Fraenkische Bayi

Ana sayfa > Fraenkische > Fraenkische Bayi

Fraenkische Bayi

Alman menşeli bir marka olan Fraenkische, Türkiye'de çok uzun yıllardır yer alan bir marka olarak 1906 yılından bu yana yüzyılı aşkın bir kalite garantisi sunmaktadır. Bu kalite, Türkiye'de özellikle markanın yerden ısıtma sistemleri sayesinde birçok farklı kentte Fraenkische bayi noktaları sayesinde elde edilmektedir. Firmamızın güvencesi ile sunulan bu bayi hizmetleri, öncelikli olarak Türkiye'nin 3 büyük şehri İstanbul, Ankara ve İzmir'de yer almak üzere birçok farklı kentte de yer almaktadır.

Özellikle büyük şehirlere yayılmış bir şekilde sunduğumuz Fraenkische bayi hizmetleri sayesinde evlerinizde veya işletmelerinizde yerden ısıtma sistemleri açısından hizmet talepleri gerçekleştirebilirsiniz. Yaşam veya çalışma alanlarında ısınmanın konforlu ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirilmesi için tercih edilen Fraenkische yerden ısıtma sistemleri, profesyonel ve deneyimli bayiler tarafından sorunsuz bir şekilde uygulanır. Bu uygulamaların tümünde markanın birebir olarak ürettiği orijinal malzemeler ile profesyonel projeler sağlanır.

Bugün Türkiye'nin birçok farklı kentinde yer alan Fraenkische bayi merkezi sistem üzerinden bağlantılı bir şekilde orijinal ithal malzemeleri temin ettikten sonra firmanın sunduğu kıstasları ve güvenceleri müşterilerine sunmaktadır. Yani profesyonel bir Fraenkische bayi üzerinden aldığınız hizmet ile yerden ısıtma sistemi kullandığınızda, bu sistem mutlak olarak sorunsuz ve garantili bir şekilde çalışacaktır.

İstanbul, Ankara, İzmir veya farklı kentlerde yer alan Fraenkische bayi işletmeleri sayesinde zemin ısıtma uygulamaları talep edildiğinde, bu uygulamalar eğitimli ve profesyonel ekipler tarafından gerçekleştirilir. Bu bağlamda uygulama için öncelikle keşif sonrasında proje ve en son aşamada uygulama sağlanır. Proje bazlı olarak gerçekleştirilen bu sistemlerde doğalgaz, katı yakıt, sıvı yakıt veya ısı pompası gibi her ısı kaynağı üzerinden bağlantı ile sonuç elde edilebilir.

Gerekli tüm standart kalite belgelerine ve yetki belgelerine sahip bir Fraenkische bayi sayesinde yerden ısıtma sistemi uygulaması uzun yıllar boyunca garantili şekilde kullanılabilir. Çünkü profesyonel bir Fraenkische bayi uygulamada kullandığı malzeme ve sistemler dışında aynı zamanda servis ve teknik destek açısından da hizmet vermektedir. Yani evinizde veya işletmenizde bulunan bir zemin ısıtma projesi için Fraenkische bayi güvencesi ile istediğiniz dönem rutin kontroller ve bakım onarım çalışmaları sağlanabilir.

Her Fraenkische bayi mutlak olarak değişmeyen standartlar ile hizmet verirken, bu standartlar arasında da kalitenin uygun fiyat ile sağlanması bulunmaktadır. Mutlak olarak merkez üzerinden belirlenmiş fiyatlar ile malzeme ve sistem sunumları yapılsa da işçilik ve hizmet fiyatlarında her zaman en uygun rakamlar elde edilmektedir. Bu rakamlar İstanbul, Ankara ve İzmir gibi farklı bir kentte seçtiğiniz Fraenkische bayi üzerinde her zaman aynı standardı sağlayacaktır. 

