Wavin  

Türkiye'de başlayan faaliyetleri ile birlikte uzun yıllar öncesinde gerçekleştirilen birleşim sayesinde bugün wavin pilsa markası hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın en fazla bilinen markalarından birisidir. Marka, Türkiye'de dört bir noktada yayılım gerçekleştirmiş yapısı ile hizmetlerini ve ürünlerini her kente ulaştırmayı başarmıştır. Bu açıdan Hak Enerji de wavin pilsa markasının saygın yapısını İstanbul ve birçok farklı kentte sizlere sunmaktadır.

Wavin Tarihçesi

Yaklaşık 50 yıl gibi bir geçmişe sahip olan wavin pilsa markası, Türkiye'de plastik boru sektöründe çok uzun yıllardır lider firmalar arasında yer almaktadır. Temel yapısı ile birlikte marka inşaat, altyapı ve telekom konusunda çok geniş kapsamlı bir hizmet standardına sahiptir. Bu bağlamda da yüksek kaliteli boru ve ek parça çözümleri gibi hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler bayi ve dağıtım noktası kapasitesi ile firmamız tarafından da İstanbul başta olmak üzere birçok ilde sizlere ulaştırılmaktadır.

Markanın kronolojik tarihçesine bakıldığında da wavin pilsa kurulumunun 1971 yılında Adana'da gerçekleştirildiği görülebilir. Çünkü wavin pilsa markası 1971 yılında aslında Sabancı Holding bünyesinde Pilsa Plastik A. Ş. ismi ile faaliyetlerine başlamıştır. 2008 yılında firmanın daha kapsamlı bir hale gelmesi açısından ve Avrupa'ya daha yetkin bir ulaşım gerçekleştirilmesi açısından Hollanda merkezli Wavin firması ile birleşimi gerçekleştirilmiştir.

2008 yılında yapılan Pilsa Plastik A. Ş. ve Wavin B. V. bileşimi sayesinde artık marka Türkiye'de faaliyet gösteren wavin pilsa olarak isim değiştirmiştir. Bu süreçte logo, kurumsal ve hizmet çerçevesinde çok geniş bir değişim yaşanması sonrasında ise 2012 yılında da Wavin şirketlerinin tamamı daha büyük bir yapı içerisine dahil olmuştur. Bu çerçevede Wavin şirketleri, Güney Amerika'nın en büyük şirketlerinden biri olarak Mexichem ailesinin yapısı altına girmiştir. Bu noktadan sonrasında wavin pilsa çok daha geniş bir yapının önemli bir parçasını oluşturmaya başlamıştır.

Takvimler 2019 yılını gösterdiğinde, bağlı bulunan bu topluluk isim değişikliği gerçekleştirmek ile birlikte artık ORBIA ismi ile bütün dünyada tanınmıştır. Bu kapsamda da wavin pilsa markası bu topluluk içerisinde yer alarak, Türkiye başta olmak üzere birçok farklı ülke için inşaat, altyapı, yerden ısıtma sistemleri ve tesisat gibi noktalarda çözüm oluşturan profesyonel hizmetler sağlamıştır.

Aslında 2019 yılı ile birlikte ORBIA tarafından yenilenmiş bir iş yapısı oluşturulduğu için bu güçlü markanın temsil mekanizması wavin pilsa sayesinde üstlenmiştir. Bu kapsamda firma dünyanın en önemli markalarından biri olarak 40 üzerinde farklı ülkede ve 6 farklı kıtada on binlerce çalışan ile hizmetlerine devam etmektedir.

Wavin Hizmetleri Nelerdir?

Bugün yaygın yapısı ile birlikte dünyada birçok farklı noktada faaliyetlerini sürdüren wavin hizmet çerçevesinde de çok geniş bir yapıya sahiptir. Bu kapsamda sunulan hizmetler arasında öncelikli olarak sıhhi tesisat, ısıtma ve soğutma hizmetleri yer almaktadır. Bu hizmetler kapsamında yer alan wavin güvencesi ile sunulan yerden ısıtma sistemleri, Hak Enerji olarak da İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok farklı kentinde sunduğumuz hizmetler arasında bulunmaktadır.

Wavin markası tarafından sunulan sıhhi tesisat, ısıtma ve soğutma sistemlerine bakıldığında bina içi tesisat başta olmak üzere birçok farklı noktada özellikle nitelikli boru ürünleri ile tesisat hizmetleri sağlanmaktadır. Öte yandan wavin marka yerden ısıtma sistemleri ve bu sistemlerde kullanılacak tüm ekip ve ekipmanlar açısından da firma çok önemli bir hizmet ve ürün çerçevesine sahiptir.

