Fraenkische Yerden Isıtma Borusu

Ana sayfa > Fraenkische > Fraenkische Yerden Isıtma Borusu

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Yerden Isıtma Borusu

yerden ısıtma malzemeleri

Yerden ısıtma uygulamaları radyatör sistemlerine karşın daha gelişmiş ve konforlu bir yapı içermesine rağmen, fiziksel biçimde devir daim görevini karşımıza çıkarmaktadır. Isı kaynağından çıkan sıcak suyu yerden ısıtma uygulaması yapılan alana döşenen borular vasıtası ile alan içerisinde dolaşır ve mekânın homojen ve konforlu bir biçimde ısınmasını sağlamaktadır. Yerden ısıtma uygulamlarında en önemli malzeme seçeneklerinin başında gelen yerden ısıtma borularıdır. Fraenkische yerden ısıtma borusu yerden ısıtma uygulamalarında tercih edilerek, düzgün bir tesisat yapısı ile bizi karşılamaktadır.

Fraenkische yerden ısıtma uygulamaları kombi, ısı pompası, kazan, güneş enerjisi veya katı yakıt kazanı gibi ana ısıtıcılar ile uyum içerisinde çalışmaktadır. Fraenkische boru olası herhangi bir ana ısıtıcının bize sağladığı sıcak suyu yerden ısıtma döşemesi uygulanan zeminde dolaştırarak konforlu ve ekonomik bir ısıtma vermektedir. Uygulamanın en bilindik ve önemli malzemesi olan yerden ısıtma borusu seçiminde siz müşterilerimiz Fraenkische yerden ısıtma borusu tercihinde bulunmaktasınız. Yerden ısıtma uygulamalarında İthal yerden ısıtma malzemesi olarak Rehau, Fraenkische, Danfoss ve Wavin pilsa boru markaları Hak Enerji firmamızın stoklarında yer almaktadır.

Bir yerden ısıtma firması olarak Fraenkische yerden ısıtma borusu ve tüm bağlantı malzemelerinin satışı ve uygulaması hizmetini sizlere sunuyoruz. Fraenkische firması son zamanlarda tanınmış firmaların başında yer almaktadır. Hak Enerji firmamız Fraenkische alt bayisi olarak İstanbul başta olmak üzere 81 ilimizde ve yurtdışında gerçekleştirmiş olduğu malzeme satışı ve deneyimli ustalarımız ile birlikte yapmış olduğumuz uygulamalarımız ile yerden ısıtma sektörünün lider markası olarak yerini almıştır. Fraenkische yerden ısıtma borusunda kendinden sundukları garantileri ve aynı zamanda kaliteli avantajları vardır. Frankische yerden ısıtma borusunda iki tip üretim görülmektedir. Pex-a ve PE-RT Fraenkische yerden ısıtma borusu hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ve uygun fiyatlarımızı öğrenmek adına Hak Enerji firmamıza ulaşabilirsiniz.

Fraenkische Yerden Isıtma Borusu Özellikleri

Fraenkische yerden ısıtma borusu 5 katmanlı bir biçime sahip olup 50 yıl garanti kapsamı güvencesi içermektedir. Korozyona uğramaması, herhangi bir aşınma yaşanmaması için özel olarak üretime sahip olan Fraenkische boru uygun maliyetli ve kaliteli olduğundan dolayı tercih edilmektedir. Fraenkische pex-a yerden ısıtma borusunun ömrü uzun olduğundan dolayı kendi işleyiş sistemi ve farklı marka kollektörler ile uyum içerisinde çalışabilmektedir. Oksijen bariyerli 5 katmanlı yerden ısıtma borusu dendiği taktirde ilk akıllara düşen borular arasında Fraenkische firması yer almaktadır. Fraenkische yerden ısıtma boruları hem yerden ısıtmada hem de mobil sistemlerde sorunsuz bir biçimde uygulanabilir.

Oldukça yüksek müşteri memnuniyeti, kalite biçiminden zengin ve uygun maliyetli oluşundan kaynaklı en fazla tercih edilen ve yerden ısıtma sektöründe çok fazla rağbet gören bir marka haline gelmiştir. Fraenkische yerden ısıtma boruları 240 metrelik ve 600 metrelik toplar halinde satışa sunulmaktadır.

Fraenkische Pex-a Yerden Isıtma Borusu Özellikleri

  •   Maksimum işletim sıcaklığı: 95°C
  •   Maksimum işletim basıncı: 6 bar
  •   DIN Ce sertifika no.: 3V308
  •  Uygulama sınıfı: 4/5
  •   DIN 4726 uyarınca oksijen bariyer

Fraenkische PE-RT Yerden Isıtma Borusu Özellikleri

  •   Maksimum işletim sıcaklığı: 70°C
  •   Maksimum işletim basıncı: 6 bar
  •   DIN Ce sertifika no.: 3V327
  •   DIN 4726 uyarınca oksijen bariyerli

Fraenkische yerden ısıtma firması yerden ısıtma borusu üretiminde çok katmanlı bir çeşitliliğe sahip olmasıyla birlikte, üretimini gerçekleştirdiği boruların 50 yıl garantili oluşu Fraenkische müşterileri tarafınca benimsenmiş olmaktadır. Fraenkische pex-a yerden ısıtma borusu olarak anılan 95°C’ye dayanıklılığa sahip borular yerden ısıtma alanında birçok mekanik tesisat işi ile ilgilenen meslektaşlar ve villa sahipleri tarafınca yoğun bir şekilde rağbet görüyor.