Fraenkische İstanbul Bayi

Yaklaşık 2 milyon nüfusu ile Türkiye'nin en büyük şehri ve ülkenin dörtte bir kısmını oluşturan İstanbul, dünya genelinde Türkiye'yi temsil eden en önemli kenttir. Dünyanın her bir köşesinde bilinen ve sayılı şehirler arasında bulunan İstanbul'da, bugün dünyanın sayılı markaları da her zaman yerini almaktadır. Bu nedenle yerden ısıtma sistemleri gibi profesyonel uygulamalar açısından bilinen en iyi markalardan biri olan Fraenkische markası da çok uzun yıllar öncesinde İstanbul'da yerini almıştır. Yani bugün Anadolu ve Avrupa yakaları ayrı ayrı olmak üzere Türkiye'de de Fraenkische İstanbul bayi hizmetleri tüm kent halkı tarafından talep edilebilir.

Firmamız güvencesinde profesyonel bir yapıyla verilen Fraenkische İstanbul bayi hizmetleri sayesinde yaşam ve çalışma alanlarında hayatı kolaylaştıracak yerden ısıtma sistemleri uygulanabilir. Özellikle kış mevsiminin sert ve soğuk hava koşulları ile geçtiği İstanbul şehrinde daha konforlu ve sağlıklı ısıtmanın anahtarı olan yerden ısıtma sistemleri Fraenkische güvencesi ile tercih edilebilir. 

Fraenkische İstanbul bayi üzerinden aldığınız hizmet ile birlikte yaşam ve çalışma alanlarında bu konforlu ısıtmayı güvenilir bir şekilde kullanabilirsiniz. Günümüzde kentin birçok farklı noktasında tercih edilen bu ısıtma sistemleri, özellikle müstakil yapılarda büyük bir avantaj oluşturmaktadır. Hem çatı yalıtımı hem de bina mantolama gibi avantajlara sahip olan bir müstakil konutta dahi eski tip petekli kaloriferler istenilen konforlu ısıtmanın elde edilmesi için çok yüksek bir enerji sarfiyatı gerektirmektedir.

Fraenkische İstanbul bayi sayesinde elde edilen bir yerden ısıtma sistemi tüm yalıtım ihtiyaçları karşılanmış bir müstakil konutta ekonomik bir ısınmanın elde edilmesini sağlayabilir. Çünkü homojen bir şekilde dağılacak ısı avantajını sunan zemin ısıtma sistemleri, sağladığı dengeli sirkülasyon sayesinde daha düşük enerji kullanımı ile çalışmaktadır. Bilhassa doğalgaz veya ısı pompası gibi sistemler ile bağlantılı şekilde kullanıldığında, evinizin her odasında istediğiniz ideal ısı elde edilebilir.

Müstakil konutlarda uygulanan sistem, Fraenkische İstanbul bayi hizmetleri sayesinde kentte apartmanlar, villalar, konaklar, malikaneler, yalılar veya stüdyo daireler gibi her noktada tercih edilebilir. Bu yaşam alanlarının her birinde Fraenkische İstanbul bayi tarafından sunulacak hizmetlerde öncelikle keşif sonrasında en uygun maliyetler ile uygulama gerçekleştirilir. Üstelik uygulama yaşam alanlarında petekler gibi istenmeyen ayrıntıların ortadan kaldırılmasını ve daha konforlu bir mekan elde edilmesini sağlamaktadır.

Yaşam alanları dışında çalışma alanlarında da Fraenkische İstanbul bayi uygulamaları sayesinde yerden ısıtma sistemleri elde edilebilir. Bu kapsamda da özellikle mağazalar, ofisler, bürolar, eğitim kurumları, sağlık kurumları, hastaneler, alışveriş merkezleri, spor salonları, marketler veya fabrikalar gibi her alanda yerden ısıtma sistemleri kullanılabilir. Tüm bu noktalarda istenilen Fraenkische kalitesinin elde edilmesi açısından da hem Anadolu Yakası'nda hem Avrupa Yakası'nda Fraenkische İstanbul bayi hizmetleri ayrı ayrı sunulmaktadır. 

Fraenkische Anadolu Yakası Bayi

İstanbul Anadolu Yakası Türkiye'nin Asya kıtasındaki en kalabalık topraklarından biri olmak ile birlikte Üsküdar, Ümraniye, Kartal, Maltepe, Pendik ve Kadıköy gibi önemli ilçeleri sınırlarında bulundurmaktadır. Bu kadar büyük bir yapı içerisinde de yerleşim çok eski zamanlardan bu yana yoğun bir şekilde sağlanırken, tüm yerleşim alanlarında ve çalışma alanlarında da elbette ki düzenli ve konforlu bir ısınma sistemi yer almalıdır. Bu nedenle markanın kaliteli ve konforlu ısıtma sistemlerinin tüm bu alanlarda kullanılabilmesi için firmamız özel olarak Fraenkische Anadolu yakası bayi konumunda bu bölgede de yer almaktadır.

