Bosch CR10 Modülasyonlu Oda Kumandası

Ana sayfa > Bosch > Bosch CR10 Modülasyonlu Oda Kumandası

Bosch CR10 Modülasyonlu Oda Kumandası


yerden ısıtma

Genel bakış

Oda sıcaklığı kontrolü

Modülasyonlu çalıştırma ile yakıt tasarrufu

Oda sıcaklığı ve hata kodlarının göstergesi

Avantajlar

Modülasyon

Modülasyonlu oda termostatı, oda sıcaklığı bilgisini kombiye ileterek, kombinin çalışma sistemini yönlendirir. Bosch kombi termostatı ile kombiniz tesisat suyu sıcaklığı yerine oda sıcaklığına göre çalışma hızını ayarlayabilir. Böylece, modülasyonlu termostat ile kombiniz açma-kapama esnasında harcanan enerjiden tasarruf sağlar ve çalışma ömrünü uzatır. Bosch CR10 kablolu oda termostatı, modülasyonlu çalışma prensibi ile yakıt tasarrufu yapmanızı sağlar.

Enerji Tasarrufu

Bosch CR10 oda termostadı, kombinizin çalışma sistemini yönlendirerek hem doğalgaz hem de elektrik tasarrufu yapmanızı sağlar. Oda termostadi modülasyonlu işletim yapısı sayesinde harcanan enerjide verimlilik sunarken yaşam alanları için de optimum konforu sağlar. Bu sayede, Bosch kombi termostat modelleri yüksek verimlilik değerlerini üstün performans ile buluşturur.

Kolay Kullanım

Bosch CR10 kablolu oda termostatı, oda sıcaklığı ve hata kodlarını kullanıcılara ekranından göstererek kullanım kolaylığı sağlar. Kompakt tasarımı ve kullanışlı arayüzü ile Bosch oda termostatı kullanıcıların konforunu sağlayarak kombinizin gereğinden fazla çalışarak daha çabuk yıpranmasını, yakıt ve elektrik tüketiminin artmasını engellemektedir.