Buderus RT36RF Kablosuz Programlanabilir Oda Kumandası

Ana sayfa > Buderus > Buderus RT36RF Kablosuz Programlanabilir Oda Kumandası

Buderus RT36RF Kablosuz Programlanabilir Oda Kumandası

yerden ısıtma istanbul

      Genel bakış

    • Tüm Buderus kombiler ile uyumlu

    • Kablosuz bağlantısı ve arka aydınlatmalı ekranı ile rahat kullanım

    • %20’ye varan enerji tasarrufu

    • Isıtma için haftalık saat programı (bir günde 6 farklı sıcaklık ayarlanabilme) ve sıcaklık ayarlanabilir tatil programı

Avantajlar

Kablosuz Bağlantı

Buderus RT36RF kablosuz oda termostatı, kombiniz ile oda termostatınız arasında kablosuz bağlantı kurmanızı sağlar. Herhangi bir bağlantı kablosuna ihtiyaç duymayan kablosuz termostatınızı kullanma imkanı sunar. Bu sayede, dilediğiniz odanızın ısı ihtiyacını kontrol etmek için kullanabileceğiniz Buderus kablosuz oda termostatı ile bulunduğunuz alanda maksimum enerji tasarrufu sağlayarak ısınma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Programlanabilme

Buderus RT36RF kombi oda termostatı ile haftalık saat programı özelliğini kullanarak bir gün için 6 farklı sıcaklık ayarı yapabilirsiniz. Ayrıca sıcaklık ayarlanabilir tatil programı sayesinde evde bulunmadığınız zamanlarda da evinizde dilediğiniz zaman dileğiniz sıcaklığı sağlayabilirsiniz. Buderus oda termostatı yaşam alanlarınızda rahatlık ve tasarrufu bir araya getirerek, kombinizden yüksek oranda verim almanızı sağlamaktadır.

Enerji Verimliliği

Buderus RT36RF oda termostatı ile kombinizin sıcaklık değişimini kontrol ederek sabit sıcaklık konforunu yaşarken, ekonomik bir şekilde ısınabilirsiniz. Buderus kombi termostat kullanımı ile %20'ye varan enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Kombi termostatı ile enerji tasarrufuna ek olarak, yaşam alanlarınız için dilediğiniz sıcaklık değerinde ısınma konforunu yaşayabilir ve yüksek oranda verimlilik ile doğaya katkı sağlayabilirsiniz.

Kolay Kullanım

Buderus RT36RF oda termostadı, kullanım kolaylığı sağlayan arayüzü ve kompakt tasarımı sayesinde kullanıcıların konforunu sağlamaktadır. Buderus kombi kumandası modellerinin arka aydınlatmalı ekranı ve kablosuz bağlantısı kullanımı kolaylaştıran önemli faktörlerden biri olurken, tüm kombilerle uyumluluk sağlayan işletim yapısı oda termostatının yaşam alanlarınıza kolaylıkla adapte olmasını sağlayacaktır.