Fraenkische Oda Termostatı

Ana sayfa > Fraenkische > Fraenkische Oda Termostatı

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Oda Termostatı

Termostat, bir ısı düzeneği içerisinde istenilen ısı derecesinin sabitlenmesini ve kontrol edilmesini sağlayan bir yapıdır. Bu standart kullanımı ile birlikte gündelik hayatta evinizde yer alan fırın, kombi, çay makinesi veya ızgara gibi her ürün içerisinde bulunduğu gibi sulu yerden ısıtma sistemlerinde de bulunur. Fakat bu sistemler içerisinde Fraenkische oda termostatı gibi özel bir mekanizma yer alır.

Fraenkische oda termostatı manuel veya dijital olarak kullanılabilecek yapısıyla çok pratik bir şekilde herhangi bir kısım içerisindeki ısının istenilen sıcaklık derecesinde sabitlenmesini ve korunmasını sağlar. Çünkü bilindiği üzere sulu yerden ısıtma sistemlerinde her odaya ulaşan bir sıcak su tesisatı yer alır. Bu tesisat içerisindeki suyun ısı derecesi termostat sayesinde belirlenerek korunabilir.

Fraenkische Termostat Çeşitleri Nelerdir?

Sulu yerden ısıtma sistemlerinde kullanılabilecek Fraenkische termostat ürünlerine bakıldığında, 2 farklı çeşit ile pratik bir tercih gerçekleştirilebilir. Bu ürünler birbirlerinden ayrı yapılarıyla standart veya control serisi içerisinde yer almakla birlikte her biri farklı fonksiyonlara sahiptir. Teknik açıdan her iki ürün de 24/230 volt üzerinden çalışırken, ısıtma ve serinletme ihtiyaçlarını karşılamak için tercih edilebilir.

İlk olarak bahsedilecek Fraenkische oda termostatı dijital yapısı ile birlikte kablosuz kullanım imkanı sağlar. Bu ürün dijital bir LCD ekrana sahip olmakla birlikte istenilen oda ısısının ayarlanması için kablosuz bir şekilde çevir-bastır mekanizması sayesinde kullanılmaktadır. Ürünün en büyük avantajı, ister ısıtma ister serinletme işleminin kontrolü için kullanım sağlanabilmesidir.

Aslında istenildiğinde zemin sensörü ile bağlantı gerçekleştirilir kullanılabilen bu oda termostatı haftalık zaman programı oluşturma gibi bir fırsat da sunar. Gündüz veya gece modunda kullanılabilecek bu Fraenkische termostat ürünü, yüksek kaliteli ve yerden ısıtma için en fazla tercih edilen ürünlerden birisidir.

Diğer Fraenkische oda termostatı ürününe bakıldığında ise standart olarak tercih edilen bu ürün de siyah çerçeveli ve kablolu bir kullanım sağlayarak yine dijital LCD ekranıyla çok pratik bir yapı sunmaktadır. Bu ürün standart bir yapıya sahip olduğu için sadece ısıtma işlemi gerçekleştirmek için kontrol avantajı sağlarken harici sensör ihtiyacı bulunmadan ekstradan bir kablo bağlantısı ile tesisatta uygulanır. Yine gündüz ve gece modunda kullanım imkanı sağladığı gibi haftalık programlama fırsatı sunmamaktadır.

Fraenkische Oda Termostatı Nasıl Uygulanır?

Sulu yerden ısıtma sistemi içerisinde Fraenkische oda termostatı kullanımı için öncelikle 2 ürün çeşidinden birinin tercih edilmesi gerekecektir. Bu tercihe bağlı olarak kablolu veya kablosuz kullanım oluşturan termostat türüne göre tesisata bağlanarak ilk ayarlamalar sağlanır. Bu ayarlama ile birlikte sonraki dönemde kullanıcının bağımsız bir şekilde gerçekleştirebileceği ısı ayarlaması için standart özelliklere sahip Fraenkische termostat ürünü optimize hale gelecektir.

Hem kablolu hem de kablosuz termostat ürünlerinde ayarlamalar termostat üzerinde bulunan çevir-bastır mekanizmasına sahip yumuşak kontrollü döner düğme sayesinde gerçekleştirilir. Bu noktada Fraenkische oda termostatı ürünleri hassas ve pratik bu kademeli kullanım sayesinde her odada istediğiniz ideal sıcaklığı sadece birkaç saniyede oluşturmanızı ve korumanızı sağlar.

Fraenkische Oda Termostatı Fiyatları

Fraenkische markası tarafından sunulan sulu yerden ısıtma sistemi malzemelerinin her biri Alman menşeili olarak kendi fabrikalarında üretilirken, Türkiye'ye ihracat yoluyla ulaştırılır. Bu noktada firmamız tarafından sunulan Fraenkische termostat ürünleri, ithalat bağlantısıyla gelen döviz bazlı rakamlar üzerinden fiyatlandırılır.

Firmamız tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda ürünler proje içerisinde belirli bir kalem olarak fiyata dahil edilir. Ayrıca firmamız Fraenkische bayii olarak yine istenilen her noktada kullanıcılara güncel fiyat listesi üzerinden kablolu ve kablosuz olarak Fraenkische oda termostatı ürünlerinin sunumunu yapmaktadır.  

Fraenkische Oda TermostatıFraenkische Oda Termostatı MontajıFraenkische Oda Termostatı Kullanım KlavuzuFraenkische Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?Fraenkische Oda Termostatı FiyatıFraenkische Oda Termostatı KullanımıFraenkische Kablosuz Oda TermostatıFraenkische Yerden Isıtma Oda TermostatıFraenkische Kablolu Oda TermostatıFraenkische Oda Termostatı FiyatlarıFraenkische Oda Termostatı Ayarlama