Markanın sunduğu diğer önemli hizmetler arasında da özellikle altyapı hizmetlerinin oluşturulması için atık su, yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon ve gaz şebekelerinde kullanılabilecek şekilde boru ve ek parçalar üzerinden ürünler ve tesisat hizmetleri sağlanmaktadır. Bu kapsamda markanın bir sistem olarak veya ürün olarak sunduğu her hizmet, Türkiye'de wavin pilsa bayi ve dağıtım noktaları üzerinden kullanılır hale gelmektedir.

Wavin Yerden Isıtma Sistemleri

Yerden ısıtma sistemleri, dünya genelinde çok eski zamanlardan bu yana kullanılan bir sistem olmasına rağmen belirli bir dönem sonrasında popüler hale gelen kalorifer gibi ısıtma sistemleri nedeniyle kısmen terk edilen sistemler olmuştur. Fakat son yıllarda gelişen modern teknolojilerin kullanımı sayesinde bugün evlerinizde bulunan güneş enerjisi, kombi veya katı yakıtlı kazanların bağlantısı vasıtasıyla yerden ısıtma sistemleri tekrar kullanılır bir yapı oluşturmaya başlamıştır.

Sulu veya elektrikli yerden ısıtma sistemlerinin uygulanma imkanı yer alması ile birlikte bu sistemlerde özellikle sulu yerden ısıtma için wavin markası tarafından da hem sistem hem de sistem malzemeleri konusunda hizmet verilmektedir. Marka bu konuda verilecek hizmetler için çok kapsamlı bir ürün yapısı sağladığı için bu ürün yapısı içerisinde de

  •  Wavin boru,
  •  Vana,
  •  Yerden ısıtma straforu,
  •  Oda termostatı,
  •  Kenar izolasyon bandı,
  •  Şap katkı maddesi,
  •  Bağlantı rekoru,
  •  Kollektör,
  •  Paneller ve aksesuarlar,
  •  Kontrol üniteleri gibi birçok ürün sağlamaktadır.

Wavin sadece yerden ısıtma sistemleri için gerçekleştirdiği bu nitelikte üretimler sayesinde dahi bugün Türkiye'nin en çok tercih edilen ve en nitelikli markalarından biri olmayı başarmaktadır. Bu kapsamda bahsedilen bu hizmet Hak Enerji tarafından da Türkiye'nin birçok kentinde yaşam ve çalışma alanlarında uygulanan bir hale gelmiştir.

Yerden ısıtma sistemleri, insan metabolizması ile uyumlu bir ısınma yapısının elde edilmesi için ısının zeminden yukarıya doğru ulaşmasını ve vücudun öncelikle ayaklardan ısınmasını sağlamaktadır. Bu standart sistem, wavin markası tarafından da sunulurken, zeminden elde edilen sıtma sağlıklı, konforlu, ekonomik ve daha ergonomik bir ısınma yapısı oluşturmaktadır.

Firmamız tarafından bugün konutlarda, kurumlarda, alışveriş merkezleri, camiler, okullar, hastaneler veya halı sahalar gibi birçok noktada wavin markasının sunduğu yerden ısıtma sistemleri uygulanmaktadır. Yerden ısıtma straforu ile zemin kaplaması yapılıp ardından wavin kalitesi ile pe-rt boru döşemeleri gerçekleştirilip, sonrasında üzerinde şap kaplaması yapılarak işlem tamamlanmaktadır.

Elde edilen bu zemin tesisatı; kombi, güneş enerjisi, ısı pompası, elektrikli ısıtma sistemleri veya katı yakıtlı kazanlar gibi birçok kaynaktan aldığı sıcak su kullanımını sirkülasyon sayesinde sıcak havaya dönüştürmektedir. Bu sayede yaşam ve çalışma alanlarına kalite katan bu ısıtma sistemi bugün wavin markasının güvencesi sayesinde Türkiye'de giderek daha fazla tercih edilen bir hale gelmiştir.

Wavin Araştırmaları

Günümüzde internet üzerinde almak istediğiniz her ürün veya hizmet için çok kapsamlı bir araştırma yapma şansına sahipsiniz. Bu çerçevede wavin pilsa hakkında da dünya genelinde yapılan yorumları ve Türkiye'de elde edilen sonuçları çok kolay bir şekilde görme şansınız bulunmaktadır.

