Danfoss Sabit Değer Ayar Seti

Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Sabit Değer Ayar Seti

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

yerden ısıtma malzemeleri

Danfoss Sabit Değer Ayar Seti

Normal koşullarda yerden ısıtma sistemleri, bir yapı içerisinde inşaat aşamasında kurulduğunda yine evlerde kombi ve güneş enerjisi gibi sistemler bağlanırken, bu sistem ile bağlantılı şekilde çalışabilir. Ancak sulu yerden ısıtma sistemleri, son yıllarda değişim gerçekleştirmek ve tasarruf elde etmek isteyen birçok kişinin tercih ettiği sistemler olurken, eski petekli kalorifer sistemleri yerine de yeni bir kurulum sayesinde uygulanmaktadır. Bu durumda da var olan bir radyatör sistemi yerine yerden ısıtma sistemi oluşturulmak isteniyorsa, danfoss sabit değer ayar seti gibi bir mekanizmanın kullanılması gerekecektir.

Bilindiği üzere kombi kalorifer sistemlerinde kombiden çıkış yapan ana boru bütün peteklere teker teker ulaşarak, sıcak suyu dolaştırır ve peteklerden çıkan soğuk su tek bir boru üzerinden toplanarak kombiye dönüş gerçekleştirir. Bu mekanizma sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde kollektör vasıtasıyla sağlanır. Bilindiği üzere kollektör çıkış ve giriş borusu üzerinde her odanın boru hattına su gönderir ve odadaki boru hattından gelen suyu alır. İşte bu noktada kollektör ile bağlantılı şekilde kullanılacak danfoss sabit değer ayar seti mekanizmanın yerden ısıtma sistemi olarak çalışması için en önemli ihtiyaçlarından birisidir.

Danfoss Sabit Değer Ayar Seti Nasıl Kullanılır?

Firmamız tarafından herhangi bir yapıda Danfoss sulu yerden ısıtma sistemlerinin kurulumu gerçekleştiriliyor ise yine marka tarafından üretilmiş danfoss sabit değer ayar seti kullanılır. Bu ürün yerden ısıtma kollektörlerinin farklı çeşitleri ile birlikte kullanılabilecek bir yapı oluşturmaktadır. İlk adımda bahsedildiği şekilde daha önce bir radyatör yani petekli kalorifer sistemi kullanılıyorsa, bu sistemin yerden ısıtma sistemine dönüştürülmesi açısından kombiden çıkan sıcak su bağlantısında danfoss sabit değer ayar seti kullanılır ve ardından kollektör bağlantısıyla istenilen debinin ayarlanması ve sıcaklıkların belirlenmesi ile sulu yerden ısıtma sistemi kullanır.

Genel kapsamda bakıldığında danfoss sabit değer ayar seti termostat kafasına sahiptir ve diğer kısmında da dalgıç sondalı karıştırma devresi bulundurmaktadır. Termostat kafası sayesinde 20 ile 70 santigrat derece aralığında bir sıcaklığın elde edilmesi için ayarlama imkanı sunmaktadır. Alt bağlantı gerçekleştirilmesi için 1 inç dış dişli ile kullanım gerçekleştirilirken, kollektör ile bağlantı gerçekleştirilmesi için 2 inç iç dişli yapısı ile üretilmektedir.

Teknik özelliklerine bakıldığında yine danfoss sabit değer ayar seti yüksek verimli bir pompa bulundururken 6.2 metreye kadar basma yüksekliği ve maksimum 1.65 m3/sa debi sağlamaktadır. Her üretim sonunda parça testten geçirildiği için bugün bir sulu yerden ısıtma sistemi kurulumunda ısı kaynağı ile sistem arasında kollektör bağlantısından önce danfoss sabit değer ayar seti kullanılarak hem güvenli hem de doğru bir sonuç elde edilebilir.

Danfoss Sabit Değer Ayar Seti Nasıl Temin Edilir?

Eğer dönüşüm gerçekleştirdiğiniz ısıtma sistemlerinde eski petekli kalorifer sistemleri yerine artık sulu yerden ısıtma sistemleri kullanmak istiyorsanız; basınç, debi ve sıcaklığın daha iyi kontrol edileceği şekilde bir sistem sonucu açısından danfoss sabit değer ayar seti kullanmayı tercih etmelisiniz. Aslında bu ürün tek parçadan oluşmuş olsa da farklı parçaların birleştirilmesi ile elde edilen bir mekanizma olduğu için ayar seti olarak adlandırılmaktadır.

Adından da anlaşıldığı üzere danfoss sabit değer ayar seti sabit bir su basınç, sıcaklık ve debi ayarı oluşturularak yerden ısıtma sistemindeki kalorifer borularına göre daha ince boruların basınca dayanmasını ve sorunsuz çalışmasını sağlar. Firmamız bu ürünü sizler için gerçekleştirdiği Danfoss sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde projenin bir parçası olarak kullanmaktadır. Öte yandan bağımsız olarak gerçekleştirdiğiniz uygulamalarda da danfoss sabit değer ayar seti ürünleri çok uygun fiyatlar ile stok üzerinden talep edilebilir.


Danfoss Sabit Değer Ayar SetiDanfoss Yerden Isıtma Sabit Değer Ayar SetiDanfoss Sabit Değer Ayar Seti FiyatDanfoss Yerden Isıtma Sabit Değer Ayar Seti Fiyatı