Fraenkısche Bağlantı Rekoru

Ana sayfa > Fraenkische > Fraenkısche Bağlantı Rekoru

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Bağlantı Rekoru

Yerden ısıtma sistemleri adından anlaşıldığı üzere bir su tesisatının dolaşım sağladığı ve zeminden ısıyı yukarıya ulaştıran sistemlerdir. Bu nedenle standart olarak 16x2 veya 17x2 mm gibi kesitlerde yerden ısıtma boruları ile bir tesisat sağlanır. Bu tesisat döşemesi sırasında da boruların birbirleri ile bağlanacağı noktalarda mutlaka Fraenkische bağlantı rekoru gibi nitelikli ve ekstra sağlam bağlantı parçaları yer almalıdır.

Fraenkische bağlantı rekoru strafor üzerinde döşenen ısıtma borularının hiçbir kaçak oluşturmadan birbirine en sağlam şekilde bağlanması için kullanılır. Üç parçalı bir yapıya sahip olan bu eleman, birleşimin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için özel olarak kollektör bağlantısı sırasında da kullanılabilecek bir parçadır. Yani yerden ısıtma sistemlerinde su borularının herhangi bir nokta ile birleşmesi açısından bağlantı rekoru ihtiyacı bulunmaktadır.

Fraenkische Bağlantı Rekoru Nasıl Kullanılır?

Tesisat içerisinde boruların birleşimi açısından Fraenkische bağlantı rekoru kullanmak istediğinizde, üç parçalı bir yapıyla bu malzeme kademeli bir şekilde kullanılır. Malzemenin ilk parçası hortum ucu olmak ile birlikte bu parça hortuma bağlandıktan sonra üzerine geçirilen yüzük ile hortum ucuyla hortumun sıkı sıkıya birleşmesi sağlanır. Sonraki aşamada hortum üzerinden bağlantı ucuna gelecek şekilde bir somun yer alır. Bu şekilde bir araya gelen bağlantı rekoru, farklı bir boru üzerinde de aynı şekilde uygulanarak boru birleşimleri sağlandığında, somunlar vasıtası ile birbirlerine kenetlenen borular sızıntı, kaçak ve hava yapmayacak şekilde birleşir. 

Fraenkische Kollektör Bağlantı Rekoru Nasıl Kullanılır?

Borular için kullanılan bağlantı rekoru ile Fraenkische kollektör bağlantı rekoru birbirine benzer bir yapıya sahiptir. Kollektör bağlantı rekoru yine bir ucu boruya sabitlenecek şekilde hortum ucu ve yüzük ile sabitlenirken, üst kısma gelen somun sayesinde de kollektör için sağlam ve güvenilir bir bağlantı elde edilir.

Kollektör üzerinden tesisat borularına ulaşan su yüksek sıcaklığa sahip olduğu için özel bir şekilde üretilen kollektör bağlantı rekoru nikelaj kaplı bir yapıya sahiptir. ¾" ağız boyutuna sahip kollektörlerde sıkıntısız bir şekilde bağlantı gerçekleştirilirken bu rekor, yüksek sıcaklığa ve basınca dayanıklı şekilde sıkıntıyla karşılaşmadan kullanımı sürdürecektir.

Fraenkische Boru Bağlantı RekoruFraenkische Bağlantı RekoruFraenkische Marka Bağlantı RekoruFraenkische Bağlantı Rekoru Fiyatı