Danfoss Yerden Isıtma

Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Yerden Isıtma

danfoss yerden ısıtma

Danfoss Yerden Isıtma

Çağın değişen teknolojilerine ayak uydurmak, bir mekanın daha konforlu bir yaşam veya çalışma alanı haline gelmesi için gözetilmesi gereken kemerlerden birisidir. Örneğin, mekanın ısıtma ihtiyacını karşılarken, halen eski teknolojilerden faydalanmak ve daha yüksek sarfiyatlar ile kullanım gerçekleştirmek yerine yerden ısıtma tercihi yapılabilir. Bu konuda da danfoss yerden ısıtma gibi sistemler ile değişim gerçekleştirme şansı bulunmaktadır.

Danfoss alttan ısıtma temel bir sistem olarak hidronik yapısıyla yani sulu yerden ısıtma sistemi ile ev, mağaza, alışveriş merkezi ve birçok farklı noktada ısının zeminden yukarıya doğru ulaşmasını sağlayacak bir mekanizma sunmaktadır. Temel özelliklerine bakıldığında, pratik ve güçlü bir kontrol sistemi sunması, akıllı kullanım sağlaması, dengeli ısıtma sunması ve tasarruflu bir yakıt kullanımı ortaya çıkarması, bugün modern teknolojinin getirdiği en büyük nimetler arasında da görülmektedir.

Danfoss Yerden Isıtma Nedir?

Danfoss, köklü bir marka olması ile birlikte günümüzde dünya genelinde faaliyetlerini sürdüren yapısı sayesinde ödün vermeyen kalitesi ve güvenilir yapısıyla çok farklı teknolojiler sunmaktadır. Hak Enerji olarak bu teknolojileri hem yaşam alanlarınıza hem de çalışma alanlarınıza ulaştırırken, markanın güvencesi ile birlikte hem sulu yerden ısıtma sistemlerini hem de elektrikli yerden ısıtma sistemlerini de değişen tercihler olarak önünüze seriyoruz.

Danfoss markası yaklaşık 90 yıllık bir maziye sahip olmakla birlikte kurulduğu günden bu yana sürekli bir şekilde gelişim elde etmiş, farklı ısıtma soğutma ve iklimlendirme teknolojileri üzerinde çalışmıştır. Son 30 yıl içerisinde büyüyen teknolojisi ile birlikte özellikle danfoss zemin ısıtma teknolojilerinin gelişmesi konusunda büyük adımlar atılmıştır. Bu teknoloji günümüzde Almanya fabrikaları ve Çin'de bulunan tesisler gibi birçok noktadan Türkiye pazarına kadar ulaşmıştır ve günümüzde firmamız tarafından da hem bayi hem servis hizmetleriyle uygulamalar ve teknik hizmetler sağlanmaktadır.

Danfoss yerden ısıtma sistemleri mantık olarak kombi ya da farklı bir ısı kaynağından elde edilen sıcak suyun zeminde dolaşan borular içerisinde dağıtılması ve petekli kaloriferlerde ki gibi ısının paralel şekilde yayılması yerine zeminden dikey olarak yayılmasını sağlamaktadır. Çünkü hem fiziki araştırmalar hem de sağlık konusundaki araştırmalar sonucunda insan vücudunun ayaklardan başlayarak ısındığı ve sıcak havanın zeminden yukarıya doğru daha güçlü bir şekilde ulaşarak daha iyi ısıtma oluşturduğu görülmüştür.

Bugün hem dünya genelinde hem de Türkiye'de sadece danfoss alttan ısıtma sistemleri değil aslında birçok farklı marka tarafından bu sistemler sunulmaktadır. Fakat danfoss zemin ısıtma sistemleri, sahip olduğu kalite ile yaşam alanlarında ve çalışma alanlarında uzun yıllardır net bir şekilde farkındalık oluşturmaktır. Marka bu uygulamaların sağlanabilmesi için tamamen kendi sistemlerini geliştirmiş ve uygulama içerisinde kullanılacak şekilde A'dan z'ye tüm parçaların üretimlerini sağlamıştır.

