Fraenkische Ürün

Ana sayfa > Fraenkische > Fraenkische Ürün

Fraenkische Malzeme

1906 yılında Almanya'da kurulduğu günden bu yana yaklaşık 120 yıldır faaliyetlerine devam eden Fraenkische markası, sektörde özellikle yerden ısıtma sistemleri sayesinde tanınmaktadır. Bu noktada komplike sistemler dışında aynı zamanda yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanılan Fraenkische ürünler yüksek kalite standartları sayesinde öncelikli tercihler oluşturmaktadır. 

Firmamız tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir gibi farklı kentlerde sunulan Fraenkische bayi hizmetleri sayesinde bu ürün ve malzemelere yılın 365 günü kolaylıkla ulaşılabilir. Bu sayede güvenilir yerden ısıtma sistemlerinin uygulanabilmesi için Fraenkische malzeme kalitesi elde edilebilir. Bir sistem içerisinde her biri ayrı bir göreve sahip olan bu malzemeler, yerden ısıtma sistemi içerisindeki kendi görevini yerine getirdiğinde, hem konforlu hem de ekonomik bir ısıtma elde edilebilir.

Fraenkische Malzeme Türleri Nelerdir?

Bir yerden ısıtma sistemi birçok farklı parçanın birleşiminden oluşurken, bu parçaların arasında yalıtım sağlamak, sirkülasyon oluşturmak, hacim ayarlamak veya ısı ayarlamak için farklı görevlere sahip ürünler kullanılır. Örnek olarak Fraenkische ürünler arasında yerden ısıtma straforu, zeminden ısı kaçışını engellemek için kullanılan yalıtım malzemesi olmakla birlikte yerden ısıtma sistemlerinde temel malzemelerden birisidir. 

Fraenkische malzeme listesi içerisinde bulunan ürünlere bakıldığında, temel çeşitler birbirinden ayrılırken yalıtım parçaları, akım parçaları, elektrikli parçalar, döşeme parçaları ve otomasyon parçaları gibi bölümler elde edilebilir. Örneğin, sirkülasyon için kullanılan Fraenkische ürünler arasında en temel ürün olarak yerden ısıtma borusu yer alır. Bu boru bağlantı rekorları sayesinde birleşim oluştururken, borunun etrafına koruyucu olarak boru kılıfı, birleşim noktalarında kavis dirsekleri ve borunun strafor üzerinde daha sağlıklı döşenmesi için kıskaçlar gibi birçok farklı malzeme yer almaktadır.

En temel anlamıyla Fraenkische malzeme çeşitlerine bakıldığında, örnek olarak yalıtım açısından da farklı parçalar yer alır. Bu parçalar içerisindeki Fraenkische ürünler arasında daha önce bahsedildiği şekilde yerden ısıtma straforu en önemli ayrıntıdır. Döşendiği beton veya karo zemin üzerinde zeminde tam bir yalıtım oluşturan bu strafor, üzerindeki kanallar sayesinde ısıtma borularının kolaylıkla döşenmesini sağlar. Bunun yanında strafor malzemelerinin kenar kısımlarında da izolasyonu tam hale getirmek için yine kenar izolasyon bandı gibi malzemeler yer alır.

Diğer önemli Fraenkische malzeme bölümlerinden birine bakıldığında da otomasyon sistemleri çok özel ve önemli bir yere sahiptir. Bu ürünler arasında da örneğin kollektörler ısı kaynağı ile sirkülasyon boru hattı arasındaki bağlantıyı sağlar. Debi ayarlı vanalar sayesinde hacim ayarı kollektörler üzerinden gerçekleştirdikten sonra sabit değer ayar seti, küresel vanalar ve termostatlar gibi her parça ayrı ayrı bir vazifeye sahip olarak sistemin istenilen ısıda sorunsuz şekilde çalışmasını sağlar.

Fraenkische Ürünler Nasıl Temin Edilir?

Bir yerden ısıtma sisteminin sağlıklı çalışması için ihtiyaç duyulacak Fraenkische ürünler firmamız sayesinde sunulan bayi hizmetleri ile kolaylıkla elde edilebilir. Aslında firmamız gerçekleştirdiği yerden ısıtma sistemi uygulamalarında birebir olarak marka tarafından üretilmiş bu orijinal malzemeleri kullanmaktadır. Ayrıca rutin bakım işlemleri ve onarım gibi noktalarda da yine aynı ürün kalitesi ile hizmet verilmektedir.

Firmamızın temel olarak sunduğu Fraenkische hizmetleri içerisinde yerden ısıtma sistemlerinin uygulamaları bulunduğu gibi aynı zamanda bu ürünlerin satışının gerçekleştirilmesi de yer almaktadır. Bu bağlamda da istenilen herhangi bir ürün için en güncel şekilde firma üzerinden elde edilmiş Fraenkische ürün kataloğu sizlere sunulmaktadır.

Uygulamada kullanacağınız veya farklı noktalarda sahip olduğu avantajlar ile birlikte kullanacağınız bu ürünler için Fraenkische ürün kataloğu her yıl güncel bir şekilde direkt olarak marka tarafından hazırlanmaktadır. Bu katalog firmamız tarafından marka üzerinden temin edildikten sonra bayii hizmetleri çerçevesinde ürün sunumu ve proje uygulamaları için güncel olarak kullanılır. Bu sayede verilen satış ve uygulama odaklı Fraenkische malzeme hizmetlerinde katalog bağlamında en güncel ürün fiyatları ve çeşitleri ile işlem yapılır.

