibi birçok farklı markanın ürünleri de stoklarımızda bulunmaktadır. Yani yerden ısıtma tesisatları veya diğer ısıtma tesisatları için kullanacağınız ürünlerde rehau kollektör dolabı gibi bir tercih yapabilir veya isterseniz diğer markaların ürünlerini de tamamen spesifik olarak talep edebilirsiniz. Değişen ölçüler ile birlikte her kollektör bağlantısına uyacak ve tam kapsamlı bir şekilde kullanılabilecek rehau yerden ısıtma kolektör dolabı gibi ürünleri stoklarımızdan temin ettikten sonra montaj konusunda da pratik bir yapıyla aynı gün içerisinde kullanım elde edebilirsiniz.

Danfoss kollektör dolabı veya istediğiniz herhangi bir markada temin ettiğiniz ürün için montaj çok pratik bir şekilde gerçekleştirilebilir. Yapılarda eğer daha sonraki dönemlerde sulu yerden ısıtma sistemi dönüşümü elde edilmeyecekse, kollektör dolabı ilk aşamadan itibaren yani kaba inşaat sırasında montaj edilerek daha sağlıklı bir kullanım elde edilebilir. Çünkü fraenkische kollektör dolabı ürünleri ilk aşamada sıva altına kaba inşaat sırasında yerleştirilerek daha düzgün bir montaj sağlanmaktadır. Çünkü bu aşamada danfoss kolektör dolabı gibi ürünler sıva altında duvar içerisinde yerleştirilmiş olduğu için duvar ile aynı hizada çok temiz bir görüntü elde edilir. Üstelik bu yerleşim sayesinde hem yerden ısıtma sistemlerinde hem de radyatörlü mobil sistemlerde
fazla zemin işgali engellenmiş olacaktır.


Firmamızın sizin için sunduğu kollektör dolabı ürünleri özel bir şekilde kalın saç malzeme kullanılarak üretilmektedir. Bununla birlikte fraenkische kollektör dolabı gibi diğer tüm marka ürünler de benzer bir yapıyla kalın saç malzemeden olduğu için dolaplar çok dayanıklı bir yapıya sahip olacak, üzerinde boya uygulanabilecek veya ham rengi ile de her noktaya uyum sağlayacak bir yapıya sahiptir. Fiziki özellikleri gereği bu dolapların sağ ve sol taraflarında ısıtıcıdan gelen sıcak su borularının giriş çıkışı için uygun montaj noktaları yer almaktadır. Bu noktalar göz önünde bulundurularak en uygun kollektör dolabı ölçüleri ile temin edilmiş olan dolap, duvar içerisinde sıva altı yerleştirildikten sonra tesisat üzerinden gelen 32'lik veya 40'lık kompozit su boruları sorunsuz bir şekilde dolap içerisine ulaşacaktır. Kolay montaj özelliği sayesinde dolap içerisine giren bu borular ile birlikte duvara sabitlenen kolektör ile bağlantı yapılarak kollektör dolabı sağlıklı bir kullanım için hazır hale getirilecektir.

Kollektör dolabı ana kasası ile birlikte sıva altı şekilde duvara montaj edildiğinde kapak kısmı sonradan kolaylıkla takılabilir. Bu sayede iç bölümünde kollektör ve boru bağlantıları sağlıklı bir şekilde gerçekleştirildikten sonra kollektör panosu kapağı kapalı hatta gereğinde kilitli bir şekilde en güvenilir yapısıyla kullanılabilir. Dolap kapağının açılması ile birlikte istenilen dönemlerde kolaylıkla ısıtma borularının montajı yine tekrarlanabilir, köşe düzeltici kullanımı sayesinde de vidalarla sıkıştırılma yapıldığı için kollektör yerinde tamamen sabit kalarak sorunsuz bir kullanım elde edilebilir. Hatta pratik yapısı sayesinde danfoss kollektör dolabı gibi bu ürünlerde sonradan kollektör ve boruların kolaylıkla sökülmesi hatta dolabın duvardan özelliğini kaybetmeden sökülüp alınarak değişim yapılması gibi bir imkan da yer almaktadır.