Farklı platformlarda, sosyal medyada ve internet yorum/şikayet sayfalarında wavin hakkında olumlu yorumlar ve incelemelere ulaşmanız mümkündür. Marka çevre bilincine sahip, sosyal sorumluluklar ile hareket eden ve dünyaya saygı gösteren bir yapı ile hizmet vermektedir. Zira markanın sahip olduğu bu yapı, Hak Enerji politikaları ile uyumlu görüldüğü için firmamız wavin markasının ürün ve hizmet sorumluluğunu sunacak şekilde bayi yapısı ile hizmet vermektedir.

Wavin sürdürülebilir bir teknoloji oluşturabilmek için Türkiye genelinde ve dünyada tedarikçiler, üyeler, bayiler ve iş ortakları ile hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler çerçevesinde Türkiye genelinde wavin kalitesi ile hizmet verilecek dağıtım noktaları, bölge müdürlükleri, bayiler ve geniş bir servis ağı uzman kadroları ile sizlere nitelikli hizmetler sunmayı başarmaktadır. Bu kaliteyi İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok kentinde de Hak Enerji üzerinden güvence ile temin edebilirsiniz.

Wavin Bayi

Türkiye merkezli bir Türk markası olan Pilsa'nın dünyaca ünlü Hollanda markası Wavin tarafından satın alınması sonrasında yılların tecrübesine dayalı bu yüksek teknoloji, bugün Türkiye'de de ayrı bir kalite olarak wavin bayi işletmeleri sayesinde dört bir tarafa ulaşmaya devam etmektedir. Firma merkezi Adana ilinde yer almak ile birlikte Türkiye'nin dört bir yanında Hak Enerji gibi wavin bayi işletmeleri sayesinde hizmetler verilmektedir.

Hak Enerji üzerinden verilen wavin bayi hizmetleri sayesinde de Wavin kalitesindeki yerden ısıtma sistemleri, tesisat ürünleri ve alt yapı ürünleri kullanımı ülkemizde sağlanmaktadır. Firmamız markanın öncelikli olarak İstanbul bayi konumunda hizmet vermek ile birlikte Türkiye'nin birçok kentinde de bölge müdürlüklerine bağlı olarak wavin bayi konumunda hizmet vermektedir.

Wavin Bayi Noktaları Dağılımı

Pilsa çerçevesini çok daha geniş bir yapıya ulaştıran Wavin markası, Türkiye'de

  •  Temiz su boruları,
  •  Atık su boruları,
  •  Altyapı sistemleri,
  •  Sessiz boru sistemleri,
  •  Yağmur suyu tahliye sistemleri,
  •  Yerden ısıtma sistemleri gibi birçok noktada yüksek nitelikler ile hizmet vermektedir.

Bu noktada tüm üretimler Adana fabrikalarında ve büyük Wavin kampüsü içerisinde gerçekleştirilirken, öncelikle wavin bayi olarak Adana üzerinden ana dağıtım sağlanmaktadır.

Türkiye geneline yayılım gerçekleştirmek açısından Adana merkezli firma İstanbul, Ankara ve İzmir gibi şehirlerde wavin bayi kurulumları da gerçekleştirmiştir. Hatta bu konuda birçok kentte yetkili farklı firmalar ile anlaşılması sayesinde de bayilikler, bölge müdürlükleri ve dağıtım merkezleri kurulmuştur. Örnek olarak Hak Enerji, İstanbul'da wavin bayi olarak hizmet vermektedir.

Bugün Türkiye'de birçok farklı kentte wavin bayi işletmelerine ulaşmak istiyorsanız, firmanın web sayfası üzerinde de yetkili bayileri ve teknik servisleri çok rahat bir şekilde bulma imkanınız yer almaktadır. Türkiye genelinde hangi ilde yaşıyorsanız, hızlı bir şekilde servis hizmetleri ve ürün hizmetleri almak açısından bayi işletmeleri size aradığınız avantajlı hizmeti geniş bir kadro ile sunacaktır.

Wavin bayi işletmeleri bünyesinde özellikle yerden ısıtma veya tesisat boruları gibi noktalarda kapsamlı hizmetler gerçekleştirilmektedir. Bu hizmetlerin sunulması açısından firmamız tarafından da gerçekleştirildiği gibi profesyonel bir satış kadrosu, uzman bir mühendis kadrosu ve geniş bir teknik personel kadrosuyla müşterilere destek hizmetleri sunulmaktır.