Danfoss Yerden Isıtma Çözümleri

Yılların vermiş olduğu kalite birikimi ve deneyim sayesinde bugün Danimarka'dan dünyaya yayılan Danfoss markası, her parçası ile birlikte bütün şeklinde kurulabilecek bir yerden ısıtma sistemi sunmaktadır. Firmamız danfoss yerden ısıtma sistemlerini size sunabilmek için yine bu parçaları bir araya getirmekte ve her yapıda proje bazlı çalışmalar sağlamaktadır. Bu sayede yıllar boyunca garantili şekilde kullanılabilecek konforlu ve ekonomik ısıtma sistemleri elde edilmektedir.

Pratik bir tercih olarak danfoss alttan ısıtma sistemlerinin yaşam veya çalışma alanlarında bulunmasını istiyorsanız, bu konuda öncelikle sistemin uygulanması için hizmet talebinde bulunmanız yeterlidir. Bir yapıda danfoss zemin ısıtma uygulaması yapılması için öncelikle hızlı ve detaylı bir keşif çalışması yapılır. Çünkü keşif çalışması sayesinde yapının özellikleri göz önüne alınarak, ısıtma ihtiyacı, zemin özellikleri, boyutlar ve bütçe gibi birçok faktör hesaba katılır.

Keşif çalışmasının yapılması ile birlikte danfoss yerden ısıtma İstanbul sistemlerinin kurulması açısından firmamız tarafından bir proje hazırlığı gerçekleştirilir. Bilgisayar destekli bir şekilde uzman personellerimiz ve mühendislerimiz tarafından hazırlanan bu projede milimetrik ayrıntılara kadar kullanılacak malzemeler, yapılması gereken işlemler, ısıtma özellikleri ve tesisat bağlantıları gibi her nokta işlenir. Bu sayede yapı içerisinde uygulanacak danfoss alttan ısıtma sistemlerinin eksiksiz ve mutlak olarak güvenilir olması sağlanır.

Proje uygulanarak bir yapıda danfoss zemin ısıtma kullanımı sağlanacak ise yine marka tarafından üretilmiş parçalar kullanılır. Bu parçalar açısından danfoss yerden ısıtma sistemleri için özel şekilde kullanılabilecek pe-xa borular, zemin straforları, kollektörler, oda termostatları, bağlantı parçaları, termostatik vanalar ve karışım devreleri gibi malzemeler yer almaktadır. Bu malzemeler sayesinde uygulanan danfoss yerden ısıtma İstanbul sistemleri komplike yapı içerisinde sorunsuz ve tamamen uyumlu bir sonuç ortaya çıkarmaktadır.

Sistemin zemin üzerinde uygulanması için aşamalı bilir uygulama yöntemi yer alırken, bu yöntem içerisinde zemin hazırlığı, strafor döşemesi, boru döşemeleri, tesisat hazırlığı, tesisat bağlantıları ve test aşamaları sonrasında da şap çalışması gibi noktalar yer almaktadır. Her nokta ayrı ayrı kalite kontrol işlemlerinden geçirilerek uygulandığı için sonuçta elde edecek danfoss zemin ısıtma sistemi, sorunsuz kullanım için aranan kaliteyi ortaya çıkarmaktadır.

Bahsedilen sistem danfoss yerden ısıtma için sulu yerden ısıtma yani hidronik sistemleri ifade ederken, aslında elektrikli yerden ısıtma uygulamaları da farklı bir yapıyla yine proje bazlı olarak hazırlanır. Marka elektrik bağlantısı ile kullanılabilecek danfoss alttan ısıtma sistemleri açısından da Devi markasıyla bütünleşik bir yapı sayesinde yine kendine ait sistemleri marka güvencesi altında sunmaktadır.

Elektrikli yerden ısıtma sistemlerinde de benzer bir şekilde zemin üzerinde özel yerden ısıtma halıları ve şilteleri döşenerek elektrik kabloları ve sonrasında üzerinde izolasyon gerçekleştirilerek sonuç elde edilmektedir. Bugün danfoss yerden ısıtma İstanbul uygulamaları açısından farklı noktalarda sarfiyat ve ısıtma ihtiyaçlarına bağlı olarak sulu ya da elektrikli uygulamalar tercih edilebilir.

