Yerden Isıtma Nedir?

 Bir alan içerisinde yaşanabilecek ısı kaybını alabildiğine düşürecek şekilde zemin altında döşenmiş borularla dağıtan ve zeminden yükselen ısı ile ortamda ısıtma sağlayan sistemlerdir cevabı, yerden ısıtma nedir sorusu için aranan cevabı sağlayabilir. Ülkemizde bu sistem çok eski bir yere sahip olmasa da firmamız hizmetleri ile Rehau yerden ısıtma veya benzer markaların güvencesi sayesinde uzun yıllardır Türkiye'nin birçok kentinde uygulanan bir sistem haline gelmeye de başarmıştır. 

Rehau bayiliğinde Hak Enerji olarak uyguladığımız en iyi yerden ısıtma sistemleri yaklaşık 30 yıldır Türkiye'de giderek yaygın bir hale getirirken, bugüne kadar binlerce metrekare yerleşim alanında ve çalışma alanında ısıtma sistemlerinde büyük bir değişim elde edilmesine yardımcı olduk. Bu sistemlerde ısınmanın sağlanabilmesi için üç temel yöntem yer almakla birlikte bunlar; 


• Sulu Yerden Isıtma Sistemleri 

• Elektrikli Yerden Isıtma 

Üç farklı sistem arasından herhangi birinin tercih edilmesi ile birlikte 40 ile 50 santigrat derece ılık su bağlantısı veya elektrik kablolarının sağladığı ısı enerjisi ile ortamda gereken ısınma elde edilmektedir. Ancak özellikle firmamız uygulamalarına da bakıldığında, sulu yerden ısıtma en fazla tercih edilen sistemlerden birini oluşturmaktadır.