Danfoss Şap Katkı Maddesi

Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Şap Katkı Maddesi

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

yerden ısıtma malzemeleri

Danfoss Şap Katkı Maddesi

Yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması adından da anlaşıldığı üzere zemin üzerinde yapılır. Bu kapsamda yeni bir inşaatta betonarme zemin üzerine veya çok uzun yıllar sonrasında bir mağazada seramik kaplı zemin üzerinde yerden ısıtma sistemi uygulanabilir. Her zemin üzerinde uygulanması mümkün olan bu sistem tamamlandıktan sonra yine zemin üzerinde yeni bir kaplama gerçekleştirmek açısından da şap beton dökümü yapılır. Bu şap beton harcının elde edilmesi sırasında daha güçlü bir yapı sağlamak açısından da danfoss şap katkı maddesi ile güvenilir bir sonuç elde edilebilir.


Danfoss şap katkı maddesi
özel bir kimyasal içeriğe sahip olarak üretilmiştir ve tesisatın tamamlanması sonrasında dökülecek şap harcının içerisine çok düşük oranda katıldığında dahi büyük bir sağlamlık elde edilmesine yardımcı olur. Şap katkı maddesi, izolasyon plakaları yani strafor döşemelerin üzerinde boru bağlantıları tamamlandıktan sonra son noktada tüm tesisatın üzerini kapatacak şekilde döşenir. Bu sayede tesisat tamamlandıktan sonra zeminde yeniden kaplama uygulaması yapılabilecek düz bir yapı elde edilir.

Danfoss Şap Katkı Maddesi Nasıl Kullanılır?

Yerden ısıtma sistemlerinde öncelikle Danfoss yerden ısıtma straforu döşemesi sağlanır ve sonrasında yine markanın ürettiği yerden ısıtma borularının döşenmesi işlemi gerçekleştirilir. Bu sayede zemin yalıtımı elde edilerek, ısının alt tarafa geçmesi engellenirken, boru tesisatı sayesinde de sirkülasyon sağlayacak bir uygulama yapılır. Bu uygulama gereken tüm yedek parçalar ile birlikte tamamlandıktan sonra artık zeminin tekrar eskisi gibi düz ve dayanıklı bir hale getirilmesi gerekir.

Zeminde sıradan ve ince bir şap betonu dökülmesi, ilerleyen süreçte çatlamalar ya da darbeler sonucunda yerden ısıtma borularının ve strafor parçalarının zarar görmesine neden olabilir. Bu nedenle çok daha sağlam bir zemin elde edilmesi gerekir. Sağlam bir zemin için de yere dökülecek şap betonu içerisinde danfoss şap katkı maddesi kullanarak daha yüksek bir sağlamlık ile zemin kaplaması yapılabilir.

Danfoss şap katkı maddesi yapısı gereği içerisinde bulundurduğu katkılar ile birlikte dayanıklılığı en üst seviyeye ulaştırmaktadır. Bir uygulamada zemin üzerine dökülecek şap kalınlığı, doğru olarak belirlendikten sonra şap katkı maddesi belirli bir oran ile şap beton harcı içerisine katılır ve daha kaliteli bir harç elde edilir. Genellikle bu kullanım sırasında oransal olarak her metrekare alanda dökülecek birim santimetre şap kalınlığı için 0,035 kilogram danfoss şap katkı maddesi kullanılması doğru olacaktır.

Danfoss Şap Katkı Maddesi Hangi Avantajları Sağlar?

Şap harcı içerisinde danfoss şap katkı maddesi kullanıldığında, daha akışkan ve daha kolay işlenebilen bir harç elde edilebilir. Zemine dökülen bu harcın olabildiğince homojen ve pürüzsüz bir yapı sağlayabilmesi, ileride yapılacak fayans ya da parke gibi döşemeler için avantaj sağlayacaktır. Bu nedenle harca katılan danfoss şap katkı maddesi homojen bir harç elde edilmesini sağlar.

Yerden ısıtma sistemi ısının yukarıya doğru ulaşmasını sağlarken, katkı maddesi bulunmayan sert bir betonarme yapı döküldüğünde ısı yukarıya ulaşmakta zorluk yaşayabilir. Fakat danfoss şap katkı maddesi kullanıldığında, ısı zeminden yukarıya çok daha güçlü bir şekilde ulaşabilir. Yani ısının doğru şekilde iletilmesi avantajı elde edildiğinde, daha ekonomik ve sağlıklı bir ısınma sonucu ortaya çıkar.

Harç betonu hazırlanırken danfoss şap katı maddesi kullanıldığında, tercih edilen su/çimento oranlarında büyük bir dengeleme elde edilmesine yardımcı olur. Bu durumda zemine dökülen şap betonu, ilerleyen süreçte çok daha zor kırılacak ve sağlam yapısını koruyacaktır. İçeriği sayesinde de insan sağlığına zarar vermeyen ve zehirli gazların ortaya çıkmasına neden olmayan danfoss şap katkı maddesi yanmaz bir özelliğe sahiptir ve içeriğinde klorid gibi zararlı maddeler bulundurmaz.

Danfoss Şap Katkı MaddesiDanfoss Şap Katkı Maddesi FiyatDanfoss Yerden Isıtma Şap Katkı MaddesiDanfoss Yerden Isıtma Şap Katkı Maddesi FiyatDanfoss Şap Katkısı FiyatlarıDanfoss Şap Katkısı Ne İşe Yarar?Danfoss Yerden Isıtma Şap TozuYerden Isıtma Şap Katkı FiyatıDanfoss 10kg Şap Katkı MaddesiDanfoss Zeminden Isıtma Şap SıvısıDanfoss Şap Katkısı kg Fiyatı