Rehau

Rehau, dünya genelinde bilinen saygın ve önemli bir marka olması ile birlikte uluslararası anlamda birçok farklı ülkede yerden ısıtma sistemleri ve farklı sektörlerde faaliyetler göstermektedir. Hak Enerji olarak bu marka ile işbirliği içerisinde yer alınması sayesinde de Türkiye'de markanın kaliteli sistemlerinin sunulması konusunda hizmet veriyoruz. Bu kapsamda marka, Türkiye'de giderek daha fazla tanınan bir yapı elde etmektedir.

Rehau Tarihçesi

Markanın günümüze kadar uzanan tarihçesine bakıldığında, ilk olarak 1948 yılında kurulmuş olduğu görülebilir. Yaklaşık 80 yıllık bir mazisi bulunması ile birlikte bugün genel olarak rehau yerden ısıtma sistemleri sayesinde daha fazla tanınan bir yapıya sahiptir. Bu konuda günümüzde birçok kişi halen İsviçre merkezli olan bu şirketin Almanya'da yer alan fabrikaları bulunup bulunmadığını da merak etmektedir. Hatta bu kapsamda rehau hangi ülkenin sorusu sıklıkla sorulmaktadır.

Marka farklı sektörlerde 2 milyon kişinin istihdam edildiği bir şirket olmakla birlikte bugün İsviçre'nin Bern şehrinde yer alan merkezi ile dünyanın birçok ülkesinde de fabrikaları ve satış ofisleri ile hizmet vermektedir. Özellikle en çok sorulan sorulardan biri olarak almanya nın nurnberg şehrinde rehau diye bir fabrika var mı sorusunun karşılığı kapsamında Almanya'da bu markanın 11 adet fabrikası bulunduğu ifade edilebilir.

Marka kuruluşundan sonra yaşadığı büyük gelişme ile birlikte Avrupa çapında 25 fabrika, 11 idari birim ve yaklaşık 60 satış ofisi ile birlikte tüm bunların yanında rehau Turkey bağlantılı işletmelere sahiptir. Bu kapsamda da rehau Türkiye iletişim kurulması açısından da Hak Enerji olarak ülke genelinde İstanbul başta olmak üzere birçok farklı şekilde hizmet temin edilebilir.

Rehau Hizmetleri

Marka rehau sa adı altında bugün özellikle dünya genelinde tesisat, yapı ve yerden ısıtma sistemleri ile geniş bir hizmet standardı oluşturmaktadır. Özellikle rehau Almanya fabrikaları üzerinde gerçekleştirilen üretimler ile birlikte yerden ısıtma sistemleri için zemin straforu, yerden ısıtma borusu, bağlantı ekipmanları, tesisat malzemeleri ve kullanım ekipmanları üretimleri sağlamaktadır.

Türkiye'de de tercih edilen şekilde rehau tesisat malzemeleri sayesinde uygulaması gerçekleştirilen yerden ısıtma sistemleri yüksek bir kalite elde edilmesini sağlamaktadır. Bu nitelikli sistemler konforlu, sağlıklı ve tasarruflu ısıtma avantajı elde edilmesine yardımcı olurken, rehau quality standartlarının elde edilmesini de sağlamaktadır.

Eğer alacağınız hizmetler açısından what is rehau sorusunun cevabını ararsanız, markanın çok geniş kapsamda birçok farklı hizmet verdiğini de görebilirsiniz. Temel olarak markanın sunduğu hizmetler arasında yerden ısıtma en çok uygulanan işlemlerden birisidir. Ancak firma bireysel müşteriler için sadece yerden ısıtma değil farklı sektörlerde PVC pencere, su kontrol tesisatları, kullanım suyu hatları ve sıcaklık kontrol sistemleri gibi hizmetler de vermektedir.

Firmamız Hak Enerji olarak marka ile gerçekleştirdiği ortaklaşa çalışmalar kapsamında yerden ısıtma sistemleri üzerinde uzmanlık göstermektedir. Ancak marka çok daha geniş kapsamda yapı inşaatları, altyapı inşaatları ve endüstriyel çalışmalardan başlamak üzere birçok konuda özel bir yere sahiptir. Hatta markanın sunduğu hizmetler arasında mimari çözümler, endüstriyel çözümler, kamu yapılaşmalarında toplu çözümler gibi kademeler bulunmaktadır.

Bugün Türkiye genelinde rehau iletişim yöntemlerinin kullanılması ile birlikte İstanbul veya farklı şehirlerde markanın bayileri ile görüşme gerçekleştirilerek, bu hizmetler konusunda bilgi alınabilir. Fakat özellikle sulu yerden ısıtma sistemleri konusunda firmamız ile yaptığınız görüşmeler ve çalışmalar sayesinde markanın güvencesinde tam profesyonel ve konforlu ısıtma sistemleri elde edebilirsiniz.

Yerden ısıtma sistemleri konusunda da marka tarafından verilen hizmetlere bakıldığında, özellikle sistem ekipmanları ve malzemelerinin sunulduğu görülebilir. Bu malzemeler firmamız alt markaları sayesinde Türkiye genelinde de satışa sunulurken, malzemeler arasında;

• Yerden ısıtma borusu

• Yerden ısıtma straforu

• Kollektör

• Oda termostatı

• Termostatik vana

• Kontrol paneli

• Bağlantı rekoru

• Şap katkı maddesi

• Kenar izolasyon bandı

• Yan malzemeler gibi birçok ayrıntı yer almaktadır.