Kollektör Dolabı Özellikleri

Firmamız tarafından hem sulu yerden ısıtma sistemleri hem de radyatörlü ısıtma sistemleri için sunulmakta olan kollektör dolabı ürünleri tamamen profesyonel bir bakış açısıyla üretilmekte veya yine profesyonel firmaların üretimini gerçekleştirdiği ürünler sizlere sunulmaktadır. Çünkü bahsedildiği şekilde sunduğumuz ürünler arasında rehau yerden ısıtma kolektör dolabı veya birçok farklı önemli markanın değişen ürünleri yer almaktadır. Bu ürünler ilk etapta bahsedildiği şekilde kollektör dolabı ölçüleri açısından istenilen tüm tesisatlara uygun spesifik boyutlar ile temin edilebilir. Yani 40 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm gibi dolap ölçüleri ile stoklarımızda bulunan ürünler 365 gün kolaylıkla talep edilebilir.

Kollektör dolabı ürünlerimizde en önemli bir diğer nokta olan üretim malzemesi açısından yine bahsedildiği şekilde kalın saç malzeme tercih edilmektedir. Bu sayede gerek montaj aşamasında gerek yıllarca kullanım aşamasında metal malzeme eğilme, bükülme, paslanma veya kırılma gibi problemler ortaya çıkarmaz. Malzemenin montaj noktaları ile birlikte duvara sıva altı bir şekilde güvenilir olarak bağlanması sayesinde yerinden kolaylıkla oynamayacak fakat istediğinde kolaylıkla çıkarılabilecek bir kollektör dolabı elde edilir. Ayrıca yine bahsedilen şekilde ürün kapağı da kolaylıkla menteşelerinden ayrılarak sökülüp takılabilir, kilitli sistemi sayesinde isterseniz rehau kollektör dolabı gibi ürünler üzerinde anahtar ile kilitleme gerçekleştirilebilir. Kolaylıkla açılıp kapanabilen ve uzun yıllar hasar almadan kullanılabilen bu ürünler aynı zamanda estetik görüntü avantajı sağlamaktadır.

Pratik bir şekilde istediğiniz kollektör dolabı ölçüleri ile temin edebileceğiniz bu panolar, renk anlamında da elektrostatik toz boya sayesinde boyandıktan sonra yıllarca dayanıklı olacak bir yapıyla sizlere sunulmaktadır. Özel fırın toz boya işlemi gerçekleştirildiği için üzerindeki boya yıllarca özelliğini kaybetmeyecek yani montaj yapıldığı yerde kolay kolay çizilerek veya solarak görüntüsünü bozmayacaktır. Yapı içlerinde gerçekleştirilen boyama ve temizlik çalışmaları sırasında tamamen yasal noktada bir sorun arz etmediği sürece kollektör dolabı üst kısmında değişen bir boya işlemi yapılarak farklı bir renge de ulaştırılabilir. Dolabın üst ve dış kısmında örnek olarak siyah, kahverengi veya gri gibi bir boyama işlemi gerçekleştirildiğinde sadece metal üzerinde bu boyayı rahatlıkla taşıyabilecek ve istediğiniz görüntünün yine aynı kalite ile elde edilmesini sağlayacaktır.

kollektör dolabı 904*904


İstanbul Kollektör Dolabı

Firmamız sizlere 365 gün boyunca İstanbul üzerinden hizmet verecek yapısıyla kollektör dolabı ürünlerinde de en kaliteli markaların stoklarını sunmak için önemli bir çaba sarf etmektedir. Bu çerçevede de İstanbul'da hem Anadolu Yakası'nda hem Avrupa Yakası’nda bulunan şubelerimiz ile birlikte sadece İstanbul merkezli bir yapıyla değil Türkiye'nin her noktasına ulaşacak bir yapıyla rehau kollektör dolabı veya diğer ürünler sizlere sunulmaktadır. Gerçekleştirilecek tesisat çalışmalarında veya yapılacak yerden ısıtma uygulamaları gibi projelerde ürün teminleri sağlayabilmeniz için kollektör dolabı firmamızdan her zaman en uygun fiyatlar ölçüler ve stoklar ile talep edilebilir. Özellikle İstanbul içerisinde taleplere cevap verebilmek için firmamız danfoss kollektör dolabı gibi stoklarını her zaman güncel tutarken, ithal ürünlerde en güncel fiyatları da göz önünde bulundurarak sizlere ürün sunumu yapmaktadır.

