Merkezi Süpürge Sistemi

Ana sayfa > Ürünler > Merkezi Süpürge Sistemi

Rehau Merkezi Süpürge Sistemleri

Merkezi elektrikli süpürge sistemleri bina içinde uygun bir yere sabit olarak monte edilen merkezi süpürge ünitesi ve tümleşik PVC boru hatları yardımı ile bu cihaza bağlanan giriş bağlantılarından oluşmaktadır. Bir mahali temizlemek istediğinizde, odada bulunan giriş bağlantısına hortumu takmanız yeterli olacaktır.

Rehau merkezi süpürge sistemi evinizin değerini artırarak , moduler ve teknolojininde yardımı ile bambaşka bir yaşam mahaline dönüştürür . Hak enerji olarak merkezi süpürge sistemlerinin satışını ve montajını yapmaktayız . En uygun merkezi süpürge sistemlerini satın almak için hak enerji ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır . Rehau merkez süpürge sistemi satışını yapan hak enerji size teknik destek ve montaj konusunda her türlü yardımı yapmaktadır. Rehau merkezi süpürge sistemleri garantili ve uzun zaman kalıcı bir üründür . 

Merkezi toz emme sistemi dışarı çıkan havanın tekrar odaya girmesini önler; hava bir filtreden geçerek direkt dışarıya gönderilir. Toza alerjisi olan veya astımlı kimseler bu sistemin geleneksel süpürme yöntemlerine göre faydalarını hemen fark edecektir. Bundan dolayı astım hastalarının yaşadığı mahallerde büyük artısı olmaktadır ve önerilmektedir .

Kullanım Alanları

Villalar, Rezidanslar , Apartman daireleri, Oteller, Restoranlar

Sinemalar , Tiyatrolar  Çocuk Kreşleri ve Yuvalar, Yatlar , Huzur evleri

Hastane ve muayenehaneler, Laboratuvarlar, Bankalar, İşyerleri ve Yönetim binaları

Kuaförler ve Bakım salonları

Kapalı tenis kortları ve spor salonları, Garajlar

Sanayi kuruluşları , Fabrikalar , Galeriler , Sanat Galerileri , Showroomlar 

Merkezi Süpürge Sistemi Avantajları

Daha sağlıklı ve hijyenik mahaller.

Emme cihazı yaşam alanının dışında olduğundan ötürü , ses izolasyonu sayesinde gürültüsüz bir süpürme sağlanır.

Modüler ve zamandan tasarruflu; cihazı taşımak gerekmez, kablo tuzakları yoktur.

Tek kullanımlık filtre yok, geniş aksesuar ve yedek parça yelpazesi vardır. 

Uzun yıllar sorunsuz olarak kullanacağımız ve kesinlikle geleceğe yönelik ve çok ekonomik bir yatırım.

Evinizin değerini arttırır; belirgin bir şekilde evinizi daha modern, sağlıklı ve çevre dostu hale getirerek mülkünüzün değerini arttırır.

merkezi süpürge sistemi
rehau merkezi süpürge sistemi
rehau merkezi süpürge sistemleri

Merkezi Süpürge Sistemi

Sabit vakum sistemi olarak da bilinen merkezi süpürge sistemi, tek yerden yönetilen bir sistemdir. Süpürgenin ana vakumlama yapan gövdesi kiler, balkon, garaj gibi bir yere monte edilir. Böylece yaşan alanının dışında bir sistem kurulur.

Öncelikle kurulumun yapılacağı yere göre tesisat planı oluşturulur. Tespit edilen noktalara merkezi süpürge sistemi prizi monte edilir. Bunların aracılığıyla ana süpürge deposuna yani vakum ünitesine bağlantı kurulur. Daire içi merkezi süpürge sistemi kurulumunu kısaca böyle anlatabiliriz. Temizliğe bakış açınızı tamamen değiştirecek olan merkezi elektrikli süpürge sistemi, donanım ve özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor.

Merkezi süpürge sistemi montajı yapıldıktan hemen sonra kullanıma hazır oluyor. Kurulum yapılan mekanda merkezi süpürge sistemi parçaları arasından sadece hortum görünürde oluyor. Bu özel hortum ve boru setini kullanarak en uzak noktaya bile ulaşabiliyorsunuz. Modası geçmiş klasik süpürgelerdeki gibi ana gövdeyi devamlı yanınızda sürüklemeniz gerekmiyor. Merkezi süpürge sistemi kullanımı sayesinde; çekiştirme, sağa sola çarpma gibi zorluklardan kurtuluyorsunuz. Hem süpürdüğünüz mekanı, hem eşyaları, hem vakum makinenizi hem de sinirlerinizi korumuş oluyorsunuz.

Merkezi Süpürge Sistemi Özellikleri

Merkezi vakum süpürge sistemi parmakla kumanda edilen hortumla çalıştırılır. Hortumun ucunu duvarda bulunan özel prize takmak yeterlidir. Ana ünite gövdesi evin içerisinde olmadığından motor sesi size ulaşmıyor. Sadece çekimden kaynaklı vakumlama sesi duyuluyor. Merkezi süpürge sistemi kurulumu yapıldığı andan itibaren en memnun kalınan özellik belki de bu sessizlik oluyor.

