Yerden Isıtma Otomasyonu

Ana sayfa > Ürünler > Yerden Isıtma Otomasyonu

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Yerden Isıtma Oda Termostatı

Yerden ısıtma oda termostatı standart olarak birçok farklı sistem içerisinde sıcaklığın istenilen ölçüde sabit tutulması için kullanılan bir araçtır. Bu nedenle Hak Enerji olarak uyguladığımız yerden ısıtma sistemleri içerisinde de yerden ısıtma termostat aparatlarının kullanımını tercih ediyoruz. Bu sayede bir konut veya işletme içerisindeki farklı bölümlerde termostat sayesinde istenilen ısı ayarlaması yapılabiliyor.


yerden ısıtma oda termostatı rehau oda termostatı

Yerden Isıtma İçin Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?

Yerden ısıtma sistemlerine bağlı olarak oda termostatı kullanılmak istendiğinde, özellikle su borulu sistemlerde büyük bir fayda elde edilmektedir. 24 veya 220 volt aralığında enerji ile çalışan termostatlar, üzerinden geçen akımın miktarına göre değişen amper değerleri gösterebilir. Bu değerlere bağlı olarak yerden ısıtma sistemi termostat kullanımı vasıtasıyla her oda içerisinde istenilen sıcaklık değeri farklı bir şekilde ayarlanabilir.

Hak Enerji olarak sunduğumuz farklı markalardaki termostat ürünleri sayesinde de bütçenize uygun bir şekilde nitelikli bir kullanım için farklı seçimler yapabilirsiniz. Seçilmiş termostatlar, yerden ısıtma termostat bağlantısı yapılarak ilk andan itibaren kullanılır hale getirilir. Bu konuda örnek olarak evinizde salon, mutfak ve yatak odası gibi her nokta için ayrı sıcaklık değerleri ile kullanım elde edilebilir.


.
.

Yerden Isıtmada Termostatik Vana Kullanımı

Oda içerisinde standart bir şekilde duvara montaj yapılarak yerden ısıtma termostat kullanımı elde edilebildiği gibi farklı bir şekilde termostatik vana kullanımı da tercih edilebilir. Zira yerden ısıtmada termostatik vana gayet pratik bir kullanım özelliği sağlayarak, oda sıcaklık kontrollerinin yapılabilmesi için kolektör ile bağlantılı şekilde çalışabilir.

Kurulan sistemlerde Hak Enerji tarafından uygulanan profesyonel projeler sayesinde yerden ısıtma termostat ayarı ilk kurulum sırasında gerçekleştirilir ve bu kurulum sistemi ile birlikte çok uzun bir dönem sağlıklı ısınma imkanı elde edilebilir. Sistemin kurulumu sırasında firmamız tarafından en uygun yerden ısıtma termostat fiyat ayrıntılarıyla ürün seçeneği yapılmaktadır.

Yerden Isıtma Oda TermostatıYerden Isıtma Termostat Yerden Isıtma Termostatik VanaYerden Isıtma Termostat Nasıl ÇalışırYerden Isıtma Termostat BağlantısıYerden Isıtma Termostat Kaç Derece OlmalıYerden Isıtma Termostat Ayarı