En temel noktada müşteri isteklerine cevap verebilmek için talepleri göz önünde bulundurmamız sayesinde istenilen özel ölçülerde üretim yapabilmemiz açısından kollektör dolabı imalatçıları arasında da yer alıyoruz. İmalatçı olmamız yapısı ile birlikte merkez tesislerimizde istediğiniz ölçüler göz önünde bulundurularak en hızlı sürede üretim gerçekleştirildikten sonra sizlere örnek gönderimi, örnek gönderimi sonrasında da karar verilmesi ile ürün siparişinin tamamlanması gibi sistematik bir yapı ile hizmet verebiliyoruz. Avrupa ve Anadolu Yakası'nda ayrı ayrı depo ve merkez ofislerimizin bulunması ile birlikte fraenkische kollektör dolabı gibi siparişleriniz karşılığında en hızlı şekilde firmamıza ulaşılabilir ve bu sayede istediğiniz ürün niteliklerini belirterek siparişlerinizi de aynı gün içerisinde oluşturabilirsiniz. Sadece İstanbul merkezinden değil Türkiye'nin birçok farklı noktasından firmamıza ulaşarak kollektör dolabı siparişi oluşturan birçok güncel müşterimiz yer almaktadır. Bu çerçevede firmamız kollektör dolabı için gerek satış gerek üretim gerçekleştirecek bir yapıyla tekli ürünlerde veya toplu siparişlerde en hızlı ürün tedarikini sağlayacak bir yapıya sahiptir.

Rehau Kollektör Dolabı

Rehau bilindiği üzere Alman menşeli olarak dünyanın en önemli ısıtma sistemi ve tesisat markalarından biri olması sayesinde tanınmaktadır. Türkiye'de de özellikle firmamız sayesinde Rehau sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanılan rehau kollektör dolabı gibi ürünler sizlere güvenilir bir yapı ile sunulmaktadır. Aynı zamanda firmamız tarafından bu markada uygulama hizmetleri sunulduğu gibi sürekli bir şekilde yenilenen stoklar sayesinde ürün sunumları da gerçekleştirilmektedir. Bu sayede ister İstanbul'da ister Türkiye'nin farklı vilayetlerinde uygulama ve ürün temini açısından rehau kollektör dolabı talepleri firmamıza kolaylıkla sunulabilir. Aynı gün içerisinde gerçekleştirilen dönüş ile birlikte en güncel kollektör dolabı fiyatları göz önünde bulundurularak, sizlere ürün ulaşımı sağlanması için hizmet verilecektir. Değişen ölçüleri ile rehau yerden ısıtma kollektör dolabı kullanımları elde edebilmeniz açısından da mutlak bir şekilde net ölçüleri elde ettikten sonra stoklarımızdaki ürünler konusunda bilgi alabilirsiniz.

rehau kollektör dolabı sıva altı

rehau kollektör dolabı sıva üstü

Danfoss Kollektör Dolabı

Yine Danfoss markası Danimarka merkezli bir yapıya sahip olarak bugün çok uluslu bir şirket çerçevesinde dünyanın dört bir tarafına ulaşmış markalardan birisidir. Bu bağlamda marka Türkiye üzerinde de faaliyetlerini sürdürerek hem sistem hem de ürün sunumları gerçekleştirirken, örneğin danfoss kolektör dolabı firmamızın ürün stokları arasında yer almaktadır. İstenilen her tesisata uygun bir şekilde değişen kollektör dolabı ölçüleri ile bu marka üzerinden de ürün temin edilmesi her zaman mümkün olmaktadır. Yani uygulamada istediğiniz ölçüleri net bir şekilde belirlemeniz vasıtasıyla danfoss kollektör dolabı ürünlerini stoklarımızda hazır bir şekilde bulunan yapısıyla 365 gün kolaylıkla temin etmeniz mümkündür. Sıva altı yapısıyla değişen kollektör boyutlarına bağlı olarak tercih edebileceğiniz bu ürünü, yine çok kolay bir montaj sayesinde 32'lik, 40'lık, 50'lik boruların bağlantısı için yatay veya dikey kollektör bağlantısı için tercih edebilirsiniz. Firmamız danfoss kollektör dolabı açısından sizlere her geçen gün markanın yenilen güncel ve en kaliteli ürünlerini sunmayı amaçlamaktadır.

