Wavin Ürün

Ana sayfa > Wavin > Wavin Ürün

Wavin Ürünleri

Yerden ısıtma sistemlerini oluşturan birçok farklı malzeme bulunmaktadır. Bu malzemelerin kaliteli ve dayanıklı olması kullanım sürecini etkilemektedir. Kullanım süresi boyunca yerden ısıtma sisteminden yüksek verim alınabilmesi için doğru ürünlerin tercih edilmesi gereklidir. Wavin ürünleri yerden ısıtma sistemlerinde yoğun tercih edilmektedir. Adana merkezli olan Pilsa firması, Hollanda merkezli Wavin ile güçlerini birleştirmiştir. Sıhhi tesisat konusunda Türkiye’de oldukça büyük bir üne sahip olan Pilsa markası daha geniş bir alanda hizmet verebilmek adına Wavin ile birleşerek günümüzde yerden ısıtma konusunda detaylı bir hizmet vermektedir.

Yerden ısıtma sistemleri hayatın kolaylaştırılmasını sağlamaktadır. Yaşam kalitesinin yükseltilmesi adına ısınma ihtiyacının da konforlu bir şekilde karşılanması gereklidir. Bu sebeple modern teknolojiye uygun bir ısıtma sisteminin tercih edilmesi oldukça normaldir. Yerden ısıtma sistemlerinin doğru kişiler tarafından uygun kalitede ürünler kullanılarak yapılması sonuçları etkileyen bir unsurdur. Bu sebeple kaliteden ödün vermeyen marka tercihleri yapılması gereklidir. Hak enerji bünyesinde bulunan wavin markası gerek ürün çeşitliliği gerekse 50 yıllık tecrübesi ile kendini kanıtlamayı başarmıştır.

Wavin Yerden Isıtma Sistemi Malzemeleri

2008 yılında Pilsa ve Wavin markalarının birleşmesi gerçekleştirmiştir. Günümüzde Wavin marka olarak bilinen ürünler markanın kendi fabrikalarında üretilmektedir. Üretimi sırasında birçok teste tabi tutulan malzemeler yerden ısıtma sisteminin kusursuz bir şekilde çalışabilmesine olanak sağlamaktadır. Yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan wavin malzemeler ile kusursuz sonuç alınması mümkündür. Gerek uzun süreli kullanım imkânı tanınması gerekse bakım maliyetlerinin düşük olması sebebiyle wavin markası sıkça tercih edilmektedir.

Wavin firmasının bizzat kendi üretimi olan ve yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan malzemeler şu şekildedir;

•Wavin Yerden Isıtma Straforu

•Wavin Yerden Isıtma Borusu

•Wavin Kollektör

•Wavin Oda Termostatı

•Wavin Termostatik Vana

•Wavin Kontrol Paneli

•Wavin Sabit Değer Ayar Seti

•Wavin Bağlantı Rekoru

•Wavin Şap Katkı Maddesi

•Wavin Kenar İzolasyon Bandı


Bu malzemeler kendi içerisinde de ayrılmaktadır. Bu ürünlerin hangi çeşidinin kullanılacağına ise proje kapsamında karar verilmektedir. Kişilerin talep ve ihtiyaçlarına yönelik olarak kullanılacak olan ürünün çeşidi seçilmektedir. Mekân keşifi sonrasında bütçeye uygun olarak belirlenen ve projeye uyum sağlayacak olan malzemeler tercih edilmektedir.

Wavin malzeme seçecekleri geniş bir yelpazede incelenmektedir. Her malzemenin kendi içerisinde seçenekleri mevcuttur. Bu malzemelerin üretim aşamasında yüksek teknoloji kullanılmaktadır. Gerek dayanıklı olması gerekse kullanımı sırasında soruna sebebiyet vermemesi sebebiyle wavin markası yerden ısıtma sektöründe tercih edilen markalardan biridir. Kullanılacak olan malzemeler fiyatların artık açılmasına neden olabilmektedir. Kullanılacak ürünlerin bilgisi kataloglarda yer almaktadır. Yer alan bilgiler ürünlerin kullanımı sırasında belirlenen metre kare fiyatlarıdır. Bu fiyatlandırma aracılığı ile mekânın projesi çizilmektedir. Çizilen proje de mekânın ölçümleri yapılarak bir fiyat hazırlanmaktadır.

Wavin Yerden Isıtma Sistemi Fiyat Listesi

Wavin marka ürünlerin kullanımı esnasında güncel olan fiyat listesine bakılmaktadır. Wavin fiyat listesi 2021 yılına göre düzenlenmiş olup mekânın metrekaresine bağlı olarak belirlenmektedir. Kullanılacak ürünlerin çeşitleri ve ölçüleri baz alınarak fiyatlandırma yapılmaktadır. Fiyatlandırma esnasında mekanla ilgili olarak çizilen proje ile wavin ürün katalog fiyatları değerlendirilmektedir. Kişilerin bütçesini zorlamadan olması gerektiği gibi bir fiyat çıkartılmaktadır.

İzmir, Ankara ve İstanbul’da yer alan bayiler aracılı ile wawin fiyat listesi 2020 bilgilerine ulaşmak mümkündür. Hak enerji olarak sizlere sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetten faydalanmak wavin ürünleri, çeşitleri, stok bilgileri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için bizlere ulaşabilirsiniz. Kaliteli marka içeriğine sahip ürünleri sizler için mekanınıza uygun olarak döşeyebilir, ısınma ihtiyacınız en konforlu şekilde sağlanmasına yardımcı olabiliriz.