Merkezi süpürge sistemi toz torbası sorununu da ortadan kaldırdığı için yaşam alanınızda toz devridaimi yaratmıyor. Toz alerjisi, solunum yolu rahatsızlıkları olan kişiler için ideal bir temizlik sunuyor. Küçük çocuklu evlerde ya da ayakkabı ile gezilen ofis ortamında sağlıklı bir vakumlama sağlıyor.

Özellikle dubleks veyahut daha katlı evlerde, konaklama tesisi, motel gibi yapılarda süpürge yapmak ciddi bir sorun olabiliyor. Merkezi süpürge sistemi sayesinde devamlı yanınızda devasa bir süpürge gövdesi taşımanız gerekmiyor. Temizlik için harcanan zamandan tasarruf edeceksiniz. Çarpıp bozularak sürekli masraf çıkartan, peşinizden sürükleyip durduğunuz gövde sorunundan kurtulacaksınız. Motor sesi yüzünden kimseyi rahatsız etmeyeceksiniz. Özellikle turistik mekanlarda misafirlerin konforu açısından avantaj sağlıyor. Öyle ki memnun kalan misafirler her gelişlerinde aynı işletmede kalmak isterler.

Merkezi süpürge sisteminde çekilen tozlu ve kirli hava, filtrelendikten sonra ayrı bir boru ile binadan dışarı atılır. Tüm o polenler, akarlar, toz içerisinde yaşayan zararlı canlılar ortamdan uzaklaşır. İçeride size mis gibi temiz bir hava kalır.

Süpürme işlemi bittikten sonra hortumu özel prizinden çekince sistem kapanıyor. Merkezi süpürge sistemi hortumu üzerindeki özel anahtarından da kapatabilirsiniz. Tercih edilen modele göre değişiklik gösterse de hortum ortalama dokuz metredir. Proje yapılırken tüm prizlerin yerleri bu uzunluğa göre ayarlanır. Böylece mekan içerisinde ulaşılamayan tek bir nokta bile olmaz. Merkezi süpürge sistemi size kusursuz ve kolay vakumlama imkanı sunar.

Merkezi Süpürge Sistemi Faydaları

Merkezi süpürge sistemi kullananlar ilk olarak sessiz olması nedeniyle memnun olduklarını belirtiyor. Ofis, otel, konaklama tesisi, villa, daire vb. kurulum yapılan mekan neresi olursa olsun etrafı ve içeridekileri rahatsız etmeden temizlik yapılıyor. Özellikle küçük çocuğu olan anneler bu sistemi faydalı buluyor. Büyük işletmeler de misafirleri süpürge gürültüsü ile rahatsız etmiyor. Hem sistemi kullananlar için hem de orada yaşayanlar için sessizlik büyük bir avantaj oluyor.

Merkezi süpürge sistemi ekşi yazarları tarafından da özellikle alerji sorunu yaşayanlara faydalı bulunuyor. Günümüzde araçlardan fabrikalardan çıkan zehirli dumanlar havayı kirletiyor. Özellikle alerjisi olan kişiler merkezi süpürge sistemi sayesinde evlerinde temiz bir hava soluyor. Yaşı ne olursa olsun bronşit rahatsızlığı olan insanlar toz torbası kirliliği olmadan temizlik yapabiliyor.

Merkezi süpürge sistemi Ankara ve tüm büyük şehirlerde sıkça tercih ediliyor. Pek çok kişi pars merkezi süpürge sistemi memnuniyetini belirtirken, bazı insanlar da allaway marka merkezi süpürge sistemi kullandıklarını belirtiyor. Bulunulan ortam uzakta kurulan depo ünitesi ile tüm mekanlarda sağlıklı bir hava yaratıyor.

Sadece mağazalar üzerinden değil internet ortamında da merkezi süpürge sistemi yorum ve açıklamalarına bakılabilir. Rehau merkezi süpürge sistemi ve Electrolux merkezi süpürge sistemi için kullanıcılar web sitelerinde olumlu yorumlarla, faydalarından bahsediyor.

* Vakum motor ve gövdesi mekanın dışında olduğu için ortamdaki hava kalitesi yükseliyor.

* Bulunulan ortamda çalışan bir sistem olmadığından süpürme sırasında yüksek motor sesi duyulmaz.

* Özellikle astım, bronşit gibi üst solunum yolu hastalığı olan kişileri rahatsız etmez.

* Sadece kuru vakumlama yapmaz. Kurulacak sisteme göre hem ıslak hem de kuru temizlik yapar.

* Havada ve süpürülen mekanda kokuyu engeller.

* Polen, akar, mayt gibi gözle görülmeyen ve toz içerisinde yaşayan zararlıları temizler

* Güçlü bir vakumlama sistemi olduğundan yüksek emiş sağlar ve ortam uzun süre temiz kalır.