danfoss 450mm sıva üstü kollektör dolabı

donfoss kollektör dolabı

danfoss sıva üstü kollektör dolabı

Fraenkische Kollektör Dolabı

Çok önemli bir marka olarak yine Fraenkische markası da Türkiye'de de yer alan yapısıyla dünyaya ulaşacak konumda ısıtma tesisatları gibi noktalarda ürün sunumları yapmaktadır. Türkiye'de yine firmamız sayesinde Fraenkische ürünlerine ulaşmak ve bu markanın kalitesi ile birlikte yerden ısıtma sistemleri gibi yapılar elde etmek mümkün olmaktadır. Bu çerçeve içerisinde fraenkische kollektör dolabı ürünü temin etmek istediğinizde, yine firmamız üzerinden alacağınız hizmetler ile marka kalitesindeki ürünlere ulaşmanız sağlanmaktadır. Yine önemli bir Alman markası olması ile birlikte Fraenkische bugün özellikle sulu yerden ısıtma tesisatları için gerçekleştirdiği üretimler içerisinde fraenkische kollektör dolabı kalitesini sunarak dünyanın dört bir tarafına ulaştırmaktadır. Bu anlamda firmamız sayesinde de yine marka üzerinden istediğiniz kollektör dolabı ölçüleri ile ürün temin etmeniz mümkün olacaktır.

frankısche kollektor dolabı

frankısche sıva üstü kollektör dolabı

Kollektör Dolabı Fiyatları

Firmamızın verdiği hizmetlerde en önemli noktalardan birisi de mutlak bir şekilde sizlere uygun fiyatlar ile doğru ürünü ulaştırabilmektir. Bu çerçevede tüm sistem dahilinde veya farklı ürünlerde olduğu gibi kollektör dolabı fiyatları açısından da öncelikle en doğru ve adil fiyat hesaplaması yapılmaktadır. Bu hesaplama içerisinde örnek olarak tek bir adet yerden ısıtma kollektör dolabı fiyatı ile en yüksek noktadaki toplu siparişler açısından olsun her zaman doğru rakamların size ulaştırılması önemsenmektedir. Çünkü sulu yerden ısıtma sistemleri gibi projeler içerisinde kollektör dolabı en önemli malzemelerden birisidir. Sadece sistemin estetik bir yapıya sahip olması ve kollektör görüntü kirliliğinin ortadan kalkması değil tesisatın korunması açısından da kollektör dolabı büyük bir ihtiyaç oluşturmaktadır. Çünkü bu dolaplar kollektör vanaları ve borularının dışarıdan alabileceği darbeler ve kirlenmeye karşı en korunaklı hale gelmesini sağlamaktadır.

Tesisat içerisinde kullanılan kollektör boyutu her ne olursa olsun mutlak bir şekilde bu tesisata uygun kollektör dolabı ölçüleri ile ürün kullanımı gerçekleştirilebilir. Firmamız en güvenilir kollektör dolabı imalatçıları içerisinde bulunarak sizlere istediğiniz ürünü en uygun standartlar ile sunabilecek bir yapıya sahiptir. Bu çerçevede öncelikli bir şekilde yapı veya yapılarda kullanacağınız kollektör dolabı için istediğiniz ölçüleri net bir şekilde belirlemeniz gerekir. Belirlenen kollektör dolabı ölçüleri firmamızın size sunacağı veya sizin için imalatını gerçekleştireceği ürünlerde önemli bir kıstas olacaktır. Aslında bu noktada en önemli ayrıntı olarak belirlenen ölçüler ve kaç adet ürün istendiği gibi bir noktaya bağlı olarak kollektör dolabı fiyatları daha net bir şekilde belirlenebilir. Çünkü istediğiniz ürün çeşidine ve sayısına bağlı olarak yerden ısıtma kolektör dolabı fiyatı malzeme miktarı, maliyetler, nakliye ve malzeme çeşidi gibi ayrıntılar sayesinde ortaya çıkarılmaktadır. Ardından net bir şekilde teklif usulü ile çalışma gerçekleştirilerek, belirtilen kollektör dolabı fiyatları üzerinden anlaşmalı ürün sunumları gerçekleştirilmektedir.

