Wavin Oda Termostatı

Ana sayfa > Wavin > Wavin Oda Termostatı

Wavin Oda Termostatı

Isıtma sistemlerinin kullanıldıkları alanlar da ısıtmayı oluşturan mekanizmanın sıcaklığını ideal bir seviyeye ulaştırmak için termostat kullanılır. Bu sistem, günümüzde modern ve ekonomik bir ısıtma sistemi olarak tercih edilen sulu yerden ısıtma sistemleri kapsamında da kullanılmaktadır. Örneğin, Hak Enerji olarak uyguladığımız Wavin sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde de wavin oda termostatı kullanarak sistemin uygulamasını gerçekleştiriyoruz.

Wavin oda termostatı bugün marka tarafından sunulan en pratik ürünlerden biri olarak kablolu veya kablosuz gibi farklı yapılar ile kullanılmaktadır. Bu kapsamda sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde özellikle her odada termostat kullanımı gerçekleştirildiğinde, odanın sıcaklığının istenilen dereceye getirilmesi için avantaj sağlanmaktadır. Bu nedenle eksiksiz bir sulu yerden ısıtma sistemi gerçekleştirmek için oda termostatı kullanımı önemli bir yere sahiptir.

Wavin Oda Termostatı Nasıl Seçilmelidir?

Sulu yerden ısıtma sistemi içerisinde kullanılacak wavin oda termostatı seçiminin yapılması için öncelikle bütçeye ve kullanım türüne bağlı şekilde kablolu veya kablosuz bir kullanım seçilmelidir. Harici bir şekilde kullanım talep edildiğinde, kablosuz termostat seçimi yapmak en doğru noktalardan biri olacaktır. Kablosuz termostatlar bugün özellikle sunulan yüksek teknoloji ile birlikte de uzaktan müdahale şansı sağlayarak, daha avantajlı bir kullanım sistemi ortaya çıkarmaktadır.

Kablolu termostat sistemleri ise sulu yerden ısıtma sistemlerine bir kablo ile bağlanır ve bu sayede sisteme direkt olarak müdahale gerçekleştirmek için ideal ısıda kullanım elde edilmesini sağlar. Bu noktada görüldüğü üzere seçimlerin yapılmasında wavin oda termostatı açısından temel olarak kablolu ve kablosuz ürünler ortaya çıkmaktadır.

Aslında kablolu ve kablosuz kullanım dışında da wavin oda termostatı otomatik yani dijital veya analog termostat kullanımı tercih edilebilir. Manuel yani analog kullanım sağlayan termostatlar, duvar üzerine montaj yapıldığında üzerinde bulunan ayar düğmesinin sağa ve sola çevrilmesi ile istenilen sıcaklık derecesinin elde edilmesini sağlar. Dijital termostatlar ise üzerindeki dokunmatik butonlar veya yine el ile çevrilerek kullanılan butonlar sayesinde dijital LED gösterge ile ayarlama sıcaklığını göstermektir.

Wavin Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?

Sulu yerden ısıtma tesisatı, bugün yaşam ve çalışma alanlarının tümünde ideal bir şekilde kullanabilen bir sistemdir. Örnek olarak 3 oda ve 1 salon ile oluşturulmuş bir konut içerisinde Wavin sulu yerden ısıtma sistemleri kullanılabilir. Bu uygulamanın sağlanması sırasında her oda ve salon için birer adet wavin oda termostatı kullanımı sağlanmaktadır.

Wavin oda termostatı Hak Enerji firması olarak yine Wavin markası ile gerçekleştirdiğimiz yerden ısıtma sistemlerinde mutlak şekilde seçtiğimiz malzemelerden birisidir. Daha önce belirtildiği üzere kablolu, kablosuz ve analog gibi tercihler yapılması ile birlikte kullanılan termostat, plastik, dayanıklı ve pratik bir sistem ile üretilmiştir.

Oda içerisinde belirlenen bir noktaya montaj yapılan wavin oda termostatı 24 volt akım ile çalışır ve aç kapa mekanizması sayesinde kullanılır. Bu kapsamda oda sıcaklığının en düşük dereceye getirilmesi için örnek olarak 10 derece en yüksek sıcaklığa getirilmesi için de örnek olarak 30 derece gibi bir sınır belirlenmiştir. Aslında tesisat içerisindeki sıcak su her odaya aynı seviyede ve ısıda ulaşır. Sonrasında oda tesisatına bağlı ve kollektörden bağlantı alan wavin oda termostatı sayesinde oda içerisindeki sirkülasyon gerçekleştiren suyun ve odada istenen sıcaklığını ayarı termostat sayesinde yapılır.

Wavin Oda Termostatı Nasıl Temin Edilebilir?

Hak Enerji üzerinden Wavin sulu yerden ısıtma sistemleri talep ederseniz, uygulanacak sistem içerisinde her zaman wavin oda termostatı kullanımı tercihlere bağlı olarak kabloluya kablosuz gerçekleştirilecektir. Tüm proje içerisinde yine en ideal rakamlar sayesinde sunulan bu ürün, aynı zamanda farklı kullanıcılar için de ürün bazında yine ideal rakamlar ile dijital ve analog şekilde sunulmaktadır.


Wavin Oda TermostatıWavin Oda Termostatı MontajıWavin Oda Termostatı Kullanım KlavuzuWavin Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?Wavin Oda Termostatı FiyatıWavin Oda Termostatı KullanımıWavin Kablosuz Oda TermostatıWavin Yerden Isıtma Oda TermostatıWavin Kablolu Oda TermostatıWavin Oda Termostatı FiyatlarıWavin Oda Termostatı AyarlamaWavin Bayi Oda Termostatı Sipariş