Yerden Isıtma M2 Fiyatı Maliyeti

Ana sayfa > Bilgilendirme > Yerden Isıtma M2 Fiyatı Maliyeti

Yerden Isıtma Maliyeti

Yerden ısıtma sistemleri, yeniçağın ısınma sistemleri arasında gösterilmek ile birlikte kalorifer veya klima gibi ısınma sistemlerine göre çok konforlu bir kullanım oluşturmaktadır. Üstelik pratik bir yapıya sahip olduğu için evinizde bulunan klasik doğalgazlı veya katı yakıtlı kalorifer sistemlerinde dönüşüm elde edilmesi de mümkün olmaktadır. Bu durumda sadece yerden ısıtma m2 2023 rakamları üzerinden bir hesaplama yapılması yeterli oluyor.

Danfoss

14 'dan başlayan m2 fiyatları
  • 50 Yıl Boru Garantisi
  • Yüksek Alman Teknolojisi
  • 15 Yıllık Türkiye Uygulama Geçmişi
  • Yüksek İnovasyon Teknoloji Entegre Otomasyon Sistemi
  • Kaliteli Servis Ağı

Fraenkische

12 'dan başlayan m2 fiyatları
  • 50 Yıl Boru Garantisi
  • Yüksek Alman Teknolojisi
  • 5 Yıllık Türkiye Uygulama Geçmişi
  • Yüksek İnovasyon Teknoloji Entegre Otomasyon Sistemi

Yerden Isıtma Fiyatı Nasıl Hesaplanır?

Hak Enerji olarak gerçekleştirdiğimiz yerden ısıtma sistemlerinde dünyanın nitelikli markalarından biri olarak Rehau gibi önemli bir markanın kalitesi ile hizmet veriyoruz. Bu kapsamda da yerden ısıtma fiyatları hesaplanırken, birçok faktörü göz önünde bulundurarak, tamamı ile proje bazlı bir hesaplama gerçekleştiriyoruz. Yani öncelikle ev veya işletmeniz için ya da kurumsal bir yapı için metrekare boyutları, zemindeki döşeme türü, kullanılan ısı kaynağı gibi birçok faktör göz önüne alınarak hesaplama yapılıyor.

Güncel veriler ile yerden ısıtma hesabı gerçekleştirilmesi için özellikle alanın metrekare boyutları çok önemli bir nokta oluşturuyor. Bu nedenle hesaplama gerçekleştirme noktasında da yerden ısıtma sistemi m2 fiyatı baz alınarak, diğer faktörlerin de göz önüne alınması ile bir hesaplama sağlıyoruz. Bu hesaplama içerisinde ek olarak kullanılan yerden ısıtma borusu, elektrik kabloları, zemin döşeme malzemesi, tesisat malzemeleri, strafor, döşeme hasırı, kollektör ve termostat gibi birçok malzeme hesaba katılıyor.

Elbette ki hesaba katılan tüm bu noktalar ile birlikte metrekare hesabı sonrasında da yerden ısıtma malzeme fiyatları ikinci sırayı almaktadır. Bu konuda da bahsedildiği şekilde elektrikli veya sulu yerden ısıtma sistemlerinin kurulması için Rehau gibi markalar üzerinden çalışma yaptığımız için de nitelikli bir malzeme listesi ile fiyatlandırma yapılmaktadır.

Tüm ayrıntılar göz önüne alındığında, Rehau yerden ısıtma fiyat listesi üzerinden kullanılacak her malzemenin fiyatı tek tek incelenerek evinizde, işletmenizde veya kurumlarda sistemin net maliyeti elde edilebilir. Örnek olarak evinizde daha önce petekli kalorifer sistemi kullanıyorsanız, tercihinize bağlı olarak evi yerden ısıtmaya çevirme işlemi yapmayı seçebilirsiniz. İşte bu noktada da evinizin metrekare özellikleri, kullanılacak malzeme miktarı ve istediğiniz yerden ısıtma sistemi türü önem arz edecektir.

Yerden Isıtma Metrekare Fiyatı Nasıl Hesaplanır?

Bahsedildiği şekilde Hak Enerji olarak bu uygulamaları yaparken, yerden ısıtma m2 maliyeti üzerinden hesaplamalar gerçekleştiriyoruz. Tabii ki bu noktada 1 metrekarelik hesaplama maliyetinin nasıl ortaya çıktığı önem arz etmektedir. 1 metrekare alan içerisinde kullanılması gereken strafor, boru, tesisat malzemeleri gibi her malzeme göz önüne alındıktan sonra da bu hesaplama üzerine yerden ısıtma m2 işçilik fiyatları eklenmektedir.

Malzeme fiyatları, işçilik fiyatları ve sistemin kalite ayrıntıları göz önünde bulundurulduğunda da genel olarak birçok ev için 100 metrekare yerden ısıtma maliyeti veya özel olarak farklı boyutlarda hesaplamalar ile hizmet verilmektedir. Aslında sadece evlerde yapılan bir uygulama olmayıp, bu uygulama kamu kurumları ve kamusal alanlarda da seçildiği için cami yerden ısıtma sistemleri m2 fiyatları gibi rakamlar da çok sık öğrenildi istenmektedir.

Sulu Yerden Isıtma Sistemleri Maliyeti Nasıl Hesaplanır?

Hak Enerji olarak genellikle sulu yerden ısıtma sistemlerini uyguladığımız için de bu sistemlerde maliyet hesabı için yerden ısıtma maliyet hesabı genellikle metrekare ve kullanılan ısıtma sistemi borusu gibi malzeme ayrıntıları sayesinde hesaplanmaktadır. Proje bazlı bir çalışma hazırlığı gerçekleştirildikten sonra da yerden ısıtma tesisatı fiyatları belirlendiğinde ev veya işletme sahipleri bu konuda daha net bir karar verebilmektedir.

Günümüze yerden ısıtma m2 fiyatı hesaplamalarının gayet uygun rakamlar oluşturması ve sistemin konforlu, sağlıklı ve ekonomik bir ısıtma avantajı oluşturması daha çok seçilmesinde önemli bir etken olmaktadır. Özellikle ortalama olarak 100 metrekare bir evde yapılan sistem, çok kısa sürede kendini amorti ettiği için uzun yıllar boyunca sağlıklı bir ısıtma elde etmek açısından da garantili bir kullanım sağlanabilmektedir.

Yerden Isıtma Fiyatları

Yerden ısıtma sistemi fiyatları konusunda sabit veriler sunmak tam net değildir . Çünkü yerden ısıtma fiyatları için belli değişlenler konu etmek gerekir. Genelde bu sistemler ilk kurulum aşamasında görece maliyetli olabiliyor. Fakat uzun vadeli olarak kullanıcılara önemli bir tasarruf sağlıyor. Yani kurulum aşamasındaki yerden ısıtma maliyeti dolaylı yoldan kullanıcılara avantaj olarak geri dönüyor. Gerek maliyetler gerekse de diğer konularda bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.


Yerden ısıtma m2 fiyatlarıDanfoss yerdenısıtma m2 fiyatıRehau yerden ısıtma m2 fiyatı
70 m2 yerden ısıtma m2 fiyatı   18.500 TL20.250 TL
100 m2 yerden ısıtma m2 fiyatı 26.000 TL28.500 TL
150 m2 yerden ısıtma m2 fiyatı   38.500 TL42.250 TL
200 m2 yerden ısıtma m2 fiyatı  52.000 TL57.000 TL
300 m2 yerden ısıtma m2 fiyatı77.000TL84.500 TL