Fraenkische Kenar İzolasyon Bandı

Ana sayfa > Fraenkische > Fraenkische Kenar İzolasyon Bandı

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Kenar İzolasyon Bandı

Yerden ısıtma sistemlerinin temel malzemesi zemin straforu olmakla birlikte bu strafor girintili çıkıntılı olmayan zeminlerde duvar ile sıfır bir şekilde döşenmektedir. Fakat hem kenar boşlukları hem de strafor ile duvar arasında kalan küçük boşlukların sağlıklı bir şekilde doldurulması açısından da bir izolasyon malzemesi gerekir. Bu bağlamda da Fraenkische masası tarafından yerden ısıtma sistemlerinde kullanılmak üzere Fraenkische kenar izolasyon bandı ürünleri sunulmaktadır.

Fraenkische kenar yalıtım bandı özel bir şekilde dayanıklı bir yapıya sahip olarak üretilmiş olduğu için kullanıldığı alanda zeminin alt kısmına ısı geçirmeyecek üstün bir sağlamlık oluşturur. Farklı çeşitleri ile kullanılan bu bant, strafor ile birlikte kullanılabileceği gibi kenar kısımlarda tek başına dahi kullanılarak ısı geçirgenliğinin sıfıra indirilmesine yardımcı olur.

Fraenkische Kenar Yalıtım Bandı Çeşitleri Nelerdir?

Marka tarafından Almanya'da üretilen ve Türkiye'ye ithalat yoluyla gelen Fraenkische kenar yalıtım bandı 2 farklı çeşit ile birlikte temin edilebilir. Ürün çeşitleri arasında temel olarak yapışkanlı ve yapışkansız izolasyon bantları bulunur. Yapışkanlı bantlar duvar kenarlarında ve straforlar ile duvarlar arasında kalan boşluklarda zemine yapışarak strafor ile birleşir ve boşlukları tamamıyla kapatır.

Yapışkansız olarak üretilmiş Fraenkische kenar bandı ürünleri de yine strafor ile birlikte kullanıldığında bütünleyici bir yapıya sahip olarak tüm boşlukların ortadan kalkmasını sağlar. Her iki ürün çeşidi de bir makara olarak temin edildikten sonra genellikle ideal boyutta bir odanın kenar yalıtımlarının eksiksiz şekilde yapılmasını sağlamaktadır. 

Fraenkische Kenar İzolasyon Bandı Nasıl Kullanılır?

Pratik bir kullanım yapısı bulunduğu için makara halinde temin edilen bu izolasyon bandı, strafor ile bağlantılı veya bağlantısız olarak kullanılabilir. Örneğin, kendinden yapışkanlı 8x150 milimetre kesit boyutlarına sahip olan Fraenkische kenar bandı ürünleri, özellikle tüm işlemin tamamlanması sonrasında şap betonu dökülürken sızma yaşanmaması için kenarlarda mutlaka kullanılmalıdır.

Geçirgenliğine sahip olmayan bu bant, şap maddesinin zeminin üzerinde kalmasını sağlarken, tesisatı her noktadan korumak için kullanılır. Bu bağlamda temel olarak mutlaka bir gereklilik oluşturan malzeme, firmamız tarafından uygulanan sistemlerde bizzat kullanıldığı gibi ürün satışlarında da yapışkanlı ve yapışkansız olarak güncel fiyatlar ile sunulmaktadır. 

Fraenkische Kenar İzalasyon BandıFraenkische Kenar BandıKenar İzolasyon BandıKenar İzolasyon Bandı FiyatKenar İzolasyon Bandı UygulamasıFraenkische Yapışkanlı Kenar BandıFraenkische 8mm*15cm Kenar BandıFraenkische Yapışkansız Kenar BandıFraenkische Kenar Bandı Metre FiyatıFraenkische Marka Kenar Yalıtım BandıFraenkische Marka Isı Yalıtım BandıFraenkische Yerden Isıtma Kenar BandıYapışkanlı Fraenkische Marka Kenar BandıFraenkische Yalıtım Bandı FiyatlarıFraenkische Folyolu Kenar Bandı