Danfoss Yerden Isıtma Kullanımı

Danfoss yerden ısıtma özellikle yaşam alanlarında kış mevsiminin kurtarıcısı bir yapıya sahip olarak, hem konforlu hem de ekonomik bir kullanım oluşturmaktadır. Özellikle uzun yıllardır tercih edilen doğalgaz bağlantılı kombi kullanımı ile halen yer alan petekli kalorifer ısıtma sistemlerinin yerine artık danfoss alttan ısıtma birçok noktada daha mantıklı ve tasarruflu olarak görülmektedir. Keza sistem aynı kombi bağlantısı ile petekli kalorifer kullanmak yerine zemin ısıtma kullanma imkanı sağlamaktadır.

Kombi bağlantısı ile yine doğalgaz kullanılması sonucunda petekli kalorifer kullanıldığında, genellikle konutlarda alt kattan gelmeyen ısı nedeniyle veya petek tıkanıklıkları gibi sorunlar yaşandığında yeterli ısınma elde edilmemektedir. Ancak modern teknolojisi ile birlikte danfoss zemin ısıtma sistemleri, ısının direkt olarak zeminden yukarıya ulaşmasını sağlarken, alt komşunuz kaloriferlerini kullanmadığında dahi sizin için bir sorun teşkil etmeyecektir.

Danfoss yerden ısıtma izolasyonlu bir ısınma sistemi oluşturduğu için ısının zeminden gelmesi ve ortamdan uzaklaşması çok daha zor bir yapı oluşturmaktadır. Bu durumda da kullanılan oda termostatları ve termostatik vana gibi düzenekler sayesinde de dengeli bir ısıtma sistemi elde etmek daha kolay olmaktadır. Yani danfoss alttan ısıtma uygulamaları, eski sistemlere göre daha az doğalgaz kullanımı ile birlikte daha uzun süreli ve daha kaliteli bir ısınma imkanı elde edilmektedir.

Bahsedilen şekilde danfoss zemin ısıtma sistemlerinin uygulanması için bir proje hazırlanır. Proje sonrasında sulu veya elektrikli yerden ısıtma sistemlerinin döşeme işlemleri gerçekleştirildiğinde, test aşamaları ile birlikte kullanır bir sistem edebilir. Sonuç olarak danfoss yerden ısıtma İstanbul uygulamaları tamamlanmış olduğunda, artık uzaktan kontrol gibi pratik bir yapıyla ısıtma gerçekleştirmek mümkün hale gelmektedir.

Günümüzde danfoss yerden ısıtma sistemleri ile birlikte size sunulan en önemli avantajlarından birisi, uzaktan kontrol yani akıllı kullanım imkanı sağlanmasıdır. Çünkü marka sistem içerisinde kullandığı kablosuz termostat ve kontrol paneli gibi mekanizmalar sayesinde akıllı telefonlar üzerinden dahi danfoss yerden ısıtma sistemleri için kontrol imkanı sunmaktadır. Örnek olarak 3 odalı bir ev içerisinde her odanın farklı sıcaklığa sahip olmasını, sıcaklık süresinin belirlenmesini ve ideal kullanım oranlarının belirlenmesini tamamen kendi kontrolünüzde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Danfoss alttan ısıtma sistemlerinde kullanılan bu uygulama, bugün akıllı ısıtma mekanizması olarak adlandırılmaktadır. Akıllı ısıtma mekanizması, tam kontrol imkanı sağlamakla birlikte danfoss zemin ısıtma uygulamaları içerisinde termostat ve oda termostatları ile sağlanır. Öyle ki bu sistem siz evinizde bulunmasanız dahi evinizi istediğiniz andan itibaren ısıtmanızı ve uykudayken dahi tasarruflu ısıtma elde etmenizi sağlar. Yani danfoss alttan ısıtma sistemleri ihtiyaçlarınıza uygun bir şekilde size konforlu çözümler sunar.