Firmamız kollektör dolabı imalatçıları içerisinde yer almasıyla size özel bir şekilde üretim gerçekleştirerek en uygun fiyatlar ile ürün sunumu yapabilmektedir. Fakat bahsedildiği şekilde rehau yerden ısıtma kollektör dolabı gibi ürünler de firmamız ürün yapısı içerisinde bulunurken, bunun gibi birçok farklı markadan da ürün talepleri yer alabilir. Bu durumda istediğiniz ürünlere bağlı olarak kollektör dolabı fiyatları değişiklik gösterebilir. Değişen ithal markalar üzerinden temin edilecek ürünlerde fiyatların daha net bir şekilde belirlenebilmesi için her zaman en güncel döviz kuru kullanılarak fiyatlandırma yapılmaktadır. Markalar tarafından firmamıza sunulmuş olan yerden ısıtma kolektör dolabı fiyatı göz önünde bulundurulduktan sonra bu fiyat üzerinden sizin için en uygun rakama ulaşacak belirlemeler ile ürün sunumları yapılmaktadır. Yine bu noktada da örnek olarak rehau kolektör dolabı talep ettiğinizde markanın hangi ürün ölçüsünü ve çeşidini istediğinize bağlı olarak da fiyat belirlemeleri net bir şekilde yapılabilir.

Firmamız için en önemli nokta 365 gün boyunca bizlere ulaşan müşterilerimize en güvenilir, sağlıklı ve uygun fiyatlı ürünlerin sunulabilmesidir. Alışverişte, ürün sunumunda ve uygulamada güveni elde edebilmek açısından da kollektör dolabı gibi en temel ürünlerde her zaman en iyinin sunulması için sürekli bir şekilde yenilenme, gelişim ve güncel olanı takip etme mantığımız yer almaktadır. Bu sayede İstanbul'da Anadolu ve Avrupa Yakası başta olmak üzere Türkiye'nin 81 vilayetinden bizlere internet üzerinden, telefon hatlarımızdan veya sipariş hatlarınızdan ulaşarak kolektör dolabı fiyatları için en güncel rakamları temin edebilirsiniz. Siparişlerinizde istediğiniz ürün ölçüleri, ürün adetleri ve özellikleri ile net bir şekilde taleplerinizi ulaştırdığınızda en uygun rakamları pratik bir şekilde elde etmeniz mümkün olacaktır.

REHAU YERDEN ISITMA KOLLEKTÖR DOLAPLARI

REHAU SIVA ALTI KOLLEKTÖR DOLAPLARI

Rehau Kollektör Dolabı, 610×700 UP – Tip 1

Ham madde: Galvanize çelik sac

Sıva altı montajı için Kolektör Dolabı:

– Takviye profili duvar montaj kılıflı ve portatif

– Düşey ve yatay ayarlanabilir kolektör montaj barları

– Kontrol paneli montaj rayı

– Yükseklik ayarlı montaj ayağı

– Ayarlanabilir ayak aynası

– Kademeli dolap kapağı

– Ölçüler dıştan dışadır

Sevkiyat şekli: Koli Ambalaj

Teknik Veriler

Ürün: UP - Tip 1

Ölçüler (UxYxD)(mm): 610 x 700 x 120

Ağırlık(kg): 11,80


Rehau Kollektör Dolabı, 810×700 UP – Tip 2

Ham madde: Galvanize çelik sac

Sıva altı montajı için Kolektör Dolabı:

