Rehau Bağlantı Rekoru

Ana sayfa > Rehau Malzeme - İçerik > Rehau Bağlantı Rekoru

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Bağlantı Rekoru

Modern bir sistem olarak rehau yerden ısıtma uygulamaları gerçekleştirilirken, zemin straforu üzerinde ısıtma boruları döşenerek, tesisatın zeminde dolaşması ve sirkülasyon oluşturması amaçlanır. Bu kapsamda ısıtma borularının bir ev veya işletme içerisinde kesintisiz bir şekilde dolaşması mümkün olmadığından, belirli noktalarda boruların birleşmesi gerekir. Ayrıca boruların kolektör bağlantısının yapılması açısından da bağlantı rekoru kullanılmaktadır.

Bu parça, özellikle uygulamalarda Hak Enerji olarak kullandığımız rehau pex boru parçalarının birleşmesi için önemli bir yere sahiptir. Boruların kaçak veya boşluk kalmadan eksiksiz bir şekilde birleşmesi için çok sağlam bir yapı oluşturmaktadır. Benzer şekilde borular ile kollektör bağlantısı yapılırken de aynı vazifeyi görerek, tesisat içerisinde önemli bir katkı sağlar.

Rehau Bağlantı Rekoru

Rehau Bağlantı Rekoru Özellikleri Nelerdir?

Uygulamalarda rehau yerden ısıtma borusu birleşimleri için kullanılan bağlantı rekoru, en yüksek sağlamlığa sahip olacak şekilde dayanıklı metal ile üretilmektedir. Temel olarak 3 parça şeklinde somun, yüzük ve hortum ucu ile birlikte kullanılır ve pex sorular ile tam uyumlu kullanım oluşturmaktadır. Ürün bir paket halinde temin edildiğinde, tesisat kapsamındaki birçok farklı noktada ki birleşimler için yeterli kullanımı sağlayabilir.

Rehau Bağlantı Rekoru Nasıl Kullanılır?

Pratik bir şekilde rehau bayileri üzerinden temin edilebilecek bu ürün, çok kolay bir şekilde montaj için kullanılabilir. Çünkü rehau rautiton pink veya pex borularının uç kısmına öncelikle boru bağlantı parçası sonrasında cıvata ve ardından yüzük ile birlikte sağlam bir şekilde bağlanır. Her borunun ucunda bu parça bulunduktan sonra ara bağlantı parçası ile de borular birbirine montaj edilir.

Tesisat içerisinde rehau pex borularının bu parçalar ile kullanılması çok önemli bir ayrıntıdır. Çünkü yerden ısıtma tesisatlarında hiçbir şekilde su kaçağı bulunmamalıdır. Bu neden de gereken tüm noktalarda ürün Hak Enerji olarak firmamız üzerinden temin edilebilir.

Bağlantı rekoru ve diğer tüm rehau tesisat malzemeleri konusunda Türkiye genelinde web üzerinden ve bayiler üzerinden ürün sunumları yapılmaktadır. Bu kapsamda bağlantı rekoru parçaları, rehau yerden ısıtma fiyat listesi bağlamında belirlenen rakamlar ile istenilen adetler ve paket sayıları ile kolaylıkla temin edilebilir.

Rehau Boru Bağlantı RekoruRehau Bağlantı RekoruRehau Marka Bağlantı RekoruRehau Bağlantı Rekoru Fiyatı