Wavin Pilsa Bayi İşletmeleri İle Nasıl İletişim Kurulur?

Türkiye genelinde yerden ısıtma sistemleri, altyapı boru sistemleri ve temiz su boru sistemleri gibi farklı noktalarda wavin kalitesi ile hizmet almak istiyorsanız, ilinizde bulunan bayi üzerinden hizmet talep etmeniz mümkündür. Bu konuda Wavin bölge müdürlükleri veya genel müdürlük üzerinden wavin bayi iletişim bilgilerini talep etmeniz mümkün olacaktır.

Örnek olarak günümüzde Wavin yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması için evinizde hizmet almak istiyorsanız, İstanbul genelinde hizmet veren wavin bayi olarak firmamıza ulaşmanız yeterli olacaktır. Bu iletişimi sağlayabilmeniz açısından bayi telefonları, mail adresleri, internet iletişim yöntemleri ve müşteri destek hizmetleri size en hızlı çözüm sağlamaktadır.

Temel olarak Adana ve İstanbul üzerinden dağıtım merkezleri bulunan Wavin, Türkiye genelinde de çok geniş bir wavin bayi ağı sayesinde ülke kapsamında hizmet sunmaktadır. Bu kapsamda da örnek olarak Kayseri wavin bayi işletmesine ulaşmanız açısından da firmamız ile iletişime geçerek, çok kolay bir şekilde Kayseri ilindeki iletişim bilgilerini talep etmeniz mümkün olacaktır.

Wavin Pilsa Bayii Hizmetleri Nelerdir?

Wavin tarafından verilen hizmetler çok geniş bir yapıya ayrılmak ile birlikte bu yapı içerisinde temel olarak bina içi tesisat hizmetlerinin sağlanması ve yapılarda yerden ısıtma sistemlerinin oluşturulması gibi temel sıhhi tesisat ve iklimlendirme işlemleri yer almaktadır. Ayrıca farklı kentlerde yer alan her wavin bayi atık su, yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon ve gaz şebekeleri gibi birçok farklı noktada önemli bir teknik ayrıntı olarak boru ve diğer malzemeler ile hizmet vermektedir.

Özellikle firmanın sunduğu en önemli hizmetlerden biri olarak yerden ısıtma sistemleri, Hak Enerji tarafından da sunulan en pratik ve faydalı sistemlerden birisidir. Firmamız Wavin yerden ısıtma sistemlerinin kurulumu için hem teknik anlamda proje bazlı hizmetler hem teknik servis hizmetleri hem de ürün sunumu hizmetleri sağlamaktadır. Çünkü firmamız İstanbul ve birçok farklı kentte wavin bayi olarak hizmet vermektedir.

Bugün Wavin markası üzerinden alınan yerden ısıtma sistemlerinde temel olarak Avrupa Chemidro markasının uzmanlık bilgisi Türkiye pazarında elde edilmektedir. Bu kapsamda wavin bayi işletmeleri üzerinde elde edilen yerden ısıtma borusu ve ek parçalarında da bu kalite sunulmaktadır. Yani Türkiye'de İstanbul, Adana, Ankara ve İzmir gibi önemli kentler başta olmak üzere tüm dağıtım ve wavin bayi noktalarında istediğiniz yerden ısıtma sistemlerinde borular, termostat, strafor, vana ve diğer ek parçalar ile otomasyon bileşimleri bir proje desteği ile eksiksiz olarak sunulmaktadır.

Temel kategorilerde sistem uygulamaları açısından wavin bayi işletmeleri üzerinden alınan hizmetlerde;

  •  Yerden ısıtma boruları ve ek parçaları
  •  Paneller ve aksesuarlar
  •  Kollektörler
  •  Karışım grupları
  •  Kontrol üniteleri
  •  Termostatlar
  •  Vanalar
  •  Yerden ısıtma straforu ve
  •  Diğer tüm parçalar ile hizmet verilmektedir.

Wavin Bayi Hizmetleri Nasıl Sunulur?

Görüldüğü üzere en önemli işlemlerden biri olarak bugün birçok farklı yapıda ve Türkiye genelinde yerden ısıtma sistemleri wavin bayi işletmeleri sayesinde elde edilen bir hizmettir. Bu sağlıklı, konforlu ve ekonomik ısıtma sisteminin uygulanması açısından da wavin bayi işletmeleri ile bahsedildiği şekilde bölge müdürlükleri, dağıtım noktaları ve genel merkez üzerinden alınan bilgi ile iletişim kurulabilir.