– Takviye profili duvar montaj kılıflı ve portatif

– Düşey ve yatay ayarlanabilir kolektör montaj barları

– Kontrol paneli montaj rayı

– Yükseklik ayarlı montaj ayağı

– Ayarlanabilir ayak aynası

– Kademeli dolap kapağı

– Ölçüler dıştan dışadır

Sevkiyat şekli: Koli Ambalaj

Teknik Veriler

Ürün: UP - Tip 2

Ölçüler (UxYxD)(mm): 810 x 700 x 120

Ağırlık(kg): 15,00


Rehau Kollektör Dolabı, 1010×700 UP – Tip 3

Ham madde: Galvanize çelik sac

Sıva altı montajı için Kolektör Dolabı:

– Takviye profili duvar montaj kılıflı ve portatif

– Düşey ve yatay ayarlanabilir kolektör montaj barları

– Kontrol paneli montaj rayı

– Yükseklik ayarlı montaj ayağı

– Ayarlanabilir ayak aynası

– Kademeli dolap kapağı

– Ölçüler dıştan dışadır

Sevkiyat şekli: Koli Ambalaj

Teknik Veriler

Ürün: UP - Tip 3

Ölçüler (UxYxD)(mm): 1010 x 700 x 120

Ağırlık(kg): 17,80


Rehau Kollektör Dolabı, 1210×700 UP – Tip 4

Ham madde: Galvanize çelik sac

Sıva altı montajı için Kolektör Dolabı:

– Takviye profili duvar montaj kılıflı ve portatif

– Düşey ve yatay ayarlanabilir kolektör montaj barları

– Kontrol paneli montaj rayı

– Yükseklik ayarlı montaj ayağı

– Ayarlanabilir ayak aynası

– Kademeli dolap kapağı

– Ölçüler dıştan dışadır

Sevkiyat şekli: Koli Ambalaj

Teknik Veriler

Ürün: UP - Tip 4

Ölçüler (UxYxD)(mm): 1210 x 700 x 120

Ağırlık(kg): 20,00


REHAU SIVA ÜSTÜ KOLLEKTÖR DOLAPLARI

Rehau Kollektör Dolabı, 555×625 AP – Tip 1

Ham madde: Galvanize çelik sac

Sıva üstü montajı için kolektör dolabı:

– Profille desteklenmiş ön kapak

– Düşey ve yatay ayarlanabilir, kolektör montaj rayları.

– Ölçüler dıştan dışadır

Sevkiyat şekli: Koli Ambalaj

Teknik Veriler

Ürün: AP - Tip 1

Ölçüler (UxYxD)(mm): 555 x 625 x 120

Ağırlık(kg): 9,80


Rehau Kollektör Dolabı, 755×625 AP – Tip 2

Ham madde: Galvanize çelik sac

Sıva üstü montajı için kolektör dolabı:

– Profille desteklenmiş ön kapak

– Düşey ve yatay ayarlanabilir, kolektör montaj rayları.

– Ölçüler dıştan dışadır

Sevkiyat şekli: Koli Ambalaj

Teknik Veriler

Ürün: AP - Tip 2

Ölçüler (UxYxD)(mm): 755 x 625 x 120

Ağırlık(kg): 12,10


Rehau Kollektör Dolabı, 955×625 AP – Tip 3

Ham madde: Galvanize çelik sac

Sıva üstü montajı için kolektör dolabı:

– Profille desteklenmiş ön kapak

– Düşey ve yatay ayarlanabilir, kolektör montaj rayları.

– Ölçüler dıştan dışadır

Sevkiyat şekli: Koli Ambalaj

Teknik Veriler

Ürün: AP - Tip 3

Ölçüler (UxYxD)(mm): 955 x 625 x 120

Ağırlık(kg): 13,80


Rehau Kollektör Dolabı, 1155×625 AP – Tip 4

Ham madde: Galvanize çelik sac

Sıva üstü montajı için kolektör dolabı:

– Profille desteklenmiş ön kapak

– Düşey ve yatay ayarlanabilir, kolektör montaj rayları.

