Rehau Yerden Isıtma Borusu

Ana sayfa > Rehau Malzeme - İçerik > Rehau Yerden Isıtma Borusu

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Yerden Isıtma Borusu

Rehau Yerden Isıtma Borusu

Yerden ısıtma uygulamalarında sulu yerden ısıtma sisteminin uygulanabilmesi için ana ısıtıcıdan çıkan sıcak suyun uygulama alanındaki zeminde dolaşması için yerden ısıtma borusu kullanımı lazımdır. Yerden ısıtma uygulamalarında ana üretim yapan firma Rehau alman kalitesi ile uygulamasını gerçekleştirdiği sistemler arasıda Rehau yerden ısıtma borusu kullanımda tercih edilmektedir. Rehau otomasyon ve diğer yerden ısıtma malzemeleri ile tam kalite tam marka şeklinde uygulamaya alınıyor.

Basınç kavramına göre özel üretim gerçekleştiren Rehau yerden ısıtma borusu Hak Enerjinin tecrübeli ustalarıyla uygulama güvencesi ile sizlere pex-a kalitesinde boru, modülasyon panelinin üzerine döşemesi gerçekleştirilmektedir. Rehau yerden ısıtma borusu olarak pex-a boru tercih edilmesi önerilmektedir. Pex-a pipe malzemesi yerden ısıtma sistemlerinin en güvence veren malzemesi olarak sektörde anılmaktadır.

Çapraz bağlı polietilen (PE-Xa) ile üretimi gerçekleşen Rehau alttan ısıtma borusu güvenli bağlantı biçimleri ile yerden ısıtma uygulamalarında sergilemiş olduğu performans ve kalite ile öncü markalar arasında yerini almış bulunmaktadır. Farklı markalı yerden ısıtma borularına kıyasla benimsenen, kalite ve isim yönünden güven aşılamış RAUPEX boruların özelliklerine sizlerle birlikte göz atalım…

  • Basınçlı hava, soğuma suyu, kimyasallar, endüstriyel ısıtma ve birçok farklı uygulama alanı için ideal yerden ısıtma uygulamalarında tercih edilen çözümdür.
  • Uygulamaya özel farklı boru renk çeşitlilikleri bulunmaktadır.
  • Rehau yerden ısıtma borusunun sıcaklık kullanım aralığı -40° ile +95 °C derece arasındadır.
  • Esnek biçimi ve kaliteli yapısı sayesinde uygulama sırasında rahatlık sağlamaktadır.
  • Çubuk ve halka demetleri biçiminde teslim alınmaktadır.

Rehau Yerden Isıtma Borusu Nasıl Uygulanır?

Hak Enerji olarak yerden ısıtma sektörüne başladığımız günden bugüne dek yerden ısıtma uygulaması gerçekleştirdiğimiz projeler ile sizi değerli müşterilerimizin memnuniyetiyle referanslarımızı elde ettik ve etmeye devam edeceğiz. İstanbul merkez olmak üzere Türkiye’nin 81 iline hizmet eden Hak Enerji Rehau yerden ısıtma sistemleri uygulaması gerçekleştirilecek mekanlar (konut, villa, otel) için öncelikle yerden ısıtma proje çizimi yapılmaktadır. Rehau yerden ısıtma uygulamaları içerisinde Rehau boru kullanılarak sağlam, kaliteli ve konforlu bir yerden ısıtma uygulaması elde edilebilir.

Rehau borularda karşımıza çıkan farklı bir avantaj ise diğer marka yerden ısıtma borularıyla karşılaştırılınca sessiz Rehau yerden ısıtma boru şeklinde anılabilmektedir. Bir yapının veya villanın yerden ısıtma tesisatına tüm uygulama yapılacak zeminin altında bu borular döşenmekteyken, yüksek ses çıkartan ve rahatsızlık yaratan bir yerden ısıtma borusunun tercih edilmesi ile tesisatın konforunu çok olumsuz şekilde etkileyebilir.

Bundan dolayı Rehau pex-a sessiz boru yerden ısıtma sistemi, ısıtma tesisatını daha konforlu, kullanılabilir ve fayda sağlayan bir halde karşımıza çıkarmaktadır.

Rehau Boru Avantajları Nelerdir?

 - En göz önünde özelliklerden bir tanesi olan sızıntı, korozyon ve kabuklaşma oluşumunun gerçekleşmemesidir.

- Esnek olmasından kaynaklı hızlı, rahat döşenebilir ve güvenli montaj özelliği görülmektedir.

 - Yüksek mekanik ve termik yük kapasitesi içeren PE-Xa polimer borulardır.

 - Metal iyonları, halojenler ve boya terlemesini önleyen maddeler bulundurmazlar.

Ve bu tarz daha çok fazla avantajı ile diğer yerden ısıtma markaları ile aralarında farklılıklar ve avantajlar içermektedir. Rehau pex-a yerden ısıtma borusu ihtiyaçlarınız hakkında bilgi almak adına Hak Enerji firmamıza ulaşabilir, siparişinizi oluşturabilirsiniz.


Rehau Yerden Isıtma Boru



 




Rehau BoruRehau Yerden Isıtma BorusuRehau Yerden Isıtma Borusu FiyatlarıRehau Yerden Isıtma BoruRehau Yerden Isıtma Borusu ÖzellikleriRehau Boru Fiyat ListesiRehau Yerden Isıtma Boru ÇeşitleriRehau RautitanRehau Rautitan katalog