Fraenkische Sabit Değer Ayar Seti

Ana sayfa > Fraenkische > Fraenkische Sabit Değer Ayar Seti

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Sabit Değer Ayar Seti

Yerden ısıtma sistemlerinde sabit kalorifer sistemlerine yani petekli kalorifer sistemlerine göre farklı bir dolaşım mekanizması yer almaktadır. Bu dolaşım mekanizması gereği en önemli parçalardan biri Fraenkische sabit değer ayar seti parçasıdır. 

Petekli kaloriferlerde kombi ya da kalorifer kazanından çıkan sıcak su borusu yapı içerisinde farklı kollara ayrılarak her odaya ulaşır ve peteklere bağlanır. Sonrasında peteklerden çıkan borular birleşerek yine kaynağa ulaşır. Yerden ısıtma sistemlerinde ise kollektör bağlantısı ile her odaya ayrı bir boru hattı döşenerek, giden ve dönen borular belirlenir. Petekli kalorifer sistemine göre farklı bir yapı oluşturan bu sistem içerisinde mutlaka doğru ayarlamalar gerçekleştirebilmek için Fraenkische sabit değer ayar seti gibi bir parça bulunmalıdır. 

Fraenkische Sabit Değer Ayar Seti Nasıl Çalışır?

Bir diğer adı Fraenkische karışım pompası olarak bilinen bu parça, sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde çok önemli bir yere sahiptir. Çünkü sulu yerden ısıtma sistemlerinde kollektör kaç adet oda tesisatı bulunuyorsa bu kadar sayıda giriş ve çıkış bulundurur. Bu noktada kollektör ile bağlantılı şekilde kullanılan bir sabit değer ayar seti, birçok farklı kollektör çeşidi ile uyumlu bir şekilde tercih edilebilir.

Fraenkische yerden ısıtma pompası olarak bilinen bu parça, aslında petekli kaloriferden sulu yerden ısıtma sistemlerine geçişte dönüşümün sağlanması için gerekli parçalardan birisidir. Bu parçanın kullanım noktasına bakıldığında, kombi gibi bir ısı kaynağından çıkan sıcak su bağlantısı öncelikle sabit değer ayar seti üzerinden geçer. Sonrasında kollektör içerisinde geçen sıcak su ayarlanmış debi ile birlikte sistem sirkülasyonuna ulaşır.

Amaç Fraenkische sabit değer ayar seti sayesinde su sıcaklığının istenilen farklı bir debi ile birlikte yani çok yüksek hacim ve basınç sıkıntısı oluşturmadan kollektöre ulaşmasının sağlanmasıdır. Ayrıca bu parça bir termostat kafasına sahip olduğu için dalgıç sondalı karıştırma devresi içeriği ile birlikte en yüksek 70 santigrat derece gibi bir sıcaklığın elde edilmesini sağlayarak, kollektöre sıcak su bağlantısını gerçekleştirir.

Fraenkische Sabit Değer Ayar Seti Özellikleri

Marka tarafından üretimi gerçekleştirilerek dünyanın dört bir tarafına ve ülkemize ithalat yöntemi ile getirilen Fraenkische sabit değer ayar seti markanın kalite standartlarıyla avantajlı özelliklere sahiptir. Temel kullanım amacı yüksek sıcaklıkta ısıtma sisteminde düşük sıcaklıklı döşemeye su sıcaklığını ideal noktada göndermektir. Bu amaca bağlı olarak paslanmaz çelik gövdeden üretilmiş bu ürün çelik kollektörlere direkt olarak bağlanabilir.

Üzerinde bulunan pompa nedeniyle Fraenkische yerden ısıtma pompası olarak da adlandırılan bu ürün, istenilen ideal sıcaklıkta gidiş suyu sıcaklığı ayarlarken, dönüş suyunun da daha ideal sıcaklıkta alınmasını sağlar. Gidiş hattında entegre bir şekilde termometre bulunması ile birlikte elektrik kontrolü sağlayan emniyet sıcaklık limitleyici içermektedir. Tüm özellikleri ile kullanıldığı tesisatta tam güvenilir ve ideal su sıcaklığı ile sorunsuz bir sulu yerden ısıtma sistemi elde edilmesini sağlar.

Fraenkische Sabit Değer Ayar Seti Nasıl Temin Edilir?

Bir sulu yerden ısıtma sistemi için Fraenkische karışım pompası temin edilmek istendiğinde, bu ürün firmamız tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda direkt olarak kullanılacaktır. Hatta petekli kalorifer sistemlerinin dönüşümü gerçekleştirilirken bu ürün mutlak olarak kullanılır. Çünkü eski petekli kalorifer sistemlerinde daha yüksek basınç ve sıcaklık ile tesisata su girişi gerçekleşirken, sabit değer ayar seti bu oranların sulu yerden ısıtma sistemi için ideal noktaya ulaşmasını sağlar.

Ürün sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde 1 adet kullanımı ile birlikte yeterli olurken, standart olarak üretilmiş tek tip yapısıyla giriş ve çıkıştan kollektöre bağlandığında, sıcaklık ve basınç ayarının en doğru şekilde yapılmasını sağlar. Bu nedenle Fraenkische yerden ısıtma pompası hem uygulamalarda hem de ürün satışlarında 1 adet temin edildiğinde, ideal fiyatlar ile ekonomik bir sistem için yeterli olacaktır.  

Fraenkische Sabit Değer Ayar SetiFraenkische Yerden Isıtma Sabit Değer Ayar SetiFraenkische Sabit Değer Ayar Seti FiyatFraenkische Yerden Isıtma Sabit Değer Ayar Seti Fiyatı