Wavin Kenar İzolasyon Bandı

Ana sayfa > Wavin > Wavin Kenar İzolasyon Bandı


SATIN ALMAK İÇİN N11 RESMİ MAĞAZAMIZI GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ


Kenar İzolasyon Bandı

Yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması sırasında zemine strafor kaplaması gerçekleştirilir. Bu döşemenin arkasında yatan temel amaç, zeminin yalıtılması ve zeminde oluşundan ısının alt kısma kaçmasının önlenmesidir. Bu noktada strafor malzemeleri ile yalıtım gerçekleştirirken, kenar kısımlarda kalacak boşlukların da wavin kenar izolasyon bandı ile kapanması, sulu ısıtma sistemlerinde mümkün olmaktadır.

Hak Enerji olarak gerçekleştirdiğimiz Wavin marka sulu yerden ısıtma sistemlerinde özellikle yine marka tarafından üretilmiş wavin kenar izolasyon bandı kullanımını sağlıyoruz. Bu malzeme yerden ısıtma sisteminde hiçbir noktada kaçak yaşanmadan ısının tamamının zeminden yukarıya ulaşmasını ve ideal bir şekilde ortamın ısınmasını sağlamaktadır. Çünkü sulu yerden ısıtma sistemlerinin mutlak amacı, ideal bir şekilde zeminden yukarıya çıkan ısı ile konforlu ve sağlıklı bir ısınmanın elde edilmesidir.

Wavin Kenar İzolasyon Bandı Nasıl Kullanılır?

Wavin kenar izolasyon bandı temel olarak 2 farklı çeşit üzerinden temin edilebilir. Bu ürünlerden ilki ideal üretim malzemesi ile birlikte yine ideal bir kalınlığa sahip olarak yüksek yapışkanlık seviyesiyle kullanılır. 8 milimetre kalınlığa sahip olması ile birlikte her makarası tüm strafor kenarlarını çevirecek şekilde ideal olarak büyük bir metrekareyi kaplayacak şekilde kullanılmalıdır.

Bir diğer wavin kenar izolasyon bandı ürünü ise aslında yapışkansız bir özelliğe sahiptir ve straforların kenar kısımlarında duvar ile birleştiği alanlarda kullanılarak tıpkı strafor gibi görev alır. Bu sayede zeminde yapılan kaplama hiçbir eksiği ve sıkıntısı kalmadan en yüksek kalite ile yalıtım sağlayacak bir yapı ortaya çıkarır.

Kullanımın gerçekleştirilmesi için özellikle istenilen herhangi iki çeşitten biri seçilerek siyah veya gri-mavi karışımı renkte olan bant tercihi yapılır. Aslında bu tercihlerin yapılmasındaki en önemli nokta, seçilen bandın kalınlığı ve ölçüleridir. Ürün seçildikten sonra öncelikle zeminde strafor kaplaması gerçekleştirilir. Strafor malzemelerinin döşenmesi sonrasında duvar ile arada kalan boşluklar kapatılırken, wavin kenar izolasyon bandı kullanılır ve bu sayede eksiksiz bir zemin yalıtım sağlanarak tam avantajlı bir yerden ısıtma elde edilir.

Wavin Kenar İzolasyon Bandı Uygulama Kolaylığı Sağlar

Temel olarak bir sulu yerden ısıtma sistemi uygulaması gerçekleştirilirken, straforlar ile duvarlar arasında kalan boşluklar ve şap alanlarının belirlenmesi için wavin kenar izolasyon bandı uygulaması gerekir. Bir tarafında folyo bir tarafında yapışkanlı yüzey bulunan bu bantlar, hızlı ve kolay bir şekilde uygulanarak sonuç elde edilmesine yardımcı olur.

Temel olarak wavin kenar izolasyon bandı uygulamasının sağlanması ile birlikte strafor ve üzerinde yapılan boru döşemelerinin tamamlanması için şap yapılırken avantaj elde edilir. Çünkü zemin kaplaması üzerinde şap döküldükten sonra zemin kapatılır ve bu kapatma sırasında boşluklar kalmaması için wavin kenar izolasyon bandı kullanılır. Üstelik dolgu işlemlerinin gerçekleştirilmesi için kenar noktalarda kullanılacak profil malzemelerin çok iyi bir şekilde yerine oturması ve sorunsuz kullanılması açısından da kenar izolasyon bandı çok önemli bir malzemedir.

Wavin Kenar İzolasyon Bandı Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Çeşit anlamında bahsedildiği şekilde wavin kenar izolasyon bandı iki farklı türe ayrılarak kalınlık, yapışkanlı olması, yapışkansız olması ve uzunluğa göre değişmektedir. Bu nedenle ürün fiyatları belirlenirken, bu özellikler ilk olarak göz önünde bulundurulur. Sonrasında yapılan sulu yerden ısıtma sisteminin uygulama ihtiyacına bağlı olarak ne kadarlık bir malzeme ihtiyacı bulunduğu da fiyatlarda etki oluşturmaktadır.

Hak Enerji olarak sulu yerden ısıtma sistemleri uygularken, wavin kenar izolasyon bandı miktarlarını hazırlanan projeye uygun bir şekilde belirliyoruz. Bu kapsamda da proje fiyatlandırması içerisinde marka üzerinden aldığımız ideal rakamlar ile fiyat sunumları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ürün sunumları sırasında da yine benzer bir yapı ile makara birimi üzerinden wavin kenar izolasyon bandı sunumları sağlıyoruz.  

Wavin Kenar İzalasyon BandıWavin Kenar BandıKenar İzolasyon BandıKenar İzolasyon Bandı FiyatKenar İzolasyon Bandı UygulamasıWavin Yapışkanlı Kenar BandıWavin 8mm*15cm Kenar BandıWavin Yapışkansız Kenar BandıWavin Kenar Bandı Metre FiyatıWavin Marka Kenar Yalıtım BandıWavin Marka Isı Yalıtım BandıWavin Yerden Isıtma Kenar BandıYapışkanlı Wavin Marka Kenar BandıWavin Yalıtım Bandı FiyatlarıWavin Folyolu Kenar Bandı