Danfoss Bağlantı Rekoru

Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Bağlantı Rekoru

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

yerden ısıtma malzemeleri

Danfoss Bağlantı Rekoru

Yerden ısıtma sistemlerinin kurulumundaki en önemli kısımlarından birisini zeminde döşenen yerden ısıtma boruları oluşturmaktadır. Bu borular oksijen bariyerli yapıları ile birlikte yüksek basınç ve sıcaklık değerlerine dayanacak şekilde üretilirler. Bu nedenle farklı bir ürün kullanılması imkanı bulunmadığı için her yerden ısıtma sistemi içerisinde Danfoss markası tarafından da üretilen bu borular tercih edilir. Boruların uygulamasının yapılması sırasında da ihtiyaç duyulan her birleşme noktasında danfoss bağlantı rekoru ile çözüm elde edilir.

Danfoss bağlantı rekoru sistematik olarak çok pratik bir yapıya sahiptir ve yerden ısıtma borularının birleşmesi gereken noktalarda temel bağlantı parçasını oluşturur. Yani örnek olarak odalar içerisinde yerden ısıtma borusu tesisatı döşenirken, belirli noktalarda daha fazla boru birleşimi gerekiyorsa, kaçak göstermeyecek ve uzun ömürlü olacak şekilde boruların birleşmesi sırasında bağlantı rekoru kullanılır. Benzer bir şekilde yerden ısıtma boruları kollektör üzerine ulaştığında da kollektör ile bağlantı gerçekleştirilmesi için danfoss bağlantı rekoru ürünleri kullanılır.

Danfoss Bağlantı Rekoru Nasıl Kullanılır?

Mekanik olarak üç farklı parçanın birleşiminden oluşan danfoss bağlantı rekoru ilk aşamada güvenilir ve sağlam bir parça ile birlikte yerden ısıtma borusunun içine geçecek şekilde uygulanır. Bu bağlantı işleminin sağlaması sonrasında ikinci parça bu bağlantıyı sabitlemek ve güçlü bir hale getirmek için bir kelepçe vazifesi oluşturmaktadır. Üçüncü parça ise bağlantının diğer bir boru ile birleşmesi açısından vidalı bir yuva oluşturarak, bu kelepçenin üzerinden geçer ve borunun ucunu kilitli bir şekilde başka bir boru ya da kolektör ile bağlantılı kullanılacak hale getirir.

Danfoss bağlantı rekoru bu mekanik yapısı ile birlikte 16x2 veya 17x2 milimetre boyutlar ile üretilmiş borular için tercih edilebilir. Her iki boru çeşidinde de sistem aynı şekilde uygulanır ve düz bir kesim ile ilerleyen Danfoss yerden ısıtma borusunun herhangi bir noktaya bağlantı gerçekleştirebilmesi için uygun yapıyı sağlar. Bağlantı rekoru kullanıldığı andan itibaren gerçekleştirilen kilitleme vasıtası ile boruların birleşme noktalarında ve kollektör bağlantı noktalarında asla kaçak oluşmayacak bir sonuç elde edilir.

Danfoss Bağlantı Rekoru Nasıl Temin Edilir?

Marka tarafından üretilmiş bağlantı rekorları tek bir adet yerine genellikle paket halinde temin edilir ve her paket içerisinde genellikle bir ev için uygulanacak sulu yerden ısıtma sistemlerine yeterli sayıda ürün bulunmaktadır. Ancak genel olarak bir konut içerisinde yapılacak sulu yerden ısıtma sistemleri uygulamasında proje hazırlığı yapılırken kullanılacak boru uzunluklarına, kaç adet kollektör bağlantısı yapılacağına ve oda sayısına bağlı şekilde yine kaç adet danfoss bağlantı rekoru gerekliliği bulunduğu belirlenebilir.

Tesisat içerisinde kaç adet danfoss bağlantı rekoru gerekliliği bulunduğu belirlendiğinde, bu kapsamda yine kaç paket ürün gerektiği de ortaya çıkacaktır. Bu sayede Hak Enerji olarak sizler için paketler şeklinde sunduğumuz bağlantı rekoru ürünlerini temin edebilir ve aynı kalite standartlarıyla yerden ısıtma borularının kullandığı her noktada güvenilir bir bağlantı sağlayabilirsiniz.

Danfoss Bağlantı Rekoru Fiyatları

Danfoss bağlantı rekoru bir paket halinde temin edilirken, genellikle paket içerisinde belirli bir sayı bulunur ve bu belirli sayının her biri için fiyat belirlemesi yapmak yerine paket için fiyat belirlemeleri gerçekleştirilir. Bu bağlamda firmamız müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek açısından her zaman en uygun fiyatlar ile sizlere hizmet vermektedir. Hak Enerji olarak sizlere sunduğumuz hizmetlerde hem gerçekleştirdiğimiz uygulamalarda danfoss bağlantı rekoru parçalarını kullanırken, hem de sarf malzemesi olarak bu ürünlerin satışını gerçekleştiriyoruz.


Danfoss Boru Bağlantı RekoruDanfoss Bağlantı RekoruDanfoss Marka Bağlantı RekoruDanfoss Bağlantı Rekoru Fiyatı