14 farklı ilçe ile birlikte Anadolu Yakası, Marmara'dan Karadeniz'e kadar uzanan sahil şeridi sayesinde de çok önemli yerleşim yerlerine sahiptir. Özellikle Türkiye'nin onlarca farklı şehrinden çok daha büyük ve kalabalık bir nüfusa sahip olan Kadıköy gibi dev ilçeler bu bölgede yer almaktadır. Bu nedenle en yüksek kalite standardını sağlayacak yerden ısıtma sistemleri gibi uygulamalar açısından firmamız Fraenkische Anadolu yakası bayi olarak bu noktada bulunmaktadır. 

Fraenkische Anadolu yakası bayi üzerinden talep edilen temel hizmetler arasında elbette ilk olarak yerden ısıtma sistemleri yer almaktadır. Yerden ısıtma, bir yaşam veya çalışma alanında kullanılan kombi veya katı yakıt kazanı gibi bir ısı kaynağı üzerinden aldığı sıcak suyu zemin üzerinde döşenmiş tesisat içerisinde dolaştırır. Pratik bir yapıya sahip olan bu ısıtma sistemi, ısının zeminden yukarıya yükselmesini ve daha sağlıklı bir şekilde ısıtmanın elde edilmesini sağlar.

Yerden ısıtma sistemleri aslında çok eski bir mantık olmakla birlikte son yıllarda yeniden popüler bir hale gelmiştir. Bu popüler kullanım açısından da özellikle Fraenkische markası çok önemli bir yere sahip olmuştur. Bu noktada Kadıköy, Maltepe veya Üsküdar gibi farklı ilçelerde Fraenkische Anadolu yakası bayi üzerinden yerden ısıtma sistemleri açısından hizmet alınabilir. 

Firmamız sizlere Fraenkische Anadolu yakası bayi olarak hizmet vermek için merkezi konumda markanın sunduğu temel ürünleri ithal olarak temin etmekte ve uygulamalarda markanın standart projelerini tercih etmektedir. Yani Anadolu Yakası'nın hangi ilçesinde hizmet talep edilirse edilsin, Fraenkische Anadolu yakası bayi olarak mutlaka profesyonel ve garantili bir proje sağlanır.

Fraenkische Anadolu yakası bayi sayesinde bu hizmetler en eski konutlardan en yeni konutlara yani eski bir ahşap konaktan yepyeni bir rezidansa kadar her noktada talep edilebilir. Önemli olan nokta, daha düşük enerji sarfiyatı ile daha konforlu ve homojen ısıtma sağlayan bu sistemlerin tercih edilmesidir. Her yapıda uygulanabilecek bu sistemler için sadece tek bir telefonla dahi talepte bulunabilirsiniz.

Yıllar boyunca aynı garanti kapsamında kullanıma devam edebileceğiniz bu sistemler Fraenkische Anadolu yakası bayi tarafından sizin için her zaman çok ekonomik rakamlar ile sunulmaktadır. Keşif ve proje çalışmaları ile doğru fiyatların elde edilmesi kapsamında yapılan uygulamalarda her yapı için kullanılan malzeme ve ihtiyaçlara bağlı olarak farklı fiyatlar belirlenir. Bu sayede daha düşük yakıt tasarrufu ve daha konforlu ısıtma ile kendini ideal sürede amorti eden bir ısınma sistemi sağlanabilir. 

Fraenkische Avrupa Yakası Bayi

Anadolu Yakası, 14 farklı ilçe ile İstanbul'un büyük bir kısmını oluştururken, karşı yakada yani Avrupa kıtasında bulunan bölümde ise Avrupa Yakası 25 farklı ilçenin birleşimi ile oluşmuştur. Bu ilçeler arasında özellikle Bakırköy, Bayrampaşa, Beyoğlu, Esenler, Esenyurt, Fatih, Sarıyer, Şişli ve Gaziosmanpaşa gibi Türkiye'nin en kalabalık ilçeleri yer almaktadır. Yine Marmara Denizi'nden Karadeniz'e kadar uzanan bu geniş coğrafyada hem yaşam hem çalışma alanlarında konforlu ısıtma sistemleri için firmamız Fraenkische Avrupa yakası bayi olarak hizmet vermektedir.

