Danfoss Yerden Isıtma Straforu

Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Yerden Isıtma Straforu

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

yerden ısıtma malzemeleri

Danfoss Yerden Isıtma Straforu

Yerden ısıtma sistemleri, ısının zeminde dolaşan sıcak su ile elde edildiği bir sistem olarak uygulanmaktadır. Yerden ısıtma boruları içerisinde dolaşan sıcak su, bahsedilen zemin ısısının elde edilmesini sağlarken, bu boruların zeminde düzenli bir şekilde yerleşimi için de strafor döşemesi sağlanır. Bu nedenle danfoss yerden ısıtma straforu ürünleri de marka tarafından sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması için nitelikli bir şekilde sunulmaktadır.

Danfoss yerden ısıtma straforu zemin üzerinde döşeme gerçekleştirerek, zeminde bir yalıtımın elde edilmesini ve aynı zamanda yerden ısıtma borularının sağlıklı şekilde döşenmesini sağlar. Bu açıdan firmamız tarafından gerçekleştirilen sulu yerden ısıtma sistemi uygulamalarında Danfoss marka kalitesi ile hizmet verilirken, yine marka tarafından üretilmiş danfoss yerden ısıtma straforu kullanımı tercih edilir.

Danfoss Yerden Isıtma Straforu Özellikleri

Strafor genel özellikleri ile birlikte zemin üzerinde döşeme gerçekleştirilerek yan yana geldiğinde, boşluk bırakmayan ve yalıtım oluşturan bir malzemedir. Bu tanıma bağlı olarak danfoss yerden ısıtma straforu ürünleri de aynı avantajı sağlayacak şekilde üretilmiştir. Özel bir şekilde dayanıklı ve yalıtkan bir malzeme seçimi yapılarak üretilen bu strafor, dansite yani gözenek boşluğu açısından da 30 veya 60 dansite gibi oranlar ile üretilmektedir.

Danfoss yerden ısıtma straforu kullanıldığı alanda pratik bir şekilde montaj işleminde avantaj oluşturmaktadır. Çünkü standart olarak metrekare boyutları sayesinde temin edilen bu ürünler, düz bir yapıya sahiptir ve zemin üzerinde yan yana yerleştirilerek döşenir. Strafor ürünlerinin kenar kısımlarında bırakılan pay sayesinde ürünler yan yana geldiklerinde birbirleri ile bütünleşerek hiç bir boşluk bırakmaz ve ısının hiçbir şekilde strafor arasından ya da altından kaçış gerçekleştirmesine izin vermez.

Danfoss yerden ısıtma straforu açısından bahsedilen bu teknik özellikler dışında aslında çok daha avantajlı özellikleri de yer almaktadır. Bu ürünler yerden ısıtma borularının çok daha kolay bir şekilde döşenmesi için aralarında gözenek yapısı bulundurur ve bu gözenek yapısı standart aralıklar halinde düzenlenmiştir. Ürün çok uzun ömürlü bir yapıya sahip olarak, döşeme yapılan noktada çok uzun yıllar boyunca çürüme ya da küflenme gibi bir durum oluşmadan kullanılabilir. Sunduğu yüksek yalıtkanlık sayesinde üzerinde dolaşan borular içerisindeki sıcaktan hiçbir şekilde alt tarafa geçmesine izin vermez.

Danfoss Yerden Isıtma Straforu Nasıl Temin Edilir?

Döşeme işlemlerinde belirtildiği üzere danfoss yerden ısıtma straforu kullanımı metrekare boyutlar ile üretilmiş ürünler sayesinde gerçekleştirilir. Bu açıdan bakıldığında örnek olarak 100 metrekare bir daire içerisinde sulu yerden ısıtma sistemi uygulanacak ise 100 metrekarelik bu alanı kaplayacak danfoss yerden ısıtma straforu temin edilmelidir.

Zemin üzerinde 100 metrekareyi tamamı ile kapatacak, yalıtım oluşturacak ve yerden ısıtma borularının düzenli şekilde döşenmesini sağlayacak strafor ürünleri temin edilirken, konut içerisinde veya yapı içerisindeki kolonlar, dönen köşeler ve kesim noktaları da hesaba katılarak, daha net bir belirleme yapılabilir. Fakat takriben bir yapının toplam metrekare boyutu neyse danfoss yerden ısıtma straforu açısından da benzer miktarda bir ürün temini gerekecektir.

Danfoss Yerden Isıtma Straforu Fiyatları

Gereken ürün miktarlarının belirlenmesi sonrasında danfoss yerden ısıtma straforu için temin edilecek ürünler firmamız üzerinden kolaylıkla talep edilebilir. Eğer bağımsız bir uygulama için sadece strafor ürünleri temin edilmesi gerekiyorsa, firmamızın Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası şubeleri üzerinde bu ürünler güncel fiyatları ile kolaylıkla metrekare boyutları üzerinden adet olarak alınabilir.

Hak Enerji firması olarak sizler için gerçekleştirdiğimiz yerden ısıtma hizmetlerinde de yine danfoss yerden ısıtma straforu ürünleri kullanımını tercih ediyoruz. Bu sayede de yine yapılan proje hazırlığı içerisinde kullanılacak strafor miktarları belirlenerek, fiyat hesaplamaları en uygun şekilde verilen hizmete yansıtılmaktadır.


Danfoss Yerden Isıtma Straforu FiyatıDanfoss Yerden Isıtma StraforuDanfoss Folyolu Yerden Isıtma StraforuDanfoss Folyolu StraforDanfoss StraforDanfoss Folyolu Strafor Fiyatları