Dünya genelinde marka tarafından sağlanan yerden ısıtma sistemleri içerisinde yine marka tarafından üretilmiş bu nitelikli ürünler kullanılarak, daha kaliteli sonuçlar elde edilmektedir. Bu bağlamda ülkemizde de marka bayileri tarafından uygulanan sistemlerde yine bu kaliteli malzemeler tercih edilerek uygulama yapılmaktadır.

Marka üzerinden sunulan hizmetler web sayfamızda görülebileceği üzere aynı zamanda da rehau com üzerinde de Türkçe kullanım bölümü ile birlikte geniş kapsamlı şekilde incelenebilir. Ayrıca Türkiye bağlantılı olarak firmanın rehau com tr uzantılı web sayfasına incelenmesi de mümkündür. Bu platform üzerinde firmadan alınan hizmetlerin kapsamları, verilen hizmetler ile elde edilen avantajlar, Türkiye'de bu hizmetlerin alınabilmesi için tercih edilebilecek noktalar gibi birçok ayrıntı incelenerek, gereken noktalarda doküman elde etmek için rehau download işlemleri sağlanabilir.

Rehau Yerden Isıtma Sistemleri

Türkiye'de rehau Germany güvencesi ile birlikte elde edilen yerden ısıtma sistemleri, markanın en çok bilinen ve tercih edilen ürünleri arasında yer almaktadır. Bu kapsamda Alman rehau marka zeminden ısıtma sistemi özellikle sulu yerden ısıtma sistemi olarak uygulanırken, benzer yapıda ve tercihlere bağlı olarak elektrikli yerden ısıtma uygulamaları da sağlanmaktadır.

Türkiye'de gerçekleştirilen uygulamalar yetkili bayiler sayesinde rehau genel müdürlük üzerinden verilmiş yetki sayesinde sağlanmaktadır. Bu konuda hizmet alacağınız Hak Enerji olarak firmamızın sahip olduğu yetkiyi incelemeniz açısından isteğinize bağlı olarak rehau genel müdürlük iletişim bilgileri kullanmanız vasıtasıyla net bir bilgi talep edebilirsiniz.

Yerden ısıtma sistemleri, özel bir şekilde petekli kalorifer veya ısı pompası gibi sistemlere göre daha nitelikli bir ısınma elde etmek için uygulanmaktadır. Bu sistemde zemin üzerinde strafor döşemesi gerçekleştirildikten sonra rehau boru malzemelerinin kullanılması ile tesisat içerisinde sıcak su dağılımının sağlanması ile zeminden ısıtma uygulanır.

Yüksek konfor sağlayan rehau ısıtma sistemleri özellikle konutlarda çok yüksek oranda tercih edilen bir yapıya sahip olarak, Türkiye'nin birçok kentinde uygulanmaktadır. Bu kapsamda firmamız rehau ısıtma hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için yetkili konumda hem bayi hem de servis olarak hizmet vermektedir.

Rehau Yorumları

Bugün kullanıcılar tarafından bir ürün veya hizmet alınmadan önce mutlaka internet üzerinde bulunan yorumlar, şikayetler ve değerlendirmeler incelenmektedir. Bu konuda hem ürün hem de marka hakkında yapılan değerlendirmeler açısından birçok farklı platformda Rehau markası için de incelemeler gerçekleştirilebilir.

Marka sayesinde elde edilen hizmetlerin incelenmesi açısından özellikle kullanıcı yorumlarında rehau logo görsellerinin bulunduğu tüm sistemlerin gerçek olduğunu ve marka tarafından uygulandığını anlayabilirsiniz. Bu sayede gerçekten marka ile ilgili yapılmış yorumları ve değerlendirmeleri inceleyerek, özellikle yerden ısıtma sistemleri hakkında daha net bilgiler elde edebilirsiniz.

Bugün hem dünya genelinde hem de Türkiye'de yapılan uygulamalarla birlikte rehau şikayet başvurularının neredeyse yok denecek kadar az olduğunu ve yaşanan hatalarda firmanın çok hızlı bir şekilde geri dönüş sağladığını görmeniz mümkündür. Ayrıca çok hızlı bir şekilde bilgi alabilmek ve incelemeler gerçekleştirmek açısından rehau facebook sayfası üzerinde firma ile ilgili birçok farklı bilgiye ulaşma şansı bulunduğunu kolaylıkla görebilirsiniz.

Yılların güvencesine sahip olan bu marka sayesinde evinizde yerden ısıtma sistemleri açısından alacağınız hizmetler ile birlikte gerçekten güvenilir ve sorunsuz bir kullanım elde etme şansınız bulunmaktadır. Marka bugün dünya genelinde Almanya başta olmak üzere birçok farklı Avrupa ülkesinde bulunan fabrikaları ile üretimlerini sürdürürken, dünyanın farklı ülkelerine ulaştırdığı bu ürünler ile kaliteli hizmetler verilmesi için bayilikler ile anlaşmalı olarak hizmetlerine devam etmektedir.