Garantili Fraenkische Malzeme Seçenekleri

Fraenkische markası geliştirdiği yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanmak üzere bahsedildiği şekilde farklı bölümlere ayrılan tüm Fraenkische ürünler için yine kendi bünyesinde mutlak olarak bir garanti sunmaktadır. Yani en güncel şekilde incelediğiniz Fraenkische ürün kataloğu içerisinde bulunan her malzeme marka tarafından ve firmamız tarafından verilen garanti bünyesinde yer almaktadır. 

Bir uygulama içerisinde yer alan yerden ısıtma borusu, strafor, kollektör, termostat, vana, kontrol paneli, bağlantı rekoru veya şap katkı maddesi gibi her parça ayrı ayrı sahip olduğu garanti ile sistemin çok daha güvenilir olmasını sağlamaktadır. Aslında parça bazlı olarak sağlanan bu garanti total anlamda kullanıldığı her sistem içerisinde daha iyi bir sonucun elde edilmesine olanak sağlamaktadır.

Daha detaylı bir şekilde bakılması gerekirse, bir Fraenkische malzeme için garanti incelemesi yapılırsa, örneğin sunulan yerden ısıtma boruları uzun ömürlü yapısıyla ısı, darbe, korozyon ve zamana karşı yüksek bir dayanıklılık oluşturur. Yani yüksek ısı dayanıklılığı ile birlikte bu borular farklı çaplara sahip olarak, en yüksek dayanıklı malzemeden üretilmiş olmaları sayesinde uzun yıllar boyunca kullanıldığında dahi sorun çıkarmayacak bir garanti ortaya koymaktadır.

Firmamızın bayi hizmetleri kapsamında da sunduğu Fraenkische ürünler arasında özellikle yerden ısıtma boruları pexa boru özelliği ile birlikte polietilen malzeme sayesinde üretilirken, yüksek sıcaklık ve çalışma basıncına dayanıklı bir yapı sunmaktadır. Standart olarak seçilen bu sirkülasyon boruları veya bu borularının döşenmesi için ideal şekilde kullanılan bir yerden ısıtma straforu gibi tüm ürünler bir yapının ömrü ile uygun süreç içerisinde garantili bir kullanım sağlayacak şekilde üretilmektedir.

Fraenkische Fiyat Listesi

Yerden ısıtma sistemlerinin uygulaması için tercih edilen tüm Fraenkische malzeme çeşitleri, her yıl güncel bir şekilde marka tarafından üretilmekte ve Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesine ihraç edilmektedir. Ülkemizde tercih edilen bu sistemlerde bahsedilen temel ürünler arasında strafor, boru, kollektör, termostatlar ve vanalar gibi her parça güncel döviz kurları üzerinden ithal edilmektedir.

Alman menşeili Fraenkische markası gerçekleştirdiği üretimler bağlamında en güncel Fraenkische fiyat listesi belirlemelerini de her yıl güncel olarak tüm bayilerine ulaştırmaktadır. Bu sayede Fraenkische ürün kataloğu ile bağlantılı bir şekilde en güncel ürünler ve en güncel fiyatlar bayiler üzerinden temin edilebilir. Yani firmamız İstanbul'da Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası ayrı ayrı olmak üzere Ankara ve İzmir gibi birçok farklı kentte verdiği bayi hizmetlerinde Fraenkische fiyat listesi üzerinden en güncel rakamlar ile sunum yapmaktadır.

Fraenkische fiyat listesi içerisinde bulunan her parça fiyatı aslında total olarak uygulanacak bir yerden ısıtma sisteminin fiyatlarının belirlenmesi için önemli bir ayrıntı oluşturmaktadır. Yani öncelikli olarak firmamız üzerinden talep edilen uygulamalarda örnek bir konut üzerinden fiyat hesaplamaları sağlanır. Her metrekare için gereken malzeme miktarları ve proje için gereken tüm malzeme listesi belirlenerek bu fiyat listesi sayesinde proje fiyatları tespit edilir.

Firmamızın temel hizmet mantığı uygulama çerçevesinde olsa da yine Fraenkische malzeme ürünleri yılın 365 günü firmamız sayesinde temin edilebilir. Kullanım gerçekleştirilecek sistemin boyutları ve ihtiyaçlara bağlı bir şekilde ısıtma borusu, strafor veya kolektör gibi tüm malzemeler istenilen sayılar veya paketler üzerinden sizlere sunulmaktadır. Bu bağlamda da Fraenkische fiyat listesi çerçevesinde en uygun rakamlar ile bütçe dostu bir yapı sayesinde hizmet verilmektedir. 
Fraenkische ÜrünFraenkische ÜrünleriFraenkische KollektörleriFraenkische Yerden Isıtma BorusuFraenkische Kollektör ÜrünleriFraenkische Oda TermostatıFraenkische MalzemeleriFraenkische FiyatFraenkische Malzeme ListesiFraenkische Malzeme Fiyat Listesi