– Ölçüler dıştan dışadır

Sevkiyat şekli: Koli Ambalaj

Teknik Veriler

Ürün: AP - Tip 4

Ölçüler (UxYxD)(mm): 1155 x 625 x 120

Ağırlık(kg): 17,30


DANFOSS YERDEN ISITMA KOLLEKTÖR DOLAPLARI

Danfoss Kollektör Dolabı, 088X0908

FH dolapları, yerden ısıtmalı binalarda ve odalarda manifoldları kapatmak için kullanılır. Manifold sistemleri ve şöntlerle birlikte kullanılır. Kabinler; tam montajlı, şöntlü manifold ve tek manifoldlar için kullanılabilir. Şöntler montaj için damper ve vidalarla birlikte verilir. Montaj için FHF braketlerİ kullanılmalıdır. Tüm uygulamalar için doğru kabin ölçüsü seçilmelidir.

Teknik Veriler

- Net Ağırlık: (kg): 14,16

- Ayarlanabilir Derinlik (mm): 119

- Ayarlanabilir Yükseklik (mm): 650


Danfoss Kollektör Dolabı, 088X0907

FH dolapları, yerden ısıtmalı binalarda ve odalarda manifoldları kapatmak için kullanılır. Manifold sistemleri ve şöntlerle birlikte kullanılır. Kabinler; tam montajlı, şöntlü manifold ve tek manifoldlar için kullanılabilir. Şöntler montaj için damper ve vidalarla birlikte verilir. Montaj için FHF braketlerİ kullanılmalıdır. Tüm uygulamalar için doğru kabin ölçüsü seçilmelidir.

Teknik Veriler

- Net Ağırlık: (kg): 10,7

- Ayarlanabilir Derinlik (mm): 119

- Ayarlanabilir Yükseklik (mm): 650


Danfoss Kollektör Dolabı, 088X0906

FH dolapları, yerden ısıtmalı binalarda ve odalarda manifoldları kapatmak için kullanılır. Manifold sistemleri ve şöntlerle birlikte kullanılır. Kabinler; tam montajlı, şöntlü manifold ve tek manifoldlar için kullanılabilir. Şöntler montaj için damper ve vidalarla birlikte verilir. Montaj için FHF braketlerİ kullanılmalıdır. Tüm uygulamalar için doğru kabin ölçüsü seçilmelidir.

Teknik Veriler

- Net Ağırlık: (kg): 9,34

- Ayarlanabilir Derinlik (mm): 119

- Ayarlanabilir Yükseklik (mm): 650


Danfoss Kollektör Dolabı, 088X0905

FH dolapları, yerden ısıtmalı binalarda ve odalarda manifoldları kapatmak için kullanılır. Manifold sistemleri ve şöntlerle birlikte kullanılır. Kabinler; tam montajlı, şöntlü manifold ve tek manifoldlar için kullanılabilir. Şöntler montaj için damper ve vidalarla birlikte verilir. Montaj için FHF braketlerİ kullanılmalıdır. Tüm uygulamalar için doğru kabin ölçüsü seçilmelidir.

Teknik Veriler

- Net Ağırlık: (kg): 6,6

- Ayarlanabilir Derinlik (mm): 119

- Ayarlanabilir Yükseklik (mm): 650


Danfoss Kollektör Dolabı, 088X0903

FH dolapları, yerden ısıtmalı binalarda ve odalarda manifoldları kapatmak için kullanılır. Manifold sistemleri ve şöntlerle birlikte kullanılır. Kabinler; tam montajlı, şöntlü manifold ve tek manifoldlar için kullanılabilir. Şöntler montaj için damper ve vidalarla birlikte verilir. Montaj için FHF braketlerİ kullanılmalıdır. Tüm uygulamalar için doğru kabin ölçüsü seçilmelidir.