Bulunduğunuz kentte wavin bayi işletmeleri ile kurduğunuz iletişim sayesinde Wavin yerden ısıtma sistemleri açısından hizmet talep ettiğinizde, öncelikle bulunduğunuz yaşam veya çalışma alanında bir proje hazırlanır. Çünkü uygulamanın proje bazlı olarak gerçekleştirilmesi sayesinde kullanılacak malzemeler, yapılacak işlemler ve net bir şekilde muhasebe hesapları belirlenmektedir.

Hazırlanan proje sayesinde wavin bayi işletmeleri belirlenen tüm ayrıntıları ile birlikte alanında uygulamanın gerçekleştirilmesi için teknik ve geniş bir kadro ile hizmet verir. Bu hizmetlerde kullanılan her malzeme de yine Wavin marka teknik malzemeler olmak ile birlikte yüksek kalite standartları ve garantili bir sonuç sağlanır.

Uygulaması gerçekleştirilen Wavin yerden ısıtma sistemleri, uzun yıllar boyunca aynı kalite ile kullanılabilecek bir yapıya sahiptir. Bu güvencenin korunması açısından da wavin bayi işletmeleri, aldığınız hizmetin devamlılığını ve kalitesini koruyabilmek açısından teknik servis ve yedek parça gibi konularda da süreklilik arz eden bir hizmet sağlamaktadır. Yani bugün Türkiye'nin her kentinde wavin bayi işletmeleri üzerinden alınan hizmetler kalitenin sürekli ve güvenceli bir hale gelmesini sağlamaktadır.

Wavin Bayi Hizmet Ücretleri

Hak Enerji olarak İstanbul genelinde hem Avrupa Yakası hem Anadolu Yakası için sunduğumuz wavin bayi hizmetleri sayesinde sizlere temel olarak yerden ısıtma sistemleri ve farklı noktalarda boru tesisat sistemleri için markanın hizmetlerini sunuyoruz. Bu kapsamda hem firmamız hem de farklı kentlerde yer alan bayilerimiz sayesinde sunduğumuz hizmetlerde belirli fiyat listesi üzerinden hizmet veriyoruz.

Uygulamalarda her wavin bayi teknik olarak sunulan malzeme fiyat listesi, uygulama fiyat listesi ve teknik hizmet fiyat listesi üzerinden gerçekleştirilen işlemin ücretlerini belirlemektedir. Genel kapsamda wavin bayi işletmeleri özellikle yerden ısıtma sistemlerinde fiyat hesaplamaları gerçekleştirirken, uygulamanın yapıldığı alanda metrekare bilgilerini göz önünde bulundurarak, bu metrekare rakamlarına göre kullanılan malzemeler ile hesaplama yapmaktadır.

Wavin İstanbul BayileriTürkiye'de doğmuş olan ve yıllar içerisinde elde ettiği ilerleme ile dünya geneline yayılan Pilsa markasının dönüştüğü Wavin, bugün wavin İstanbul bayileri gibi birçok farklı nokta sayesinde Türkiye'de de 81 vilayete ulaşmıştır. Bu kapsam içerisinde Türkiye'nin her vilayetinde de Wavin tesisat, ısıtma, soğutma ve yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması mümkün hale gelmiştir.
Hak Enerji, wavin İstanbul bayisi olarak özellikle kentte markanın sulu yerden ısıtma sistemleri açısından hizmet vermektedir. Bu sistemler, kentin dört bir tarafında yaşam ve çalışma alanları için uygulanarak konfor ve kalite sağlanmaktadır. Bu sayede yaşamın devam ettiği her noktada Wavin sulu yerden ısıtma sistemleri ile birlikte hem ekonomi hem de sağlıklı bir ısınma elde edilmektedir.

İstanbul İçin Wavin Yerden Isıtma Sistemleri

Yerden ısıtma sistemleri, son yıllar ile birlikte giderek kullanımı artan ve dünya genelinde en ideal ısıtma sistemleri arasında görülen uygulamalardan birisidir. Çünkü hem insan fizyolojisi ile uyumlu şekilde zeminden gelen ısının daha iyi ısıtması sağlıklı bir yapı oluşturmakta hem de daha az enerji tüketimi ile tasarruf elde edilmektedir. Bu açıdan gereken uygulamalar wavin İstanbul bayileri sayesinde kentte il genelinde bütün ilçeler ve semtlerde uygulanmaktadır.

