Wavin Şap Katkı Maddesi

Ana sayfa > Wavin > Wavin Şap Katkı Maddesi

SATIN ALMAK  İÇİN N11 RESMİ MAĞAZAMIZI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ 


Wavin Şap Katkı Maddesi

Hak Enerji, bugün Türkiye'de Wavin markasının en önemli bayi işletmelerinden biri olarak öncelikle İstanbul ve birçok farklı şehirde sulu yerden ısıtma sistemleri konusunda hizmetler vermektedir. Sağlıklı, konforlu ve ekonomik bir ısıtma sistemi olduğu için tercih edilen bu uygulamalarda, proje bazında ki işlemlerden birisini de şap dökülmesi oluşturmaktadır. Bu aşamanın gerçekleştirilmesi sırasında da yine Wavin markası tarafından üretilmiş wavin şap katkı maddesi kullanılmaktadır.

Wavin Şap Katkı Maddesi Nedir?

Şap, bilindiği üzere yapı çalışmalarında kullanılan düz beton döküm işlemi olarak tanımlanmaktadır. Bu işlem gerçekleştirilirken, aslında bir nevi zemin yalıtımı sağlanır ve bu yalıtımın gerçekleştirmesi açısından da şap betonu kullanılmaktadır. İşte bu noktada beton içerisinde güçlendirici ve daha kuvvetli bir sonuç elde edilmesi açısından da wavin şap katkı maddesi kullanılması fayda oluşturmaktadır.

Wavin şap katkı maddesi zemin üzerinde gerçekleştirilecek beton şap uygulamasının güçlenmesi için özel bir formül ile üretilmiştir. Bu formül EN 934-2 ile uyumlu bir yapıya sahip olmakla birlikte standart olarak kullanıldığı alanda yüksek bir kalite ve sağlamlık ile zemin betonu dökülmesine yardımcı olur. Normal koşullarda şap dökme işlemi için hazırlanan betona wavin şap katkı maddesi katıldığında, beton arasındaki hücresel boşluklar daha iyi bir şekilde dolmakta ve bu sayede de yalıtım daha güçlü bir şekilde sağlanmaktadır.

Wavin Şap Katkı Maddesi Nasıl Kullanılır?

Wavin sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması için öncelikle ham zemin üzerinde strafor kaplaması, kenar izolasyon bandı uygulaması ve bu uygulama üzerinde de strafor boru döşeme işlemi gerçekleştirilir. Bu aşamaların tamamlanması sonrasında zemin işlemleri tamamlandığı için artık üst kısımda tam yalıtım oluşturacak şekilde şap dökme işlemi yapılmalıdır. Şap dökme işlemi sırasında da daha güçlü bir sonuç için wavin şap katkı maddesi kullanılır.

Wavin şap katkı maddesi kullanımı gerçekleştirmek için öncelikle şap betonu karıştırma işleminin yapılması gerekir. Bu noktada daha önceden elde edilmiş olan katkı maddesi belirli bir ölçü ile birlikte şap betonu karışımı içerisinde kullanılır. İdeal olarak kullanılan ölçü, her metrekare alan üzerinde kullanılacak şap betonu için 35 gram gibi bir ölçü oluşturmaktadır. Temin edilen wavin şap katkı maddesi ürünü ise standart bir şekilde 10 litre gibi bir miktar oluşturmaktadır.

Elde edilen bir bidon wavin şap katkı maddesi sentetik özelliği ile birlikte her metrekare şap için 35 gram kullanıldığında, ortalama 100 metrekare bir daire için 3,5 kg gibi bir kullanım gerçekleştirilmesi gerekecektir. Bu çerçevede tek bir bidon şap katkı maddesi büyük çaplı bir konut içerisinde ideal yeterlilikte kullanılabilir. Ayrıca sadece konutlarda değil elbette ki uygulamanın yapıldığı kurum, halı saha veya cami gibi her noktada zemin şap betonu dökülmesi için wavin şap katkı maddesi kullanılmalıdır.

Wavin Şap Katkı Maddesi Sağlığa Zarar Vermez

Birçok noktada sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması sırasında kullanılan şap katkı maddesi hakkında yanlış bilgiler sunulmaktadır. Wavin markası tarafından üretimde gösterilen hassasiyet ve Hak Enerji olarak kullanımda gösterdiğimiz hassasiyet bağlamında kullanılan şap katkı maddesi seçiminde de yüksek bir özen gösterilmektedir. Bu bağlamda wavin şap katkı maddesi insan sağlığına hiçbir zarar vermeden şap betonunun daha güçlü ve yararlı bir hale gelmesini sağlar.

Wavin şap katkı maddesi istenilen oranlarda beton harcı içerisinde kullanıldığında, elde edilen şap harcı sentetik yapısı ile daha dolgun ve yalıtım sağlayacak bir hale gelir. Bu uygulama ısıya dayanıklı bir yapı sağladığı için yıllar içerisinde zeminden yayılan ısı ile hiçbir şekilde zehirli gazların çözülmesine veya ortamda zararlı bir sonuç ortaya çıkmasına neden olmaz.

Wavin Şap Katkı MaddesiWavin Şap Katkı Maddesi FiyatWavin Yerden Isıtma Şap Katkı MaddesiWavin Yerden Isıtma Şap Katkı Maddesi FiyatWavin Şap Katkısı FiyatlarıWavin Şap Katkısı Ne İşe Yarar?Wavin Yerden Isıtma Şap TozuYerden Isıtma Şap Katkı FiyatıWavin 10kg Şap Katkı MaddesiWavin Zeminden Isıtma Şap SıvısıWavin Şap Katkısı kg Fiyatı