Sulu Zemin Isıtma Esasları Sulu zemin ısıtma, ısıtılmış suyu taşımak için beton döşeme veya şap üzerine döşenen borulara dayanır. Su, daha sonra en verimli olanı doğal gaz kazanı olan çeşitli enerji kaynakları ile ısıtılabilir. Elektrikli ısı pompaları, jeotermal ısı pompaları, odun ateşlemeli sobalar ve daha sınırlı ölçüde güneş enerjili sıcak su sistemleri gibi başka kaynaklar da kullanılabilir.

Sulu Zemin Isıtma İçin Hazırlık

Gereken sıhhi tesisat altyapısı nedeniyle hidronik ısıtma, en az 100 m2'lik daha geniş ısıtmalı alanlar için daha uygundur. Alternatif olarak, enerji gereksinimleri tüm projeye dahil edilirse daha küçük alanlar uygun maliyetli olabilir. Sulu ısıtma borusu, daha sonra bir manifolda bağlanan 100 m'lik devrelere kurulur. Manifold, devrelere sıcak su sağlamak ve sabit su akışını sürdürmek için kullanılır.

Tüm sistem, herhangi bir proje için mümkün olan en iyi sonucu sağlamak için kalifiye mühendisler tarafından tasarlanmıştır. Tasarım ve malzemeler bir sulu zemin ısıtma sisteminin çok önemli unsurları olduğundan, Hak Enerji eksiksiz bir sulu zemin ısıtma sistemi tasarlayıp tedarik edebilir ve Türkiye’nin herhangi bir yerinde uygulayabilir.

Sulu zemin ısıtma sistemlerinin doğası gereği, doğru bir fiyat teklifi verebilmek için saha özelliklerini, ölçümleri ve ilgili bilgileri tartışmamız gerekecek. Bu konularda ihtiyacınız olan her türlü yardımı Hak Enerji’nin teknik uzmanlarına sorun.