İstanbul'un turistik yapıya sahip olan bütün ilçelerinde bugün konutlar, binalar, kurumlar, konaklama işletmeleri, spor sahaları, alışveriş merkezleri ve ibadethaneler gibi birçok noktada sulu yerden ısıtma sistemleri uygulanmaktadır. Bu uygulamalarda hem teknik açıdan hem de servis açısından hizmet verecek wavin İstanbul bayi işletmeleri de önemli bir yere sahiptir. Bilhassa firmamız Hak Enerji olarak bu konuda kentten aranan nitelikte ısıtma sistemlerini yine nitelikli bir şekilde Wavin markası üzerinden sağlamaktadır.

Wavin İstanbul Bayileri Üzerinden Alınabilecek Hizmetler Nelerdir?

Bugün firmamız sayesinde bölgede hizmet vermekte olan wavin İstanbul bayileri üzerinden birçok farklı noktada nitelikli, sağlıklı ve konforlu hizmetler talep etmek mümkündür. Örnek olarak her gün binlerce kişinin kullandığı ve sağlıklı bir ısınmanın ekonomik şekilde elde edilmesi istenen bir hastanede Wavin yerden ısıtma sistemleri talep edilebilir. Bu sistem firmamızın bayilik hizmetleri sayesinde hastane ortamında proje bazlı olarak uygulanabilir.
Wavin İstanbul bayileri özellikle sulu yerden ısıtma sistemleri açısından akla gelebilecek her yapıda hizmet verebilir. Ancak bayi üzerinden alınabilecek hizmetler sadece uygulama anlamında değil daha önce uygulanmış yerden ısıtma sistemlerinde teknik servis kapsamında da sunulmaktadır. Hak Enerji yetkili servis özelliğine sahip olarak, wavin İstanbul bayileri arasında bu konuda hizmet alabileceğiniz en güvenilir işletme olarak tercih edilebilir.

Firmamız wavin İstanbul bayi olarak sizlere sunduğu yerden ısıtma sistemleri kapsamında ek bir hizmet olarak ürün sunumları da gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda sistemler için gereken şekilde Wavin strafor, termostatik vana, oda termostatı, kenar izolasyon bandı, boru ve kollektör gibi birçok farklı malzeme de wavin İstanbul bayi üzerinden temin edilebilir.

Wavin İstanbul Bayileri İle Nasıl İletişim Kurulabilir?

Sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması, teknik servis hizmetlerinin verilmesi veya gereken malzemelerin temin edilmesi gibi birçok farklı noktada wavin İstanbul bayileri üzerinden hizmet alınabilir. Bu kapsamda kentin Sarıyer veya Kadıköy gibi herhangi bir ilçesinde ikamet eden İstanbul vatandaşları, Hak Enerji olarak firmamız ile iletişim kurmaları vasıtasıyla bu hizmetleri talep edebilir.
Wavin İstanbul bayi ile iletişim kurabilmek açısından özellikle Wavin marka sayfası üzerinde yetkili teknik servis bayi işletmeleri kolaylıkla öğrenilebilir. Bu sayede alınan bilgiler ile birlikte telefon, mail veya internet iletişim hattı kullanarak kolaylıkla servis hizmeti ve uygulama hizmetleri talep etmek mümkün olacaktır.

                                                             
Wavin Yerden Isıtma
Çok uzun yıllar öncesinde Türkiye'de nitelikli ve özel malzemeler sayesinde tesisat boruları gibi üretimler gerçekleştirerek sektöre giren Pilsa markası, süreç içerisinde çok büyük değişimler yaşamayı başardı. Bu kapsamda bir Hollanda firması olarak Wavin ile birleşim gerçekleştiren marka, bu süreç sonrasında da yerden ısıtma sistemleri konusunda hizmetler vermeye başladı. Bu önemli hizmetlerden biri olan wavin yerden ısıtma sistemleri de Hak Enerji firması tarafından da uyguladığımız ısıtma sistemlerinden birini oluşturmaktadır.
Wavin yerden ısıtma aslında Hollanda merkezli ve Türkiye'de faaliyetlerine devam eden Wavin markasının Chemidro sistemi ile gerçekleştirdiği ortaklık sayesinde ortaya çıkmıştır. Bu ortaklık sayesinde elde edilen yerden ısıtma sistemlerinde de aslında klasik birçok farklı markanın sunduğu ısıtma sistemlerine göre çok önemli yenilikler ile hizmet verilmektedir.
Bu yenilikler açısından örnek olarak çok uzun yıllardır Wavin markası tarafından sunulan konvansiyonel sistemlerde kullanım görülen Pe-XB ve Pe-RT boruların tedariği ile sistem çözümleri gerçekleştirilmeye başlandı. Yani bu sayede özellikle Wavin Pe-RT boru malzemeleri sayesinde de wavin yerden ısıtma sistemlerinde çok daha yüksek bir kalite ve çok daha sağlıklı bir ısınma sonucu elde etme fırsatı ortaya çıkıyor.

