Rehau Yerden Isıtma Sistemleri

Ana sayfa > Rehau > Rehau Yerden Isıtma Sistemleri

Rehau Yerden Isıtma Sistemleri

Hak Enerji Mühendislik olarak Rehau yerden ısıtma uygulamalarını projelendirip yapıyor ve Rehau alttan ısıtma malzemelerinin tüm Türkiye’ye satışını yapmaktayız. Kurulduğumuz 1996 yılından bugüne kadar Rehau marka yerden ısıtma sistemlerindeki deneyim ve tecrübe ile müşterilerimize mühendislik hizmeti sunuyoruz.

Rehau yerden ısıtma sistemleri malzeme satışı, yapıların projelendirilmesi ve uygulama konusunda uzman mühendislik desteği ve çözüm odaklı yaklaşım için hemen iletişime geçebilirsiniz.

Rehau Yerden Isıtma

Tüm Türkiye’de Rehau yerden ısıtma sistemleri üzerine yapının projelendirilmesi, malzeme satışı ve uygulama noktası olarak mühendislik firmamız müşterilerine kaliteli malzeme ve kaliteli uygulama sunmaktadır. Rehau bayisi olarak yerden ısıtma malzemeleri üretimi ile bayiler üzerinden satış ve uygulama hizmetlerini sunmaktadır. Hak Enerji firması İstanbul’da Kadıköy ve Fatih ilçesinde ofis ve depoları ve showroomları bulunmaktadır, yerden ısıtma malzemeleri satışı ve uygulama noktası olarak bizlerin ziyaret edebilir ürünler hakkında yetkili mühendislerimizden bilgi alabilirsiniz.

Avrupa ve Anadolu yakasındaki ofislerimizden profesyonel rehau alttan ısıtma mühendislik desteğini kolay bir şekilde alabilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz. Zeminden ısıtma sistemlerinde yapılan villa, konut, rezidans, ofis, restaurant, daire, otel, hastane, sauna, hamam, cami ve diğer mekanlar için birçok müşteri Rehau marka birlikteliği ile Hak Enerji mühendislik ile çalışmalarını sürdürmektedir. Özellikle mimarlık ofisleri ve inşaat yapı ofisleri yıllarca Rehau yerden ısıtma markasını seçerken Hak Enerji ile çalışmaktadır.

Yerden ısıtma sistemlerinin en kaliteli markalarından olan Rehau markası Avrupa Almanya’daki fabrikalardan üretilen malzemeleri Türkiye’deki bayilikler üzerinden satışını yapmaktadır. Otomasyon sistemine uygun olarak üretilen rehau yerden ısıtma malzemeleri montaj yapılarak, kullanıma uygun hale getirilmektedir. Rehau yerden ısıtma sistemleri modern ve konforlu ısınma gereksinimlerinden dolayı tasarlanmış ve kalite markası olarak günümüzde diğer markalar arasında en popüleri olanıdır. Yerden ısıtma straforlarının üzerine döşenen Rehau yerden ısıtma sistemi kaliteli bir sistemdir. Yakın zamanda inovasyona uygun olarak üretilmiş, uzun ömürlü olan ve ana ısıtıcı kaynağından gelen sıcak suyu odanın her yerine manuel veya otomasyon ile verimli şekilde iletmektedir. Hak Enerji mühendislik Rehau marka yerden ısıtma ürünlerinin satışını ve teknik alanda mühendislik uygulamasını profesyonel şekilde yapmaktadır.

Daha Fazla Boş Zaman

REHAU yerden ısıtma sistemi toz tutmaz, boyanması gerekmez ve temizlik yaparken sizi köşelerle uğraştırmaz.

Her Zemine Uygun

Fayans, parke, döşeme halı veya laminat – REHAU yerden ısıtma sistemleri her türlü zemin döşemesine uygundur.