Teknik Veriler

- Net Ağırlık: (kg): 12,59

- Ayarlanabilir Derinlik (mm): 110-170

- Ayarlanabilir Yükseklik (mm): 650-750


Danfoss Kollektör Dolabı, 088X0902

FH dolapları, yerden ısıtmalı binalarda ve odalarda manifoldları kapatmak için kullanılır. Manifold sistemleri ve şöntlerle birlikte kullanılır. Kabinler; tam montajlı, şöntlü manifold ve tek manifoldlar için kullanılabilir. Şöntler montaj için damper ve vidalarla birlikte verilir. Montaj için FHF braketlerİ kullanılmalıdır. Tüm uygulamalar için doğru kabin ölçüsü seçilmelidir.

Teknik Veriler

- Net Ağırlık: (kg): 10,66

- Ayarlanabilir Derinlik (mm): 110-170

- Ayarlanabilir Yükseklik (mm): 650-750


Danfoss Kollektör Dolabı, 088X0901

FH dolapları, yerden ısıtmalı binalarda ve odalarda manifoldları kapatmak için kullanılır. Manifold sistemleri ve şöntlerle birlikte kullanılır. Kabinler; tam montajlı, şöntlü manifold ve tek manifoldlar için kullanılabilir. Şöntler montaj için damper ve vidalarla birlikte verilir. Montaj için FHF braketlerİ kullanılmalıdır. Tüm uygulamalar için doğru kabin ölçüsü seçilmelidir.

Teknik Veriler

- Net Ağırlık: (kg): 8,6

- Ayarlanabilir Derinlik (mm): 110-170

- Ayarlanabilir Yükseklik (mm): 650-750


Danfoss Kollektör Dolabı, 088X0900

FH dolapları, yerden ısıtmalı binalarda ve odalarda manifoldları kapatmak için kullanılır. Manifold sistemleri ve şöntlerle birlikte kullanılır. Kabinler; tam montajlı, şöntlü manifold ve tek manifoldlar için kullanılabilir. Şöntler montaj için damper ve vidalarla birlikte verilir. Montaj için FHF braketlerİ kullanılmalıdır. Tüm uygulamalar için doğru kabin ölçüsü seçilmelidir.

Teknik Veriler

- Net Ağırlık: (kg): 6,2

- Ayarlanabilir Derinlik (mm): 110-170

- Ayarlanabilir Yükseklik (mm): 650-750

FRAENKISCHE YERDEN ISITMA KOLLEKTÖR DOLAPLARI

Fraenkische Kollektör Dolabı 600 x 700 x 110 mm- Tip 1

- Kollektörlerin bulunduğu sıva altı kolektör dolabı.

- Çelik sac malzeme.

- Yüksek kalite.

- Ayarlanabilir kızaklı.

- Sökülebilir kapak.

Sevkiyat şekli: Koli Ambalaj

Teknik Veriler

- Tip / Type 1 - 600 x 700 x 110 mm

- Paket: 1 ad./pc


Fraenkische Kollektör Dolabı 800 x 700 x 110 mm- Tip 2

- Kollektörlerin bulunduğu sıva altı kolektör dolabı

- Çelik sac malzeme

- Yüksek kalite

- Ayarlanabilir kızaklı

- Sökülebilir kapak

Sevkiyat şekli: Koli Ambalaj

Teknik Veriler

- Tip / Type 2 - 800 x 700 x 110 mm

- Paket: 1 ad./pc


Fraenkische Kollektör Dolabı 1000 x 700 x 110 mm- Tip 3

- Kollektörlerin bulunduğu sıva altı kolektör dolabı.

- Çelik sac malzeme.

- Yüksek kalite.

- Ayarlanabilir kızaklı.

- Sökülebilir kapak.

Sevkiyat şekli: Koli Ambalaj

Teknik Veriler

- Tip / Type 3 - 1000 x 700 x 110 mm

- Paket: 1 ad./pc


Fraenkische Kollektör Dolabı 1200 x 700 x 110 mm- Tip 4

- Kollektörlerin bulunduğu sıva altı kolektör dolabı

- Çelik sac malzeme

- Yüksek kalite

- Ayarlanabilir kızaklı

- Sökülebilir kapak

Teknik Veriler

- Tip / Type 4 - 1200 x 700 x 110 mm

- Paket: 1 ad./pc