Wavin Yerden Isıtma Borusu

Ana sayfa > Wavin > Wavin Yerden Isıtma Borusu

SATIN ALMAK İÇİN N11 RESMİ MAĞAZAMIZI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ


Wavin Boru

Yerden ısıtma sistemlerinin uygulanmasındaki en önemli malzemelerden birini yerden ısıtma borusu oluşturmaktadır. Çünkü bu borular, içlerinde ısı kaynağının sağladığı sıcak suyu dolaştırarak, bir sirkülasyon sayesinde yerden ısıtma sisteminin görevini yerine getirilmesini sağlar. Bu kapsamda da Wavin yerden ısıtma sistemleri içerisinde yine wavin boru malzemeleri kullanılmaktadır.

Wavin boru malzemelerin kullanılması sayesinde de Hak Enerji firması olarak sizler için gerçekleştirdiğimiz yerden ısıtma uygulamalarında çok nitelikli bir malzeme tercihi gerçekleştiriyoruz. Bu malzeme tercihi kapsamında da wavin pe-rt boru seçimi yapılmak ile birlikte bu boru 16x2 milimetre kesimiyle çok nitelikli ve dayanıklı bir kullanım oluşturmaktadır.

Wavin Pe-RT Boru Özellikleri Nelerdir?

En temel özelliği ile birlikte wavin pe-rt boru yerden ısıtma sistemleri içerisinde özellikle sulu yerden ısıtma sistemleri için kullanılmaktadır. Bu kapsamda tesisat içerisinde dolaşan sıcak su açısından ısıya dayanıklı bir yapısı bulunmaktadır. Çünkü wavin pe-rt boru açılımı ile birlikte PE-Raised Temperature yani yüksek sıcaklığa dayanıklı anlamını oluşturmaktadır. Bu isim karşılığında da wavin boru ürünleri 95 santigrat derece gibi en yüksek işletme sıcaklığında ve 6 bar gibi bir azami işletme basıncında çalışma gösterme özelliğine sahiptir.

Gerçekleştirilecek tesisat sırasında genellikle bu boru ürünlerinde kırmızı renk tercih edilse de aslında ürünlerde mavi renk gibi bir tercih de yer almaktadır. Bu iki renk tercihinden birinin yapılması ile birlikte esnek bir kullanım oluşturan wavin boru 3 katmanlı özelliği ile iç ve dış katmanında plastik ve ara katmanında kaliteli malzeme ile üretilmiştir.

Wavin Boru Nasıl Kullanılmalıdır?

Hak Enerji olarak gerçekleştireceğimiz yerden ısıtma uygulamalarında öncelikle zemin boyutlarını belirlemek için net bir ölçüm gerçekleştiriyoruz. Çünkü bu ölçüme bağlı olarak zeminin üzerinde yerden ısıtma straforu ile kaplama uygulaması gerekmektedir. Zira bu kaplama üzerindeki topuzlar arasında yer alan kanallar sayesinde wavin pe-rt boru döşeme işlemi daha kolay bir hale gelmektedir.

Wavin pe-rt boru strafor üzerinde tamamen zemini kaplayacak şekilde belirli bir aralık ile döşenir ve bu sayede zeminin her noktasından yukarıya doğru ısının yayılması sağlanır. Bu borular tesisat üzerinden gelecek sıcak suyu belirli bir sirkülasyon ve hız ile içerisinde dolaştırırken, sıcak su kaynağından gelen sıcak suyu kollektör bağlantısı ile alarak farklı odalara ve kısımlara dağıtır.

Uygulama gerçekleştirilmesi sırasında wavin pe-rt boru bir makara olarak temin edilebilir ve bu makara üzerinde elde edilen malzeme sayesinde uzun ve geniş bir alanda kesintisiz şekilde boru döşeme işlemi yapılabilir. Gereken noktalarda boruların birleşimi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirildiğinde de kesintisiz bir ısıtma sistemi elde edilir.

Wavin Pe-RT Boru Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Yerden ısıtma sisteminin uygulanması için öncelikle yaşam ve çalışma alanında metrekare ölçümleri ile birlikte bir proje hazırlanır. Çünkü bu proje içerisinde zeminim standart aralıklar ile birlikte boşluklar bırakılacak şekilde strafor üzerinde wavin boru ile döşenmiş olması gerekir. Duvar kenarlarından başlayarak kesintisiz şekilde yine bir diğer duvar kenarına kadar ulaşan ve bütün odaları saran bir boru döşeme işlemi sağlanmalıdır. Çünkü bu sayede bütün zeminden kaçak ve boşluk olmadan aynı kalite ile sağlıklı ısıtma sağlanabilir.

Sistematik olarak bu kuralların yerine getirilmesi açısından wavin pe-rt boru eksiksiz bir şekilde hesap edilmeli ve uygulama metrekaresine göre kullanılmalıdır. Bu açıdan Hak Enerji olarak gerçekleştirdiğimiz uygulamalarda bayi işletmesi olmamız hasebiyle merkez üzerinden aldığımız fiyatlar ile en ideal rakamlarda hizmetler veriyoruz. Firmamız üzerinden bu ürünler farklı uygulamalarda kullanılmak üzere ürün bazında makaralar halinde de temin edilebilir.

Wavin Yerden Isıtma Boruları

Oksijen Bariyerli (EVOH) PE-XA Yerden Isıtma Borusu 17×2,0 mm L:600

Oksijen Bariyerli (EVOH) PE-XA Yerden Isıtma Borusu 16×2,0 mm L:160

Oksijen Bariyerli (EVOH) PE-RT Yerden Isıtma Borusu 16×2,0 mm L:150

Oksijen Bariyerli (EVOH) PE-RT Yerden Isıtma Borusu 16×2,0 mm L:160

Oksijen Bariyerli (EVOH) PE-RT Yerden Isıtma Borusu 16×2,0 mm L:170

Oksijen Bariyerli (EVOH) PE-RT Yerden Isıtma Borusu 16×2,0 mm L:180

Oksijen Bariyerli (EVOH) PE-RT Yerden Isıtma Borusu 16×2,0 mm L:200

Oksijen Bariyerli (EVOH) PE-RT Yerden Isıtma Borusu 16×2,0 mm L:250

Wavin Yerden Isıtma BorusuWavin Yerden Isıtma Borusu FiyatlarıWavin Yerden Isıtma BoruWavin Yerden Isıtma Borusu ÖzellikleriWavin Boru Fiyat ListesiWavin Yerden Isıtma Boru ÇeşitleriWavin RautitanWavin Rautitan katalog