Yenilenen Wavin Yerden Isıtma Sistemleri

Wavin markasının gerçekleştirdiği tüm ortaklıklar ve yaşadığı tüm değişimler ile birlikte wavin yerden ısıtma sistemleri de çok daha özel ve güçlü bir hale gelmeyi başardı. Bu kapsamda özellikle bahsedildiği şekilde wavin yerden ısıtma borularının kullanımının getirdiği yenilik, sistemin çok daha güçlü, konforlu ve ekonomik bir şekilde ısıtma sağlamasını mümkün hale getirdi.
Aslında markanın sunmuş olduğu en önemli avantajlar sadece kullanılan yerden ısıtma boruları değil bunun yanında yine marka tarafından sunulan yeni ısı yalıtım panelleri, kenar izolasyon malzemeleri, şap katkı maddesi, yeni paslanmaz kollektörler ve termostatlar gibi birçok parça sayesinde ortaya çıkmaktadır. Bu parçaların ve sistemlerin her biri Hak Enerji olarak gerçekleştirdiğimiz wavin yerden ısıtma sistemleri içerisinde de mutlak olarak yerini almaktadır.

Yenilenen parçalar, yenilenen sistemler ve değişimin net bir şekilde ortaya çıktığı wavin yerden ısıtma uygulamaları evlerde daha yüksek konfor ve sağlıklı ısınma ile kendini göstermektedir. Bu amaçla öncelikle evlerde ve isteğe bağlı olarak müstakil yapılar, mağazalar, okullar veya işletmelerde de kurulabilen sistemler aynı kullanım fırsatını ortaya çıkarmaktadır.

Düşük Enerji Tüketimi İçin Wavin Yerden Isıtma

Isıtma sistemlerinin kullanılmasında ev veya işletme sahiplerinin en çok önem verdiği noktalar arasında kullanılan yakıt miktarı yer almaktadır. Çünkü kullanılan yakıt miktarı artış gösterdiği sürece enerji sarfiyatı artış gösterir ve daha yüksek bir ısınma faturası ile karşılaşma sorunu ortaya çıkacaktır. Bu noktada da düşük enerji tüketimi sağlayan wavin yerden ısıtma alternatif kalorifer ve radyatör sistemlerine göre çok daha faydalı ve ekonomik görünmektedir.

Genel noktada bakıldığında da yerden ısıtma sistemi çok eski bir sistem olsa da günümüzde tekrar popüler bir hale gelmiştir ve özellikle ekonomik olduğu için tercih edilmektedir. Çünkü klasik radyatörlü bir kalorifer sistemi içerisinde çok daha yüksek su sıcaklıkları elde edilmesi için çok daha fazla enerjiye yani daha fazla yakıt kullanımına ihtiyaç bulunur. Ancak wavin yerden ısıtma sistemleri daha düşük bir enerji sarfiyatı ile daha düşük su sıcaklığı sayesinde istenilen sıcaklık derecelerinin ortamda elde edilmesini sağlar.

Yerden ısıtma sistemlerinde zeminde Wavin strafor malzemeleri ile yalıtım sağlanırken, üst kısmında Wavin Pe-RT boru malzemeleri döşendiğinde de tamamen yalıtılmış ve ideal bir ısıtma wavin yerden ısıtma sistemi sağlanır. Bu sistem, ısının alan içerisinden kaçma ihtimalini çok düşük bir noktaya çektiği için zeminden yukarıya doğru ulaşan ısı, daha sağlıklı ve ekonomik bir ısıtmaya imkan sağlar. Yani wavin yerden ısıtma sistemleri, alternatifi olabilecek radyatörlü ısıtma sistemlerine göre daha verimli ve ekonomik bir kullanım sağlamaktadır.