Şu an günümüzde sulu yerden ısıtma uygulamaları için istenilen 16×2,00mm veya 17×2,00 mm çaplara sahip olan Fraenkische pex-a boru, bunu destekleyen kollektör biçimi ve rakoru ile uyum içerisinde sıkıntısız bir şekilde çalışmasını sürdürmektedir. Yüksek performanslı çapraz polietilen, oksijen bariyeri ve katmanları ile dayanıklı bir biçime sahip oluşuyla beraber en uzun süreli kullanım ömrüne sahip boruların başında yer almaktadır.

Fraenkische Pex-a Boru Özellikleri ve Üretim Yapısı

yerden ısıtma malzemeleri

Yerden ısıtma uygulamalarının en başlıca ve önemli bileşeni olan yerden ısıtma borusu uygulanılırken marka tercihine çok özen gösterilmelidir. Özel bir kullanım maksadı olan Fraenkische pex-a boru ürünü çapraz bağlı polietilen, orta katmanda yer alan alüminyum ve üst katmanda ise koruma amacıyla üretilen polietilen maddesi yer almaktadır. Fraenkische yerden ısıtma boruları oksijen bariyeri içerip, yerden ısıtma uygulamasının çalışması sırasında korozyona uğramaması, herhangi bir şekilde aşınmaması, pislik tutmaması için özel olarak üretimi yapılmaktadır. Fraenkische pex-a yerden ısıtma borusu hassas, esnek ve uygun maliyetlidir. Yerden ısıtma borusunu uygulama yapılacak alana döşerken Fraenkische pex-a boru ile çok rahat ve hafif bir işçilik sarfiyatı ile karşılaşılmaktadır.

Hak Enerji olarak firmamız Fraenkische pex-a borusunun uygun maliyetli malzeme satışını ve tecrübeli ustalarımız ile uygulamasını gerçekleştiriyor olup, siz değerli müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet sunabiliyor olmanın gururu ve kıvancı içerisindeyiz. Yerden ısıtma sistemlerinde Fraenkische boru olarak 16×2 milimetre boru çapı oldukça fazla bir şekilde tercih edilmektedir. Fraenkische firması adına A’dan Z’ye ihtiyaç duyabileceğiniz yerden ısıtma malzemeleri ve yerden ısıtma borusu için firmamız Hak Enerjiye ulaşım sağlayabilir, ürünler hakkında bilgi ve aynı zamanda fiyat teklifine ulaşabilirsiniz.

Fraenkische Yerden Isıtma Borusu Fiyatı

Fraenkische yerden ısıtma borusu fiyatı pex-a ve pe-rt boruya karşılık değişiklik gösterebilmektedir. Fraenkische yerden ısıtma borusu olarak pex-a’nın maliyeti pe-rt boru maliyetinden daha yüksektir. Pe-rt borunun ısı dayanımı daha az ve sertliği çok olduğundan dolayı fiyatı uygundur. Fraenkische yerden ısıtma sistemleri boru satışını gerçekleştiren Hak Enerji firmamız pex-a ve pe-rt borularına stoklarında yer ayırmaktadır. Siz müşterilerimizin bütçesine göre ithal yerden ısıtma malzemeleri satışı gerçekleştiren firmamız isteklerinize yönelik markalar ve model satışlarını sizlere sunmaktadır.

Hak Enerji firmamız Fraenkische alt bayisi olarak siz müşterilerimize uygun iskontolu maliyetleri ile Fraenkische alttan ısıtma borusu satışı gerçekleştiriyor. Hak Enerji firmamız siz müşterilerinin projeleri üzerinden özel olarak yerden ısıtma sisteminde uygulanılacak boru metraj hesaplaması çıkartarak projede uygulanacak tüm malzeme listesini sizlere sunmaktadır. Alman kalitesi olarak görülen ve üretimi Almanya’da geçekleşen ve Türkiye’ye ihracatı yapılan ürünleri benimsenmiş ve kalite yönünden büyük çaplı projelerde yer alması açısından uygun fiyat avantajlarını içermektedir.

Fraenkische Alttan Isıtma Borusu ve Kalite

Fraenkische yerden ısıtma borusu ve diğer yerden ısıtma malzemeleri büyük çaplı projelerde daha fazla yer almaktadır. Bu uygulamaların en büyük nedeni maliyet farkından ve ürün kalitesinden dolayı pozitif etki göstermektedir. Fraenkische yerden ısıtma borusu yüksek seviyeli kaliteye sahip diğer kollektör, rakor ve otomasyon sistemleri ile bir arada çalıştığı takdirde sirkülasyon kalitesi, ısıtma kalitesi ve malzeme ömrü daha uzun bir hal almaktadır. Fraenkische ısıtma borusu İstanbul Fatih bölgesinde bulunan Hak Enerji depolarımızda yüksek miktarda stoklarımızda bulunmaktadır. Sizlere bir telefon kadar yakın olan Hak Enerji firmamıza ulaşabilir, siparişlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Hak Enerji firmamız Fraenkische pex-a veya pert yerden ısıtma boru satışı noktası olarak oldukça yüksek metrajlar için maliyet konusunda müşterilerine uygun fiyatlarla yardımcı olmaktadır. Bütçe dostu maliyetler ve güler yüzlü kurumsal yönetim için Hak Enerji firmamız siz değerli müşterilerini ofisimizde görmekten mutluluk duyarız. Bizleri tercih eden siz değerli müşterilerimize şimdiden teşekkürlerimizi iletmek isteriz.


Fraenkische Yerden Isıtma BorusuFraenkische Yerden Isıtma Borusu FiyatlarıFraenkische Yerden Isıtma BoruFraenkische Yerden Isıtma Borusu ÖzellikleriFraenkische Boru Fiyat ListesiFraenkische Yerden Isıtma Boru Çeşitleri