Sunduğu birçok farklı nokta ile birlikte avantajlarını net bir şekilde gözler önüne seren danfoss zemin ısıtma sistemleri bugün var olan bir yapıda uygulama imkanı sunduğu gibi inşa edilen yeni bir yapıda da kullanım öncesinde hazır hale getirilebilir. Bu konuda danfoss yerden ısıtma İstanbul sistemlerinin uygulanması için sadece yapı projesinin hazırlanması ve markanın sunduğu nitelikli parçaların tercih edilmesi yeterlidir.

Danfoss Yerden Isıtma Her Yerde

Zemin, her yapının dört temel boyutundan birini oluşturduğu için bu boyut içerisinde de ısıtma sistemlerinin kullanılması açısından danfoss yerden ısıtma her halükarda tercih edilebilir. Bu sistem tercih edildiğinde, bahsedilen yapı ile birlikte bir tesisat aşaması ve uygulama aşaması ile sonuç elde edilir. Bu uygulamanın yapılabileceği kapsamda da akla gelebilecek birçok farklı yapı ve tesis göz önünde bulundurulabilir.

Bugün idari ve dengeli bir ısıtma elde edebilmeniz için Hak Enerji olarak sizlere sunduğumuz danfoss yerden ısıtma İstanbul uygulamalarını konutlar başta olmak üzere aklınıza gelebilecek her işletmede sunabiliyoruz. Bir apartman dairesinde, müstakil bir konutta, bir çiftlik evinde, bir yazlık evde, bir mağaza, okul, hastane, alışveriş merkezi veya stadyum gibi büyük bir alanda dahi bu sistem kurulabiliyor.

Danfoss alttan ısıtma sistemleri ile elde edilen en büyük avantajlardan birisi de herhangi bir noktada kurulumun tamamlanması sonrasında direkt olarak sonucun elde edilmesidir. Yani doğalgaz bağlantısı ile sulu yerden ısıtma veya elektrikli yerden ısıtma sistemlerinin hangisi tercih edilmiş olursa olsun kurulumun tamamlanması ile birlikte aynı gün içerisinde ısıtma işlemleri konforlu bir şekilde başlayabilir.

Danfoss yerden ısıtma İstanbul sistemlerinin uygulanması için herhangi bir yapıda hiçbir ısıtma tesisatı bulunmasa dahi kolaylıkla sonuç elde edilebilir. Aslında bu açıdan bakıldığında danfoss zemin ısıtma sistemleri yıllar boyunca kalorifer kullanılmış veya ısı pompası yer alan bir konutta çok daha hızlı bir şekilde nitelikli bir proje ile hazır hale getirilebilir.

Estetik Danfoss Yerden Isıtma Sistemleri

Bilindiği üzere yapılarda kullanılan her eşya ve her ihtiyacın evin veya işletmeden dekoratif özelliklerine yani estetik özelliklerine bir katkı sunması veya var olan özelliklerini yaralamaması gerekir. Yani örneğin bir salonda güzel bir koltuk takımı, yemek odası takımı ve perdeler kullanılırken, bu görüntünün içerisinde kalorifer petekleri genellikle istenmeyen parçalar olmaktadır. Bu yapı içerisinde danfoss yerden ısıtma tercih edildiğinde, hiç görünmeyen, dekorasyona zarar vermeyen ve estetik mekana katkı sağlayan bir kullanım elde edilmektedir.

Bugün danfoss alttan ısıtma sistemlerinin kullanıldığı bir konutta iç mimari ve dekorasyon çalışması yapılırken, kalorifer peteklerine takılı kalmadan istenilen şekilde uygulamalar gerçekleştirilebilir. Çünkü istenmeyen bu kalorifer petekleri gibi kaba parçalar danfoss zemin ısıtma sistemleri sayesinde ortadan kalkmaktadır. Özellikle stüdyo daireler veya küçük boyutlu mağazalar gibi noktalarda danfoss yerden ısıtma İstanbul sistemleri uygulandığında dekorasyon açısından çok daha büyük bir katkı elde edilmektedir.

Hak Enerji olarak sizler için sunduğumuz danfoss yerden ısıtma sistemlerinin en büyük avantajlarından birisi de bakım, temizlik ve servis hizmetlerinin çok kolay bir şekilde sağlanabilmesidir. Firmamız bu konuda markanın bayi ve servis hizmetlerini de sizler için sunduğundan dolayı yapılan uygulamalarda daha sonraki dönemlerde istenilen tüm bakım, temizlik ve servis hizmetleri yine aynı kalite ile gerçekleştirilerek, estetik yapı bozulmadan kullanıma devam etme şansı sunulmaktadır.

