Rehau Şap Katkı Maddesi

Ana sayfa > Rehau Malzeme - İçerik > Rehau Şap Katkı Maddesi

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Şap Katkı Maddesi

Rehau markasının bayisi konumda bulunmamız ile birlikte Hak Enerji olarak çok uzun yıllardır markanın sulu yerden ısıtma sistemlerinde uygulamalar gerçekleştiriyoruz. Yapılan rehau yerden ısıtma uygulamalarının temelinde öncelikle zemin üzerinde strafor döşemesi, ardından ısıtma borularının döşenmesi ve son aşamada üst kısımda şap kaplaması yapılması gerekmektedir. Bu aşamada da uygulanan şap için güçlendirici bir katkı maddesi kullanılmaktadır.

Rehau Şap Katkı Maddesi Nasıl Kullanılır?

Zemin üzerinde ısı yalıtımı gerçekleştirmek ve ısıtma borularını güvenilir bir şekilde döşemek için öncelikle rehau yerden ısıtma straforu kullanılır. Strafor kenarlarında izolasyon bandı ile tam kapatma oluşturulduktan sonra belirli bir aralık ve uzunluğa bağlı şekilde rehau pex boru döşeme işlemi gerçekleştirilir. Ardından uzman kontrolü ile birlikte herhangi bir kaçak veya tıkanıklık olup olmadığı incelenir.

Gerçekleştirilen tüm incelemeler sonucunda tesisat üzerinde herhangi bir sorun bulunmadığı tespit edildiğinde, artık tesisatın üzeri güvenilir bir şekilde kapatılmalıdır. Bu kapsamda da en üst konumda şap döşemesi gerçekleştirilir. Bu döşemenin gerçekleştirilmesi aslında rehau yerden ısıtma borusu parçalarının korunması ve güçlü bir ısıtma sistemi elde edilmesini sağlamak içindir.

Bu uygulamalar gerçekleştirilirken, uygulamanın boyutlarına, istenilen sıcaklık derecelerine ve kullanılan borunun çeşitlerine bağlı şekilde faktörler göz önünde bulundurularak rehau yerden ısıtma şap kalınlığı belirlenir.

Rehau Şap Katkı Maddesi

Belirlenen bu kalınlığa uygun bir şekilde döşeme malzemesi hazırlandıktan sonra usta personeller tarafından bu döşeme gerçekleştirilir ve daha sonra koruma işlemi sağlanarak tesviye ile işlemi tamamlanır.

Rehau Şap Katkı Maddesi Özellikleri Nelerdir?

Belirtilen aşamalarda kullanılması gereken bu rehau tesisat malzemesi temel olarak çimento şaplarında kullanım için uygun bir yapıya sahiptir. Malzeme kullanım miktarı açısından santimetre birim şap kalınlığı ile birlikte uygulanır ve her metrekare alan içerisinde takriben 35 gram kadar kullanımı uygundur. Ürün 10 kilogramlık paketler sayesinde Hak Enerji kapsamında rehau bayileri üzerinden temin edilebilir.

Rehau Şap Katkı Maddesi Neler Sağlar?

Temel olarak döşeme işlemleri tamamlandıktan sonra şap kalınlığı belirlenerek, tesisatın üzeri kapatılır. Bu işlem sırasında seçilen şap katkı maddesi, dökülen çimentonun güçlü ve dayanıklı bir hale gelmesini sağlar. Ayrıca dökülen şap döşemesinin mutlaka düz ve pürüzsüz olması önemlidir. Çünkü sonraki aşamada yerden ısıtma sistemleri rehau üzerinde parke veya seramik gibi döşemeler gerçekleştirilecektir.

Parke, seramik veya mermer gibi kaplamaların sağlanması açısından dökülen şap sisteminin sorunsuz olması önemlidir. Bu nedenle çimento harcı karıştırılırken, rehau quality güvencesi sayesinde elde edilen katkı maddesi malzemenin güçlü ve sağlam bir hale gelmesini sağlayacaktır. Ardından tesviye işlemi gerçekleştirilen zeminde, sorunsuz bir şekilde parke veya seramik kaplaması sağlanabilir.

Rehau Şap Katkı Maddesi Fiyatı Nasıl Belirlenir?

Belirlenen malzeme ifade edildiği şekilde 10 kilogram bir paket halinde temin edilir ve yine belirtildiği şekilde metreküp başına şap harcı içerisinde kullanılır. Bu kapsamda temin edilen ürün, yerden ısıtma rehau uygulamaları içerisinde uygulamanın boyutlarına göre kullanılacaktır. Bu çerçevede de firmamızın gerçekleştirdiği uygulamalarda veya farklı uygulamalar sırasında rehau yerden ısıtma fiyat listesi kapsamında rakamlar belirlenir.

Hak Enerji olarak çok uzun yıllardır gerçekleştirdiğimiz tüm uygulamalarda rehau ısıtma katalog içerisinde yer alan bu şap katkı maddesi güvenilir bir şekilde kullanılmaktadır. Bahsedilen tüm avantajları ortaya çıkaran bu işlem sayesinde de hem konforlu bir ısıtma hem de estetik bir görüntü ile zemin kaplaması elde edilmektedir. Bu nedenle yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması öncesinde hazırlanan fiyat listesi ve teknikler sayesinde her zaman rehau fiyat bilgilerinin en güncel haliyle şap katkı maddesi yerini almaktadır.


Rehau Şap Katkı MaddesiRehau Şap Katkı Maddesi FiyatRehau Yerden Isıtma Şap Katkı MaddesiRehau Yerden Isıtma Şap Katkı Maddesi FiyatRehau Şap Katkısı FiyatlarıRehau Şap Katkısı Ne İşe Yarar?Rehau Yerden Isıtma Şap TozuYerden Isıtma Şap Katkı FiyatıRehau 10kg Şap Katkı MaddesiRehau Zeminden Isıtma Şap SıvısıRehau Şap Katkısı kg Fiyatı