Bosch EasyControl Akıllı Modülasyonlu Oda Kumandası

Ana sayfa > Bosch > Bosch EasyControl Akıllı Modülasyonlu Oda Kumandası

Bosch EasyControl Akıllı Modülasyonlu Oda Kumandası



yerden ısıtma malzemeleri

Genel bakış

İnternet üzerinden kontrol - Bosch EasyControl mobil uygulaması ile her an her yerden evinizin sıcaklığını kontrol etme konforu
Enerji Tüketim Göstergesi ve Tasarruf ipuçları
Geo-Fencing (Coğrafi Konum Alanını Belirleme)/ Kendiliğinde Öğrenme Bosch Akıllı termostatik vanaları ile bağımsız oda sıcaklığı kontrol

Avantajlar

Kolay Kullanım

Bosch EasyControl kablolu oda termostatının kullanıcı dostu akıllı kullanımı ve modern tasarımı sayesinde hem renkli dokunmatik ekranını hem de mobil uygulamasını kullanmak çok kolaydır. Bosch kombi oda termostatı modellerinin ihtiyaçlarınıza göre kolayca değiştirilebilen önceden ayarlanmış dahili programı bulunur. Sadece bir başlangıç ve bitiş tarihi gerektiren bir “tatil modu” sunar. Ayrıca evde olduğunuz ve olmadığınız zamanlar için farklı sıcaklık programı ayarlayabilirsiniz.

Tüm Odalarda Bağımsız Sıcaklık Kontrolü

EasyControl oda termostat modeli, her biri kendi program ve ayar sıcaklığına sahip 20 ısıtma devresine (ya da odaya) kadar kontrol imkanı sunar. Bu, istenilen bölgeyi istenilen zaman da ısıtarak doğru konfor sıcaklığına sahip olmanızı sağlarken enerji tasarrufu sağlar. Her bölgede ayrı ayrı sıcaklık kontrolü yapmak için opsiyonel Bosch Akıllı Termostatik Vanasının kullanılması gereklidir.

Geo-Fencing (Coğrafi Konum Alanını Belirleme)/ Kendiliğinde Öğrenme

Kendiliğinden Öğrenme ve Geo-fencing modları gibi akıllı fonksiyonlar, ısıtma sisteminin en verimli şekilde kullanılmasını sağlar ve enerji tasarrufu yapılmasına yardımcı olur. Özelliğin aktifleştirilmesiyle birlikte kombinizin zaman programı 7 gün boyunca takip edilir ve kaydedilir. Böylelikle bireysel günlük rutinleriniz EasyControl Akıllı Oda Kumandanız tarafından tanınır ve buna bağlı olarak konforunuz için en uygun sıcaklık otomatik olarak ayarlanır. Geo-fencing özelliği sayesinde, konutunuz etrafında bir mesafe yarıçapı tanımlanır. Evinizden uzaklaştığınızda veya konutunuza girdiğinizde akıllı telefonunuz bunu algılar ve uygulamaya haber verir. Böylece EasyControl ve kombiniz tarafından arzu ettiğiniz sıcaklık ayarı otomatik olarak gerçekleştirilir.