* Ana gövde ünitesinden bulunan filtreler sayesinde hijyenik temizlik sunar.

* Ağır ve hantal süpürge gövdelerini yanınızda taşımanı gerekmez. Bu sayede temizliğe ayıracağınız süre kısalır.

* Hafif bir hortum kullanarak yapılan temizlik kişiyi yormaz, böylece işlem sonrası günlük yaşantıya devam edilebilir.

* Bakım gerektirmediği için hem paradan hem zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

* Pratik priz sistemi ve sağlam uzun hortumu sayesinde dip köşe temizlik yapmanıza olanak verir.

Merkezi süpürge sistemi maliyeti, tüm faydalar göz önüne alındığında terazinin hafif tarafıdır. Uzman kadromuzun kurulumun yapacağı alandaki projesine göre merkezi süpürge sistemi fiyatları tespit ediliyor.

Aynı anda birden çok kullanıcı vakumlama yapmak isteyebilir. Bunun için kurulum yapılacak binaya göre birden çok hortum gerekebilir. Merkezi süpürge sistemi hortumu fiyatları da buna göre hesaplanır. Binanın yapısı, eski mi yeni mi oluşu, kaç priz konacağı, ana ünitenin gücü vs. tüm bunlar merkezi elektrikli süpürge sistemi fiyatları için etkili başlıklardır.

Merkezi Süpürge Sistemi Nasıl Kurulur?

Kurulacak olan mekan ister yeni bina ister eski bina olsun belli bir kurulum sistemi vardır. Bu temeller doğrultusunda proje yapımına başlanır.

Ana gövde seçimi: Ne kadar sıklıkta kullanılacağına göre, binanın büyüklüğüne göre seçim yapılır. Hatta vakumlanacak zemindeki malzeme bile ana ünite seçiminde önemlidir.

Ana ünite/gövde için yer seçimi: Merkezi süpürge sisteminde yer çekiminin etkisinden faydalanmak her zaman avantajlıdır. Bu nedenle ana ünite için (özellikle çok katlı binalarda) zemine yakın hatta bodrumda bir yer tercih edilmesi yararlı olur. Fakat mimari açıdan bu mümkün değilse, gözde için üst katlardan başka yer yoksa o zaman priz seyisinden dört metreyi geçmeyecek şekilde konumlandırılır. İstenen her yere monte edilebilir çünkü kendi havalandırma sistemi olduğundan ekstra bir havalandırmaya ihtiyaç duymuyor.

Egzoz hattı kurulumu: Ana ünitenin olduğu yerden en uzak beş metre olacak şekilde bu hat kurulur. Böylece kirli hava ana makineden hemen uzaklaşır ve dışarıya atılır.

Altyapının oluşturulması: Sistemin duvar içi kurulumu ve altyapısında kullanılacak tesisat sade ve dolambaçsız kurulur. Boruların yönlerine, giriş çıkış bölmelerine, kesme yapıştırma gibi birleştirmelere yüksek özen gösterilir.

Priz yerlerinin tespiti: Dip köşe temizlik ve kolay kullanım için gerekli en önemli kısım budur. Kullanılacak hortum boyu hesaplanarak en uygun priz yerleri tespit edilir.

Akım kablolarının tesisatı: Hortum üzerindeki düğmeler ile açma kapama iletimini sağlayacak kabloların tesisatı yapılır. Bunlar zayıf akım geçirdiği için bağlantıda özellikle dikkat edilmesi gereken bir durum söz konusu değildir.

Gövdenin takılması ve sistemin kontrolü: Son olarak merkezi süpürge sisteminin ana gövdesi yerine yerleştirilir. Kalan son bağlantılar sabitlenir. Sistem mutlaka denenir ve teslimi yapılır.

Sağlıklı, sessiz, pratik ve hijyenik temizlik sağlayan merkezi süpürge sistemi artık kullanıma hazırdır.

ÜRÜN LİSTESİ :

VACUCLEAN 2000 1350 W, 28 kPa, 530 Airwatt

VACUCLEAN 3000 1600 W, 32 kPa, 580 Airwatt

VACUCLEAN 4000 2x 1600 W, 32 kPa, 2x 580 Airwatt

VACUCLEAN-Temel Hortum Seti CC

VACUCLEAN-Ses Giderici

VACUCLEAN-Menfez

VACUCLEAN-Vakum Prizleri

VACUCLEAN-Priz Montaj Braketi

VACUCLEAN-Kapama Başlığı

VACUCLEAN-Bağlantı Dirseği Redüksiyon

VACUCLEAN-Kablo 2×0,75 mm – 15 m


Hortum Setleri

Uzaktan Kumandalı İşletim

Kablolu İletişim

Vakum Prizleri

Kablosuz İletişim

Borulama

Ses Yalıtımı

Aksesuar, Bağlantı ve ek Parçaları



rehau yerden ısıtma sistemi