Danfoss Bayi

Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Bayi

Danfoss Bayi Hakenerji

Danfoss Bayi

Köklü geçmişi ile birlikte Avrupa'dan dünyaya yayılan Danfoss markası, özellikle iklimlendirme çalışmaları konusunda seçilebilecek en kaliteli markalardan biri olarak görülmektedir. Bu kalite sayesinde danfoss yerden ısıtma sistemleri Türkiye'de de yoğun bir şekilde kullanılırken, uygulama konusunda danfoss bayi olarak firmamız tarafından hizmet verilmektedir.

Hak Enerji danfoss yerden ısıtma bayi konumunda bugün İstanbul'un dört bir köşesinde yani hem Anadolu hem Avrupa Yakası'nda nitelikli hizmetler sunmaktadır. İstanbul merkezli olarak Avrupa Yakası'nda Fatih ve Anadolu Yakası'nda Üsküdar üzerinde bulunan şubelerimiz sayesinde uzun yıllardır gelişen ve değişen çalışmalarımız ile birlikte Danfoss yerden ısıtma sistemlerini hem yaşam alanlarında hem çalışma alanlarında uygulamaya devam ediyoruz. Ayrıca firmamız bayii hizmetleri çerçevesinde uygulamaların yanında marka tarafından sunulan ısıtma sistemi malzemelerini de satışa sunarken, bakım, onarım ve servis hizmetleri de sağlamaktadır.

Danfoss Bayi Hizmetleri Nelerdir?

Bugün Türkiye'nin birçok kentinde yer aldığı gibi İstanbul'da da her iki yakada Danfoss hizmetleri çok kolay bir şekilde telefon veya internet iletişimi vasıtasıyla elde edilebilir. Fiziki olarak hizmet veren işletmelerimiz sayesinde de istediğiniz tüm ürünler, uygulamalar ve servis talepleri temin edilebilir. Firmamızın sizler için danfoss İstanbul bayi olarak sunduğu hizmetler de çok genç bir çerçeveye yayılmaktadır.

Genel olarak özel ve sistematik bir şekilde hizmet veren danfoss bayileri öncelikli şekilde Danfoss malzeme ürünlerini size sunmakta görevlidir. Bu kapsamda firmamız sayesinde de yerden ısıtma sistemleri için öncelikli olarak sulu yerden ısıtma ve gereken noktada elektrikli yerden ısıtma açısından tüm malzemeler elde edilebilir.

Danfoss yerden ısıtma bayi konumu da bulunması ile birlikte firmamız, size sunacağı Danfoss malzeme listesi içerisinde özellikle yerden ısıtma borusu çeşitlerini bulundurmaktadır. Bu ürün kategorisi içerisinde klasik olarak Danfoss boru, Danfoss pe-xa boru ve pe-rt boru gibi yerden ısıtma borusu çeşitleri bulunmaktadır. Aynı zamanda yerden ısıtma sistemlerinin temelini oluşturan ısıtma straforu ürünleri de danfoss bayileri üzerinden temin edilebilir.

Daha geniş kapsamlı şekilde danfoss İstanbul bayi üzerinden elde edilebilecek ürünlere bakıldığında da yerden ısıtma kollektörleri, vanalar, termostatik vanalar, aktuatör, termostat ve oda termostatı ile birlikte kontrol paneli gibi ürünler yer almaktadır. Markanın güvencesi altında sunulan ve garanti kapsamında bulunan bu ürünler Danfoss yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması için mutlak olarak temin edilmesi ve kullanılması gereken bir kapsam oluşturmaktadır.

Danfoss yerden ısıtma bayi olarak sizlere sunduğumuz kaliteli malzemeler dışında aynı zamanda toplu olarak kullanılan bu malzemeler sayesinde sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması konusunda da hizmet verilmektedir. Sulu yerden ısıtma sistemleri, bugün ekonomik ve güvenilir bir ısıtmayı sağlayabilmek için doğalgaz bağlantısı veya güneş enerjisi gibi bağlantılar ile çalışan ve sağlıklı ısıtma oluşturan sistemlerinden birisidir.

Sulu yerden ısıtma sistemleri, hem yaşam alanlarında hem de çalışma alanlarında ideal bir tercih olarak çok uzun yıllardır Danfoss markasının güvencesi altında tercih edilmektedir. Bu bağlamda da firmamız Avrupa yakası danfoss bayi olarak ve tabii ki Anadolu Yakası'nda da aynı niteliklerde hizmet sunarak sizlere bu sistemleri ulaştırmaktadır.

Danfoss Bayi Hizmetleri Nasıl Alınabilir?

Hak Enerji olarak sizler için sunduğumuz danfoss bayi hizmetlerini yılın 365 günü aynı nitelikler sayesinde alma şansına sahipsiniz. Bu konuda İstanbul üzerinde Anadolu yakası danfoss bayi açısından Üsküdar ilçesinde bulunan işletmemizi ziyaret edebilir ve Avrupa Yakası'nda da Fatih ilçesinde yer alan işletmemiz üzerinden hizmet alabilirsiniz. Özellikle Danfoss malzeme ürünlerine ulaşmak açısından bayilerimiz sizlere yılın her günü stoklarımızda yer alan ürünler ile hizmet verecektir.

