Fraenkische Şap Katkı Maddesi

Ana sayfa > Fraenkische > Fraenkische Şap Katkı Maddesi

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Şap Katkı Maddesi

Sulu yerden ısıtma sistemleri; betonarme, karo veya mermer yüzeyler üzerinde kademeli bir şekilde döşenen sistemlerdir. Öncelikle strafor döşemesi sonrasında boru tesisatının döşenmesi ve son kontroller ile birlikte tesisatın üzerinin kapatılması gerekir. Bu kapatma işlemi sırasında şap beton uygulaması yapılırken, Fraenkische marka yerden ısıtma sistemlerinde yine markanın özel olarak ürettiği Fraenkische şap katkı maddesi kullanılır.

Fraenkische şap katkı maddesi özel bir şekilde üretilmiş yapısıyla uygulama için hazırlanan şap betonu içerisine katıldığında, malzemenin çok daha güçlü ve sağlıklı bir hale gelmesini sağlar. Özel bir karışım ile üretilmiş bu malzeme, hem strafor hem de izolasyon borularına zarar vermeyecek bir şap harcının elde edilmesi için tamamen hassas bir birleşime sahiptir.

Fraenkische Şap Katkı Maddesi Nasıl Kullanılır?

Şap betonu, özel bir şekilde sulu yerden ısıtma sisteminin döşemesi tamamlandıktan sonra bu sistem üzerine döşenmesi gereken ve sistemi korumaya alan bir yapıdır. Aslında tesisat üzerine döşenen bu beton zeminin tekrar düz bir hale gelmesini ve istenilen kaplamanın tekrar yapılabilmesini sağlar. Çünkü yerden ısıtma tesisatı döşendikten sonra zeminde tekrar karo parke veya mermer gibi bir kaplama ile kullanılabilir bir zeminin elde edilmesi gerekir. İşte bu sırada hazırlanan şap betonu içerisinde kuvvetlendirici bir etki sağlaması açısından Fraenkische şap katkı maddesi kullanılır.

Şap betonu hazırlanırken standart bir şekilde çimento, kum ve su birleşimiyle bir harç elde edilir. Fakat bu standart harç, uzun süre ısıya dayanıklı bir yapıya sahip olmayacağı için ve giderek parçalanma göstereceği için sağlam bir hale getirilmelidir. İşte bu sağlamlığın elde edilmesi açısından da özel bir katkı maddesi tercihi yapılması açısından Fraenkische şap katkı maddesi seçilebilir.

Hazırlanan şap betonu içerisinde Fraenkische şap katkı maddesi kullanılmak istendiğinde, bir bidon ile temin edilmiş ve içerisinde 10 kilogram malzeme bulunan şap katkı maddesi belirli bir ölçü ile kullanılır. Bu ölçü 1 metrekare alan için dökülecek birim santimetre şap kalınlığı göz önünde bulundurulduğunda takriben 0,030 kilogram gibi bir Fraenkische şap katkı maddesi gerekliliği göstermektedir. Bu kadar cüzi miktarda kullanılan bir şap katkı maddesi sayesinde evinizde veya işletmenizde gerçekleştirilen bir sulu yerden ısıtma sisteminin zemin betonu tamamen sağlam ve dayanıklı bir hale gelecektir. 

Fraenkische Şap Katkı Maddesi Avantajları Nelerdir?

Zemin için hazırlanan şap harcı içerisine katılan Fraenkische şap katkı maddesi zemin harcının olabildiğince sağlam, akışkan ve kolay işlenebilen bir hale gelmesini sağlar. Bu sayede zemine dökülen harç gayet pürüzsüz ve homojen bir yapı ile istenilen tüm döşemeler için hazır bir hale gelir. Yani uygulanan bu şap üzerinde isterseniz fayans isterseniz parke isterseniz mermer döşemesi hatta halı kaplaması gibi tüm işlemler kolaylıkla ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilir. 

Yerden ısıtma sistemlerinde bilindiği üzere ısı, tesisat boruları sayesinde zeminden yukarıya doğru ulaşır. Gözeneklere sahip olmayan ve yüksek sıcaklığa dayanamayacak yanlış bir şap döşemesi, bu ısının sağlıklı bir şekilde yayılmasını ve tasarruflu kullanılmasını engelliler. İşte bu nedenle harç içerisinde Fraenkische şap katkı maddesi kullanılarak hem sağlam hem de istenilen geçirgenliği oluşturan bir zemin döşemesi elde edilir.

Fraenkische şap katkı maddesi en düşük miktarda kullanıldığında dahi ideal su/çimento oranının dengelenmesine yardımcı olmaktadır. Yıllar boyunca zeminde kalacak kaplama betonu, bu maddenin yanmaz özelliği ile zararlı maddeler bulundurmadan, havaya hiçbir şekilde zehirli gazların karışmasına imkan vermez. Üstelik firmamız sayesinde direkt olarak marka üzerinden temin edilen Fraenkische şap katkı maddesi çok uygun fiyatlar ile sizlere sunulmaktadır. 

Fraenkische Şap Katkı MaddesiFraenkische Şap Katkı Maddesi FiyatFraenkische Yerden Isıtma Şap Katkı MaddesiFraenkische Yerden Isıtma Şap Katkı Maddesi FiyatFraenkische Şap Katkısı FiyatlarıFraenkische Şap Katkısı Ne İşe Yarar?Fraenkische Yerden Isıtma Şap TozuYerden Isıtma Şap Katkı FiyatıFraenkische 10kg Şap Katkı MaddesiFraenkische Zeminden Isıtma Şap SıvısıFraenkische Şap Katkısı kg Fiyatı