Fraenkische Avrupa yakası bayi 25 ilçenin tümünde her yapının özelliğine uygun bir şekilde yerden ısıtma sistemleri için çalışma yapmaktadır. Yoğun bir yerleşim bölgesi olması ile birlikte Avrupa Yakası'nda kurumsal açıdan da işletmeler yine çok yüksek sayıda yer almaktadır. Bu işletmeler bağlamında da akla gelebilecek her yapıda yerden ısıtma sistemleri kullanılabilmektedir. Çünkü öyle ki Fraenkische Avrupa yakası bayi üzerinden alınan hizmetler sayesinde bir halı sahada veya bir basketbol sahasında açık alanda dahi yerden ısıtma uygulanabilir.

Yerden ısıtma sistematik yapısı içerisinde ısı kaynağının çok daha verimli şekilde kullanılmasını ve daha az enerji ile daha yüksek ısı oluşturulmasını sağlar. Bu mantık Fraenkische markası tarafından da benimsenmiş olmakla birlikte markanın sunduğu zemin ısıtma sistemleri en düşük enerji sarfiyatı ile en konforlu ısınmanın elde edilmesini sağlar. Özellikle sistemler içerisinde bulunan otomasyon yapısı ve oda termostatları gibi her ayrıntı, yine marka üzerinden temin edilerek Fraenkische Avrupa yakası bayi tarafından uygulanan sistemlerde de kullanılır.

Fraenkische Avrupa yakası bayi tarafından kurulan zemin ısıtma sistemleri, ev veya işletmelerde otomasyon sistemleri sayesinde çok daha konforlu bir şekilde kullanılabilmektedir. Örneğin, bir ev içerisinde mutfak, salon, oturma odası, yatak odası ve çocuk odası gibi her bölümün oda termostatı sayesinde istenilen farklı ısıda kullanılması imkanı sağlanır. Profesyonel yapısı ile Fraenkische Avrupa yakası bayi tarafından kurulan bu sistemlerde, akıllı telefonlar ile uzaktan kontrol edilebilen en pratik termostatlar ve vana sistemleri yer alır.

Günümüzde Avrupa Yakası'nda Bakırköy, Avcılar, Çatalca veya Silivri gibi her ilçede Fraenkische Avrupa yakası bayi sayesinde yerden ısıtma sistemleri talep edilebilir. Köklü bir geçmişe sahip olan bu markanın güvencesini sizlere aynı nitelik ile sunan firmamız, her geçen gün artan kullanıcı sayısına ulaşan bir yapı elde etmektedir. Bu bayi hizmetleri yılın 365 günü aynı kalite standartlarına sahip olarak sizlere sunulurken, ayrıca Fraenkische Avrupa yakası bayi her zaman en pratik şekilde ulaşabileceğiniz bir konumda bulunmaktadır.

Fraenkische Ankara Bayi

Başkent Ankara nüfus açısından Türkiye'de İstanbul sonrasında yaklaşık 6 milyon nüfusuyla en büyük ikinci kenttir. Yoğun nüfusu içerisinde yine onlarca farklı ilçeye sahip olan Ankara'da da firmamız güvencesi sayesinde Fraenkische marka ısıtma sistemleri kullanılabilmektedir. Bu sayede başkentte de yaşam ve çalışma alanlarında konforlu ısıtma avantajıyla çok daha ekonomik bir yapı sağlanmaktadır. Yani Ankara'nın istediğiniz ilçesinde Fraenkische Ankara bayi olarak firmamıza ulaşmanız sayesinde bu hizmeti talep edebilirsiniz.

Fraenkische Ankara bayi hizmetleri çerçevesinde temel olarak öncelikle yerden ısıtma sistemleri bulunmaktadır. Ankara gibi kışın çok sert olarak yaşandığı bir şehirde özellikle yoğun kar yağışları ve sıfırın altında hava dereceleri hayatı çok daha zor bir hale getirmektedir. Bu zor ve sert hava koşullarında özellikle yaşam alanlarında ısıtmanın hem ekonomik hem de güçlü bir şekilde sağlanması önemlidir. İşte bu nedenle Fraenkische Ankara bayi ekonomik ve konforlu ısıtma fırsatını sunan yerden ısıtma sistemleri için hizmet vermektedir.

