Danfoss Kontrol Paneli

Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Kontrol Paneli

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ


yerden ısıtma malzemeleri

Danfoss Kontrol Paneli

Sulu yerden ısıtma sistemlerinde uzaktan kontrol gerçekleştirebilecek şekilde kullanılan oda termostatları, kablolu veya kablosuz olarak sistem içerisinde yer alabilir. Örnek olarak Danfoss sulu yerden ısıtma sistemi kurulumu gerçekleştirilirken, yine markanın sunduğu oda termostatları her oda içerisinde kablolu veya kablosuz olarak kullanılabilir. Oda termostatı üzerinde verilen konutun gerçeğe dönüşmesi için de danfoss kontrol paneli devreye girer ve kontrol ünitesi aldığı sinyal sayesinde sıcaklık kontrolünü oluşturur.

Normal koşullarda sisteme bağlı şekilde her odada yer alan oda termostatları, sıcaklığı odada direkt olarak kontrol ediyor gibi düşünülebilir. Fakat elbette ki böyle bir işleve sahip olmadıkları için sadece danfoss kontrol paneli ile bağlantılı şekilde verdikleri komutun gerçeğe dönüşmesini sağlarlar. Çünkü danfoss kontrol paneli oda termostatı üzerinden komut yani sinyal alarak çalışan bir mekanizmadır. Bu bağlamda da aslında kontrol paneli, termostatlar ile kollektör arasında en önemli aracıyı oluşturmaktadır.

Danfoss Kontrol Paneli Çeşitleri

Danfoss markası tarafından sunulan kontrol paneli ürünlerinde yine kablolu olarak kullanılabilecek veya kablosuz olarak kullanılabilecek iki farklı mekanizma bulunmaktadır. Seçilen kablolu danfoss kontrol paneli elektrik vasıtasıyla sisteme dahil olur ve tek bir noktada tüm kabloların birleşmesi ile çalışma sergiler. Bilindiği üzere Danfoss oda termostatı ürünlerinde de kablolu kullanım gerçekleştirilmiş ise bu kablolar her odadan gelerek kontrol paneli üzerinde birleşir. Kontrol paneli kollektör bağlantısı gerçekleştirilmesi ile birlikte oda termostatlarından gelen sinyalleri kablolu olarak alır ve kendi üzerinde gerçeğe dönüştürerek, sıcaklık kontrolü elde edilmesini sağlar.

Diğer çeşit olan kablosuz danfoss kontrol paneli ise yine uygulamada yer alan kablosuz oda termostatları ile sezgisel bir bağlantı oluşturarak çalışır. Yani sezgisel bağlantıdan ibaret olan bir kablosuz bağlantı veya bluetooth bağlantısının sağlanması ile cihazların birbirine ulaşabilmesidir. Örneğin, oda termostatları kablosuz bağlantı vasıtasıyla bir kumanda ve akıllı telefon üzerinden yönetildikten sonra termostata verilen komut yine aynı kablosuz bağlantı vasıtasıyla danfoss kontrol paneli üzerine gönderilir. Kontrol paneli bu komutları aldıktan sonra verilen sinyale bağlı şekilde sistemin gereken ısıyı oluşturacağı kapsamda çalışmasına yardımcı olur.

Danfoss Kontrol Paneli Nasıl Seçilmelidir?

Danfoss kontrol paneli seçimi gerçekleştirirken aslında uygulanan tesisatlarda seçimler tamamen müşteri isteklerine bırakılabileceği gibi ayrılan bütçenin sunduğu imkanlara bağlı olarak da seçimler gerçekleştirilebilir. Özellikle kablosuz kontrol üniteleri, oda termostatları ile daha pratik ve uzaktan kontrollü bir bağlantı gerçekleştirildiğinden dolayı daha avantajlı görülmektedir. Fakat kablosuz kontrol paneli kullanımında standart olarak kablolu kullanıma göre daha yüksek fiyatlar ortaya çıkabilmektedir.

Sulu yerden ısıtma sistemlerinin kurulması sırasında danfoss kontrol paneli kullanımı temel olarak bir gereklilik oluşturmaktadır. Çünkü kontrol paneli vasıtasıyla oda termostatlarının işlevini yerine getirmesi mümkün olmaktadır. Bu nedenle direkt olarak bütçenize bağlı şekilde veya kullanım isteğinize bağlı olarak ürün seçimlerini gerçekleştirmeniz gerekir.

Danfoss Kontrol Paneli Fiyatları

Sulu yerden ısıtma mekanizmaları içerisinde bulunan her malzeme gibi danfoss kontrol paneli açısından da ürün çeşitliliğine bağlı olarak fiyatlarda da değişimler ortaya çıkmaktadır. Fakat firmamızın sizler için sunduğu hizmet memnuniyeti politikasına bağlı olarak bu ürünlerde kablolu veya kablosuz kullanım değişimi görülse de çok yüksek bir fiyat farklılığı ortaya çıkmamaktadır.

Hak Enerji olarak danfoss kontrol paneli gibi her ürünü ithal bir şekilde yurtdışından markanın kendi fabrikaları üzerinden temin ediyoruz. Bu nedenle fiyatlar güncel bir şekilde firma üzerinden alınırken, garantili olarak sizlere sunulan bu ürünlerde kaç adet temin ettiğiniz veya temin ettiğiniz ürünün boyutlarının ne olduğu gibi ayrıntılar fiyat belirlemeleri yapılmasını sağlamaktadır.


Danfoss Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıDanfoss Yerden Isıtma Kontrol PaneliDanfoss Ana Kontrol PaneliDanfoss Kablolu Kontrol PaneliDanfoss Kontrol Paneli FiyatıDanfoss 24V Kontrol PaneliDanfoss 6 Kanallı Kontrol PaneliDanfoss 10 Kanallı Kontrol PaneliDanfoss Kontrol Ünitesi FiyatlarıDanfoss Sıcaklık Kontrol PaneliKablosuz Kontrol Paneli Danfoss Marka