Rehau Kontrol Paneli

Ana sayfa > Rehau Malzeme - İçerik > Rehau Kontrol Paneli

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Kontrol Paneli

Rehau Kontrol Paneli

Yerden ısıtma sistemini kontrol etmenin birçok yolu vardır. Her şeyden önce, hemen hemen her kazan yerden ısıtma için kullanılabilir.
Yerden ısıtma ile kullanılacak en enerji verimli sistem yoğuşmalı bir kazandır.
Yerden ısıtma sistemi bir kombine kazan ile kullanılacaksa, akışın ikincil bir pompa ile donatılabileceğini daima kazan üreticisine danışın.
Yerden ısıtma sistemleri ayrıca ısı pompaları ile de çok iyi çalışır.

Kontrol Seçenekleri

Bina uygun şekilde yalıtıldığında yerden ısıtma kendi kendini düzenler. Isı çıkışı, zemin yüzeyi ile oda sıcaklığı arasındaki sıcaklık farkına bağlıdır. Yerden ısıtma sistemleri için, zemin yüzeyi ile hava sıcaklığı arasındaki sıcaklık farkı çok küçüktür; oda sıcaklığındaki küçük bir değişiklik bile sıcaklık farkını önemli ölçüde değiştirebilir ve yerden ısıtma buna göre telafi eder.

Pratik bir örnek yemek odası olabilir. Önce yemek odası tamamen boştur, sonra yemek servis edildiğinde odada ısı veren çok sayıda insan vardır. Yerden ısıtma, ısı çıkışını otomatik olarak azaltacak ve ılık su, binanın başka bir bölümünü basitçe ısıtacaktır.

Rehau Kontrol Paneli Ne Yapar?

Her manifoldun yanında bir pompa ve karıştırma vanası bulunur. Her bir manifold devresine bağımsız kontrol sağlamak için kazan tarafından iki port vanası monte edilir. Rehau Kontrol paneli bir pompa ve bir yüksek akışlı karıştırma vanası içerir. Bu bileşenlerin tümü, yerden ısıtma sisteminin çalışması için gereklidir. Kombinin kullanıldığı küçük dairelerde kazan kontrolü ile su sıcaklığını kontrol etmek mümkündür.

Rehau Kontrol Paneli Nea H (Isıtma) 12 termostatik vananın bağlantısı ve azami 6 oda termostatının için kullanılır. Rehau Kontrol paneli, oda termostatı Nea H, oda termostatı Nea HT ve oda termostatı E ile uyumludur. Panel, sıkıştırmalı bağlantılar sayesinde vidasız bağlantı sunar. Rehau Kontrol Paneli ile opsiyonel olarak harici dijital zamanlayıcı üzerinden 2 ısıtma programı (C1/C2) için otomatik sıcaklık düşüşü fonksiyonu ayarlanabilir. Rehau kontrol paneli, sıcaklığın 60 ° C'nin üzerine çıkmasını önlemek için entegre sigortaya sahiptir. Rehau kontrol paneli ölçüleri: 74 x 40 x 325 mm’dir ve duvara veya montaj rayı üzerine uygulanabilir.

Manifoldlar

Yerden ısıtma sisteminin merkezinde her zaman bir manifold bulunur. Binadaki tüm borular, manifold adı verilen merkezi bir dağıtım noktasına geri getirilir. Akış ve dönüş manifolddan binanın ısı kaynağına geri alınır. Manifold, yerden ısıtma sisteminin kurulumu sırasında yardımcı olacak birçok yararlı öğeyle birlikte gelir:

  •  İki amaçlı kontrol / dengeleme vanaları ile donatılmış dönüş manifoldları
  •  Ünite tamamen monte edilmiş, sızdırmazlık testi yapılmış ve paketlenmiştir 

Karışım Vanaları

Yerden ısıtma uygulamaları için yüksek akışlı, termostatik karıştırma vanası.

Bu vanalar, 200 m2'ye kadar olan sistemlerde kararlı bir sistem sıcaklığı elde etmek için akışı ve dönüşü karıştırmak için uygundur. Termostatik mum elemanı, sıcaklık değişikliklerine hızlı tepki vererek kararlı karışık su sıcaklığı sağlar.

  •  Mükemmel sıcaklık kontrolü.
  •  Sıcaklık değişikliklerini sağlamak için hızlı tepki.
  •  25 ° C ile 60 ° C arasında kullanıcı tarafından ayarlanabilir.
  •  Kurulum kolaylığı için sıkıştırma tipi bağlantılar
  •  Kilitlenebilir sıcaklık ayar mekanizması.

Bireysel Oda Kontrolleri

Yerden Isıtma Sistemleri Ltd manifoldları termostatik seçeneklerle sağlanır. Bu, temel olarak aktüatörlerin dönüş manifolduna monte edilebileceği anlamına gelir. Aktüatörler, açma / kapama esasına göre hareket eder ve her odada bir hava termostatına bağlanır. Oda termostatları ve aktüatörler 220-240V'dur. Oda termostatları, geri ayarlı programlanabilir. Kablolu veya kablosuz oda termostatları bulunmaktadır. Neo termostatlar herhangi bir Smart cep telefonuyla çalışacaktır.

Zemini kurutmak için genellikle döngülerden sıcak su sirkülasyonu gerektiğinden, banyolarda bireysel kontroller önerilmez. Banyolar normalde Salon / Kat oda termostatı ile birlikte kontrol edilir ve – ebeveyn banyosu normalde yatak odası oda termostatı tarafından kontrol edilir.

Banyolar, WC'ler ve ebeveyn banyoları genellikle bir binadaki en sıcak odalardır. Yerden ısıtma sistemi banyoda çok fazla zemin alanı kaplamaz, bu nedenle sistem yeterli ısı sağlamayabilir. Bu nedenle, ekstra ısı sağlamak için banyolara havlu askısı veya radyatör takılması şiddetle tavsiye edilir. Bu, yerden ısıtma sisteminize, sıcak su sisteminize bağlanabilir veya elektrikli bir havlu askısı kullanabilirsiniz.


Rehau Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıRehau Yerden Isıtma Kontrol PaneliRehau NEA-SMART Ana Kontrol PaneliRehau Kablolu Kontrol PaneliRehau Kontrol Paneli FiyatıRehau 24V Kontrol PaneliRehau 6 Kanallı Kontrol PaneliRehau 10 Kanallı Kontrol PaneliRehau Kontrol Ünitesi FiyatlarıRehau Sıcaklık Kontrol PaneliKablosuz Kontrol Paneli Rehau Marka