Buderus RT24RF Kablosuz Oda Kumandası

Ana sayfa > Buderus > Buderus RT24RF Kablosuz Oda Kumandası

Buderus RT24RF Kablosuz Oda Kumandası



buderus yerden ısıtma

        Genel bakış

    • Tüm Buderus kombiler ile uyumlu çalışabilme

    • Kablosuz bağlantı ile rahat kullanım

    • Enerji tasarrufu (ECO) modu & %20’ye varan enerji tasarrufu

Avantajlar

Kablosuz Bağlantı

Buderus RT24RF kablosuz oda termostatı, kombiniz ile oda termostatınız arasında kablosuz bağlantı kurmanızı sağlar. Herhangi bir bağlantı kablosuna ihtiyaç duymayan kablosuz termostatınızı kullanma imkanı sunar. Bu sayede, dilediğiniz odanızın ısı ihtiyacını kontrol etmek için kullanabileceğiniz Buderus kablosuz oda termostatı ile bulunduğunuz alanda maksimum enerji tasarrufu sağlayarak ısınma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Eco Mod (Ekonomik Mod)

Buderus RT24RF oda termostatı, enerji tasarrufu (ECO) modu ile sıcaklığı sabit bir değerde tutarak yakıt tüketiminde yüksek oranda tasarruf sağlar. Buderus kombi oda termostatında hiçbir zaman programına bağlı kalmadan sıcaklığı ekonomi ayar değerinde kalıcı olarak devam ettirmek isterseniz, ECO modu kullanabilirsiniz. Böylece, oda termostatı ile yakıt tüketiminde elde edebileceğiniz maksimum verimliliğe ulaşabilir ve yaşam alanlarınızda konforu deneyimleyebilirsiniz.

Kolay Kullanım

Buderus RT24RF kablosuz oda termostatı kullanımı kolaylık sağlayan arayüzü ve kompakt tasarımı sayesinde kullanıcıların konforunu sağlamaktadır. Buderus kombi kumandası modellerinin kablosuz bağlantısı kullanımı kolaylaştıran önemli faktörlerden biri olurken, tüm kombilerle uyumluluk sağlayan işletim yapısı oda termostatının yaşam alanlarınıza kolaylıkla adapte olmasını sağlayacaktır.