Viessmann Vitocal 111-S

Ana sayfa > Viessmann > Viessmann Vitocal 111-S

yerden ısıtma nedir


Viessmann Vitocal 111-S

Split tipi hava su ısı pompası Vitocal 111-S – alıştığınız gibi yüksek Viessmann kalitesi ve verimliliği ile cazip fiyatlı ısı üreticisi

Bu avantajlardan yararlanın

  •  EN 14511 uyarınca yüksek COP değeri (COP = Coefficient of Performance) sayesinde düşük işletme maliyetleri: azami 4,7 (hava 7 °C/su 35 °C) ve azami 3,9 (hava 2 °C/su 35 °C)
  •  EN 16147 uyarınca 3 üzerinde yüksek kullanım suyu COP değeri
  •  Kısmi yük ile işletmesinde yüksek verimlilik için güç kontrolü ve DC inverter
  •  Yüksek verimli sirkülasyon pompalı iç ünite, ısı eşanjörü, 3 yollu değiştirme valfi, emniyet grubu, membranlı basınç genleşme kabı ve kontrol ile 220 litre boyler
  •  Açık metin ve grafik göstergeli kullanımı kolay Vitotronic kontrol paneli
  •  Viessmann havalandırma ünitelerinin kontrolü mümkün
  • İnternet arayüzü Vitoconnect (aksesuar) ve ViCare App sayesinde internet özellikli
  • Geri dönüşümlü tasarım sayesinde ısıtma ve soğutma (versiyon AC)
  •  Fotovoltaik tesislerinden öz üretim elektrik tüketimi için hazırlanmış
  •  Enerji verimliliği sınıfı*: A++/A+
  •  Enerji verimliliği sınıfı Kullanma suyu hazırlama: A

*811/2013 sayılı AB yönetmeliği uyarınca enerji verimliliği sınıfı ısıtma, ortalama klima oranları – düşük (35 °C) / orta sıcaklık uygulaması (55 °C)

Split tipi hava-su ısı pompası Vitocal 111-S

Split tipi hava-su ısı pompası Vitocal 111-S iki ayrı üniteden oluşur: Dış ünite ortam havasını, bir kompresör tarafından ısıtma için gerekli sıcaklığa getirilen bir soğutucu ısı vasıtasıyla evaporatörden geçirir.

Isı, iç üniteye bir boru aracılığıyla gider ve burada ısıtma şebekesine kondenser aracılığıyla aktarılır. İç ünite halihazırda 3 yollu değiştirme valfi, ikincil pompa ve ısı pompası kontrolü gibi hidrolik bileşenlerle donatılmıştır.

Esnek ve yerden tasarruf sağlayan kurulum için split yapı

Kompakt boyutları ile iç ünite, bodrum katında veya evin kalorifer dairesindeki diğer ısıtma sistemleri gibi monte edilebilir. Ünite gerekli tüm bileşenleri ile donatılmıştır. Vitocal 111-S bünyesine 220 litre boyler entegre edilmiştir. Dış ünite binanın dış duvarına monte edilebilir veya dış alanda yerde kurulabilir.

Çok sayıda gereklilik için fonksiyon donanım

Vitocal 111-S farklı gereklilikler için iki versiyonda temin edilebilir. Oda ısıtması ve kullanım suyu ısıtması için salt ısı pompası olarak. Yaz aylarında odaların rahat şekilde sıcaklık kontrolü için ek olarak "active cooling" soğutma fonksiyonuyla kullanılabilir.

Elektrik tasarruflu teknik – kendi ürettiği elektrikle işletim için tasarlanmıştır

Elektrikli bileşenler son derece elektrik tasarruflu çalışır. İkincil devre için bir yüksek verimli sirkülasyon pompası seridir. Kısmi yük işletiminde kompresör modülasyonlu olarak güncel ısı gereksinimine adapte olur ve bu sayede ısıtma ve soğutma ile sıcak su için istenen sıcaklıkları korur. Bir fotovoltaik sistemle kombinasyonda kendi ürettiği elektriği ısı pompasının işletimi için kullanabilir.

İnternet üzerinden konforlu kontrol

Opsiyonel internet arayüzü Vitoconnect ile hava-su ısı pompası Vitocal 111-S online olarak kullanılabiliyor. Ücretsiz ViCare App mobi uygulama ile sıcaklık kontrolü veya parti işletimi gibi birçok fonksiyon akıllı telefon üzerinden konforlu bir şekilde kontrol edilebiliyor.

Vitoconnect 100 bağlantı sağlar

Mobil uygulama üzerinden kumanda için Vitoconnect 100 arayüzü gereklidir. Vitocal serisinin önceki ısı pompalarının (2010 üretim yılından itibaren) sonradan donatılması her zaman mümkündür.

ViCare App (Mobil Uygulama)

ViCare App (mobil uygulama) sayesinde tesis işletmecisi akıllı telefon yoluyla kendi ısıtma sistemini kontrol edebilir. Çalışma durumu herhangi bir zamanda görüntülenebilir ve bir arıza durumunda, daha önce uygulamada depolanan uzman şirket ile hızlı ve kolay bir şekilde iletişim kurulabilir.