Wavin Bağlantı Rekoru

Ana sayfa > Wavin > Wavin Bağlantı Rekoru

Wavin Bağlantı Rekoru

Yerden ısıtma sistemlerinde özellikle sulu uygulamalar gerçekleştirilirken, zemin üzerinde su boruları döşemesi sağlanır. Örnek olarak bir oda içerisinde bu borular döşendikten sonra borunun giriş ve çıkış noktasının sistemdeki kollektöre bağlanması gerekir. Bu bağlantı sırasında da temel ekipman olarak wavin bağlantı rekoru kullanımı gereklidir.

Wavin Bağlantı Rekoru Nasıl Kullanılır?

Hak Enerji olarak gerçekleştirdiğimiz sulu yerden ısıtma sistemlerinde Wavin markası üzerinden ideal sistemler tercih ederken, bu uygulamalarda markanın ürettiği wavin bağlantı rekoru malzemelerini kullanıyoruz. Bağlantı rekorları nitelikli pirinç malzeme ile üretilerek, 16x2 milimetre borular için ideal kullanımı oluşturmaktadır.

Pratik ve ideal kullanım ile birlikte sistemde Wavin PE-RT boru ürünlerinin kollektör ile bağlanması için kullanılan wavin bağlantı rekoru üç ayrı parçadan oluşur. Aslında bu 3 parçalık bağlantı rekoru sadece kollektör ve boru bağlantısını değil boruların birbirine bağlanmasını sağlamak açısından da iki taraflı şekilde kullanılabilir. Ürün plastik boru için uygundur ve tam kilitlenme oluşturduğu için de hiçbir su kaçağı ya da hava kaçağı oluşturmadan sağlıklı bir sonuç sağlar.

Elde edilen kullanım ile birlikte wavin bağlantı rekoru bir paket halinde temin edilerek, tesisat içerisindeki boru birleşim ve kollektör birleşim noktalarının tümünde aynı standart ile kullanılabilir. Sistemlerde pratik bir kullanımı bulunan bu parça, özellikle çok katmanlı borularda uyumlu kullanım sağladığı için güvenli sonuçlar elde edilmesini sağlamaktadır.

Wavin Bağlantı Rekoru Fiyatları

Yerden ısıtma sistemlerinde boru-kolektör ve boru-boru bağlantılarını gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan wavin bağlantı rekoru standart bir yapıya sahiptir ve tek çeşit ile her alanda kullanılabilir. Bu nedenle üründe fiyat belirlemelerinin yapılması açısından da fiyatlar Wavin markası tarafından sunulmaktadır. Bu kapsamda Hak Enerji olarak gerçekleştirdiğimiz uygulamalarda ve ürün sunumlarında marka üzerinden sağlanan bu ideal rakamları kullanıyoruz.

Wavin bağlantı rekoru genellikle bir paket halinde temin edilirken, paket içerisinde yer alan ürünler 16x2 milimetre ve 17x2 milimetre borular üzerinde uygun bir yapı ile kullanılabilir. Bu kapsamda en önemli nokta, kullanılacak bağlantı rekoru adedinin net bir şekilde belirlenmesi ve bu şekilde ürün teminlerinin sağlanmasıdır.

Wavin Boru Bağlantı RekoruWavin Bağlantı RekoruWavin Marka Bağlantı RekoruWavin Bağlantı Rekoru Fiyatı