Rehau Yerden Isıtma Markası

Ülke genelinde yerden ısıtma sistemleri olarak en revaçta marka Rehau markasıdır. Alman teknolojisi olarak uzun yıllar önce REHAU TURKEY kurulmuştur. Ülkemize gelen Alman teknolojisi ile yerden ısıtma sistemleri yerden ısıtmaya olan ilgiyi daha da arttırmıştır. Alman kalitesi ile üretilen Rehau yerden ısıtma sistemlerinin malzemeleri mekanik tesisat sektöründe en kaliteli malzemelerini üretmektedir. Dünyadaki enerji verimliliğini ön plana çıkaran markaların genel olarak yerden ısıtma sistemlerindeki tercihi rehau markasıdır. Rehau marka inovasyon ve ARGE’deki yaptığı yatırımlar sayesinde yerden ısıtma sektörünü bir üst noktaya taşımıştır.

Yerden ısıtma sisteminde mekân içerisindeki ısının yatay ve dikey bir şekilde homojen ısı dağılımı gerçekleşmesinden dolayı konforlu ortam sağlanmaktadır. Rehau yerden ısıtma sisteminde boruların proje uygun modülasyon aralıklarıyla döşenmesinden dolayı yaşam mahali eşit ve homojen ısınmaktadır. Radyatör sistemindeki gibi kombiye yakın yerler ısınırken, kombiden uzakta kalan radyatörlerin ısınmaması mevzu değildir. Rehau alttan ısıtma sisteminde kullanılan debi ayarlı kollektörler ile oda sıcaklık debilerinden reglaj ayarı yapılabilir, oda sıcaklık debilerini yerden ısıtma kollektörünün üzerinden ayarlayarak her odaya eşit bir şekilde sıcak su sirkülasyonu sağlayabilirsiniz. Tüm proje bilgisi ve teknik bilgi konusunda müşterilerimize teknik mühendislik bilgimizi Hak Enerji firması olarak aktarmak bizleri mutlu etmektedir.

Rehau yerden ısıtma sistemlerinde ana ısıtıcı kaynağından gelen sıcaklık ile yüksek konforda enerji tasarrufu sağlanırken, yoğuşmalı kombi, ısı pompası, güneş enerjisi, kazan ve diğer ısıtıcılara kolayca entegre edilerek yüksek tasarruflu şekilde ısınma gerçekleşir. Varsayılan yanlışın aksine yapılan ilk yerden ısıtma sistemleri için astım hastalığı, toz kaldırma ve romatizma, varis hastalığı yaptığı öne sürüldü. Lakin hava akımı yani hava sirkülasyonu ortamdaki sıcaklık farkından dolayı oluştuğu için yerden ısıtma sistemi radyatöre göre daha az hava sıcaklık akımı oluşturmaktadır. Bundan dolayı ortaya çıkan toz radyatöre göre daha az olmaktadır.

Rehau Yerden Isıtma Sistemleri

Rehau yerden ısıtma sistemlerine yüksek ürün gamı mevcuttur. Avrupa’da kullanılan yerden ısıtma sisteminde folyolu yerden ısıtma straforu ile döşeme yapılmaktadır. Hak enerji yerden ısıtma sistemleri Rehau markasının Almanya’daki yerden ısıtma sisteminin aynısını Türkiye’ye sunmaktadır. Rehau ısıtma malzemeleri, kalite ve uzun ömürlü olması çok büyük avantaj sayılmaktadır. Rehau yerden ısıtma malzemelerinden yerden ısıtma borusunun kullanım ömrü 50 yıldır. Yerden ısıtma sistemlerini projeye göre uygulandığında insan sağlına hiçbir zararı yoktur. Rehau yerden ısıtma sistemlerindeki rehau oda termostatının genel sıcaklık aralığı 16°C ile 30°C derece ile sınırlandırılmıştır. Yerden ısıtma sistemi uygulaması yapılırken proje hakkında bilgi sahibi olmayan ustalarca yapılan uygulamalarda sorunlar yaşanmaktadır. Eğer uygulaması yapılan yapıda radyatör sistemi mevcut ise ve yerden ısıtma sistemi ile bütünleşmiş çalışacak ise rehau sabit değer ayar seti kullanılmalıdır eğer kullanılmaz ise radyatör petek sistemine göre kazandan yani ısıtıcı cihazdan gelen yüksek dereceli sıcak su yerden ısıtma sistemine bağlanması sonucu zemin sıcaklığı 40°C ve üstüne çıkmaktadır. Bu şekilde yapılan yanlış uygulamalar sonucunda insan sağlığı olumsuz etkilenmektedir.