Firmamız üzerinden danfoss yerden ısıtma bayi konumunda ısıtma sistemleri açısından hizmet almak istiyorsanız, yine hem Avrupa hem Anadolu Yakası'nda hizmet taleplerinde bulunabilirsiniz. Bu açıdan web sayfamız üzerinde bulabileceğiniz iletişim bilgileri sayesinde ister internet ister telefon üzerinden iletişim kurmanız mümkündür. İstanbul'un her neresinde yaşıyorsanız yaşayın genel kapsamlı şekilde danfoss İstanbul bayi olarak firmamız sizlere ulaşacak ve hem malzeme hem de uygulamalar konusunda talep ettiğiniz hizmetleri verecektir.

Danfoss Bayi Hizmetleri Nasıl Alınır?

Danfoss bayi hizmetleri bahsedilen şekilde ürün sunumu ile gerçekleşecek ise Anadolu ve Avrupa Yakası’nda bulunan şubelerimizi tercih ederek, aradığınız malzemeleri sorgulayabilir ve stoklarda bulunan malzemeleri hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz. Bu konuda örnek olarak Avrupa yakası danfoss bayi tarafından sunulan yerden ısıtma borusu veya aktuatör gibi bir ürünü isterseniz, direkt olarak mağaza üzerinden sorabilir isterseniz telefon ya da internet üzerinden stok bilgilendirmesi alabilirsiniz.

Eğer tek bir malzeme temini değil yerden ısıtma sistemi uygulaması istiyorsanız, danfoss bayileri üzerinden hizmet talep ederek, evinizde veya çalışma alanlarınızda uygulama yapılmasını isteyebilirsiniz. Uygulamaların gerçekleştirilmesi için firmamız talep edilen alanda keşif çalışması sağlar ve bu keşif çalışmasına bağlı şekilde de özel bir proje geliştirir. Çünkü bu sistemler profesyonel bir proje bağlamında gerçekleştirilerek sorunsuz bir uygulama yapılır.

Hizmetlerin alınabilmesi için bugün kullanılabilecek en pratik yollardan birisi telefon üzerinden iletişime geçirilmesidir. Web sayfamız üzerinde yer alan şube iletişim hatlarımızı ve müşteri hizmetleri iletişim hatlarımızı kullanmanız vasıtasıyla Anadolu yakası danfoss bayi veya Avrupa yakası bayii merkezimiz üzerinden hizmet talebi gerçekleştirebilirsiniz. İletişim hatlarımız 365 gün boyunca marka tarafından üretilen ürünler, uygulanan sistemler ve sunulan hizmetler açısından sizlere cevap sunacaktır.

Güvenilir ve Ekonomik Danfoss Bayi

Danfoss bayi hizmetlerinde, verilen hizmetin türüne bağlı olarak standartlara sahip bir politika sayesinde fiyat belirlemeleri gerçekleştirilir. Örnek olarak Avrupa yakası danfoss bayi konumunda hizmet veren işletmemizden malzeme teminleri gerçekleştirirken, temin edilen malzemenin türüne, miktarına ve firma tarafından belirlenmiş rakamlara bağlı olarak fiyat belirlemeleri sağlanır.

Fiyat belirlemelerinde özellikle malzeme rakamları, merkez üzerinden alınan bilgiler sayesinde net bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Çünkü danfoss bayileri satışa sundukları ürünleri markanın kendi stokları ve depoları üzerinden temin eder, yani yurt dışından getirir. Yurtdışından temin edilen bu malzemeler danfoss İstanbul bayi üzerinde satışa sunulurken, ülkemize göre güncel döviz kurları, vergi rakamları ve piyasa fiyatları göz önünde bulundurularak fiyatlar belirlenir. Yani 100 metrekare bir ev için yerden ısıtma sistemi döşemek istiyorsanız, bu uygulamada kullanılacak yerden ısıtma straforu açısından firmamız size güncel fiyatlar ile birlikte bu konut için yeterli miktarda yerden ısıtma straforu ürünlerini sunacaktır.

Malzeme temininde olduğu gibi danfoss bayileri üzerinden uygulama talepleri gerçekleştirildiğinde de yine proje bazlı rakamlar belirlenir. Örneğin, Anadolu yakası danfoss bayi üzerinden alınan bir hizmet sayesinde Ümraniye'de bir ev için yerden ısıtma sistemi uygulanacak ise öncelikle evin boyutları göz önünde bulundurulur. Takriben 80 metrekare bir evde Danfoss yerden ısıtma sistemi kurulacak ise bu sistem için gereken tüm malzemeler belirlenir ve proje hazırlanır.

Yerden ısıtma sistemi için hazırlanan proje sayesinde Danfoss yerden ısıtma bayi kullanılacak tüm malzemelerin miktarını belirler. Bu malzemelerin teminini sağladıktan sonra projenin uygulama aşamasına geçilir. Projenin uygulama aşaması ile birlikte tüm ihtiyaçlar, yapılacak tüm hizmetler ve her kalem hesaba katıldığında net rakamlar rahatlıkla belirlenmektedir.

Hak Enerji danfoss İstanbul bayi olarak sizlere sunacağı hizmetlerde her zaman uygun fiyat politikası ile güvence sağlamaktadır. Çünkü firmamız için müşteri memnuniyetinin elde edilmesi ve kaliteli bir sistemin kaliteli yaşam için anahtar olacak şekilde sunulması çok büyük bir önem arz etmektedir. Bu kapsamda hem ürün hem sistem hem de uygulama konusunda firmamızdan aldığınız hizmetlerde her zaman ekonomik bir sonuç elde edebilirsiniz.


Danfoss BayiDanfoss ServisDanfoss Yetkili BayiDanfoss Yerden IsıtmaDanfoss Yerden Isıtma SistemleriDanfoss Yerden Isıtma TermostatıDanfoss Yerden Kontrol Paneli