Fraenkische Yerden Isıtma Straforu

Ana sayfa > Fraenkische > Fraenkische Yerden Isıtma Straforu

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Fraenkische Yerden Isıtma Straforu

Zemin yalıtımı ile birlikte gerçekleştirilen ve ısının zeminden yukarıya yükselmesi sayesinde daha konforlu bir sonuç oluşturan yerden ısıtma sistemleri, bu zemin yalıtımı sayesinde daha güçlü bir hale gelmektedir. Yerden ısıtma boruları içerisinde dolaşım sağlayan sıcak su ile çalışan bu sistemlerde zemin yalıtımı sağlamak için de Fraenkische strafor ürünleri kullanılır. Strafor hem zemin yalıtımını sağlayan hem de döşeme işleminin düzenli bir şekilde yapılması için taban oluşan bir malzemedir.

Fraenkische markası yerden ısıtma sistemlerinin uygulanması için komplike olarak tüm malzemeleri bizzat kendi fabrikalarında üretmektedir. İthal bir şekilde Türkiye'ye giriş gerçekleştiren bu malzemeler, ülkemizde İstanbul, İzmir ve Ankara gibi kentlerde firmamız tarafından Fraenkische bayi olarak kullanıma sunulmaktadır. Yani firmamız hem sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulaması için bu ürünleri kullanmakta hem de talebe bağlı olarak Fraenkische yerden ısıtma straforu satışı yapmaktadır.

Fraenkische Yerden Isıtma Straforu Avantajları

Strafor temel olarak birçok farklı noktada yalıtım gerçekleştirmek için kullanılan bir malzeme olsa da kullanım alanlarına göre farklı üretim formları yer almaktadır. Örneğin, sulu yerden ısıtma sistemlerinde zemin yalıtımı ve zemin kaplaması için yerden ısıtma straforu kullanılır. Bu strafor, sulu yerden ısıtma sistemlerini sunan her marka tarafından üretildiği gibi Fraenkische strafor ürünleri de markanın sistemlerinde kullanılabilecek şekilde temin edilebilir.

Fraenkische yerden ısıtma köpüğü bir plaka halinde üretilmiş olmakla birlikte mantar başlı yapısı sayesinde bu başlıklar arasındaki kanallarda ısıtma borusunun döşenmesi için doğru yolları sağlar. Yükseklik açısından mantar tabakalar 20 milimetre kalınlığa sahip olmakla birlikte alt izolasyon tabakası ise 25 milimetre gibi bir kalınlığa sahiptir. Isı yalıtımı çok yüksek bir değer oluşturan bu malzeme, yanma riskine karşı da çok yüksek bir ısı dayanıklılığına sahiptir.

Firmamız sayesinde temin edebileceğiniz Fraenkische yerden ısıtma köpüğü malzemeleri, farklı boru ölçüleri olarak 16x2,00-16x2,20-17x2,00 veya 20x2,00 milimetre gibi boru kesitleri ile uygun kullanım sağlayabilir. Dansite oranlarına bakıldığında da ürünlerde 7.50-15-22,5-30 milimetre gibi kalınlıklar ile seçimler gerçekleştirilebilir. Bu kapsamda Fraenkische strafor ürünleri en ideal yerden ısıtma sistemlerinin uygulanabilmesi için mantar başlı yapısıyla şap betonuna karşı mukavemetli bir izolasyon yapısı sunmaktadır.

Fraenkische Yerden Isıtma Straforu Nasıl Kullanılır?

Kullanım yapısı çok pratik bir özelliğe sahip olan Fraenkische yerden ısıtma yalıtım levhası montaj aşamasında da çok büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Uygulama alanının kenar noktaları haricinde düz plakalar yan yana yerleştirildiğinde, kenar kısımlarından birbirlerine giriş gerçekleştiren bu plakalar aralarında hiçbir şekilde boşluk kalmayacak kapsamda zemin yalıtımı sağlar. Sonrasında uygulama alanının kenar noktaları, kolonların geçtiği noktalar ve kapı giriş çıkışları gibi noktalarda da kesilerek kullanılan strafor yine tamamlayıcı şeklinde kullanılır.

Fraenkische yerden ısıtma yalıtım levhası kullanılırken yine marka tarafından sunulan kenar izolasyon bandı kullanımı sayesinde de eksiksiz bir zemin izolasyonu sağlanır. Kolaylıkla döşenen bu malzeme üzerinde çok pratik ve sorunsuz bir şekilde oluşan mantar başlıklar arasındaki kanallar vasıtası ile yerden ısıtma borusu döşeme işlemleri de tamamlanabilir. 

Fraenkische Yerden Isıtma Straforu Fiyatları

Sulu yerden ısıtma sistemleri için en temel malzemeler arasında bulunan Fraenkische yerden ısıtma köpüğü metrekare boyutları üzerinden temin edilen bir malzemedir. Bu nedenle ürün temin edilmeden önce mutlaka uygulama yapılacak alanın zemin boyutlarının net bir şekilde hesaplanması gerekir. Bu sayede metrekare birim fiyatlar üzerinden ihtiyaç bulunan ürün rakamları temin edilerek satış ve uygulama için kullanım gerçekleştirilebilir. En güncel şekilde Fraenkische yerden ısıtma yalıtım levhası fiyatları marka tarafından sunulmuş katalog ve fiyat listesi içerisinde alınarak hesaplanmaktadır. 

Fraenkische Yerden Isıtma Straforu FiyatıFraenkische Yerden Isıtma StraforuFraenkische Folyolu Yerden Isıtma StraforuFraenkische Folyolu StraforFraenkische StraforFraenkische Folyolu Strafor Fiyatları