Rehau Oda Termostatı

Ana sayfa > Rehau Malzeme - İçerik > Rehau Oda Termostatı

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Oda Termostatı

Rehau Oda Termostatı

Rehau markasının güvencesinde Hak Enerji olarak uygulamasını gerçekleştirdiğimiz sulu yerden ısıtma sistemleri, tıpkı petekli kalorifer veya ısı pompası sistemlerinde olduğu gibi istenilen sıcaklık derecesinde çalışabilir.
Bu sistemlerde rehau yerden ısıtma için 35 ile 50 santigrat derece arasında ideal bir sıcaklık özelliği ile kullanım sağlanması mümkündür. Ancak sistem içerisindeki her odada termostat vasıtasıyla farklı bir ısı derecesi de elde edilebilir.

Sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulandığı alanlarda rehau nea h oda termostatı sayesinde ısı değişimleri elde etmek mümkündür. Oda termostatları, odanın içerisinde kablolu veya kablosuz şekilde kullanılabilecek bir yapı ile tercih edilebilir.
Örnek olarak 3 oda ve 1 salondan oluşan bir daire içerisinde 4 farklı alana ve mutfak gibi genel kullanım alanlarına bu termostat eklenerek, bölüm içerisinde sıcaklık ayarı yapılması sağlanır.

Rehau Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?

Sulu yerden ısıtma sistemlerinin döşenmesi için çok geniş kapsamlı bir proje gerekir ve bu projeye dikkat edilerek uygulama yapılır. Genel kapsamda odalar ve ısıtma tesisatında ki tüm çalışmalar bitirildikten sonra sistem kullanılır bir hale getirilir. Sonrasında her oda içerisinde duvar üzerinde kullanılabilecek şekilde bir oda termostatı yerleştirilir.

Tesisata bağlı şekilde rehau oda termostatı nasıl kullanılır sorusu kapsamında da aslında çok pratik bir yöntem bulunmaktadır. Çünkü rehau yerden ısıtma oda termostatı üzerinde bulunan butonlar veya ayarlama düğmesi sayesinde sıcaklığın kolaylıkla düşük veya yüksek bir seviyeye gelmesini sağlanmaktadır. Çünkü oturma odası veya çocuk odası gibi noktalarda ev içerisindeki sıcaklığın farklı olması istenebilir.

Normal koşullarda petekli kalorifer sistemlerinde olduğu gibi sulu yerden ısıtma sistemlerinde de rehau nea kombi bağlantısıyla ısı kaynağı üzerinden sıcak su kullanımı elde edilebilir. Boru tesisatı içerisinde dolaşan bu sıcak su, dolaşım sağladığı sürece yerden ısıtma sistemi zeminden ısıtma sağlar. Bu konuda aslında temel olarak tesisat sıcaklığı kombi üzerinden ayarlanabilir. Ancak her oda içerisinde ayrı bir sıcaklık derecesi istendiğinde de rehau termostat bu pratik kullanımı sağlayarak, farklı sıcaklık derecelerine imkan sağlar.

 

Rehau Oda Termostatı Özellikleri Nelerdir?

Hak Enerji olarak gerçekleştirdiğimiz uygulamalarda kullandığımız ve bir ürün olarak sunduğumuz rehau yerden ısıtma termostat ürünleri standart olarak belirli özelliklere sahiptir. Örnek olarak kablolu oda termostatı fonksiyonel bir kullanım sağlaması ile nea H birlikte sadece 26 milimetre kalınlıkta bir görselliğe sahiptir. Ödüllü bir tasarım olarak görülen bu ürün, kolay bir şekilde montaj edildikten sonra üzerindeki artış ve azalış düğmeleri ile de istenildiği durumda kilitlenerek, güvenilir bir şekilde kullanılabilir.

Bir diğer ürün olarak yine marka tarafından tasarlanmış kablosuz özellikli oda termostatı, rehau quality güvencesi ile çok yüksek bir rahatlık sağlamaktadır. Bu pratik kablosuz kontrol sistemi, modern bir teknoloji ile akıllı telefon veya dizüstü bilgisayar ile bağlantılı şekilde dahi çalışırken, sadece dokunmatik bir şekilde kullanım ile sıcaklık ayarı yapma fırsatı sunmaktadır. Oda içerisinde rehau yerden ısıtma nasıl kullanılır sorusunun en pratik cevabı olarak, bu parça sunduğumuz sulu yerden ısıtma sistemlerinin en pratik avantajıdır.

Rehau Oda Termostatı Fiyatı Nasıl Belirlenir?

Yerden ısıtma sistemleri içerisinde tasarruflu bir kullanım gerçekleştirerek, sağlıklı ısınma elde etmek için en önemli parça olan termostat açısından rehau oda termostatı fiyatı marka tarafından belirlenmiş rakamlar ile tespit edilir.

Bu noktada yerden ısıtma rehau nea oda termostatı sistemleri içerisinde kullanılacak termostat türüne göre ve değişim göstermektedir.