Rehau ısıtma sistemi homojen ve eşit ısı dağılımını eşit şekilde yayılımını sağladığından ötürü büyük alanlı yapılarda (villa, cami, havalimanı, lobiler, okullar, ofisler) kullanımına uygundur. Rehau yerden ısıtma sistemleri her zemine uygulandığı gibi hamam, spa, sauna, havuz kenarlarında tavan, duvar ve kenar kısımlara uygulanmaktadır.

rehau yerden ısıtma

Rehau Yerden Isıtma Otomasyonu

Rehau yerden ısıtma sistemlerinde kat bazlı ve zone bazlı yani oda bazlı ısıtma faaliyeti olarak ısınma projeleri montajı yapılıyor. Oda bazlı sisteminin enerji verimiliği kat bazlı sisteme göre daya yüksektir. Hak Enerji mühendislik Rehau marka yerden ısıtma sistemlerinde yapıyı makine mühendislerince projelendirip uygulamasını 20 yıllık tecrübeli ustaları ile yapmaktadır.

Hak Enerji - Rehau Yerden Isıtma

Hak Enerji Mühendislik olarak Rehau yerden ısıtma sistemlerinin projelendirilmesi, malzemelerinin satışı ve uygulama hizmeti sunuyor, müşterilerimizi konforlu yerden ısıtma sistemini tasarlıyoruz. Rehau yerden ısıtma straforu, rehau yerden ısıtma kollektörü, rehau yerden ısıtma borusu, rehau kenar izolasyon bandı, rehau boru tutucu öteki adı ile çengel (u klips), rehau köşe düzeltici, rehau kavis dirsek, Rehau otomasyon ürünleri (rehau oda termostatı, rehau kontrol paneli, rehau aktüatör), rehau kesme vanası, rehau şap katkı maddesi malzemelerin satışı için Hak Enerji Mühendislik firmamızı arayabilir, fiyat teklifi alabilirsiniz. Rehau marka ısıtma sistemi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, lütfen Hak Enerji Mühendislik firmamızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla

Rehau Yerden Isıtma Borusu

  • Oksijen bariyerli
  • Erimeme ve donmama özelliği
  • Kaliteli yapısal özelliği
  • Esnek yapısı ve garantisi
  • Uygulamada kolaylık
  • Garanti
  • Rehau Yerden Isıtma Kollektörü

    • Otomasyona uygun
    • Debi Ayarlı
    • Özel Kollektör Dolabı
    • +1 Kendinden vanalı
    • Garantili
    • Otomatik Hava Alma

    Rehau yerden ısıtma malzeme satışı ve uygulamasını gerçekleştirdiğimiz projelerden gelen müşteri yorumları. Rehau marka (Üstün Alman kalitesi) için Hak Enerji Mühendislik firmamızı tercih eden değerli müşterilerimize teşekkür ederiz.

    • %100 Müşteri Memnuniyeti
    • Rehau Ürün Garantisi
    • Rehau Garantili işçilik
    • Rehau Kaliteli Alman Ürünleri

    Hak Enerji Mühendislik firması olarak yerden ısıtma sistemlerinin projelendirmesi, malzemeleri satışı ve uygulama hizmetleri sunmaktayız. Güvenilir, kaliteli marka yapısı ile rehau, danfoss, wavin, fraenkische strafor, boru, kollektör ve diğer bağlantı ekipmanları satışı.

    Uzman mühendislik desteği ve çözüm odaklı yaklaşım için ziyaret edin.

    Rehau Yerden Isıtma Rehau Yerden Isıtma BorusuRehau Yerden Isıtma KollektörüRehau Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıRehau Yerden Isıtma KatalogRehau Yerden Isıtma FiyatRehau Yerden Isıtma Straforu