Wavin Yerden Isıtma İle Sağlıklı Kış Mevsimleri

Kış mevsimlerinde özellikle bir ev içerisinde ısıtmanın elde edilmesi açısından yüksek bir enerji kullanımı ile kalorifer peteklerinin ısıtılması ve peteklerin ısıyı evin içine doğru uzun bir süre içerisinde ulaştırması gerekir. Fakat wavin yerden ısıtma sistemleri kullanıldığında, bu ısı zeminden hızlı bir şekilde yukarıya doğru ulaşmaya başlar ve istenen ideal sıcaklık çok daha kısa sürede elde edilir.
Aslında sadece ekonomik açıdan ve fiziki kullanım açısından değil yerden ısıtma sistemleri sağlık açısından da önemli bir fayda oluşturmaktadır. Hak Enerji firması olarak bu noktayı her zaman ön planda tuttuğumuz için wavin yerden ısıtma sistemlerinin evlerde ve işletmelerde uygulanmasına önem gösteriyoruz. Bu sistem, ısının vücuda ayaklardan alınmasını ve vücudun daha sağlıklı bir şekilde ısınmasını sağlamaktadır.

Fizyolojik olarak insanlar kış mevsiminde daha iyi ısınmak ve sağlığını korumak için kalın çoraplar ve patikler gibi giysiler giymek ister. Çünkü ayaklar ideal bir şekilde ısındığında, vücut daha güçlü bir şekilde ısınabilir ve korunabilir. Bu kapsamda da wavin yerden ısıtma sistemleri sayesinde zeminden gelen ısı ayakların öncelikli olarak ısınmasını ve vücudun daha sağlıklı yani daha hızlı bir şekilde ısıtılmasını sağlamaktadır.

Pratik Ve Kontrollü Wavin Yerden Isıtma Sistemleri

Chemidro ile gerçekleştirilen birleşim sayesinde wavin yerden ısıtma sistemleri çok daha ideal bir otomasyon sistemi ile kullanılır hale gelmiştir. Bu otomasyon sistemi içerisinde özellikle debi ayarlı vanalar ve oda termostatları uzaktan kontrol avantajı gibi birçok avantaj ile ısıtma sistemlerinin istenilen pratik kontrol ile kullanılmasını sağlamaktadır.
Bilindiği üzere radyatörlü kalorifer sistemleri gibi sistemlerde kollektör vanalar tek bir noktadan kontrol edildiği için neredeyse tüm ev içerisinde sistemin açık veya kapalı olması gerekir. Ancak wavin yerden ısıtma sistemleri kapsamında kullanılan kollektör ve debi ayarlı vanalar sayesinde öncelikle suyun çıkış noktasında ısı ayarlamaları sağlanır. Sonrasında yapının her kısmı için ayrı ayrı kullanılan oda termostatları sayesinde de alanlar için özel ısı dereceleri elde edilir.

Wavin yerden ısıtma sistemlerinde debi ayarlı vana sayesinde örnek olarak salon ve oturma odasına sırasıyla 30 ve 35 derece sıcaklıkta su gönderimi sağlanabilir. Ancak sonrasında salon için oda termostatı ile 28 derece sıcaklık ve oturma odası için oda termostatı ile 32 derece gibi bir sıcaklık seçilerek, bu ideal sıcaklıklar hem farklı hem de hızlı bir şekilde elde edilebilir. Yani wavin yerden ısıtma sistemleri, istediğiniz her noktada farklı bir sıcaklık ile sağlıklı ve konforlu bir ısınma elde etmenizi ideal bir sistem ile sağlamaktadır.

Sunulan bu pratik kullanım wavin yerden ısıtma sistemleri için aslında daha verimli ve daha uzun ömürlü bir kullanın ortaya çıkmasını da sağlamaktadır. Aslında elde edilen bu tasarruf ve kaliteli kullanım net olarak enerji faturalarının ödenmeye başladığı dönemlerde görülmektedir. Bilhassa doğalgaz bağlantısı yani kombi kullanımı ile tümleşik şekilde kullanılan wavin yerden ısıtma sistemleri için bu nokta çok daha net bir şekilde ortaya çıkmaktadır.

Hak Enerji yaşam ve çalışma alanlarınızda wavin yerden ısıtma sistemleri kullanabilmeniz için son teknolojileri takip ederek, her zaman istenilen kaliteli hizmeti vermektedir. Bu kapsamda marka tarafından sunulan tüm yedek parçalar ve orijinal parçalar kullanılarak uygulamalar yapılmaktadır. Üstelik firmamız wavin yerden ısıtma sistemleri için sizlere uygulama, teknik servis ve bayi noktasında hizmetler sunmaktadır.