Hak Enerji olarak sunduğumuz termostat ürünlerinde net fiyat belirlemeleri rehau fiyat listesi 2020 üzerinden alınmaktadır.

Temel olarak rehau tesisat malzemeleri açısından her parçanın fiyatı bu listede belirlenmek ile birlikte Rehau bayisi olarak bu güncel listenin kullanmasıyla adet ve özelliklere göre ürün sunumları gerçekleştiriyoruz.


Rehau Kablosuz Oda Termostatı

Rehau Nea Smart 2.0 Oda Termostatı

Hak Enerji olarak son yıllarda Rehau markası güvencesiyle birçok yapıda sulu yerden ısıtma veya elektrikli yerden ısıtma tesisatlarının kurulumunu gerçekleştiriyoruz. Bu uygulamalarda tesisat işlemleri bitirildikten sonra her odada farklı sıcaklıklar ile kullanım gerçekleştirilebilmesi açısından yine Rehau markası güvencesi ile oda termostatı kullanımı sağlıyoruz. Bu kapsamda da rehau nea smart 2.0 oda termostatı en çok tercih edilen termostatlar arasında yer alıyor.

Rehau Nea Smart 2.0 Oda Termostatı Özellikleri Nedir?

Modern bir üretim sistemine sahip olan bu termostat, rehau yerden ısıtma sistemleri içerisindeki en konforlu kullanımın elde edilmesi için tercih ediliyor. Bu modern sistem, ısı derecelerini ayarlamak açısından uzaktan kontrol özelliği ile birlikte geliyor. Dokunmatik ekrana sahip olduğu için kolayca kullanılabilen cihaz, akıllı telefon veya bilgisayarlar üzerinden internet bağlantısı ile kontrol imkanı sağlıyor.

Akıllı cihazlarda internet bağlantısı ile rehau rautherm speed serisi dahilinde sunulan bu modern cihaz uygulamada mekan ısıtması için uzaktan kontrol edilerek evde bulunmasanız dahi kullanılabiliyor. Evde olmadığınız zamanlarda uzaktan kontrol ile sizler eve ulaşmadan önce ısı değerlerini artırabilir veya düşürebilirsiniz.

Tek bir adet rehau rautherms kullanımı sayesinde her bölgenin sıcaklığını yani her odanın sıcaklığını ayrı ayrı kontrol etmeniz mümkündür. Modern bir oda termostatı olarak geofencing teknolojisi kullanıldığı için ev sahibinin bulunduğu noktayı tespit etmesi vasıtasıyla siz eve yaklaştığınızda, istediğiniz sıcaklık değerlerini hafızadan belirleyerek hazır hale getirebiliyor.

Rehau Yerden Isıtma Ayarı Nasıl Yapılır?

Genel kapsamda Rehau sulu yerden ısıtma veya elektrikli yerden ısıtma sistemleri kullanıldığında, bu termostat vasıtası ile ayarlama çok kolay bir şekilde yapılabilir. Çünkü termostat, sıcaklığın ideal derecelerde belirlenmesi için akıllı kullanım ile birlikte size bu konuda destek olmaktadır. Üstelik rehau rautherm kullanımı sayesinde özellikle konutlarda önemli bir enerji tasarrufu elde edilmektedir.

Hak Enerji olarak konutlarınızda sağladığımız yerden ısıtma tesisatları sonrasında size sağlanan rehau nea kullanım kılavuzu ile birlikte kullanım gerçekleştirmeniz için kolaylık sunuluyor. Bu sayede kullanım talimatlarına uygun bir şekilde istediğiniz her an sıcaklık ayarlarını yapmak, tasarruf elde edebilmek ve LED ekranı ile bu estetik sistemi kullanmak için avantaj elde edebilirsiniz.

Rehau Kablolu Döşemeden Isıtma Kontrol Ürünleri

Nea H 24 V / 230 V kontrol paneli

Nea HC 24 V / 230 V Kontrol paneli ( Pompa Kontrollü)

Oda termostatı Nea H 24 V / 230 V

Oda termostatı Nea HT 24 V / 230 V

Oda termostatı Nea HCT 24 V / 230 V

Oda termostatı Termostat E

Nea Smart Oda Termostatı 24 V

Nea Smart Oda Termostatı Dijital 24 V

Nea Smart Basis 24 V Kontrol Paneli


Rehau Oda TermostatıRehau Oda Termostatı MontajıRehau Oda Termostatı Kullanım KlavuzuRehau Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?Rehau Oda Termostatı FiyatıRehau Oda Termostatı KullanımıRehau Oda Termostatı nea hctRehau Kablosuz Oda TermostatıRehau Yerden Isıtma Oda TermostatıRehau Nea Oda TermostatıRehau Kablolu Oda TermostatıRehau Oda Termostatı FiyatlarıRehau Oda Termostatı AyarlamaRehau Nea Smart 2.0 fiyatRehau Bayi Oda Termostatı SiparişRehau Kablosuz TermostatRehau Nea Smart 2.0 Oda Termostatı