Danfoss Oda Termostatı

Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Oda Termostatı

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ


danfoss yerden ısıtma kollektörü

Danfoss Oda Termostatı ( Danfoss RET2000MS Kablolu Oda Termostatı )

Isı enerjisi oluşturan bir sistemin kontrollü bir şekilde kullanılması, yakıt sarfiyatının daha düşük olmasını sağlar. Isının yer aldığı her sistemde de ayarlamanın kontrollü bir şekilde sürdürülmesi için termostat kullanılır. Tıpkı firmamızın sunduğu Danfoss yerden ısıtma sistemlerinde danfoss oda termostatı kullanılması da bunu amaçlamaktadır.

Danfoss oda termostatı bir oda içerisinde zemine döşenmiş yerden ısıtma tesisatına bağlı olarak kullanılır ve odanın içerisinde istenilen sıcaklığın elde edilmesini sağlar. Termostat, mekanik olarak veya dijital olarak kullanılan yapısıyla sıcaklık değerlerini oluşturmanızı ve bu değerlerin korunmasını sağlamak için tesisat ile bağlantılı şekilde kullanılır. Yani tesisat üzerinden gelen sıcak suyun ne kadar bir ısı yayması gerektiği ve sirkülasyonun hangi sürede devam etmesi gerektiği gibi ayrıntılar termostat sayesinde belirlenir.

Danfoss Oda Termostatı Çeşitleri

Termostat aslında statik bir yapıya sahiptir ve içerisinde bulunan bir nevi sigorta ile tesisat üzerinde belirlenen sıcaklığa ulaşıldığında tesisatın çalışmasını durdurur ve sıcaklık düştüğünde tekrar çalışarak istenilen sıcaklığa yeniden ulaştırır. Yani bir nevi istenilen sıcaklığın üstüne çıkılmamasını da sağlar. Bu bağlamda Danfoss RET2000MS Kablolu Oda Termostatı kullanıldığında da yerden ısıtma sistemlerinde örnek olarak 3+1 boyutlarında bir ev içerisinde her kısmın kendine has bir şekilde belirli bir ısıda kalması sağlanabilir.

Danfoss oda termostatı bahsedilen bu yapıyı sağlayabilecek şekilde iki farklı çeşit ile üretilmiştir. Bu çeşitlerin her biri standart olarak sıva üstü şekilde kullanılabilir ve birinde kablolu kullanım diğerinde kablosuz kullanım özellikleri bulunmaktadır. Bir sulu yerden ısıtma tesisatı döşemesi gerçekleştirilirken kullanılacak danfoss oda termostatı konusunda, kablolu ya da kablosuz seçimlerin yapılması tamamen kullanıcının bütçesine ve isteğine bağlı olarak ortaya çıkacaktır.

Danfoss Oda Termostatı Kullanımı

Kablosuz oda termostatı, daha fazla tercih edilen çeşitlerden biri olmakla birlikte 24/220 volt enerji ile çalışırken, en büyük avantajı tesisat ile bağlantısı için bir kablo kullanılması gerekmemesidir. Bu sayede duvarda örnek olarak aydınlatma anahtarlarının yanında küçük bir kutu olarak bu termostat kullanılabilir. Termostat, her oda içerisinde birer adet kullanılacak şekilde kablosuz yapısı ile 30 metreye kadar mesafeden sıcaklık kontrolü gerçekleştirmeye imkan sağlar.

Yeni teknolojiler ile üretilmiş akıllı kontrol mekanizması oluşturan sulu yerden ısıtma sistemlerinde çoğu zaman kablosuz danfoss oda termostatı kullanımı görülmektedir. Akıllı bir kumanda veya akıllı telefon gibi cihazlar sayesinde uzaktan yönetilebilen bu termostatlar, akıllı sisteme dahil olduğunda siz evde olmasanız dahi termostatların kontrol edilmesini ve ısınmanın istenilen dereceye ulaşmasını sağlamaktadır.

Danfoss RET2000MS Kablolu Oda Termostatı Belirli bir kalite standardına sahip ve her zaman rahatlıkla kullanılabilecek diğer çeşit olan kablolu danfoss oda termostatı ise yine aynı şekilde 220 volt ya da 24 volt elektrik bağlantısıyla tesisata kablo vasıtasıyla bağlanmaktadır. Bu sayede sadece cihaz üzerinde bulunan butonların kullanılması ile sıcaklık değerleri değiştirilebilir ve her odada manuel kontrol ile kullanım gerçekleştirme imkanı sağlamaktadır.

Danfoss Oda Termostatı Fiyatları ( Danfoss RET2000MS Kablolu Oda Termostatı )

Sulu yerden ısıtma tesisatlarına bağlı olarak kullanılacak danfoss oda termostatı ürünleri genellikle tesisat içerisindeki bölüm sayısına göre temin edilir. Örnek olarak bir ev içerisinde 6 farklı bölümde bulunan yerden ısıtma tesisatı için 6 adet oda termostatı kullanılmalıdır. Bu durumda da 6 adet kablolu veya 6 adet kablosuz termostat temin edilebilir.

Hak Enerji olarak danfoss oda termostatı temin etmek istediğinizde, sizlere markanın kendi üretimi ile dünyanın dört bir tarafına ulaştırdığı bu garantili ürünleri sunuyoruz. İstenilen sayının belirlenmesi ile birlikte ürün alışverişlerinde en uygun fiyat avantajı sayesinde Danfoss RET2000MS Kablolu Oda Termostatı ürünleri bayilerimiz üzerinden temin edilebilir. Ayrıca firmamız tarafından da yapılan sulu yerden ısıtma uygulamalarında isteğinize bağlı olarak kablolu ya da kablosuz danfoss oda termostatı montajları sağlanabilir.


Danfoss Oda TermostatıDanfoss Oda Termostatı MontajıDanfoss Oda Termostatı Kullanım KlavuzuDanfoss Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?Danfoss Oda Termostatı FiyatıDanfoss Oda Termostatı KullanımıDanfoss Kablosuz Oda TermostatıDanfoss Yerden Isıtma Oda TermostatıDanfoss Kablolu Oda TermostatıDanfoss Oda Termostatı FiyatlarıDanfoss Oda Termostatı AyarlamaDanfoss Bayi Oda Termostatı SiparişDanfoss Kablosuz Termostat