Fraenkische Termostatik Vana

Ana sayfa > Fraenkische > Fraenkische Termostatik Vana

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Termostatik Vana

Vana suyun yer aldığı her tesisat içerisinde standart bir malzeme olarak suyun akışını kontrol etmek açısından açma kapama yöntemi ile kullanılır. Ancak sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanılan özel bir ürün olarak Fraenkische termostatik vana gibi bir vana çeşidi bulunmaktadır. Bu ürün bir aktuatör yapısına sahip olarak, kollektör bağlantısı üzerinde kullanılır ve tek noktadan termostat kontrolü oluşturmak için tercih edilir.

Günümüzde Fraenkische yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanılan termostatik vanalar direkt olarak kollektör girişi üzerinden kapatıp açma için tercih edilir. Aslında bu tip vana standart olarak her kollektör giriş çıkışında yer alırken, termostatik bir özelliğe sahip olması ana noktadan ısı ayarlaması yapabilmenizi sağlar. Yani örnek olarak termostat özelliği ile birlikte bu Fraenkische aktüatör ürünü kollektöre gelen ve tesisat içerisinde dağılacak suyun öncelikle ana sıcaklığını belirlemenizi sonrasında her odada da yine termostat vasıtasıyla bölüm ısı ayarlarının yapılmasını sağlar.

Fraenkische Termostatik Vana Özellikleri

Aktüatör vana olarak adlandırılan Fraenkische termostatik vana kablo bağlantısı ile birlikte sisteme bağlandığında, 24 volt veya 230 volt kapasite ile çalışabilecek iki farklı tür oluşturmaktadır. Aslında oda termostatlarına bağlı bir şekilde sıcaklık kontrolü gerçekleştirmek için ilk kademe uygulaması açısından tercih edilmektedir. Kollektör üzerindeki ısıtma devresini kapatmak veya açmak için doğrudan hareket imkanı sağlayan bu aktuatör, öncelikle kontrolün daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi için kullanılır.

Akım ve voltaj sıkıntılarına karşı dayanıklı bir yapıya sahip olan Fraenkische termostatik vana ürünleri kullanıldıkları noktalarda uzun sürede dayanıklı özelliği ile kombi veya güneş enerjisi gibi bir kaynak üzerinden gelen su sıcaklığını daha ideal bir şekilde ayarlama avantajı sağlar. Termostatik özelliği ile birlikte bu Fraenkische vana ürünü aslında kollektör vasıtasıyla suyun dağıtımının gerçekleştirildiği noktada sulu yerden ısıtma sistemlerinde her bölüme ulaşmasını istediğiniz suyun sıcaklığını önceden belirlemek için kullanılır. 

Fraenkische Termostatik Vana Nasıl Kullanılır?

Bir sulu yerden ısıtma sistemi içerisinde Fraenkische aktuatör kullanımı gerçekleştirmek istiyorsanız, öncelikle mutlak olarak tesisat içerisinde her odada oda termostatları yer almalıdır. Çünkü bu aktüatör vanalar, oda termostatı üzerinde belirlenmiş bir sıcaklığa bağlı olarak kolektör girişinde vananın açılmasını ve kapanmasını ve sıcaklığın önceden oda termostatına bağlı olarak sıkıntısız şekilde belirlenmesine imkan tanır.

Pratik bir şekilde Fraenkische termostatik vana kullanımı gerçekleştirmek için öncelikle kablolu bağlantı ile kollektör üzerinden montaj işleminin yapılması gerekir. Sonrasında düzenli bir şekilde kullanılan bu aktuatör, enerji tasarrufu sağlamak açısından büyük bir artı sunmaktadır. Özellikle yüksek ekonomik tasarruf oluşturan sulu yerden ısıtma sistemlerinde mutlaka bu önemli parçanın yer alması gerekecektir. Bu sayede ideal ısı derecesi elde edilirken, özellikle doğalgaz bağlantılı yerden ısıtma sistemlerinde yakıt tasarrufu daha düşük bir konuma ulaşacaktır.

Fraenkische Termostatik Vana Nasıl Temin Edilir?

Sulu yerden ısıtma sistemleriniz için Fraenkische termostatik vana ürünleri temin etmek istiyorsanız, bu konuda firmamız üzerinden aldığınız proje hizmetlerinde veya ürün alışverişlerinde taleplerde bulunabilirsiniz. Firmamız Almanya merkezli firma ile bağlantılı bir şekilde Fraenkische bayi konumunda İstanbul, İzmir ve Ankara gibi birçok farklı kentte hizmet vermektedir. Bu konumda da bayi işletmelerimiz üzerinden istenilen her noktada kolaylıkla Fraenkische aktuatör ürünleri temin edilebilir.

Firmamız bugün yaşam ve çalışma alanlarında Fraenkische markası güvencesi ile yerden ısıtma sistemleri uygulaması gerçekleştirirken, mutlak olarak proje içerisinde Fraenkische vana ürünlerini kullanmaktadır. İlk kullanım ile birlikte yapılan ayarlamalar sayesinde de sonrasında düzenli kullanım gerçekleştirilerek, yakıt tasarruf avantaj elde edilmektedir. Ayrıca firmamız hem proje uygulamalarında hem ürün satışlarında Fraenkische vana ürünleri için çok uygun rakamlar ile hizmet vermektedir.

Fraenkische Termostatik VanaFraenkische Termostatik Vana FiyatFraenkische Uni Termostatik VanaFraenkische Uni Termostatik Vana FiyatıFraenkische Uni 24V Termostatik VanaFraenkische Termostatik Vana FiyatlarıFraenkische Yerden Isıtma Termostatik VanaFraenkische Aktüatör Vana FiyatlarıFraenkische Termostatik Vana MotoruFraenkische Yerden Isıtma Motorlu VanaFraenkische Aktüatör Vana SatışıFraenkische Termostatik Vana OtomasyonFraenkische Kollektör Vana MotoruFraenkische Marka Termostatik Vana