Fraenkische Kontrol Paneli

Ana sayfa > Fraenkische > Fraenkische Kontrol Paneli

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Kontrol Paneli

Sulu yerden ısıtma sistemleri, diğer ısıtma sistemlerine göre daha düşük enerji sarfiyatı gerçekleştiren, ekonomik ve sağlıklı ısıtma sistemleridir. Fraenkische markası dahil olmak üzere bu sistemlerde kontrollü ısıtma sağlayabilmek için oda termostatı ve termostatik vana bağlantıları kollektör ile komplike bir şekilde çalışır. Tüm bu bağlantılar üzerinde gerçekleştirilen komutların aktif hale gelmesi açısından da Fraenkische kontrol paneli parçası kullanımı ihtiyacı bulunmaktadır.

Fraenkische Kontrol Paneli Nasıl Kullanılır?

Otomasyon sistemi içerisinde ayrı bir parça olarak sunulan Fraenkische kontrol paneli standart özelliği ile 24V/230V olarak çalışır. Bu parça aktüatör ile oda termostatı arasındaki bağlantının sağlanabilmesi için bir terminal kutusu olarak elektrik bağlantılı şekilde kollektör sonrasında kullanılmaktadır. Tesisata bağlantısı gerçekleştirilen bu kontrol paneli üzerinde termostat bağlantı sayısına göre 6 veya 10 giriş bulundurabilir. 

Bağlantı gerçekleştirildikten sonra kontrol paneli üzerinden istenildiği her an termostat üzerinde verilmiş komutun aktuatör üzerinde gerçeğe dönüşüp dönüşmediği kontrol edilebilir. Bu nedenle Fraenkische otomasyon paneli en önemli ara malzemelerden biri olarak daha sağlıklı bir ısıtma sistemi için gereklilik oluşturmaktadır.

Fraenkische Kontrol Paneli Nasıl Seçilir?

Bahsedildiği şekilde ürün özelliklerine bağlı olarak Fraenkische kontrol paneli ürünlerinde 6 veya 10 oda termostatı için giriş yer alır. Oda termostatları bir sulu yerden ısıtma sistemi içerisinde kaç adet odada tesisat bulunuyorsa, o kadar sayı ile kullanılır. Yani örnek olarak 4+1 boyutlu bir konutta mutfak ile birlikte toplam 6 oda termostatı yer alacaktır. Bu durumda ihtiyaç duyulan kontrol paneli en az 6 girişli olarak seçilmelidir.

Fraenkische markası tarafından sunulan kontrol panelleri aslında standart ve standart plus olmak üzere iki çeşittir. Standart ürünler sadece ısıtma işletimi için kullanılabilirken, standart plus ürünler ise hem ısıtma hem serinletme işlemi gerçekleştirmek için kullanılmaktadır. Bu kapsamda genellikle Türkiye'de yapılan uygulamalarda ısıtma tek başına tercih edildiği için sadece standart Fraenkische kontrol paneli seçimi yapılması yeterli olmaktadır.

Fraenkische kontrol paneli ürünlerinde fiyat belirlemeleri açısından da 6 veya 10 giriş gibi özellikler göz önünde bulundurulur. Firmamız gerçekleştirdiği sulu yerden ısıtma sistemi uygulamalarında standart bir parça olarak fiyatlara bu ürünü dahil etmektedir. Ürün satışlarında da güncel bir şekilde marka tarafından sunulan fiyat listeleri üzerinden satış yapılmaktadır. 

Fraenkische Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıFraenkische Yerden Isıtma Kontrol PaneliFraenkische NEA-SMART Ana Kontrol PaneliFraenkische Kablolu Kontrol PaneliFraenkische Kontrol Paneli FiyatıFraenkische 24V Kontrol PaneliFraenkische 6 Kanallı Kontrol PaneliFraenkische 10 Kanallı Kontrol PaneliFraenkische Kontrol Ünitesi FiyatlarıFraenkische Sıcaklık Kontrol PaneliKablosuz Kontrol Paneli Fraenkische Marka