Bugün Ankara'nın neredeyse her ilçesinde doğalgaz kullanımı gerçekleştirilirken, kombi ve doğalgazın kalorifer petekleri yerine yerden ısıtma sistemi ile bağlantılı şekilde kullanılması daha ekonomik bir tercih oluşturmaktadır. Bu nedenle Fraenkische Ankara bayi sayesinde kullandığınız eski tip petekli kaloriferler yerine yine kombi ve doğalgaz bağlantısıyla yerden ısıtma sistemlerini tercih edebilirsiniz. Bu sayede sıfırın altındaki derecelerde en soğuk havalarda dahi zeminden yükselen ısıyla homojen bir ısıtma sağlayan bu sistemler hayatınıza büyük bir artık katacaktır.

Fraenkische İzmir Bayi

Türkiye'nin en önemli ve en kalabalık 3. şehri olan İzmir, 30 farklı ilçe ve yaklaşık 5 milyon nüfus ile birlikte Ege Bölgesi'nin en önemli kentidir. Tamamen turistik bir yapıya sahip olan ve kış mevsimlerinde daha ılıman bir yapıya sahip olduğu için rahatlık sağlayan İzmir'de de konforlu ve ekonomik bir ısıtma sistemi ile kış mevsimini çok daha kolay bir  şekilde atlatmak mümkündür. Bu kapsamda da Fraenkische İzmir bayi sayesinde markanın güvenilir yerden ısıtma sistemleri ile ister Bornova ister Karşıyaka ister Ödemiş gibi bir ilçede yerden sıtma sistemleri kullanımı sağlanabilir.

Firmamız Fraenkische İzmir bayi olarak uzun yıllardır aynı kalite standartlarını koruması sayesinde İzmir'in her ilçesinde hizmet vermektedir. Aslında Fraenkische İzmir bayi bölgesel anlamda çevre il ve ilçelerden de talep edilen yerden ısıtma sistemleri konusunda hizmet verebilmektedir. Bugün firmamız üzerinden aldığınız hizmetlerde Alman güvencesi ile üretilmiş straforlar, ısıtma boruları, kollektörler ve otomasyon sistemleriyle tümleşik olarak kurulan tüm Fraenkische yerden ısıtma sistemleri aradığınız konforu sağlıklı bir şekilde sunarken ev veya işletme bütçenize de önemli bir katkı sağlayacaktır.

Fraenkische Bayii Hizmetleri Nasıl Alınabilir?

Bahsedildiği şekilde İstanbul'da Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası birbirinden ayrı olmak üzere Fraenkische bayi hizmetleri İstanbul'un her ilçesinde temin edilebilir. Benzer şekilde Fraenkische Ankara bayi veya İzmir bayi noktaları sayesinde de firmamız üzerinden bu nitelikli hizmetler talep edilebilir. Markanın yüksek kalite standartlı yerden ısıtma sistemlerinin talep edilmesi açısından da yapılması gereken tek işlem, 365 gün boyunca internet veya telefon hatları üzerinden firmamıza ulaşmanızdır.

Fraenkische bayi konumunda firmamız İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere istenilen her şehirde sizlere keşif hizmetleri, uygulama ve ürün satış gibi bayi hizmetlerini sağlamaktadır. Bu bağlamda örnek olarak Fraenkische Avrupa yakası bayi üzerinden talep edeceğiniz hizmetlerde ev veya işyerinizde inceleme gerçekleştirildikten sonra verilecek hizmetin boyutları, talep edilen rakamlar ve garanti koşulları gibi her nokta belirlenerek sorunsuz bir yapı ile kullanım elde etmeniz sağlanır. 

Fraenkische BayiFraenkische ServisFraenkische Yetkili BayiFraenkische Yerden Isıtma Fraenkische Yerden Isıtma BorusuFraenkische Yerden Isıtma KollektörüFraenkische Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıFraenkische Yerden Isıtma KatalogFraenkische Yerden Isıtma FiyatFraenkische Yerden Isıtma Straforu