Danfoss Yerden Isıtma İle Ekonomik Avantaj

Aslında ısıtma sistemlerinde sağlanan onlarca farklı özellik yer alsa da hem ev sahipleri hem de işletme sahiplerinin bir ısıtma sisteminde aradığı en büyük özellik, ekonomik bir kullanım sunmasıdır. İster doğalgaz bağlantısı ister güneş enerjisi bağlantı isterseniz elektrik bağlantısı ile kullanılan bir ısıtma sistemine sahip olun mutlak olarak daha düşük bir sarfiyat ile ısınma elde edilmesini sağlamalıdır. İşte bu noktada danfoss yerden ısıtma aranan tasarruflu yapıyı garantili bir şekilde sunmaktadır.

Sistemlerin kurulması noktasından itibaren bahsedildiği şekilde danfoss alttan ısıtma sistemleri içerisinde özellikle termostatlar ve kontrol sistemleri çok önemli avantajlar sağlamaktadır. Bu mekanizmalar, kontrollü hatta uzaktan kontrollü şekilde danfoss zemin ısıtma sistemlerinin kullanmasına yardımcı olmaktadır.

Fiziki açıdan düşünüldüğünde, zemin ısıtma sayesinde ısı yerden yukarıya doğru yükseldiği için çok daha uzun bir süre ortam içerisinde muhafaza olmakta ve termostatik açıdan daha konforlu bir sonuç elde edilmektedir. Bu bağlamda danfoss yerden ısıtma İstanbul sistemleri sayesinde de herhangi bir alanda yapılmış ısı ayarlaması sayesinde termostatik kontrol otomatik şekilde sağlanarak, bu ısı korunur ve daha düşük oranda doğalgaz kullanımı ya da elektrik kullanımıyla büyük bir tasarruf elde edilebilir.

Bugün yaşam ve çalışma alanlarında onlarca farklı bölgede kullanımı yoğun olarak tercih edilen danfoss alttan ısıtma sistemleri, her yapıya büyük bir avantaj sağlamaktadır. Özellikle hem doğalgaz hem de elektrik faturalarının yüksek rakamlar oluşturduğu ve tasarrufun gerçekten çok önemli olduğu günümüzde, İstanbul'un hem Anadolu hem de Avrupa Yakası'nda Hak Enerji üzerinden hizmet alınarak, danfoss zemin ısıtma İstanbul uygulamaları talep edilebilir.

Sizler için yapılarınızda sunulan danfoss yerden ısıtma İstanbul uygulamalarının temel noktalarından birisi de firmamız tarafından verilen hizmetlerin çok uygun bir yapıya sahip olmasıdır. Ev hayatında ve çalışma hayatında kaliteli bir ısıtmayı uygun fiyatlarla elde edebilmek için seçilebilecek bu sistemler, uzun yıllar güvenceli ve garantili bir şekilde kullanılırken, düşük enerji faturaları sayesinde kısa süre içerisinde kendini amorti etmektedir.

Danfoss yerden ısıtma İstanbul uygulamaları sayesinde elde ettiğiniz konforu, güvenilir ve uzun ömürlü bir hale getirmek açısından da mekanlarda gerçekleştirilen her katkı daha fazla avantaj ortaya çıkarmaktadır. Dengeli bir kullanım sistemi oluşturan danfoss zemin ısıtma uygulamaları, termostat ve kontrol paneli gibi her bağlantı ile birlikte çift cam kullanımı görülen, duvar yalıtımları bulunan ve gerekli güneş açısını alan yapılarda daha yüksek tasarruflu bir kullanım sağlamaktadır.


Danfoss Yerden Isıtma Danfoss Termostatik VanaDanfoss Yerden Isıtma SistemleriDanfoss Yerden Isıtma TermostatıDanfoss Yerden Isıtma Kontrol PaneliDanfoss Yerden Isıtma Borusu Danfoss Termostatik Vana