Danfoss Kenar İzolasyon Bandı

Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Kenar İzolasyon Bandı

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

yerden ısıtma malzemeleri

Danfoss Kenar İzolasyon Bandı

Zemin üzerinde strafor döşemesi, ısıtma boruları döşemesi ve şap botunu kaplanması sonucunda elde edilen yerden ısıtma sistemlerinde en önemli ayrıntılardan birisi zemin yalıtımının çok nitelikli bir şekilde yapılmış olmasıdır. Bu amaçla zeminde özel bir şekilde üretilen strafor ürünleri kullanılırken, straforların kenar ve köşelerinde kalan tüm boşlukların da eksiksiz şekilde kapatılması için danfoss kenar izolasyon bandı kullanılabilir.

Sulu yerden ısıtma sistemlerinin döşemesi sırasında strafor parçaları her biri 1 metrekare boyuta sahip olarak yan yana getirildiğinde, zeminde bir kaplama gerçekleştirilir. Zeminde köşe noktalar, girintili ve çıkıntılı alanlar gibi kısımlarda zemin straforları boşluklar oluşturabileceği için bu boşlukların da mutlaka kapanması önemlidir. Ortaya çıkan bu boşlukların kapanması açısından markanın sulu yerden ısıtma sistemlerinde kullanılmak üzere özel bir şekilde üretilmiş danfoss kenar izolasyon bandı ürünleri kullanılır.

Danfoss Kenar İzolasyon Bandı Çeşitleri

Danfoss markası onlarca yıldır yerden ısıtma sistemleri açısından farklı ürünler ve daha yüksek kaliteler ile hizmetler vermektedir. Marka tarafından üretilen her ürün sistemin daha ekonomik ve sağlıklı bir hale gelmesine yardımcı olurken, danfoss kenar izolasyon bandı ürünü sayesinde de tam yalıtım sağlayan bir zemin döşemesi imkanı doğmaktadır.

Yerden ısıtma sağlanırken, zeminde yapılan döşemenin tam bir yalıtkanlık oluşturması ve ısıyı asla alt tarafa geçirmemesi gerekir. Çünkü ısının zeminin altına doğru kaçması, hem daha fazla yakıt sarf edilmesine hem de ortamın istenilen derecede ve konforlu bir şekilde ısınmamasına neden olur. Bu açıdan iyi bir yalıtım gerçekleştirmek için Danfoss yerden ısıtma straforu ürünleri kullanırken, bazı noktalarda ayrıntılar ve köşeler gibi kısımlarda eksiklikler ve açıklıklar kalma durumu ile karşılaşılmaktadır.

Zemin döşemesinde karşılaşılan bu boşlukların eksiksiz şekilde kapatılması için kullanılabilecek danfoss kenar izolasyon bandı ürünlerinde 2 farklı çeşit bulunmaktadır. Ürün çeşitlerinden ilki yapışkanlı kenar izolasyon bandı olmak ile birlikte kendinden yapışkanlı özelliği ile kullanıldığı noktada hem zemine hem de duvar kenarlarına güçlü bir şekilde yapışarak, aynı zamanda da straforun üzerine yapışmasına imkan tanır.

Diğer ürün çeşidi ise yapışkansız danfoss kenar izolasyon bandı olarak tercih edilebilir. Her iki ürün de bir makara halinde temin edilirken, örneğin bir evde döşeme gerçekleştirilmesi sırasında duvar kenarlarında, kolon ve kapı kenarları gibi noktalarda girintili çıkıntılı ayrıntıların kapanması için danfoss kenar izolasyon bandı ürünleri kullanılabilir.

Danfoss Kenar İzolasyon Bandı Nasıl Temin Edilir?

Hak Enerji olarak sizlere sunduğumuz danfoss kenar izolasyon bandı bahsedildiği şekilde bir makara boyutunda temin edilebilir. Temin edilen her paket içerisinde takriben 50 metre uzunluğunda bant yer alırken, örnek olarak 6x8 metre boyutlarında bir odanın tüm duvar kenarlarını çevirmek için bir makara ürün gayet yeterli olacaktır. Bu şekilde bir ürün hesaplaması gerçekleştirildikten sonra ürünler web sayfamız üzerinden temin edilebileceği gibi bağımsız uygulamalar açısından işletmelerimiz üzerinden de temin edilebilir.

Firmamız tarafından sunulan danfoss kenar izolasyon bandı ürünleri bahsedildiği şekilde 50 metre makaralar halinde sunulurken, ürünler ithal olarak yurtdışından gelmektedir. Çünkü bu ürünler patenti markaya ait olmakla birlikte bizzat Almanya veya farklı ülkelerdeki fabrikalarında üretilmektedir. Bu açıdan ürün fiyatlarında da yurtdışından getirilen ürünlere bağlı olarak güncel döviz kurları ve marka tarafından belirlenmiş güncel rakamlar göz önünde bulundurulur.

Örnek olarak 3 oda ve 1 salondan oluşan bir konut içerisinde yerden ısıtma sistemleri uygulaması yapılacak ise takriben 4 veya 5 top danfoss kenar izolasyon bandı ürünü temin edilmesi gerekecektir. Bu noktada firmamız sizin için uygun bir fiyat politikası sağlayarak, bütçe dostu bir alışveriş yapmanıza yardımcı olacaktır.


Danfoss Kenar İzalasyon BandıDanfoss Kenar BandıKenar İzolasyon BandıKenar İzolasyon Bandı FiyatKenar İzolasyon Bandı UygulamasıDanfoss Yapışkanlı Kenar BandıDanfoss 8mm*15cm Kenar BandıDanfoss Yapışkansız Kenar BandıDanfoss Kenar Bandı Metre FiyatıDanfoss Marka Kenar Yalıtım BandıDanfoss Marka Isı Yalıtım BandıDanfoss Yerden Isıtma Kenar BandıYapışkanlı Danfoss Marka Kenar BandıDanfoss Yalıtım Bandı FiyatlarıDanfoss Folyolu Kenar Bandı