Wavin Yerden Isıtma Straforu

Ana sayfa > Wavin > Wavin Yerden Isıtma Straforu

Wavin Yerden Isıtma Straforu

Yerden ısıtma sistemleri zeminde oluşturulan bir tesisat ile ısının yerden yukarıya yükselmesini ve konforun yüksekliğinde yayılmasını sağlar. Bu tesisatın zemine döşenmesi için de ham zemin üzerinde bir yalıtım kaplaması yapılması gerekir. Bu yalıtım kaplaması ise wavin strafor ürünleri ile gerçekleştirilerek Wavin yerden ısıtma sistemleri uygulanabilir.

Hak Enerji olarak yaşam veya çalışma alanlarında gerçekleştirdiğimiz Wavin yerden ısıtma sistemleri için hem sulu yerden ısıtma sistemlerinde hem de elektrikli yerden ısıtma sistemlerinde wavin yerden ısıtma straforu ile alt kaplama yaparak, üst kısmında su borularının ve elektrik hatlarının döşenmesini sağlıyoruz. Bu alanda kullanılan wavin strafor özel bir şekilde yine Wavin markası tarafından üretilmiştir ve çok nitelikli bir yalıtım özelliğine sahiptir.

Wavin Strafor Avantajları Nelerdir?

Zemin kaplama ve yalıtım malzemesi olarak kullanılan wavin strafor temel olarak metrekare ölçüleri ile temin edilir ve bu malzemeler birbirlerine hiç boşluk kalmayacak şekilde birleştirilerek kullanılır. Bu kapsamda zeminde tam bir döşeme yapılırken, kenarlarda da izolasyon sağlanarak zemin tamamen yalıtılmış bir hale getirilir.

Bu işlemlerin gerçekleştirilmesi için kullanılan wavin strafor belirli ve net bir şekilde avantajlara sahiptir. Kullanılan strafor malzemesi çok yüksek dayanıklı EPS malzemeden üretilmiştir. Yoğunluk açısından isteğe bağlı şekilde 20 veya 30 dansite gibi özellikler ile kullanılabilir. Bu sayede uygulanacak sulu yerden ısıtma sistemi işlemlerinde farklı yapılar elde edilebilir.

En önemli avantajlara bakıldığında wavin strafor ürünleri montaj sırasında da çok büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Kusursuz bir şekilde işlem gerçekleştirilmesi için bir set halinde elde edilen bu strafor ile istenilen boyutlarda küçültme de sağlanarak rahatlıkla kullanılabilir. Her strafor kalıbı birbirleri ile birleştiğinde, arada boşluk kalmadan zeminde tam bir yalıtım sağlayacak şekilde taban kalınlığı oluşturulur.

Wavin yerden ısıtma straforu içerisinde bulunan strafor topuzlarının aralarında kalan boşluklar 16 milimetre özelliğe sahip olan Wavin PE-RT boru malzemelerinin de çok kolay bir şekilde döşenmesi için avantaj oluşturmaktadır. Bu sayede kullanılan wavin strafor ürünü ile birlikte sulu yerden ısıtma sistemleri eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde uygulanabilir.

Wavin Strafor Kullanımı Nasıl Hesaplanır?

Yerden ısıtma sistemleri içerisinde wavin strafor ürünlerinin hangi miktar ile kullanılacağının belirlenmesi için öncelikle proje bazlı çalışma yapılması gerekecektir. Hak Enerji firması olarak uygulama istenilen yaşam ve çalışma alanında öncelikle bir proje hazırlıyoruz. Bu proje çalışması sayesinde alanın metrekare özelliklerini belirleyerek, bu metrekare özellikleri için gereken strafor miktarını tespit ediyoruz.

Firmamızın gerçekleştirdiği sulu yerden ısıtma sistemleri için kullanılan wavin strafor miktarı metrekare birim üzerinden temin edilmektedir. Örneğin, 30 metrekare 6x5 metre boyutlara sahip olan bir oda içerisinde 30 adet strafor kullanımı ile birlikte sonuç elde edilmesi mümkün olacaktır. Yine bahsedildiği şekilde istenilen dansite yani yoğunluk oranları ile birlikte strafor seçimleri sağlanabilir.

Wavin Strafor Fiyatları Nasıl Hesaplanır?

Profesyonel bir sulu yerden ısıtma sistemi içerisinde wavin strafor kullanım miktarının belirlenmesi ile birlikte metrekare birim ürün üzerinden de toplam fiyat belirlemeleri yapılabilir. Firmamız Hak Enerji olarak Wavin firması bayilik işletmesi olması konumunda ürün fiyatlarını merkez üzerinden temin etmekte ve en ideal rakamlar ile sizlere uygulamalar için hizmet vermektedir.

Firmamız wavin strafor ürünlerinde sadece uygulama için kullanım değil aynı zamanda ürün sunumu konusunda da en ideal rakamları sunmaya çok yüksek özen göstermektedir. Yani toplu bir şekilde paketler ile temin edilen bu ürünler her zaman standart özellikleri ile birlikte istenen yerden ısıtma sistemi için en uygun rakamlar ile birlikte kullanılabilir.

Wavin Yerden Isıtma Straforu FiyatıWavin Yerden Isıtma StraforuWavin Folyolu Yerden Isıtma StraforuWavin Folyolu StraforWavin StraforWavin Folyolu Strafor Fiyatları